Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Kain

Sivuja: [1]
1
Näin yömyöhään huomasin, et mulla on aikamoine kasa käyttämättömiä Steam-koodeja, niin jos joku tarvii niin kyselkää.

The 39 steps
Arcane Worlds
AZTAKA
SpaceChem

-miko edit-
Muokkasin otsikkoa paremmin kuvaavaksi / J

2
Off-topic keskustelu / Oletko ollut rakastunut?
« : Heinäkuu 11, 2012, 21:24:47 »
Voi toki, joka aamu suihkun jälkeen, kun olen öljynnyt ylävartaloni, ja paistattelen oranssissa aamuauringossa tutkien peilistä paljolti Michelangelon Daavid -patsasta muistuttavia kehoni uurteita. Toistamiseen tunnen samanlaisia väristyksiä selkäpiissäni, kun aamukahvia keittäessäni laulan "kreivin aarian" jylhällä baritoniäänelläni. Usein huomaan lintujen tungeksivan keittiöni ikkunalaudalle kuuntelemaan lauluani kuin oppimaan jotain uutta omiin repertuaareihinsa. Töihin lähtiessäni joudun pakenemaan kymmeniä kyyneliin asti liikuttuneita nuoria aatelisneitoja, jotka ovat matkustaneet tänne pohjolaan maailman ääristä asti kuultuaan huhuja minusta. Tässä valossa moraalini ei anna minun rakastua. Se olisi täysin epäoikeudenmukaista niitä kohtaan, jotka jäävä minua paitsi.

3
Esittele itsesi / Minä varmaan…
« : Kesäkuu 06, 2012, 02:31:33 »
Vittuuntunut Mac-fanaatikko, joka harrastaa valokuvausta, katselee animea jos ehtii ja kuuntelee mielellään Indie Rockia.
Touhouta olen lähinnä pelannut kaverin luona.

Sivuja: [1]