Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Hilselinko

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 20
31
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Kesäkuu 01, 2011, 12:52:51 »
Olenko ainut jonka mielestä on kammoksuttavaa se, että n. 20 vuotiaat miehet pukeutuvat pikkutytöiksi? No jokaisella on omat hupinsa, niin myös minullakin, joten jatkakaa, jos siltä tuntuu.  ;D

32
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Hyviä leffoja
« : Kesäkuu 01, 2011, 10:40:32 »
En hirveämmin elokuvia katso, mutta "Linnunradan käsikirja liftareille" on mahtava

Kirja oli kyllä paaaljon parempi, mutta tuo leffa oli elokuvallisesti hyvä tuotos.

33
Esittele itsesi / Vs: Iltaa, arvoisan Herrasväki
« : Toukokuu 30, 2011, 08:59:30 »
Hei Marsalkka. Vaikuttaa siltä että olet aika mielenkiinntoinen ja monimuotoinen mies. Sinussa on jotain mikä saa minut tuntemaan sen että sitä samaa on myös minussa, esimerkkinä tuo Touhoupätkäsi tekstissä. Aika samanlaista, kuin minulla paitsi ett itse osaan sanoa lempi kappaleeni tuosta sekavasta ja valtavasta tarjonnasta. Kirjoitat myös jotenkin mukavasti. Tästä siis johtuu se että toivotan sinut tervetulleeksi tälle foorumille, vaikken tee sitä oikeastaan yhtään enään näinä päivinä.

34
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Terraria
« : Toukokuu 26, 2011, 20:35:02 »

35
Tagap. Muistaako kukaan tälläistä suomipeliä? http://www.tagap.net/index.html Noh, tuolta sen kuitenkin saa. ^^

36
Tuossa noin tuli vain mieleen että tälläinen lanka puutuu kokonaan ja olisi kiva jaella hyviä ilmaispelejä sun muita täälläkin niitä pelaaville.

Tässä ensimmäisenä postaan Amnesiaan erään modin nimeltään Tetris: The Dark Descent. http://www.indiedb.com/mods/tetris-the-dark-descent/downloads/tetris-the-dark-descent-v11 Modi antaa Amnesiaan mahdollisuuden pelata tetristä kesken peliä. Aika kiva.

37
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Dead Space 2!
« : Toukokuu 24, 2011, 11:43:15 »
(Sori tästä tuplasta)


No niin. Nyt olen pelannut tuon Dead Space 2:n läpi kolmesti ja ostanut melkein kaiken mitä kaupasta saa. Pakko myöntää että tuo peli jaksaa koukuttaa vieläkin, sen hyvällä juonella, mikä onkin vähän naivi ja aljon huonompi ensimmäiseen osaan verrattuna sekä pelon ja actionin tasapainottelulla, joka on parasta mitä olen nähnyt missään pelissä ikinä. Mutta harmikseni joudun nyt toteamaan että Dead Space 2 on new game+ tilassa liian helppo peli ja menettää sen pelottavuuden kokonaan, koska tavarasta ei ole pulaa missään vaheessa. Älkää siis pelatko tätä peliä new game+:lla kuin kerran, sillä tällöin otatte pelistä kaiken kivan irti. Vaikeusaste nousee myös roimasti jokaisella vaikeustasolla, mikä ei ole ihme ja tämän pitisi olla standardi jokaisessa videopelissä.

Se väkivallan ja goren määrä...  :P miten sitä nyt kuvailisi? Kuvitelkaa miltä näyttäisi kasa sormia ja varpaita tungettuna tehosekoittimeen joka on rumpiperukoneessa molempien ollessa päällä kokoajan, myös silloin kun ne sormet laitetaan sinne tehosekoittimeen omin käsin. Siinä on kuvaa teille siitä millaista tuon pelin pelimaailma on. Karua, rumaa ja omalla tavallaan tyyliteltyä taidetta. Koko pelimaailma on keskellä ei mitään. Keskellä avaruutta. Paikassa missä sinua ei auteta, koska se on mahdotonta, vaikeaa ja turhaa. Tämä tuo peliin siinä olevan turvattomuuden tunteen. Kaikki on aivan autota, necromorfeja lukuunottamatta. Nämä kaksi osa-aluetta kun lyödään yhteen, uskomattomalla äänimaailmalla ja hyvällä tarinalla saadaan peli, jota en voi ohittaa noin vain. SITÄ ON PAKKO PELATA!


Suosittelen peliä oikein lämpimästi ihmisille, jotka joko pitävät pelkäämisestä ja väkivallasta, tai eivät tunne mitään näitä kahta asiaa kohtaan. Itse kuulun jälkimmäiseen ryhmään ja voin sanoa että tämä peli iski kuin miljoona volttia.

-24.5.2011
Hilselinko

39
Off-topic keskustelu / Vs: Muut harrastukset
« : Toukokuu 23, 2011, 18:28:43 »
Hilselinko ja orange mitäs miekkailua harrastatte kendoa/itämaista  vaiko oikeen fencingiä

Mä en muistaakseni kendoa harrastanut. Karatea kylläkin. :P

40
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Bob The Blob!
« : Toukokuu 22, 2011, 18:40:13 »
Luin tuon yhden viestisi "So stay stoned"...

Voit sinä näinkin tehdä. Emme pane sitä ... pahaksemme. ^^

41
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Bob The Blob!
« : Toukokuu 22, 2011, 16:15:14 »
Kuulostaa hienolta, odotan innolla.

Nyt tästä pelistä on kuoruitumassa sellainen versio, minä me sen elunperinkin näimme. Parannuksia sitten edelliseen betatestaukseen on tullut enemmän, kuin kuvittelisittekaan.

42
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Bob The Blob!
« : Toukokuu 22, 2011, 15:53:19 »
Bob The Blobin Professorilla on nyt ääninäyttely! Koko viikonloppu BetaDreams on vain testannut moninpeliä ja tehnyt ääninäyttelyä. Nyt on myös tulossa uutta promovideota, demopeliä ja nettipelin betatestausta. So stay toned!

43
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Terraria
« : Toukokuu 22, 2011, 11:23:14 »
Miksi ihmiset pelaavat juuri tälläisiä pelejä yhdessä, jotka eivät jaksa innostaa minua? Mulla on jokin pirun kirous huonon yhteispelimaunsuhteen.

44
Omat teokset / Vs: Touhou -The Performance of Rain-
« : Toukokuu 09, 2011, 21:07:50 »
Hmhm~? Lisää saa toki kertoa

Jep. Jäi vähän avoimeksi mitäs tässä taas käsitellään.

45
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Assassin's Creed
« : Toukokuu 06, 2011, 17:09:30 »
Konsolille se on silti suunniteltu ja niillä se on aina paras... Ilmeeni, kun poika yrittää tapella vastaan auvan turhaan.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 20