Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Evoluni

Sivuja: [1] 2 3
1
Off-topic keskustelu / Vs: Tytöt tykkää tytöistä
« : Elokuu 30, 2014, 23:15:47 »
Nyt on tämäkin foorumi onnistunut jossakin (ei sillä etteikö se muutenkin onnistuisi, mutta..!)

Girl Friends ja Maria-sama ga miteru o/ Jälkimmäinen oli muuten ensimmäinen katsomani anime, missä oli edes jotakin tyttörakkauteen suuntaavaa!

Voisin todeta, että hyviä tyttörakkaus sarjoja on todella vähän, ja harva niistäkään on mitään tajuntaa räjäyttävää. Parhaat parit tulevat yleensä ihan muista sarjoista (MadoHomu, KyoSaya, YamaKoya, Yumikuri yms.) Girl Friends ja Kashimashi ovat kuitenkin ne parhaat, jos jotkut pitää valita.
BL en katso/lue, mutta en myöskään kammoksu tai kierrä kaukaa. Ei vain ole tullut tutustuttua jotakin Loveless tai No.6 kummempiin : D No.6 on kyllä yksi suosikki mangoistani, mutta mutta... tytyrakkaus voittaa koska tytyt :1 Saisivat vain alkaa väsäämään myös juonellisesti heinoja ja tajuntaa räjäyttäviä sarjoja hehe.

Ja touhou.. Hetissä ei ole mitään vikaa, mutta on touhoun yksi plussa laaja valikoima hahmoja, joita voi paritella toisilleen :3 Upsis. Mutta eii, ei ole pakko parittaa. Jotkut vain on tälläisiä kuten minä, ja puolet hahmoista on ihan pakko saattaa toisen hahmon kanssa kimppaan.

Öäöää halusin vain sanoa että hieno aihe on tämä. Onnea ja menestystä! Yurifanit tuntuvat harvinaiselle vähemmistölle. Varsinkin jos näkee muunkin kuin sen pelkän hentai-osuuden :1

2
Esittele itsesi / Vs: Terve!
« : Toukokuu 18, 2014, 08:54:51 »
Tervetuloa sinä uusi ihminen!

Lainaus
Puella magi madoka magicasta. Kagerou projectiakin on tullut fanitettua pari vuotta.
Pidät täsmälleen kahdesta minun suosikki asiastani :1 Olet hieno mies (nainen)!

Ja tärkeät ja pakolliset kysymykset:
Suosikki hahmo puella magista?
Suosikki hahmo kageprosta?
Kesä vai talvi?
Fedora vai trilby?

3
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
« : Joulukuu 15, 2013, 21:51:03 »
On!! : D Ja sinne on tullut hirrrrmuisesti kaikkia uusia päiityksiä ja kaikkea. Siellä on nykyisin sellanen skill systeemi ja kaikkea. itse tykkäilen hehee.
Kusipäistä porukkaa on ikäväkyllä vähän kaikkialla ^^' Onneksi hiiripelissä se ei yleensä näy ihan niin kamalasti, ja aina voi ignorata tyhmästi käyttäytyvän pelaajan ja sillai. Trolleja nyt aina löytyy, mutta niin, suurin osa on omasta mielestäni ihan kunnollisia. Ja huonetta voi aina vaihtaa, niin yleensä löytyy sellainen kiva mesta missä pelata. Suomalaisten keskuudessa tuntuu kyllä olevan pahinta. Siksi pelaan suosiolla kaikkialla, paitsi suomi roomissa :'D
Jos sinä (tai joku muu) eksyy pelaamaan, niin heittäkää viestiä o/ Aina on kivempi pelata seurassa.

4
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
« : Joulukuu 15, 2013, 20:21:34 »
Transformiceä pitää taas hakata, koska joulueventti. Siinä sivussa Monster hunter 3 ultimatea Ds:ällä :3

5
Off-topic keskustelu / Vs: Alkoholilanka
« : Joulukuu 14, 2013, 21:32:48 »
Alkoholi on höpö asia.
En ole ikinä tajunnut sellaista päätöntä juomista, jossa oksennellan ja ripuloidaan loppuillasta pitkin seiniä. Pienet iloiset ovat parhaat :3
Oma alkoholinkäyttöni on hyvin vähäistä, vuodessa olen tainnut olla jopa 3kertaa päissäni. Viimeksi viimeviikolla, ensimmäistä kerta baarissa. Oli ihan hauskaisa reissu. Siidereiden yms toveri olen. Paras ja ainoa drinkki mitä olen "juomalla" juonut, oli unelma niminen, sopivan homohtava juoma :3 Maidolliset juomat ovat hyvejä, mitä tovereiltakin maistiaisia hörpin. Kaljat ja sellaiset eivät ole niin juttuni : D Viiniä voisi opetella juomaan sitten joskus koska uber cool. Tai jotain. Mutta joo, joskus harvoin välillä mukavasti kivasti asiallisesti~

ablablbabb kirjoitin jotakin koska käskettiin :1
 

6
Esittele itsesi / Vs: Päivää!
« : Kesäkuu 30, 2013, 19:45:48 »
Tervehdys ja tervetuloa! :3

Pakkanen vai helle?
Minkä väriset sangat laseissasi? >D

7
Esittele itsesi / Vs: zawa zawa
« : Kesäkuu 27, 2013, 18:27:11 »
Tervetuloa! ^^

Helle vai pakkanen?
Lempi champit lolissa?

8
Esittele itsesi / Vs: Evo esittäytyy
« : Kesäkuu 24, 2013, 06:01:18 »
Hankalaksi menee >D

Hohoo miksi ei~ Itse tuli vähän aikaa sitten ostettua kyseinen sarja collection pokkareina ja molemmat menivät muutamassa hassussa illassa (viimeksi lukenut vuosia sitten...) Hieno sarja on kyllä kyseessä!

Kiitoksia paljon : )

9
Esittele itsesi / Vs: Evo esittäytyy
« : Kesäkuu 23, 2013, 19:59:41 »
Hahh nii XD Tosin kyllä täälläkin jotkut random mummelit kaivaa montakin tölkkiä penkomalla yhtä roskista >D Siihen hommaan ei kyllä ole suositeltavaa lähteä, I think. Jotkut tapahtumat vois kyllä olla tuottoisia, mutta nopeat syövät hitaat tai jtn.

10
Esittele itsesi / Vs: Evo esittäytyy
« : Kesäkuu 23, 2013, 18:55:29 »
Totta. Mutta jos on hyvät apajat! 8)
Niinpä sobsob. Harmillisen epätodenäköistä vaan :c
Ja yush, kävin tsekkailemassa! Yay

11
Esittele itsesi / Vs: Evo esittäytyy
« : Kesäkuu 23, 2013, 15:06:36 »
Awss... Pulloja keräämään! xD
Jeps, sylveonille olis kiva saada joku kaveriks! Tykkään muutenkin eeveelutioneista sen verta että en näe pahana että niitä on paljon >D Ja tuo on totta, kärsivällisyyttä siis kehiin :'D Mistähän sitä löytäisi mör.

12
Esittele itsesi / Vs: Evo esittäytyy
« : Kesäkuu 22, 2013, 22:55:40 »
Noo ilman muiden apua sekään ei onnistuisi :'3
Ja jeps *3* Pokemon kouluttajilla on ihan ok pelata ja mm, mutta jotenkin pokemonit vie voiton kaikista ihmis/koira/fantasia örmelöistä.

Ja joo ehdottomasti olen! En malta odottaa uusia pokemoneja ja niitä pelejä. Tosin se tarkoittaa 3ds ostoa, ja pankin ryöstämistä XD Vai miten se meni. Noiver on kyllä tosi komea otus! Tykkään melkein kaikista, niin vaikea valita omaa suosikkia : D Pancham on aika hieno koska panda ja gogoat on upeus! En tiedä, odotan ihan täpinöissä minäkin iik. Tahdon.

13
Esittele itsesi / Vs: Evo esittäytyy
« : Kesäkuu 22, 2013, 21:38:59 »
;_; olet hieno ihminen *asettaa kätensä Haganen olkapäälle*
Toivotaan että heräilee hihii ^^

14
Esittele itsesi / Vs: Evo esittäytyy
« : Kesäkuu 22, 2013, 20:35:38 »
Yay!  Toivottavasti nyt en antanut sellaista "pakko liittyä!!" kuvaa, sillä se ei todellakaan ollut tarkoitus D:
Mutta oo voisi katsella mille tilanne sitten näyttää ^^

15
Esittele itsesi / Vs: Evo esittäytyy
« : Kesäkuu 22, 2013, 19:26:43 »
*3*/  Et arvaakkaan kuinka iloiseksi uudet mahdolliset liittyjät minut tekevät hihih.
Totta, ulkoasun päivittely piristää aika usein. Tosin silloinkin vain hetkeksi. Mutta etusivujen päivitystä saa odotella hetkisen koodiorjani ollessa kiireinen muiden töidensä parissa XD Foorumia voisi kyllä uusia kunhan saisi ideaa ja muuta :'3 Ainakin vaihtoehtoisia ulkoasuja olisi kyllä hienoa saada, kunhan aika ja jaksamus vain sallivat ^^ Kiitoksia paljon ideoinnista :3

Sivuja: [1] 2 3