Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Hagane productio

Sivuja: 1 ... 36 37 [38] 39
556
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Pokémon
« : Heinäkuu 24, 2012, 15:12:39 »
Varmaan siulla on Deoxys. Haista kakka D: Mutta meikäläinen vois tosiaankin alkaa kohta tälle Eevee tai Ditto-linjalle, jos kerran tollasia pokemoneja saa.

Höhöö, kyllä vain. Aina sieltä joku kiva japsi aina vaihtaa.

Mulla ois tarkoitus saada jostain Latios, Groudon ja Thundurus, muttakun ei voi etsiä GTS:stä kun en ole nähnyt niitä. Fug.
Ne kun saisi niin loppu Pokédex pitäisi olla easy mutta aikaa vievä.
Japanilaiset ovat oikein kivaa kansaa.... Mutta vaan ihan helvetin hyviä pelaajia. Mau.
Meikäläisellä on Latios CB Hihii.... Ja kohta myös toinenkin sellainen ja Groudon, kunhan pääsisin eteenpäin tässä SoulSilverissä. Suicune on yhä ongelmana.

RAGEEEEEEE

557
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Pokémon
« : Heinäkuu 24, 2012, 14:47:04 »
ja nyt mulla on yks laatikko täynnä Combeeta. Ja koska uros Combee on hyödyttömin pokemon ikinä... Mitä mä teen niillä? XD
Bye bye male Combees, you did well..... Not.

Luovutan kohta Suicunen suhteen. Oikeasti. Se_vaan_jaksaa_trollata_koko_ajan.

Muistan vieläkin sen kun ihan läpällä halusin Zekromin ja tarjosin perinteisesti 1lvl Zoruan paskalla naturella. Ei kestänyt montaa tuntia kun kävin tsekkaamassa tilanteen ja Zekrom ilmestyi miulle. Ja sillä oli ihan jepa nature kaiken lisäksi (taisi olla Impish, +defense, -sp. attack jos oikein muistan).
Meneekös Eeveet kuinka kaupaksi? Itse en ole testannut vielä kertaakaan, kun en ole jaksannut breedaa moisia. Kyseisessä prosessissahan (<-- on muuten vaikea sana kirjoittaa, piti pari kertaa ääneen lausua että menisi oikein) menee ikä ja terveys. Tosin mie oon aika laiska immeinen.

Oon minäkin "läpällä" laittanut jonkun Ditton tai Eeveen ja pyytänyt jotain suurempaa niin oon saannut. Kuten Lv 100 Zekrom ja Reshiram, Darkrai, Deoxys ja kai jotain viel.
Kyllä ne Eeveet on aina mennyt kun oon laittanut. Riippuu toki mitä pyydän. Nyt oon enimmäkseen pyydellyt jotain mitä minulla itelläni ei ole joten ei ole mitään älyttömiä siis.
Vois kyl laittaa jonkun Ditton taas ja koittaa Zekromia/Reshriramia. :^D
Varmaan siulla on Deoxys. Haista kakka D: Mutta meikäläinen vois tosiaankin alkaa kohta tälle Eevee tai Ditto-linjalle, jos kerran tollasia pokemoneja saa.

558
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Pokémon
« : Heinäkuu 24, 2012, 14:28:17 »
Salee sä munkitat villinä jonkun shinyn. :c
Sitä minäkin..... Arceuksen pyhä voima taisi olla puolellani. Tosin ei tuokaan mitään ruusuilla tanssimista ole, kun oli vasta meikäläisen toinen shiny ikinä.

Zorua omasta mielestä ei ole mikään ihmeellinen GTS tradepokemonina. En ole vähään aikaan edes nähnyt ketään kuka haluaisi. Itse vaan deposittaan jonkun random Eeveen kun mulla kohta varmaan puolet boxeista pelkkää niitä.
Kyllä Zoruat meikäläisellä on mennyt hyvin kaupaksi. Kaikki mitä olen vaatinut, olen myös saanut. En mitään mahdottomuuksia kuitenkaan vaadi. Kuitenkin sellaisia joita en itse saa lainkaan tai en ainakaan ihan heti. Viimeisin oli Gorebyss. Kesti tosin muutama päivä, mutta ei se haittaa. Muistan vieläkin sen kun ihan läpällä halusin Zekromin ja tarjosin perinteisesti 1lvl Zoruan paskalla naturella. Ei kestänyt montaa tuntia kun kävin tsekkaamassa tilanteen ja Zekrom ilmestyi miulle. Ja sillä oli ihan jepa nature kaiken lisäksi (taisi olla Impish, +defense, -sp. attack jos oikein muistan).
Meneekös Eeveet kuinka kaupaksi? Itse en ole testannut vielä kertaakaan, kun en ole jaksannut breedaa moisia. Kyseisessä prosessissahan (<-- on muuten vaikea sana kirjoittaa, piti pari kertaa ääneen lausua että menisi oikein) menee ikä ja terveys. Tosin mie oon aika laiska immeinen.

Ja Suicune se jaksaa vaan *ituttaa suoraan sanoen. Nyt tullut sellainen ongelma että Dragonair hakkaa sen Dragon Rushin avulla 2HKO... Aikasemmin moiseen meni 3-4 Dragon Rushia, että HP oli punasella. Vaikka Dragonair on ollut ihan samalla levelillä koko ajan. Ehkä juuri noilla parilla Suicunella on ollut joku defenseä heikentävä nature tai jotain. Toivotaan että vielä tänään sais tonkin örvelön boksiin häpeämään *Silmien pyörittelyä*

559
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Pokémon
« : Heinäkuu 24, 2012, 13:52:51 »
Okei, en miekään niin täydellisiä Pokemoneja halaja. Pääasia että nature on kohdillaan ja moveset sellanen, jolla hakkaa suurimman osan otuksista. Joten onnea teille, jotka viimesen päälle haluaa täydellisiä yksilöitä :'D

Tässä yks päivä SoulSilverissä kehittelin Misdreavusta Safari Zone Gatea edeltävällä routella ja randomisti tuli shiny Diglett. Ja sillä oli kans ihan siedettävä nature (en nyt muista mikä, atm juuri Suicunea nappaamassa mutta eipä epeli halua jäädä kiinni ja Master Balliin en koske jumalauta). Eka shiny meikäläisellä oli samaisesta pelistä Nidoran♂, mutta en vielä silloin tiennyt luonteista mitään ja se taisi kadota kun aloitin kyseisen pelin alusta enkä tajunnut siirtää sitä Blackiin muiden pokemonien kanssa. Moon miettiny jo pitkään sitä, kuinka ihmiset oikeasti jaksaa breedaa jotain tiettyä pokemonia, että ne sais shinyn ja vielä sellaisella naturella että sitä voisi jopa käyttääkin. Itse moon Blackissa breedannu tässä yli vuoden aikana semmosen parisataa Zoruaa, eikä ole tullut vielä yhtäkään shinya vastaan. Näitä Zoruioita mie käytän GTS:n tradepokemoneina, koska immeiset haluaa hulluna niitä. Tosin Black2 ja White2 -peleissä moisia on varmaan turhaa edes yrittää kaupitella, mau.
Spoiler (click to show/hide)

Onko kukaan muu vielä muuten siitä tietoinen että ovat julkaisemassa 3DS:lle uusintaversiot Sapphiresta ja Rubysta öuö
Jostain mie luin, että sellaiset olisi tulossa, mutta mie luulin sitä pilaksi oAo' Mutta jos ne tosiaankin tulee 3SD:lle, meikäläinen jää pois pelistä, koska en kyseistä konetta omista, kun sain 2010 jouluna sain DSi XL:n ja äite itkee että mitä mie teen toisella koneella. Tyhmäkin sen tietää mitä Pokemon-pelaaja tekee kahdella koneella. Enkä aina viitsisi lähteä kilsan päähän kaverille tekemään tämän siirtämisoperaation ja niin edelleen. Ja onhan 3DS muutenkin ihan jepan oloinen, mitä nyt kerran K-Citymarketissa testasin ja siinä oli kiva lentsikkapeli BD

560
Esittele itsesi / Vs: Helloo~!
« : Heinäkuu 22, 2012, 22:44:48 »
Hei sinä otus o3o Ja tervetulloo~
Kysymyksiin siis nyt... *köhköh*

Tarkalleen ottaen mistä päin itää sitä ollaan kotoisin?
Mainitsit jo SDM-väen olevan suosikkihahmojasi, onko joku heistä ehdoton suosikki?
Pidätkö kekseistä?
Entäs haleista?
Harrastatko mitään muuta animun ja tv:n töllöttelyn, sekä pelaamisen lisäksi?

561
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Pokémon
« : Heinäkuu 22, 2012, 18:03:35 »
EI vitsit, otan 3DS:n inttiin mukaan ja pelaan pokemonia : DDDDDD
Suosittelen, Pokemonia on mukava pelata oli missä tahansa :'D

Entäs onko tämä Conquest oikeasti ostamisen arvoinen? Japanissa kun moinen ilmestyi, olin ihan innoissani mutta nyt olen hieman meh, koska oma rahatilanne ja pitäisi vielä cossikin vääntää Traconiin ja mennä itse tapahtumaan. Mielenkiintoiselta se vaikutti kuitenkin, mutta arveluttaa vain hieman, että onko se hyvä vastine rahoille. Parhaimassa tapauksessa voisin kyllä isälle hihkaista asiasta, kun veli meni taas saamaan uuden pelin eikä meikäläistä ole muistettu pelillä kuin reilu vuosi sitten kun kinuin Blackin :'D Tosin, White 2 on kyllä se jonka haluan ehdottomasti, ettäh... Argh, miksi maailma on niin julma eikä suosi köyhiä opiskelijoita?

562
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Pokémon
« : Heinäkuu 22, 2012, 17:20:07 »
Jumalauta Numbbi, ei paha :'D Itsekin sain juuri viime yönä juuri kyseisen laisen Misdreavuksen enkä kadu mitään. Nyt vaan ketuttaa se kun Pokeathlon Dome ei ole tarjonnut pariin viikkon Dusk Stonea ostettavaksi. Ja muualta en saa moista ennen kuin olen päässyt Kantoon. Okei, olisihan se National Parkin ötökännappauskisakin olemassa, mutta son syvältä ja ei oikein ole ollut onni puolella. Täytyy siis näillä näkymin hakkaa Elite Four ja Champion ja Misdreavuksella, eikä sillä paremmalla.

Ja Blackin puolella taas moon vieläkin siinä vaiheessa että pitäisi breedaa vielä pari poksua ja sitten voisin aloittaa niiden kehittämisen kunnon tappajiksi. Mutta ei vain yksinkertaisesti jaksa ja meikäläiselle son harvinaisen pitkä prosessi. En ole koskaan jaksanut kehittää pokemonia 100 leveliseksi, korkein on 93lvl. Ja silläkin oli IVt ja EVt mitä sattu. Ja naturekin. Onneksi ens viikolla hommaa kaverin veljeltä Platinumin ja örvellän kaikki Sinnohin legendaariset ja alotuspoksut.

563
SA:n 1cc normalilla edistyy mainiosti. Satori ei olekaan ihan niin syvältä, mutta kyllä siinä tulee uhrattua poweria ja ylipäätään elkkuja. Mutta 5. stage vain ei anna armoa. Olen noob ja osaamaton, myönnetään. Mutta harjoitus tekee mestarin, eikös se niin mene?

564
Esittele itsesi / Vs: Teräspatukka sanoo moro kaikille
« : Heinäkuu 19, 2012, 12:40:29 »
Mitä mieltä olet Final Fantasysta?
Olen hyvin neutraali asian suhteen. En ole koskaan tajunnut sen hienoutta, mutta en myöskään sen huonoja puolia. Jotkut tykkää, jotkut ei. Sillä periaatteella mennään :'D

ES vai Megaforce?
ES:ää on tullut juotua enemmän (hyi minua, vai pitäisikö syyttää Datakettua ja sen booleja) ja Megaforcea vain kerran. Mutta Megaforce on valintani.

Conissa cossaten vai siviiliasussa?
Siiviliasussa olen jo monta vuotta joutunut olemaan, mutta tänä vuonna siihen tulee muutos C: Siviiliasussa on tosin omat hyvät puolensa~

Mango vai animu?
Animu, koska ylipäätään ääninäyttelijät ja musiikit ja liike. Kyllä sitä mangaakin tulee luettua, mitä nyt rahoillani pokkareita saan silloin tällöin kerätyksi.

565
Esittele itsesi / Vs: Teräspatukka sanoo moro kaikille
« : Heinäkuu 19, 2012, 12:11:40 »
Mistä näitä tamperelaisia oikein tulee?
Saunalahdelta tietenkin B)

Letty vai Cirno?
Letty, koska kaunis tyttö hää on ja themekin on ihuna. Ei se Cirnokaan mikään huono ole~

Appelsiini- vai omenamehu?
Omenamehu, kyllä se appelsiinimehukin maistuu.

566
Esittele itsesi / Vs: Teräspatukka sanoo moro kaikille
« : Heinäkuu 13, 2012, 13:36:26 »
^miten sinä nyt meitä vanhoja setiä *tirsk* tuntisitkaan : D
Niin, sitä minäkin :'D

Chen vai Tewi?
Äwwäwäwäwäwää, en osaa valita. Molemmat ovat söpöjä. Armoa~ No okei, Tewi voittaa 0,00000001% Chenin.

Pelaatko RPGitä?
En oikeastaan, vaikka pidänkin kyseisestä genrestä erittäin paljon. Olen vain erittäin nirso kaiken suhteen. Paitsi että Pokemon-pelit kyllä luokitellaan RPG-kategoriaan.... Asd, shame on me

Lumisade vai vesisade?
Vesisade, oli mikä vuodenaika tahansa se voittaa lumisateen mennen tullen.

Itätampere vai länsitampere?
Itä, koska Holvasti ja koko elämä.

Lukio vai Amis?
Amis, olen aina ollut parempi kädentaidoissa kuin matemaattisissa/lukuaineissa.
Ja viimeiseen kysymykseen olisin vastannut TYK, jos olisin valinnut lukion.

567
Esittele itsesi / Vs: Teräspatukka sanoo moro kaikille
« : Heinäkuu 13, 2012, 12:12:15 »
cola vai pepsi?
Cola, vasta hiljattain huomasin kahden kyseisen juoman välillä eron.

järvi vai joki?
Jaa-a, molemmat ovat kivoja. Ehkäpä järvi.

lintu vaiko kala? : O
Lintu, ne ovat hienoja eläimiä. Kalat ovat kavereita eikä niitä saa syödä, mur.

tosissaan vai vakavasti?
Nyt tuli paha. Vakavasti varmaan, koska en yleensä ota asioita tosissaan.

Tampere on näköjään niin pirun pieni paikka. Olen hämmentynyt, kun en tunne teitä.

568
Off-topic keskustelu / Vs: Oletko ollut rakastunut?
« : Heinäkuu 12, 2012, 12:33:11 »
Surullisia tarinoita, miksi edes päätin lukea teidän tarinoitanne kun tiesin että osa ovat surullisia? Nyyhkis nyyh ja haleja kaikille.... .n.

569
Off-topic keskustelu / Vs: Oletko ollut rakastunut?
« : Heinäkuu 11, 2012, 22:01:34 »
Rakkaus on hieno asia, mutta se ei vain aina toimi....
Nimimerkillä olen seurustellut elämäni aikana tasan kaksi kertaa, ensimmäinen oli miespuolisen- ja toinen naispuolisen immeisen kanssa. Jostain kumman syystä tämän jälkeen olen kallistunut enemmän naispuolisiin henkilöihin ja haluaisin rakastaa jotakuta, mutta lé amor ei näköjään ole joidenkin immeisten kohdalla kovin suosiollinen, joten olkoot elämä tälläinen kunnes toisin käy, jos käy. Onhan siinä joskus omat hyvät puolensa tässä sinkkuna olemisessa C:

570
Esittele itsesi / Vs: Teräspatukka sanoo moro kaikille
« : Heinäkuu 08, 2012, 12:26:00 »
Aina kun tulee joku tamperelainen foorumille pitää miettiä olenko jo kenties tavannut tai nähnyt kyseisen henkilön. Tässä tapauksessa luulen että en ole.

Taidat olla niitä foorumin ihan nuorimpia jos edustat '96-ikäluokkaa.
Joo, meikäläinen asuu perämettässä niin tuskin sie oot meikää nähny~ Tosin kerran satuin olemaan keskustassa odottelemassa yhden toisen miitin porukkaa ja teillä oli silloin Datafoxin pitämä miitti täällä Tampereella. Durp.
Ja on todella iloista kuulla että olen kerrankin nuori jossain porukassa, oikeasti. Yleensä olen se vanhin ja typerin.... Siis tyhmä ikäisekseni.

Vaikutat ihan kivalt-
Yuuka vai Tenshi?
Molemmat ovat hienoja hahmoja, mutta kallistun enemmän Tenshin puoleen~
...Olet hieno ihminen, ihan selkeästi.
Olenko? Tämäpä yllätys. Olen otettu ja hyvin hämmilläni.

Ehdottomia suosikkithemejä on Septette for the Dead Princess, Gensokyo the Gods Loved, U.N. Owen was Her?, Maiden's Capriccio ~Dream Battle, Cinderella Cage ~Kagome Kagome ja sitä rataa.
Uusi teoria (?): Jos pitää Cinderella Cagesta, ei voi olla huono ihminen.
Hämmennyn yhä entisestään.....

Harrastatko Touhou-parituksia? Mikä on suosikkiparituksesi?
Yritän, mutta olen jotenkin hyvin urpo enkä ole vieläkään pitkän ajan jälkeen löytänyt sellaista ehdotonta suosikkia tai ylipäätään paritusta, joka oikeasti nappaisi. Okei, YukariReimu on ihan jees ja jossain määrin ByakurenShou. Ehkä vielä joskus päässä napsahtaa ja löydän sen oikean parituksen....

Minkä suurin asia haluaisit saavuttaa vielä tämän vuoden aikana?
Hmmmh, EoSD extra läpi. Tullut yritettyä sen verran, että on pakko yrittää saada läpi vielä tämän vuoden aikana /shot

Kuinka monta kieltä taidat?
Suomen lisäksi englantia, ruotsia sen verran mitä yläasteella tuli opiskeltua ja japania sen hitusen verran.

Kuinka suuri halu sinulla on oppia japania, vai taidatko jo kenties sen?
Jos nyt näin sanotaan, niin aika suuri. Puhetta ymmärrän suht paljon verrattuna siihen määrään, mitä osaan kirjoittaa, eli en lähes mitään. Lukea osaan vain hiraganoja ja katakanat menevät välillä sekaisin. Kanjeja osaan taas muutaman. Tällaista on tullut opittua neljän vuoden aikana yksikseen.

Mikä on lempiruokasi?
Pidän erittäin paljon makaroni/pasta/riisi/nuudeli-ruuista, ettäh.... Riisi kanakastikkeen kera tai kanaramen. En osaa valita näiden kahden väliltä. Syökää kanaa~

Ja on hauska tutusta myös teikäläiseen, yay *virtuaalihali*

Sivuja: 1 ... 36 37 [38] 39