Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Hagane productio

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 39
31
Omat teokset / Vs: Vähän lyhyempi cosplay-suunnittelusäie
« : Joulukuu 15, 2015, 14:46:43 »
^ Noice. Ei paha. Kysyä saa aina jos tulee jtn. Miten ajattelit kiinnittää "lätkät"? Itse vedin karkeasti kangasliimalla reunoista kiinni ja hyvin pysyi.

32
Omat teokset / Vs: Piirustuskuja vol.4
« : Joulukuu 14, 2015, 17:04:23 »
Innostuin tänään piirtään ja pari juttua tässä kai tulee vielä piirettyä vielä tänään, mutta luultavasti eivät tule olemaan Töhötä joten postaan tämän nyt sitten. Lisään sitten jos sattumalta nyt päätänkin piirtää lisää tänne sopivia hahmoja (ei sillä ettenkö voisi postata muuta mitä olen tänään piirrellyt mutta noh, monet eivät luultavasti approovaa niitä tai eivät muuten vain ole kiinnostuneet niistä. Twitterissä voi käydä kurkkimassa).


Sairaan nopee Jossikka. Tuntui hassulta luonnostella jollain värillä kun yleensä käytän mustaa/harmaata.

Edit:
Menin sit piirtään jonkun Mokounkin. Ei waifua voi vastustaa.
Meni hermot silmien kans kun ne näytti koko ajan ihan omituisilta, joten 10min tappelun jälkeen luovutin ja... Olkoot sitten kiinni miun puolesta.33
Omat teokset / Vs: Amateur piano playing by Korpi
« : Joulukuu 13, 2015, 14:12:39 »
^ Uuuh, not bad. Tyksin kovasti. Hitsit kun siulla ei ole mitään kunnollista millä äänittää ja kuvata. Saisi paljon enemmän irti. Mutta minkäs teet. Kyllä tuollakin kuulee ihan hyvin.

Pienet virheet kuuluu elämään ja nostan hattua kaikille jotka osaavat edes jotain pianolla soittaa. Itse osaan U.N. Owen was Her?:istä ihan muutaman sekunnin pätkän ja sama koskee Septette for the Dead Princessiä. Siihen jääkin miun taitoni.

34
Omat teokset / Vs: Vähän lyhyempi cosplay-suunnittelusäie
« : Joulukuu 09, 2015, 16:25:10 »
Kokeilin kankaan värjäämistä. Lopputulos vastasi odotuksia.
https://i.imgur.com/WRVFDAq.jpg
Millä värjäsit tarkalleen ottaen? Ja osaatko hieman kertoa enemmän paljon ainetta meni? Tälläiset värjäilyjutut on aina kiinnostavia. Sitä päivää odotellessa kun itse joudun värjäämään jotain. Mokoun paitaa ei lasketa, koska se nyt oli mitä oli.

35
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Peliä?
« : Marraskuu 28, 2015, 17:36:51 »
Ai täällä on joku tälläinen lankakin? Okei. Let's play dem gaems.

PC
- L4D2 (zombien mättö on kivaa ja dem mods)
- Gmod
- Pöndeländs 2
- Skullgirls (osaispa mättää HC-tasolla randomien nappien painallusten sijaan. How do you even combo)
- Minecraft
- Osu!
- BattleBlock Theater

Tajusin just et meillä on PS3:lle pelejä tyyliin joku 50 ja yksikään niistä ei ole sellainen jota vois pelata netissä kavereiden kesken (tai no, siis sellaisia pelejä joita itse pelaisin). 3DS olis kans listalla Pokemon XY ja ORAS suhteen mutta vittu muistinpas juuri että enhän voi yhdistää pelejäni nettiin koska pitäis päivittää konsoli ja mahdollisesti pelitkin > CFW koska homebrew on kiva ja poistaa regionlockin > Ei tueta uusimmilla järjestelmäversioilla > Et voi päivittää koska se poistaisi homebrewin ja sitten et voisi pelata yhtä peliä koska se nyt sattuu olemaan japanilainen eikä eurooppalainen (Nintendo on paska, tappais vaan koko regionlockin). Vois ens vuonna yrittää hommaa sen pirun PS4 vihdosta viimein kun uusin R&C tulossa ja noita pelejänkin alkaa oleen jo ihan kivasti saatavilla. Eikä konsolin hinta itsessäänkään ole enää niin paha kuin aikoinaan.

37
pitkällisen tutkimuksen tuloksena sain käsiini listan Sanaen seksikumppaneista:

neekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekerineekeri
Taitaa olla lista vaan Mokoun kumppaneista, muuttuvat aktin aikana mustiksi kuin neekerit  8)
U wot m8. Ei oo ainakaan raakoja hei! Asia kuin asia tulee oleen kypsä. Ei joku Sanae varmasti ruokaa osaa laittaa jne. ku son jatkuvasti lewdeilees jossain koulutyttöpuvussaan.

38
Muistatteko Töhöjen siveellisyys-tutkimuksen? En tiedä miltä ajanjaksolta tämä on otettu, mutta uusi se kuitenkin on ja nähtävästi jotkut hahmot vain saavat jatkuvasti samalla syötöllä sitä K18-arttia. En vieläkään tiedä miksi juuri Kasen on saanut tuollaisen kohtalon, jota hän on nähtävästi kantanut jo vuosia. Kiva hahmo ja silleen mutta... Eh.

Click click
Vasemmalta oikealle suosio arttimäärän mukaan, alhaalta ylös K18-sisällön määrä arttia kohden.

39
Omat teokset / Vs: Vähän lyhyempi cosplay-suunnittelusäie
« : Marraskuu 25, 2015, 16:45:19 »
Kyynelehdin jo valmiiks sitä miten vaikee mun cossissa on kulkee jossain Frostin tiloissa.

Spoiler (click to show/hide)

Ja siis kyseessä tää ikuinen unelma jota yritän saada aikaseks:
Spoiler (click to show/hide)
Facebookis oon salaa ihaillu ja itkeny siun puolestas kuinka pitkä haavees on viimeinkin käymässä toteen. Paljon onnea tuon kanssa!

Aitopäät voi ulista tuosta vaalean beigestä paidasta minkä haluaa, imo se ei oo puhtaan valkoinen alkuperäisessäkään artissa.
*fist bump* Itekin värjäsin Mokou-cossiini aikoinaan valkosen kauluspaidan teellä jotta se olis lähempänä virallista arttia. Jos nyt totta puhutaan, meikäläisen värjäilyn jäljiltä se oli enemmän keltaisempi kuin punaisempi mitä se on Zunin IN-artissa. No jaa. Pikkuvikoja, oli kyl muuten ihan jees. Hassua ajatella että siitäkin on jo reilu vuosi. Wow.

Kävin tänään hypistelemässä Eurokankaassa kankaita. Löysin rakkauden. Käyn huomenna tai perjantaina ostamassa Frostin cossiini ainakin takkinkankaan kun täydellisen väristä yksilöä löytyi. Olen vieläkin vihainen siitä kuinka Kankaita.comista löytyi täydelliset kankaat sekä takkiin että housuihin, mutta kappas keppanaa kun ne molemmat loppui juuri kun sain kangasnäytteet käsiini. Uguu. Takkikangasta tulee vasta ens kuun lopussa ja housukangasta ens viikolla. En millään viitsi odottaa koska olen hidas ja tarkka tekemään cossejani. Frostiin jos olis tarkotus saada jtn aikaan, tulis meinaa pikkunen kiirus jos venaisin tosiaankin sinne joulukuun loppuun että ne sakemannit saa kangasta varastoon ja sitten siitä pitäisi venaa vielä about viikko että ne itse kankaat olis itsellä. No thanks. Suositaan sitten suomalaista yli-hinnoiteltua lafkaa. Se siitä halvasta cossista. Tää Eurokankaan täydellinen takkikangas oli 14,90e/m kun taas Kankaita.comin täydellisyys oli about 4e/m. Ei mee nää rusinat taas tasan. Vois lopettaa cosplayn.... Eiku hetkinen, en pysty koska too many reasons to keep going on. Oh well.

41
Off-topic keskustelu / Vs: Mukavia asioita harmaassa arjessa II
« : Marraskuu 13, 2015, 11:41:51 »
Tampere masterrace. Ei vaan, kaikissa kaupungeissa on omat hyvät puolensa. Itse pidän Mansesta en vain siksi että olen asunut sielä koko elämäni, vaan että tähän mennessä olen päässyt elämässä eteenpäin. Peruskoulun jälkeen jäi vähän epämääränen fiilis siitä että pitäisikö muuttaa pois kun oli niin epävarmaa tuo jatko-opiskelu ja tulevaisuudessa työnteko täällä. Noh, ihan hyvin tää elämä rullaa. Työtön toistaiseksi mutta AMK-opinnot yhä kiikarissa kun ei tänä vuonna onnistanut. Sentäs on avoin AMK jonain piristeenä tähän kotona lusmuiluun.

1. törmää raivohulluihin spurguihin jotka jahtaavat ihmisiä
No itsekin olen aika kuset housuissa jos ihan Keskustorilla täytyy liikkua. Oli aika kuumottavaa aikoinaan kun olin vielä amiksessa ja koulu oli Lempäälässä > Jo kuuden aikaan keskustassa kökkimässä koska bussit meni vammasesti ja matkakin kesti aivan liikaa > Vain aamuvirkkuja aikuisia liikkeellä ja ne känniset > Kuumotus maximus joka aamu kun seurasi sivulta näitä surkuhupaisan kuuloisia rappion partaalla olevia aikuisia. Ei onneksi kertaakaan reilu kahden vuoden aikana käynyt kukaan kiinni tms. Kerran pyydettiin kyl tupakkaa (näytänkö muka siltä että polttaisin?).

2. puita kaadetaan melkein päälle
Paska säkä.

3. työmaat tukkivat puolet kaduista
Ihan kuin jossain pk-seudulla ei olisi samaa ongelmaa. Tai ylipäätään muissa kaupungeissa, riippuen toki vähän mistä nyt tarkalleen ottaen puhutaan.

4. löytyy mukavia yllätyksiä, mm. niin kemikaaleilta haiseva alikulkutunneli, että siellä ei pystynyt hengittämään ilman että kurkku tuntui palavan (ja oli pakko kävellä läpi)
En nyt tähän hätään keksi mikä alikulkutunneli muka tuoksuisi kemikaaleille? Ollut varmaan sen ajan juttu tai sitten olen häpeäpilkku Tampereelle kun en tiedä/keksi tähän hätään msitä on kyse.

5. hampurilaisiin laitetaan niin paljon majoneesia, että täytteet muuttuvat mössöksi ja kaikki liukuu sämpylöiden välistä ulos eikä papereita tietenkään anneta tarpeeksi
Tämäkin on varmaan vain yhden mestan juttu tai sitten vain paisuttelet listaa. Mutta hei, kaikki ei tykkää kaikesta!

Kaleva hoods represent
Leinola/Holvasti hoods here

42
Omat teokset / Vs: Vähän lyhyempi cosplay-suunnittelusäie
« : Marraskuu 11, 2015, 15:27:31 »
Anteeksi tuplapostaus, mutta mistä olette yleensä hankkineet peruukkeja?
Ihan ebaysta. Jos haluaa olla varma laadusta ja väristä eli maksaa enemmän saadakseen varmasti sen mitä etsii, Arda on tosi jees. Karvakasat maksaa ja niihin tulee postarit mukaan jotka on 5-20e riippuen mitä ja paljon tilaa. Itse en ole vielä tilannut moisesta mutta olen miettinyt ostavani sieltä mahdollisesti Mokoulle uuden karvakasan jahka joskus teen mokoman uusiksi. Heillä on ihan mukavan kuidukkaat peruukit ja niitä saa niin helvetin monessa eri sävyssä. Ebay on yllättänyt useastikin ihan positiivisella tavalla. Ja välillä taas ei. Yoshikalle tilasin kaksi peruukkia ja sitten kyllästyin. Pidin uusimman kun se nyt oli lähimpänä sitä mitä etsin.

Yleensä kun etsii hahmon nimellä peruukkia ja hahmo on sellainen jolta löytyy ihan tälle suunnattu peruukki, yleinen nyrkkisääntö on että ne useimmiten ne maksavat maltaita verrattuna siihen jos etsii kasuaalisti samankaltaista peruukkia vaikkapa ihan värin perusteella. Satorille nähtävästi löytyy ihan halpoja ja kelvollisen näköisiä peruukkeja ebaysta, tosin en tiedä kuinka paljon niissä on kuitua loppupeleissä. Ainahan voi tilata kaksi kipaletta ja länttää ne yhteen jos verkko liikaa paistaa läpi vaikka kuinka kuituja asettelisi nätisti.

43
Valkoinen noita on mainio. Luin moista joskus alkuvuodesta pari chapua mitä nyt netistä löytyi; suomeksi käännettynä. Enkkukäännöstä en löytänyt. Oli kuitenkin todella viihdyttävä ja hyvin tehty. Simo on aika waifu. Voisi ensi viikolla itsekin mennä ostamaan oman kipaleen ihan fyysisenä (ihan kun muutenkaan ei olisi mangaa ostettavana ja ensi viikolla Japanin maalta sitä pitäisi tulla lisää).

44
恋色屋 - Fall of Hart

Löysinpäs kivan kipaleen tiistai-iltaani. En tiedä onko tuo nyt sitten hieman surullinen vai iloinen (tai kenties jotain siltä väliltä) arrange Hartmann's Youkai Girlistä mutta pidän siitä kovin. Nimi ei kyllä ole mikään vihjaus uusimman jäsenemme Hartin suhteen (ellei tämä itse ota ja lähde tältä foorumilta).

45
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Lokakuu 27, 2015, 13:38:48 »
^ Jos nyt cossaamisesta puhutaan ylipäätään niin nyrkkisääntönä on se että kannattaa cossata hahmoa josta pitää, joka saattaisi sopia omaan kehoon. Tulee helposti paska tai pakotettu olo jos hahmo ei olekaan mieleinen jollain tapaa. Jälkikäteen saattaa vituttaakin jos on paljonkin rahaa heittänyt kyseiseen cossiin ja se cossi jää siihen. Ehdotukset on aina jees, mutta kannattaa oikeasti kokeilla hieman miettiä niitä omia suosikkeja yleisyydestä huolimatta ja yrittää päätyä johonkin niistä. Itselläni on vielä auki minkä Töhön tulen tekemään Yoshikan jälkeen. Koska Yoshikan myötä olisi TOP3-suosikkihahmoni cossattuna, vieläpä suosikkijärjestyksessä (Mokou #1, Shou #2, Yoshika #3).

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 39