Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Haze

Sivuja: 1 ... 3 4 [5]
61
Esittele itsesi / Vs: Se olis niinku terve
« : Toukokuu 21, 2012, 15:53:21 »
Joo, niin pääsi käymään, tässä (ilmeisesti?) varakoneellas.
Kovin on mielenkiintoista kirjoittaa kun olet tuossa vieressä selittämässä jotain, mistä en pahemmin ota selvää.

Ja trolleja on hieman vaikea varoa, olenhan jo yhden seurassa.

62
Esittele itsesi / Se olis niinku terve
« : Toukokuu 21, 2012, 15:46:30 »
Joo, siis, huomentapäivää, olen Haze, ikää löytyy lähes 20 vuotta.
Tampereella päin asun, ja ei, en pidä mustasta makkarasta.
En sit tiedä mitä tähän kirjoittaisin.
Durrrrr........

Anywaaaaay.
En harrasta oikeastaan mitään järkevää; piirrän, kerään figuureja, katson random animea, pelaan videopelejä ja ragetan turhista asioista joille ei ehkä pitäisi ragettaa.
Touhouseen tutustuin joskus @ ikävuosi 14, kun kaveri pelasi sitä paikallisessa kahvilassa, lol. Ja siitä se lähti, vaikka en vielä(kään) osaa Normalia vaikeammalla pelata.
Suosikkihahmoja sitten olisi Byakuren, Yuyuko, Alice ja Letty. Tärkeää tietoa, not.
Foorumista sain taas kuulla muutamalta ihmiseltä, kovasti ilmeisesti ihmettelivät kun en ollut vielä rekisteröitynyt. Parempi kai myöhään kun ei milloinkaan.

Sitten sen animen pariin, katson vaikka ja mitä, mutta suosikkeja on muun muassa Steins;Gate, Higurashi no Naku Koro ni, Higashi no Eden ja Bakemonogatari, ei tosin järjestyksessä.
Voisin vaikka suosikkipelitkin mainita... Shin Megami Tensei-sarjan pelit, kuten esim. Digital Devil Saga ja Nocturne, mukaan mahtuu myös Personat, Okami, Final Fantasy 7 ja 9, Project Diva, Disgaea 2, Project Zero-sarja ja Phantom Brave. Oli niitä kai muitakin, mutta en nyt näin äkkiä muista.

Ajattelin kirjoittaa siitäkin, minkälainen olen ihmisenä, mutta olen itse sitä aika huono arvioimaan. Se jää kullekkin nähtäväksi, mielipiteistähän ei pahemmin voi kiistellä. Tai no, voi, mutta aika tyhmää se on. Lol.
Kysymyksiä saa tietenkin esittää.




Awkward lopetus on awkward.

Sivuja: 1 ... 3 4 [5]