Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Hilselinko

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 20
16
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Block Game
« : Marraskuu 05, 2011, 11:49:52 »
JES! Block Planetsin betaversio on vihdoin ja viimein valmis. kaikille halukkaille voin lähetää linkit peliin ja betaanliittyvään kyselyn. Kyseessähän on siis mullistavaa teknologiaa käyttävä puzzlepeli, joten tätä tilaisuutta ei kannata heittää hukkaan.  8)

17
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Block Game
« : Lokakuu 26, 2011, 18:47:49 »
Pistetääs vähän kuvaa peliin, että olisi jotain pällisteltävää teilläkin.  ;D Ja tiedoksenne muuten. Tästä lähtien Block Gamea ei ole enään olemassa, vaan pelin virallinen nimi on Block Planets.

Hieno läppileikkaus siitä mitä kaikkea Block Planetsin palmussa on.


hieman kuvaa vanhoista varjoista, jotka ovat nyt vieläkin aremman näköiset. :)



18
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Block Game
« : Lokakuu 17, 2011, 22:20:31 »
JA jälleen kerran BetaDreams on saanut tehtyä uuden merkkpaalun ja saanut valmiiksi Block Gamen kenttien decoratiot. http://www.indiedb.com/games/block-game lisätietoja asiasta saatte kyseisestä linkistä :D Kohta luvassa betatestausta. :D
toi first person kamera näyttää siistille.. onko se vaan katselu systeemi vai hyödynnättekö sitä pelissä?

Kyllä. Molempia tullaan käyttämään jo ensimmäisessä map packissä.

19
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Block Game
« : Lokakuu 17, 2011, 21:02:54 »
JA jälleen kerran BetaDreams on saanut tehtyä uuden merkkpaalun ja saanut valmiiksi Block Gamen kenttien decoratiot. http://www.indiedb.com/games/block-game lisätietoja asiasta saatte kyseisestä linkistä :D Kohta luvassa betatestausta. :D

20
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Block Game
« : Lokakuu 06, 2011, 23:18:34 »
hehei. nythän toi näyttää hyvälle, mutta onko rusetti tulossa?

No kait se on tulossa, jos ei mihinkään muuhun, niin ainakin Halloween packin... (ups)


aika-avaruutta vääristäville portaali dimensioille
Jos pystytte tekemään ajan kanssa leikkiviä portaaleja, Datafox more than approves. Rispekt ja ostan varmasti.
Komppaan!

Saako muuten kysellä tuotannosta? :'D Millaisella porukalla teette?

no meitä on nytten viisi ihmistä tekemässä tätä projektia ja yksi pelkällä käännöspohjalla. Työnjako on se, että Sami koodaa ja tekee suurimman osan UDK hommista, Osmo tekee tekstuueja ja modelleja, minä teen tätä kirjoitus ja puhumis, keskutelu ja levittämis homma, jonka ohella teen myös kenttiä. Sitten on yksi muusikko ja yksi mies joka... tekee aina jotain. Tiimi on siis pieni ja laajentamiseen olisi varaa, mutta katsotaan, jos jotakuta kiinnostaa ja hänellä on tietotaitoa, sekä intoa tehdä pelejä.

21
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Block Game
« : Lokakuu 06, 2011, 11:21:11 »
Katoos, tehän alatte tekeen jotain uutta, ja se jopa vaikuttaa ihan kivalta :D. Muistakaa ajatella laatikon ulkopuolelta kenttäsuunnittelussa 8)

(hehe) Tietty. Tälle pelille on jo suunniteltu useita map packjeä, jotka sisältävät noin 10-15 kenttää ja siloittuvat vaikka minne. Esimerkkinä vulkaanisille planeetoille ja aika-avaruutta vääristäville portaali dimensioille. :D

22
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Block Game
« : Lokakuu 06, 2011, 10:30:26 »
Moips taas kerran. Kyllä. Kyllä tämä on seuraava peliprojekti missä olen mukana ja kyllä tässäkin on blockkeja suuressamäärin. Idea on kylläkin täysin erillainen ja omalla tavallansa aivan uniikki ja vertaansavaille oleva.

Block Game on siis 3d puzzle peli, missä pelaajan on tarkoitus päästä kentät läpi käyttäen hyöduksi painovoimaa ja kaikkia kolmea akselia, mitkä ovat x-, y-, ja z-akseli, sekä välttää kuolemista kentissä. Tämä tuli tehdä mahdollisimman nopeasti tai vaihtoehtoisesti mahdollisimman vähillä akselien kääntelyllä.

Block Game sijoittuu BetaDreamsin omaan ideamaailmaan, missä on vaikka ja mitä, joten ei ole ihmeellistä että pelissä tulette näkemään palikkamaailmoja, missä pääsette liikuskelemaan ja mitkä ovat mitä abstraktisempia.

Seuraava linkki sisältää IndieDB sivuston aiheen Block Gamesta, missä ei vielä ole muuta kuin pari kuvaa, mutta mitä päivitetään melkein päivittäin tästä eteenpäin. http://www.indiedb.com/games/block-game

23
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Bob The Blob!
« : Syyskuu 25, 2011, 11:08:10 »
Eli nyt on taas uutta Dev Diaryä tullut ulos BetaDreamsilta. Tällä kertaa jo neljännen järjestysluvun omaava. http://www.indiedb.com/games/bob-the-blob/features/bob-the-blob-dev-diary-4

Tuossa on vähän juttua kaikista graaffisista uudistuksista mitä peli on saanut ja täysin uudesta level editorista pieni juttu, sekä videomateriaalia pelin päälobbysta. Have fun reading it!

24
No Deus Ex 3: Human revolution on kieltämättä ihan hyvä peli, vaikka siinä onkin hitusen outoja valintoja devaajien puolelta. Kannattaa silti kokeilla, koska se on yksi tämän vuoden odotetuimmista ja parhaimista länsimaisista hiiviskelypeleistä.

(Ihan tälleensä vain, kun tää lanka on olemassa ja kaikkea.)

25
Off-topic keskustelu / Vs: Muut harrastukset
« : Syyskuu 01, 2011, 22:48:02 »
Mä harrastan nykyään itseni rikkomista. Kerran kuussa saan aina itseni rikki ja nyt nää alkaa vähän kasaantumaan päällekkäin. Enään ei teidä mitä kohtaa pitäis pidellä kropasta, kun kaikkialla on jotain häikkää.

26
Palautelaatikko / Vs: Parannusboksi
« : Elokuu 31, 2011, 19:49:07 »
Jaa, että teemakin oikein vaihtui foorumilla. No tämä on ihan mukavan värinen, mutta voisiko tuota väriskaalaa aina vähän muuttaa, esim. vaaleammaksi, mitä alemmaksi sivua skrollaa? Tekisi mukavan oman silauksen sivujen suhteen.

27
Off-topic keskustelu / Vs: Help your friend!
« : Elokuu 17, 2011, 09:23:24 »
mulla on ongelma. mun kalsarit kiristää perseen kohdalta. mitä mun pitäis tehdä?

LAIHDU!

28
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Bob The Blob!
« : Heinäkuu 17, 2011, 18:48:05 »
Mitäs se kissa toikaan suussaan kotia? No Bob The Blobin demon tietenkin.


Saimme siis vihdoinkin viimeisteltyä Bob The Blob: Unstable Subject:n ja nyt se on ladattavissa indie db:stä. http://www.indiedb.com/games/bob-the-blob/downloads

Toivoisin että kokeilisitte demoa ja kommentoisisitte siitä jotain, joko tänne foorumille tai Indie dbhen, sillä palautteestanne saatetaan ottaa vaari.

pelailemisen iloa. T: BetaDreams

29
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Assassin's Creed
« : Kesäkuu 20, 2011, 21:55:39 »
http://www.youtube.com/watch?v=PJl9v1tDC7w&feature=youtube_gdata_player

jokin tuossa videossa on vain mukavaa ja siksipä se kelpaa tänne.

30
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Bob The Blob!
« : Kesäkuu 14, 2011, 23:45:44 »
http://www.indiedb.com/games/bob-the-blob/news/progress-of-bob-the-blob-unstable-subject

Jonkin sortin demoa olisimme pukkaamassa ulos tässä kuun sisällä. Kyseinen tuotos on Bob The Blobille prology ja esittelemme siinä muutamia pelillisiä osia ja tyyliä millasia kenttiä pelissä voisi olla.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 20