Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Hagane productio

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 39
17
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
« : Huhtikuu 21, 2016, 14:23:11 »
Killing Floor 2
Millo Suicidal pojat ja Hagane?
Heti kun opin että ei kuolla sinne saatanan nurkkaan/seinään/lauman keskelle. Ja headshottien määrää pitäis kans oppia lisäämään, mutta minkäs teet kun sihti on välillä paska. En silti ole luovuttamassa! Vielä joku päivä, kaikki tielläni olevat saa maistaa luotejani.

18
Tämän vuoden Reitaisaissa saadaan uusi CD ZUNilta! Pari kipaleen nimeä pisti hieman miettimään että mitäs hittoa niiden takana oikein on ja millaisia kipaleita ne tulevat olemaan.

19
Off-topic keskustelu / SV: Vuoristojaarittelu: Kanakon lewdilät
« : Huhtikuu 01, 2016, 22:29:19 »
Varför vår forum är i svenska? Jävla.

20
Esittele itsesi / Vs: Hellooou : 3
« : Maaliskuu 21, 2016, 10:50:23 »
Terveppä terve. Ennen teikäläistä täällä onkin asustanut jo eräs kettu, joka on kylläkin pitänyt hiljaiseloa pidemmän aikaa. Itse kuitenkin olen yhä yhteyksissä häneen foorumin ulkopuolella. Discordin puolella kerkesin jo jätkille toteamaan että ketut + töhö = mitä tämä on edes. Ketuilla jonkin sortin juttu lolitytyihin? Dunno.

Minkä värinen olisi sukellusveneesi?
Mikä eläin olisit jos saisit olla ihan mikä tahansa muu kuin ihminen? (tässä tapauksessa et saa sanoa kettu, koska son liian obvious)
Suosikkithemejä Töhöstä?
Entä sovituksia?

21
Undead Corporation - MEGALOMANIA

Tiukka versio Patchoulin teemasta. Sinfoninen metalli on varmaan kyllä suosikkigenreni. Sisältää myös ehdottoman suosikkini japanilaisista naislaulajista, sillä todella harvoin kuulee noin täyteläistä ääntä.
Oho, nyt oli kyllä hieno tekele. みぃ omaa kyllä aivan hemmetin upean äänen. Loppupeleissä en ihan hirvittävästi ole päässyt kuulemaan hänen ääntään, mutta sen mitä olen päässyt kuulemaan, ei voi kuin hattua nostaa. Nähtävästi hänkin osaa tämän MEGALOMANIAn kaltaisen mahtipontisen äänensävyn lisäksi käyttää aivan ihanan pehmeää sävyä.

Lisää みぃ:tä (nähtävästi porukka romajisoi tämän nimen Mie)

GET IN THE RING - 優霧

Tuossa kipaleessa myönnän että jos en descriptionia olisi lukenut, olisin voinut erehtyä Meramipopiksi tai vastaavaksi. Meramilla tosin on hitusen erilaisempi vivahde jos tämä laulaa tuon kaltaisella tyylillä. 3L voisi olla myös yksi. Dunno, Töhö:n musiikkipiireissä pyörii niin paljon hyviä naislaulajia että alkaa meneen jo hieman sekaisin tai nimet unohtuu.

22
Nonih, arvasin että eksyisit tänne vihdosta viimein. Tervetuloa vain ja toivottavasti viihdyt. Ei purra ja silleen. (Ps. Koakuma- ja Sirkku-cossis on kyl aika hnnnngh<3)

Minkä värinen olisi sukellusveneesi?
Mikä eläin olisit jos saisit olla ihan mikä tahansa muu kuin ihminen?
Suosikkithemejä Töhöstä?
Entä sovituksia?

23
Esittele itsesi / Vs: Syteen tai saveen
« : Tammikuu 27, 2016, 22:21:25 »
Terveppä terve ja jää toki pidemmäksi aikaa.

Minkä värinen olisi sukellusveneesi?
Mikä eläin olisit jos saisit olla ihan mikä tahansa muu kuin ihminen?
Suosikkithemejä Töhöstä? (yritä edes listata muutama)
Entä sovituksia?

24
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Tammikuu 19, 2016, 12:23:27 »
rip twitter ;___;
;;__________;; Aamu meni pilalle. Ei sitten lueta twiittejä juuri kun on herännyt.

25
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Päivän sarjakuva
« : Tammikuu 09, 2016, 13:18:22 »
tekijän kommentit kiinnostaisi lukea.
Löysin facbookista käännöksen ja son aikalailla kohdillaan oleva kaiken lisäksi.

Lainaus
"Territorial Fight"
Yukari : "Phew, would've died there if I wasn't a Sage."
Komachi : "The bridge of Sanzu River is over here, madam."
Yukari : "Whut!?"
"Normally, it's said that a conflict between foxes are pretty much settled through whichever can open its mouth the widest. Or at least that's what's been told.
There are times when they're just being playful, but there are also times when they're not. So be careful."

Ketut....

Sarjiksessa itsessään on perinteinen kääntäjänvapaus. Yukari liittyy Junkon ja Ranin seuraan kirjaimellisesti sanoen "Minäkin haluan leikkiä" jonka kääntäjä kiersi hieman sanomalla vain "Minäkin liityn mukaan".
じゃれる on jännä sana, koska sillä voidaan tarkoittaa "to be playful", mutta myöskin "to be amused", "to play", "to joke" ja jopa "to flirt".

Vaikka takana onkin kohta 7 vuotta japanin opiskelua, taitoni ovat silti todella alkeelliset. En vieläkään pysty käsittämään miten eri tilanteissa juuri tämän kaltaiset sanat pitäisi ymmärtää oikein. Muutenkin koko kieli on pelottavan laaja ja paria pientä käännöstyötä tehdessä olen melkein itkenyt kuinka laaja esim. englannin kieli ei ole. Suomeksi on aina löytynyt vastaavan tyylisiä sanoja jotka olisivat sopineet joihinkin kohtiin, mutta englannissa silti ollaan pitäydytty. Siskolleni pääasiassa olen näitä jakanut koska hän ei osaa lukea kuin muutaman katakanan ja hiraganan. Melkein voisin vaihtaa suomen kieleen, mutta muutamat termit ovat englanniksi ainakin erään sarjan kohdalla ja niille on todella awkwardia yrittää keksiä suomennosta ja sellaisena pitäminen tulee lopulta kompastuskiveksi koska joidenkin sanojen taivuttaminen on todella kankeaa ja ikävää.

----------------------------

I saw this coming

26
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Päivän sarjakuva
« : Tammikuu 08, 2016, 19:35:46 »
^ Ei vieläkään käännöksiä :(  Tai kyllähän tuosta kait ymmärtää, että mitä siinä tapahtuu, mutta nuo tekijän kommentit kiinnostaisi lukea.
Melkein voisin kääntää mutta tuolla ollaan aika tiukalla linjalla amatöörikääntäjien suhteen joten pidän suuni kiinni koska oma japanin taitoni on vielä erittäin köykkäistä.

27
Esittele itsesi / Vs: Möröö
« : Tammikuu 02, 2016, 16:30:29 »
Yo, mukavaa saada lisää hieman "nuorempaa" väkeä tänne. Toivottavasti viihdyt pidempään ja jopa rohkeasti uskaltaisit osallistua keskuteluihimme. Emme pure ja otamme kaikki avosylin vastaan!

Minkä värinen olisi sukellusveneesi?
Mikä eläin olisit jos saisit olla ihan mikä tahansa muu kuin ihminen?
Suosikkithemejä Tööhööstä? shit mainitsit sen jo esittelytekstissäsi
Entä sovituksia?

28
Tämä on ensimmäinen kerta, kun näen videokuvaa porukasta, joka soittaa Töhö-musiikkia yhdessä niin sanotuilla klassisilla soittimilla.
Joo, en nyt tähän hätään keksi muita porukoita jotka videokuvan kera toteuttais Töhö-musaa. Tokyo Active NEETs onkin kiva circle. He pääasiassa soittavat jazzia, mutta viime aikoina ovat panostaneet myös orkestraalisiin sovituksiin. Olen kerran tai pari aiemminkin linkannut heidän musaansa ja kyllä aina tulee hyvä fiilis kun näkee heiltä uutta tuotantoa.

Ja kappas, heiltä on tullut taas tänään jotain uutta; oikein mukava jazz-sovitus Hartmannin youkai-tytöstä.

29
^ No kappas keppanaa kun itselläkin tuli vastaan samaa themeä.

Olen heikko orkestraali-sovituksille kun kyseessä on Töhö. Ei sillä etteikö ne olisi muutenkin hyviä.
Suora NicoNico-linkki
MMCafe-linkki nyypille
Youtube-linkki

Edit:
Youtubeenkin uppasivat tuon näköjään, eli linkkiä sinnekin nyt tarjolla.

30
Omat teokset / Vs: Piirustuskuja vol.4
« : Joulukuu 15, 2015, 17:34:01 »
^
Ihq-Raqsu-Poqsu-Moksu! :3
ᕦ( •̀u•́)ᕤ Itse olet ihQ

Jossikka 5/5
ei mul muuta  ;)
Mutta hieno yosh hikka!
Lmao, kiitokset. Nopeita tuhrujahan molemmat ovat mutta parempia kun ei mitään.

Tuntui hassulta luonnostella jollain värillä kun yleensä käytän mustaa/harmaata.
Itehän käytin pitkään mustaa tai harmaata, mutta vuosien varrella rupenu käyttää värillisiä line artteja, koska musta line paistaa omii silmiin piiroksissani aina kamalasti..
sentään värillä se häviää sinne joukkoon onneksi ni on parempi~
Joo itteäkin on jo jokusen vuoden tympiny iänikuinen musta lineartin värinä. Mutta en osaa/uskalla lähteä kokeileen jotain sellaista. Ainakaan vielä. Nää tuhrut mitä nyt olen piirrellyt on onneksi vain luonnoksia joita on hitusen siistitty. Ehkä näiden kautta sitä oppis ja uskaltais ihan kunnon töihinkin kokeilla värillisiä lineartteja joskus tulevaisuudessa.

Ja piirtorumba jatkuu Shoulla<3 Tykkään kovasti tuosta brushista jolla tein tuon pagodan loisteen. Pitäisi enemmän hyödyntää sitä, koska sillä saa tosi nättejä yksityiskohtia aikaan ja mahdollisesti taivaan piirtäminen onnistuu sillä tuosta vain.


Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 39