Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tundra

Sivuja: 1 2 [3]
31
Off-topic keskustelu / Vs: Help your friend!
« : Marraskuu 26, 2011, 00:12:45 »
Itse kysyisin, että onko kukaan nähny pleissiä netissä/todellisuudessa , josta saisi tuohon antiikki-DS:ään uuden laturin? Itselläni on tuo saamarin harvinaisuus-laturi hukassa aina ja nytkin tällä hetkellä, joten tekisi mieli ostaa niitä lisää mutta kun ei vaan löydy. Kyseessäö siis vanha DS, EI siis mikään  DS lite, DSi tai muu vastaava. Ei muuten pakko ole olla uusi ja/tai jos itseltäsi löytyisi "ylimääräinen" ottaisin.
Alkuperäisessä DS:ssä toimii sama laturi kuin GBA SP:ssä, jos sellainen jostain löytyy (vaikka aika harvassa nekin nykyään ovat).


Titeääkö kukaan, missä on ongelma, kun Windows 7 ei anna ladata netistä tiedostoja Program Files - ym. kansioihin, vaan pitää tallentaa käyttäjät-osastoon, koska herjaa ettei ole järjestelmänvalvojan oikeuksia. (Voihan ne sinne siirtää jälkikäteen, mutta rasittaa silti.) Oma profiilini tietenkin on järjestelmänvalvojana, ja muissa tilanteissa oikeuksia voi käyttää, esim. asentaessa pelejä levyltä. Koneella on myös pikkusiskoni ei-järjestelmänvalvojaprofiili.

32
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Muut shoot 'em up pelit
« : Marraskuu 25, 2011, 22:48:22 »
Miten olisi vanha "kunnon" R-Type? Vaikeus ei perustu luotien suureen määrään ruudulla, vaan aluksen hitaaseen liikkuvuuteen, pirulliseen kenttäsuunnitteluun (kattoja ja seiniä joka puolella), vihollisvyöryyn (eivät välttämättä edes ammu, vaan törmäävät) ja puolimahdottomiin pomovastuksiin. Vaikka Touhou-peleissä pärjään jotenkuten, kuolin Xbox Live -version loppumattomat elämät -moodin mukaan R-Type II:n seitsemän (muistaakseni) kentän aikana n. 150 kertaa. Että siitä vaan Arcade-moodia kokeilemaan (3 elämää).

Hainpa nopeasti myös videon jos joku jonne ei peliä tiedä: http://www.youtube.com/watch?v=a2-XlzRLgd0. Elikkä tässä videossa siis näytetään, kuinka peliä kuuluu pelata.

33
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Peliä?
« : Marraskuu 25, 2011, 21:53:16 »
PC:llä en oikeastaan muuta moninpelaile kuin Team Fortress 2:ta, Xbox 360:llä maistuvat Battlefield: Bad Company 2 ja Halo Reach. Myös Halo 3, Halo Wars, BF:BC1, Sonic & Sega All-Stars Racing, Far Cry 2, Lost Planet 2, Portal 2, Raskulls ja Hard Corps: Uprising löytyvät tarvittaessa.

34
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: TouhouDS
« : Marraskuu 25, 2011, 21:34:52 »
Siis, peli tallennetaan SD-kortille, joka sitten laitetaan DS:ään? Mutta eikös SD-korttituki ole vain DSi:ssä, ei muissa DS:n versioissa? Vai miten tämä nyt menee...

35
Nyt kun pelistä tuli ilmainen, on saanut naureskella ihmisten ulinoille free2play-pelaajien huonoista taidoista :D Varsinkin kun meikäläinenkin tavallaan kuuluu siihen kastiin, tosin Xbox 360:lle ostin Orange Boxin jo aikoja sitten ja sillä tuli kerättyä vähän kokemusta TF2:ssa. Huvittavan suuri ero PC- ja konsoliversioissa kyllä, kun Boxilla ei löydy enää oikeastaan lainkaan pelaajia, eikä konsoliversioita ole kertaakaan päivitetty, kun taas PC-versio muuttuu koko ajan.

Vaikka übertehokkaiden aseiden ostamismahdollisuus vähän ärsyttääkin (varsinkin kun Scout tappaa nykyisin Heavyn muutamalla kudilla), on peli mielestäni todella hyvää moninpeliviihdettä. N. 26 tuntia olen jo PC:llä pelannut, Xbox 360:llä aikanaan n. saman verran. Lempihahmoluokka on Engineer (välillä se sentryn vieressä istuminen kyllä puuduttaa), mutta pelaan aika paljon muillakin luokilla, paitsi että Spy ei ole minua varten.

Niin ja Huntsmaniä käyttäneenä samaistun kyllä tähän: http://www.youtube.com/watch?v=GMf_SNAuL-8&feature=player_embedded

36
Esittele itsesi / Vs: Hey! Listen!
« : Marraskuu 25, 2011, 20:57:36 »
No, enpä ole vielä sellaisesta henkilöstä kuullut, joka ei The Legend of Zeldasta pitäisi. Tiedän sarjasta jonkin verran, vaikka olen pelannut läpi vain A Link to the Pastin, Phantom Hourglassin ja Spirit Tracksin. Ykkösosaa ja Ocarina of Timeä olen pelannut aika vähän, kaverin luona kokeillut vain.
Lempihahmon olen kertonut täällä jo kahdesti aiemmin, mutta siis Patchoulihan se.

37
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Assassin's Creed
« : Marraskuu 25, 2011, 20:15:39 »
Assassin's Creed ykkösen pelasin läpi tuossa vuosi, pari sitten. Olisi ihan kivaa ostaa toinenkin, varsinkin kun kuulemma muissa osissa on enemmän vaihtelua ja kaikkea muutakin on hiottu. Kakkonenhan se on sitten ostettava seuraavaksi, jos haluaa juonesta tajuta yhtään mitään, luulen ma.

38
Esittele itsesi / Vs: Hey! Listen!
« : Marraskuu 25, 2011, 19:40:26 »
Marionette on Sakuyan (EoSD stage 5 boss) viimeinen Spell Card normal-difficultyllä.
Five Signs of the Dying Deva on Youmun (PCB stage 5 boss) viimeinen Spell Card normal-difficultyllä.
Okei, itselleni eivät koskaan jää nuo loitsukorttien nimet mieleen.
Satutko pitämään The Legend of Zelda -pelisarjasta?
Kyllä vaan, mistäköhän arvasit...  ;) En kyllä mikään suuri fani ole, mitä nyt muutamia sarjan pelejä pelaillut.
Teretuloo : D
Mistäpäin Suomenmaata ja kuinka määrittelisit sen miten onnistut pelaamaan 7.5:sta? Kyseiseen tappeluun en itse taivu sitten yhtään...
Minusta se on melkoisen mukava tappelupeli. Kunhan monimutkaiset perussäännöt on internetistä opetellut, on se mukavaa kaksinpelattavaa kaverin kanssa. Hyvin tasapainotettu ja reilu, sillä loputon kombottaminen (esim. Marvel VS Capcom) ja monimutkaiset liikesarjat (esim. Street Fighter) loistavat poissaolollaan pitkän matkan hyökkäysten suuren osan takia. Spell cardien käyttäminen on hankalaa, mutta ainakin hahmot ovat Meilingin heikkoutta lukuunottamatta melko tasaisia.
Moissan heissan ja tervetuloa vain!
Itse ainakin innostuin Touhousta aluksi aina vain enemmän mitä enemmän sain siitä tietää, joten onnea vaan tiedonhakuun ja pelailuun~
Löytyykö lempparikappaletta Touhousta?
Aika paljon olen jo Touhou-tietoa ja -tekelettä ahminutkin. Lempibiisi taitaapi olla Shanghai Teahouse... luulisin, koska vaikeaahan sitä on sanoa, kaikkien niiden loistavien biisien joukosta. Myös Beloved Tomboyish Daughter, Flowering Night ja muut ovat usein kuuntelussa.

39
Esittele itsesi / Vs: Hey! Listen!
« : Marraskuu 25, 2011, 13:54:07 »
No hyvä että sen artikkelin myötä edes joku eksyi tänne. Ei mennyt aika hukkaan sen kanssa.

Tervetuloa.
Vai että samantien saan vastauksen artikkelin kirjoittajalta? Aikamoista! Ihan hyödyllinen artikkeli se oli, samoin kuin myöskin JapaniPop (vai mikä sen nimi nyt oli)-lehden samankaltainen artikkeli.
Itsellähän meni joku 2 päivää todeta että hei minähän tykkään tästä. XD
Mutta tervetuloa!
Mitä harrastat?
Mistä päin Suomea olet?
Istun kotona pelaamassa videopelejä ja surffaamassa netissä. Joskus tulee salilla käytyä tai sulkapalloa pelailtua. Ja miehän oon tietyst Karjalast kotosi!
Tervetuloa~ Onko lempianimea?
En juurikaan animea katsele... tykkään enemmän mangaversioinneista. Pokémonia tuli lapsena katsottua.
... tunnenko minä sinut...?
no nou ei se mitään vaikka tuntisikin. mutta tervetuloa muuten vaan
Vaikea sanoa... pesen lattioita aina silloin tällöin, mutta en ole varma, oletko se sama jota käytän.
Tervetuloa minunkin puolestani!
Lempi Touhou-hahmo?
Letty vai Cirno?
Patchouli Knowledge! Vaikka käyttäjänimeni tällainen kylmyyteen viittaava onkin.
Terrvetuloa.
Maid Secret Skill "Marionette"
vai
Heaven's Sword "Five Signs of the Dying Deva"?
Ööh... en ole kuullutkaan kummastakaan, onko tämä paha? Olen vielä aika aloittelija Touhou-asioissa, varsinkin peleissä...

40
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Minecraft
« : Marraskuu 25, 2011, 01:32:30 »
On tullut omakohtaisestikin pelailtua Minecraftiä jo jonkin verran, tosin viimeaikoina ei ole oikein napannut. Lähinnä yksinpelissä säätänyt mitä milloinkin ja moninpeliä vähän kaverin kanssa suomalaisella Murocraft-serverillä. Mitään erikoisempaa tai hienoa en ole saanut aikaan... sunnitelmia kyllä on ollut ja mennyt, mutta en ole jaksanut toteuttaa. Koko SDM:n rakentaminen kuulostaa aika työläältä, Creative-moodista huolimatta.
Micro Circuitry (Little Blocks Mod Demonstration)
Tämä CaptainSparklez esittelee kyllä aika mielenkiintoisia modeja, varsinkin saviukkelimodi jäi mieleen. Kaikkea se yhteisö keksiikin. Tuo miniatyyrimodi kuulostaa jopa erittäin hyödylliseltä. Enää ei tarvita erillistä taloa ovikellon koneistoa varten. :D

41
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Lempihahmosi.
« : Marraskuu 25, 2011, 00:27:26 »
Patchouli ^_^
Koska pystyn samaistumaan: istun aina vain sisällä (tosin en kirjoja lukemassa), kuntoni on mitä on, luonnekin on aika samankaltainen (kai (no ei oikeasti(no on se ihan tarpeeksi)))...
Mukyu.

42
Ilman muuta Xbox 360 -ohjaimella. Yleensä tatilla, mutta IaMP ja luotihelvettien tarkkuuskohdat hoidan yleensä ristiohjaimella. Ampuminen X, pommit A, hidastus RB/LB.

43
Esittele itsesi / Hey! Listen!
« : Marraskuu 25, 2011, 00:17:08 »
Erästä sivustoa selaillessani minut tutustutettiin IOSYS:in ja muiden vastaavien Touhou-videoihin, jonka jälkeen näin Bad Applen. Sitten luin kaverini tilaamasta Anime-lehdestä artikkelin Touhou Projectistä, ja näin sain tietää enemmän asiasta. Muutaman videon katsottuani ja keskustelua seurattuani päätin ottaa porukan vinkistä vaarin ja kokeilin Touhou kutosta, kun ei muutakaan tekemistä ollut. Fug yes. Minähän pidin siitä.

Tässä sitä nyt ollaan. Saapi nähdä, mitä tulen tällä foorumilla tekemään, sillä vaikka faniksi minut voi laskea, niin silti on vielä paljon, mitä en Touhousta tiedä/ole kokenut. Peleistäkin olen kokeillut vain kutosta, seiskaa, 7.5:ttä ja yhdeksikköä. Ensin on tavoitteena edes yrittää läpäistä kutonen normaalilla vaikeusasteella. En nimittäin ole kovinkaan hyvä luotihelvettipeleissä, vaikka kovasti yritänkin.

Että tämmöistä.

Sivuja: 1 2 [3]