Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - FryNordic

Sivuja: [1]
1
Esittele itsesi / Vs: Vihdoin
« : Syyskuu 18, 2014, 11:54:09 »
 Hui kamala kun kysymyksiä vyöryi niskaan ja mikä parasta mie en edes kykene vastaamaan kaikkiin niin no..nappailen tuolta muutaman ja siihen saatte tyytyä. Ha!

 Juon mieluiten teetä ja puen kenkäni aina oikea jalka edelläkäviäjän taivaltaen. Tosin aika ajoin taivaltaessa kolmipyörällä matka taittuu varsin makoisasti appelsiini- ja omenamehun sekoitusta raakana siemaillen. Jos tätä nyt raa'aksi voi sanoa. ENS säestää varsin mukavasti siinä missä itse soitan lähinnä suutani eri alueille eksyessäni. Eksymisestä puheen ollen mieleeni tuli vetäminen ja vetäminen riippuu aivan siitä mitä/ketä vedetään. Aikamme alkaa pikkuhiljaa loppua tällä kertaa, joten vielä pikainen vastaus - kyllä, seuraavat conit ovat jo kiikarissa, näillä näkymin cosplayn suhteen Blazbluen Nirvanaa, niin kovin kiiltävää Elwingia sekä Hijiriä kokoon kursiessa.

Kiitokset kaikille osallistuneille!

2
Esittele itsesi / Vs: Vihdoin
« : Syyskuu 16, 2014, 11:45:59 »
Niin tottavie teit. :U Jajaja mie yritän.. ,u.'

Wot kysymyksiä.

Sukellusvene? Miulle? Ömmömm..merensininen korallilla kuvioituna!
Eläin? Hui apua emmietiedä..lintu? Lepakko? Poni? Valas? Valashai? Gaaaah--

3
Esittele itsesi / Vihdoin
« : Syyskuu 16, 2014, 11:12:02 »
 Näin ollen vihdoinkin kirjoittelen tänne jotakin itsestäni, ei sillä että tämä ketään vissiinkään kiinnostaa mutta no jaa..kirjoitan kuitenkin.

Miten tämän nyt aloittaisi..moi? Terve? Heissulivei?

Gah.

 Nomuttasiis kai tässä nyt pitäisi itsestään jotakin sanoa..luulisin. Öäh..nainen, nuori nainen..tyttö..mikälie joku tuommoinen luulisin olevani. Joo. Ja Tampereelta kotoisin, jee. Olen vissiin aikas lyhyt ja silleen, muuta ulkomuodosta ei vissiin tarvitse edes sanoa?
Ettäh..sporttiset mirrit ottakkee yhteyt ;)

En edes tiedä.

Niin juu aivan peleistä olen pelannuuuuut..noh..6-13 tai jtn sinne suuntaan koska jooh..seliseli ja huono kone eikä asiat toimi ja nykyänsä koneen uudistuttua en ole päässyt pelaamaan juurikaan mittään. Gensokyrön ihmeiden lisäksi kiinnostukseni pyörii erinäisten visual noveleiden parissa. Näin mainstream esimerkeiksi mainittakoon Umineko & Higanbana. Ja..ja jooh..joo. Pelaan muutenkin joitakin satunnaisia pelintapaisia varsin paljon.
 Animua tulee katseltua jonkin verran. Paljon. Aikas satunnaisesti.
Niin juu ja mie ompelen. Taino..teen cosseja. Gospel-pukuja kuten ystävättäreni äiti näitä kutsuu. Hoho.

 Olen ollut täällä jo hetken verran, lähinnä lueskellut ja kyttäillyt enkä erityisemmin mitään kirjoitellut, mutta muuan henkilö(Haganeperkele) potki minnuu aktiivisemmaksi niin nyt yritän sitten..aktivoitua? Anyway be gentle..I..I'm not..u-used to this kind of thing..

Kuten jo aiemmin kai ymmärtisse, olen varsin..sekava ja jokseenkin "easygoing/airhead"-tyyppinen.

Fry out. o/

4
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Danmakufu-suositteluja
« : Tammikuu 10, 2013, 21:40:33 »
Onkos kukaan kuullut sellaisesta fanipelistä kun Touhou Names of Madness?

Sivuja: [1]