Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Vee

Sivuja: 1 ... 35 36 [37]
541
Tässä on se Normaali moodi soolo Youmu (no focus) Replay
Soolo-Youmun unfocusnopeudella, samalla jotain graze-ennätystä vetäen? D: Wat is this madness?!

Toi unfocus-extra varmaan menis iteltä kanssa pienen reenin jälkeen, Mokou kun on aikas helppo bossi ja Yukarin hitbox nyt on, mikä on. Vaikeuksia tuottais ehkä Fujivara Volcano (Ku en osaaa sitä) ja Honest Man's Death.


Hääh, joku päässyt fairywarsin extran läpi? :O Ite en vaan oikeen sisäistä tota peliä... (Tosin en mä sitä hirveen montaa kertaa ole kokeillut) Onnitteluni!

542
Esittele itsesi / Vs: Jee treffipalsta!
« : Kesäkuu 06, 2011, 12:15:04 »
Mullahan on oma koti-giljotiini!! Uskomattoman hyödyllinen laite: sillä voi mm. leikata hiukset, peilata, viipaloida kurkut, kuoria omenat ja käyttää voiveitsenä. Suosittelen lämpimästi kaikille.

Olen meidän DotA-porukasta ainoa, joka ei ole LoLlia kokeillut. Jossain vaiheessa kesälomaa olisi kuitenkin tarkoitus kyseinen peli ladata. Kattoo sit.

Lempiväri on... ehh.. värikäs? Kaikki värit ovat mukavia, varsinkin pinkki. :)

FPS-pelien suurin ystävä en ole, mutta peli, jossa kuljetaan Reimulla pimeillä kujilla youkaita metsästäen olisi ainakin kokeilun arvoinen. :I

543
MoF onkin viimeisin normaalilla läpipääsemäni touhou.

Itsehän pääsin koittaan tota jäistä illusion laser bugia heti kättelyssä, koska valitsin ekalla pelikerralla Marisa B:n aikeenani mennä master sparkkaamaan paria bossia. Mutta missä minun master spark? ;_;

Johonkin nelosstageen taisin kuolla ja voimalla, enpä oneshotannut tuota peliä. Pelailin toisenkin kerran Marisan laasereilla, kuolin Kanakon vikaan ja menetin hermoni koko bugin hyötykäyttöön. Pelailin sitten pelin läpi pienen reenin jälkeen Reimu A:lla, koska homing amuleteilla sai pisteitä järjettömän helposti.

Mikäli joku meinaa tuolla bugilla läpi sen pelin mennä (itse koitin sit viimein Marisan läpimenovuoron tullessa pitää powerit siellä viidessä kun ajattelin tarvitsevani niitä pommeja vielä), niin suosittelen ainakin tuhlaamaan ne ylimääräset pommit ENNEN bossia, tai bossin normiattackkien aikana. Meinaan spell card bonuksista saa pisteitä ja pisteet antaa MoF:ssä elämiä. :>

Mut omasta mielestä ReimuA oli helpoin, jolla toi MoF:n normaali päästiin läpi, loppupäässä kun pitää jokatapauksessa capturata jotain, ettei ota ihan täysillä pataan. D:

Isoin hämyily tässä pelissä oli kyllä se grazen puuttuminen. :I Eihän se toki mikään elintärkeä ole, mutta itse olen tottunut sitä aina välillä vilkuilemaan. :/ Tosin ehkä ZUN on halunnut poistaa yhden lisäpisteitä antavan ominaisuuden tästä, jottei pisteitä tulisi aivan liikaa. Tosin mistäpä minä tiedän..

Hahmot ja juoni näiden ympärillä ovat suoraansanoen uniikkeja, tai ainakin harvinaisia, touhouhun. Ja pakko sanoa, että on kyllä onnistuttu hyvin hahmojen kanssa. Esimerkkinä vaikka Sanae, joka tuo mukavaa kontrastia Reimuun. Työkseen tekevät samoja asioita, mutta luonteet täysin erilaiset ja Sanae on mielestäni hiottu törkeän hyvin kuvaamaan juuri Kanakon papitarta. Kaikki jämptiys ja järjestelmällisyys jonkin uskon keräämisessä, kun vertaa Hakurei "jos niitä lahjoituksia nyt tulis" shrineen.

Kanako on myöskin hahmona aika hiton uniikki Touhouhun, Kaguya pääsee joissain määrin lähelle. Jos vaikka vertaa Kanakoa ja Remiliaa, jolla on vain nälkä, tai Yukaria, joka tykkää nukkumisesta, eikä jaksa tehdä hommiaan. Kanako välittyy yllättävän itsekkäänä ja oikeasti pahismaisena vastuksena ollakseen touhou-sarjan bossi.

Hahmojensa ja juonensa mahdollisten jatkumoiden, jotka saattavat asettaa pelaajallekin pohdittavaa, vuoksi MoF on todellakin pelattava touhou.
 
Mutta, grazen ja Master Sparkin puuttuminen samasta pelistä on virhe. :/

544
Esittele itsesi / Vs: Jee treffipalsta!
« : Kesäkuu 06, 2011, 00:30:24 »
Kiitosta kiitosta.

Osasin kuluttaa taas hienosti aikaa ton "vastaa"-nappulan etsimiseen. D:


Muttamutta, asun siinä Kalevan rajamailla, ikkunasta näkee niin Tammelaan kuin Petsuunkin päin.

Käyn Tampereen Yhteiskoulun Lukion lastentarhaa lahjakkaille. TYKkiä, näin lyhyesti.

Touhouhahmoista tykkään monestakin, eri hahmot vetävät eri tavalla ja ne on hemmetin hienosti tehty, jokainen niin yksinkertaiseksi, mut silti syväksi. Jos nyt ihan hatusta heittäisin, että Sakuya se lempi-lempihahmo, mutta on näitä muitaki. :P

Musiikkeja.. Apua, en mä muista näitten kaikkien nimiä. No, muttamutta. Tässä olis tällänen lista:
"U.N. Owen was her?" - Flandren teema.
"Sceptette for the dead... Princesskö se oli?" - Remilian teema.
Yuyukon teema, jonka nimeä en muista. <.<
"Maid and the pocket watch of blood" - Tätä opin arvostamaan tästä kuultuani muutaman mahtavan faniyoutube-sovituksen tästä.
"Necrofantasia" - Yukarin teema
Meilinin teema, jonka nimeä en muista. :/
Prismrivereiden teema, taas yks jonka nimeä en muista.
Mokoun teema - ette uskois, mutta tänkään nimeä en muista.

Kympistä oli kans joku, mut en nyt tähän hätään muista yhtään niistä. Apua, pitää pelata sitä lisää.


Sohvi (Soldier of Fortune) löyty muuten ainakin vielä vuos sitten TYK:nki koneilta. Tosin itte en sitä hirveen paljoa pelannu, kerran kokeilin.

545
Esittele itsesi / Jee treffipalsta!
« : Kesäkuu 05, 2011, 23:55:11 »
Juu, löysin siis näitten foorumien virallisen treffipalstan. Jes!

Olen rikas, hyväkuntoinen mieshenkilö Kangasalasta. Omistan yhden linnan, jossa asun ja tuossa pihalla tosiaan on muutama yksityinen helikopteri ja viisi arvoautoa, joista yksi tosin kuuluu hyvälle ystävälleni, ...

Koska en keksi tämän (käytetyn) vitsin perään enää mitään jatkoa, voidaankin varmaan jättää sen jatkaminen siihen.

Eli, olen 18-vuotias mieshenkilö Tampereen seudulta. Lukiota käyn, nyt toinen vuosi takana, pääaineinani DotA ja Touhou. (4v opintosuunnitelma) Näiden lisäksi historiaa välillä koitan lukea.

Sukuni omistaa kilpikonnan, mutta se ei ikävä kyllä osaa vielä lentää. Opetan lemmikkiämme tosin joka päivä, joten eiköhän se ennen pitkään kuljeta minua Tampereen yli taivaita pitkin.

Rakastan kaikenlaista urheilua ja harrastamista, niin kauan kuin aktiviteettia voi harrastaa istualteen. Elämäni sisältö jakautuukin jotenkin tässä järjestyksessä: Tietokone, lukeminen, tietokone, tietokone, pianonsoitto, tietokone, televisio, tietokone, kirjoittaminen (tosin tätäkin voin harjoittaa tietokoneelta!)

Touhouhun törmäsin ensimmäistä kertaa vasta tuolla nykyisessä lukiossani, kun yksi toinen paikallinen opiskelija minut peliin houkutteli. Pelannut olen niitä kaikkia, jollei tappelupelejä lasketa, läpi olen päässyt PCB:n, IN:n, EoSD:n, PoFV:n ja MoF:n, tässä järjestyksessä. Näistä tosin kesken ovat IN ja PoFV, joita en ole normaalilla läpäissyt kaikilla settingeillä. (Lorepelaaja olen, myönnetään) Hard- ja Lunatic-vaikeustasoja en ole pahemmin kokeillut, vierestä olen pari kertaa katsellut jotain kaverin Scarlet Gensokyon capturaamista ja ajatellut jotain sen suuntaista kuin "ei nyt jumalauta perkele" Extroja voin myöntää pelanneeni jonkin verran, tosin Ranin ja Yukarin lisäksi muita lähinnä kokeillut.

Seuraava projektini voisi varmaan olla Touhou 11:n ja 12:n läpipeluu normaalilla. Tosin pieni halu olisi vetää Yukari vielä Reimulla ja Marisalla. (haluan nähdä loppudialogit :3)

Touhou ei toki ole ainoa kokeilemani tietokonepeli, näitähän löytyy, morpeista strategiapeleihin.

Juu ja television katselemisesta nautin suuresti. Mitään animea en pahemmin seuraa tällä hetkellä, mutta omistan joitain DVD-leffoja ja seurasin muinoin FMA:n läpi, kun se subilta silloin takavuosina tuli. Mangoja löytyy jonkin verran, tosin pidän kiiveistä enemmän. (jäisin vitsini ikinä. Nyt itkettää) Tosin laajin lukemani manga taitaa kanssa löytyä sieltä takavuosilta, kun DBZ oli kova sana. :P Ehdotuksia uudesta lukemistosta saa jättää.

Musiikkia olen kuunnellut jo pitkään ja olen maultani melko kaikkiruokainen. Tosin proge on ehkä se juttu lähimpänä omaa sydäntä. Pianotunneilla kävin joskus lapsosena seitsemän vuotta, opin soittamaan ukkonooan ynnä muita hienoja kappaleita. Sittemmin olen soitellut fiilispohjalta, ettinyt nuotit jos kuulee jonkun hyvän biisin ja opetellut ne. Touhoumusasta opaan jopa yhden pianosovituksen Necrofantasiasta. Tosin en oikeen vieläkään haltsaa kys. biisin outroa.

Kirjoittaa osaan joissain määrin. Mitään touhou-pohjaista en ole vielä kirjoittanut, mutta näin tuossa pari yötä sitten ihan kiintoisan unen, jonka pohjalta kirjoittaa lyhyen Yukari x Reimu-fanficin.  (sairas, sairas minä. *hakkaa päätä pöytään*)

Enpä tähän muuta keksi.

546
Jees, tänään tuli koettua ehdottomasti mahtavin kokemukseni tähänastisen touhou-urani aikana. Pitkän yön ja 478 yrityksen jälkeen (joista noin 250 olivat stageen kusemista) pääsen mittelemään Danmakutaitojani yhden Gensokyon vanhimmista kanssa.

Kyseessä on siis PCB ja stagena Phantasm. Pelaan Sakuya B:llä.

Elieli, taso alkaa ja keräilen alkutason Point-itemit rutiinilla ja onnistun Borderin ajoittamisessa täydellisesti, eikä minun tarvitse tuhlata pommeja keräilläkseni kaikki pistepalikat ennen Rania.

Eli välibossi Ran alkaa, 3 elämää, 4 pommia ja 264/500 p-itemiä. Kentän alku on siis mennyt ns. putkeen. Ranin ensimmäinen (ja ainoa) normihyökkäys menee omalla painollaan grazea keräillen ja kettutyttö pääsee aloittamaan Protection of Zenki and Gokin, joka oon omasta mielestäni helpompi kuin Chenin vastaava Extrassa, sillä liikkumistilaa on paljon enemmän. Onnistun kuitenkin kusemaan mestarillisesti ja paniikkipommitan spellin, vaikka vieressäni on lehmän kokoinen aukko. -.-' Noh, yksi capture vähemmän, eipä tunnu kuin pisteissä. Dankini menee kuten pitääkin, eli Spell bonus napsahtaa.

Kentän loppupuolisko, jota en ole vain jaksanut opetella, alkaa, ja minulla on 4 elämää + 3 pommia. Kulutan kaksi kolmesta pommista pointti-itemeiden keräämiseen alussa, kun en vain osaa mennä tässä sinne ylös. Durr. Borderin saan ajoitettua Phantasmin spämmiin, näihin keltaisiin palloihin, jotka extrassa liikkuvat inhimillistä vauhtia. Phantasmissa sitten näitten pallojen nopeus onkin jotain aivan helvetin helvetin helvettiä. Mutta borderilla selvitään. Loppustagen patternit ovat lastenleikkiä, kunhan ne on kertaalleen tajunnut.

Mittely Yukarin kanssa alkaa, 4 elämää, 1 pommi ja 426/500 sinistä laatikkoa. Bossina Yukari on todella mukava, useimmat spellit ovat puhdasta nautintoa: bossi on vaikea, mutta myös kiva pelata. Ainakin minun mielestäni.

Yukarin normiattackeista... Suurin osa on kohtuullisen selkeitä, ja homma on lähinnä väistelyrutiinista kiinni. Onnistun kuitenkin panikoimaan ainoan käytössä olleen pommini ekaan normiattiin. Jees, hyvin alkaa.

Curse of Dreams and Reality, avaava spelli on suhteellisen samanlainen Ranin vastaavan kanssa. Yukarin hyökkäyksen kanssa saa temppuilla hieman enemmän, sillä se, milloin pitää liikkua, on semisti epäselvää. Yukari voi myöskin ampua räjähtävät bulletit ties mihin hevonkuuseen ja sotkea pelaajan pään täysin. Cardi loppuu, spell bonus napsahtaa ja pääsen hakemaan itselleni viidennen elämän. Jeps.

Toinen normiattackpatterni on suunnilleen sama kuin ensimmäinen, ehkä vähän sotkuisampi. Selvitän siitä tieni läpi borderin käytöllä ja toinen spellcardi alkaa.

Balance of Motion and Silence aiheutti minulle jossain määrin päänsärkyä, mutta paljastui Yukarin ylivoimaisesti helpoimmaksi spelliksi, kun tajusin, miten siinä piti toimia. Spell bonus napsahtaa ja kolmas normihyökkäys alkaa.

Kolmas nonspell on suunnilleen sama kuin ensimmäinen, tosin tällä kertaa bulletteja tulee kahdenvärisinä pelaajan silmien kiusaksi. Selvitän hyökkäyksen ilman suurempia tuskia.

Sitten onkin edessä Mesh of Light and Darkness, jolta otan yleensä turpaan ja rankasti. Tällä kertaa saan jostain yli-inhimillisiä kykyjä ja capturaan spellin. Huh.

Pisteitemeistä tulee enkka ja Yukarilta pommi. Helpoin normiattack ei pahemmin raapaise ja pääsen eteenpäin, kuudella elämällä ja yhdellä pommilla varustettuna.

Xanadu of Straight and Curve on vähemmän kaoottinen kui Ranin vastaava spelli, mutta eipä tämäkään mikään helppo ole. Yksi pommi ja yksi border kuluu.

Seuraa yksi Yukarin vaikeammista normihyökkäyksistä. Selviän tosin tästäkin borderilla.

Ranin Princess Tenkoa, joka rankaisi ja lujaa, vastaa Yukaris Spiriting Away. Yukarin versio on minusta noin 500x helpompi kuin Ranin, ja saankin capturen helposti.

Yukari tiputtaa yhden pommin, joka kuluukin heti seuraavaan nonspelliin. Urr, hitto kun en vain osaa ajoittaa liikkumista.

Butterfly in the Zen Temple on lievästi tappavampi kuin Ranin vastaava, mutta logiikka on täysin sama ja tästäkin napsahtaa Spell Bonus.

Ja sitten tulee se vaikein non-spell... Mutta selviän borderilla. :P

Jaha, Double Death Butterfly alkaa ja 6 elämää jäljellä.. Näyttää hyvältä. :O Kuoleman perhoset - ja puukot - syövät yhden elämän ja yhden pommin, jonka tosin saan Yukarilta heti perään takaisin.

Viimeinen non-spelli on lähinnä ärsyttävä, eikä niinkään vaikea. Yksi pommi menee.
 
Sitten tuleekin Shikigami Ran, joka syö kolme pommia.

Border of Humans and Youkai alkaa: 5 elämää, 0 pommia.
Loppuu: 3 elämää, 4 + 1 pommia. Sähläsin pahasti.

Border of Life and Death, hirveio hirveys ikinä. Yukarilla on loppuvaiheessa paskamyrskyyn sekoitettuna myös perhosia, mitä en Ranilla muista nähneeni.
 
Saan pisteistä elämän, joten tilanne Danmaku Bounded Fieldin alussa on 3 elämää ja 3 pommia. Olen nähnyt muutaman kerran capturen tästä spellistä, mutta tämä on tosiaan vasta toinen kertani tässä, joten pelaan varman päälle ja pommitan (ja mokaan pari pommia).

Yksi elämä, neljä pommia jäljellä ja Yukari voitettu. Hyvältä tuntuu.

EDIT: Replay

EDIT2:
soolo Youmulla (no focus).
Waaat. Soolo-Youmu ilman focusia? O_O Hurrdurr, vaikeaako?

Sivuja: 1 ... 35 36 [37]