Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Hagane productio

Sivuja: 1 ... 37 38 [39]
571
Esittele itsesi / Vs: Teräspatukka sanoo moro kaikille
« : Heinäkuu 07, 2012, 20:30:12 »
Kysymyksiä:
Youmu vai Yuyuko?
Yuyuko~ Kaunis tyttönen ja kaunis vaatetus, muutenkin hieno hahmo.

Pitkät vai lyhyet hiukset?
Jos puhun itsestäni, pidän lyhyistä, mutta hahmoilla sitten son ihana sama, molemmat käy C:

Söpö vai Julma?
Söpö, julmat ihmiset eivät ole kivoja ;n;

Pupupoika vai puputyttö?
Puputyttö /shot

Hoo~ Olet siis pokémonin fani jos luin oikein(Syytän silmiäni jos olen väärässä)?
Lempi pokémonisi?
Pokemon-fani olen juu, jo vuodesta -99. Lempipoksu on ehdottomasti Zoroark, mutta sitä ennen Arcanine oli suosikki. Suosikki alotuspoksu taasen on Typhlosion.

Onko Black2/White2 hankinnassa?
White2 on hankinnassa ehdottomasti, koska Reshiram on rakkaus♥ Blackissa muutenkin kaksi Zekromia boxissa, niin saan sitten toisen heivattua tuohon uudempaan peliin C:

Ja Blackissa tiimi on sellainen sekalainen, eli vaihtelen poksuja tilanteen mukaan. Mutta parhaimmaksi olen todennut: Zoroark, Lucario, Galvantula, Archeops, Chandelure, Galvantula. Ja ne muut pokemonit, joita saatan käyttää on Whimsicott, Arcanine, Darkrai Arceus, Durant,  Eelektross. Ja yhtäkään en ole hakkeroinut tai mitään. Eventit ja SoulSilver ovat kavereita, samoin Dream World ja Global Trade. o3o

Tules ihmeessä käymään chatin puolella
Onko täällä sellainenkin? oAo'' Härre gyyd

572
Esittele itsesi / Vs: Teräspatukka sanoo moro kaikille
« : Heinäkuu 07, 2012, 13:46:23 »
Limulisko vai Liskolimu?
Limulisko kuulostaa limulta maistuvalta sateenkaariliskolta, joka vetää discoa 24/7, mutta liskolimu taas ei oikein houkuttele, jos se on limua, jonka valmistuksessa on käytetty lisko-parkaa. Joten, partyhardy Limulisko on valintani.

Suwako vai Momiji?
Jumalauta, mikä kysymys tämä nyt on? Totta helekutissa Momiji♥ Wan wan

Lempiväri ja miksi juuri se väri?
Punainen. Sellainen vähän tummempi kuin tavallinen, mutta ei kuitenkaan tummanpunainen. Se vain jotenkin kivan lämpöinen ja voimakas väri. Ja sitä voi syödä, srsly. Myös musta ja valkoinen on ihan jees värejä. Eiku eihän musta ole edes väri, what a shame. Mutta oletettavasti tajusit kaiken tästä huolimatta :'D

573
Esittele itsesi / Vs: Teräspatukka sanoo moro kaikille
« : Heinäkuu 07, 2012, 12:41:51 »
Yuuka vai Tenshi?
Molemmat ovat hienoja hahmoja, mutta kallistun enemmän Tenshin puoleen~

Morso vai Alexander?
Morso.... Mutta eikös sen oikea nimi ole Grunt?

Minkä alan anime/manga/japsu/korea/asian intoilija olet? Piirrätkö? Cossaatko? Muuta, vai jack of many trades?
Minkä alan? Umm, en tiedä tajusinko oikein tätä kysymystä, mutta animua ja mangaa harrastan aktiivisesti ja hitaasti mutta varmasti opiskelen itsekseni kieltäkin. Piirtelen juu ja cossauksen aloitan tänä vuonna (vasta), vaikka jo vuodesta 2008 sitä ollaan oltu tällä alalla. o3o

574
Esittele itsesi / Vs: Teräspatukka sanoo moro kaikille
« : Heinäkuu 06, 2012, 22:15:29 »
Päähine vai jalkineet?
Jalkineet, päähineet pilaavat hiukset :I

Unelma-ammattis vaahtosammuttisen ikäisenä?
Eläinlääkäri tai laulaja. Mutta sitten tajusin, että en pystyisi näkemään ja käsittelemään kärsiviä otuksia, joten luovutin sen suhteen. Laulaja taas tuli siitä kun rakastin laulamista, mutta olin kovin ujo tekemään sitä immeisten läsnä ja sama vika on yhä. Kuulemma kuitenkin laulan suht hyvin.

Pääseekö vodkan voimalla pitkälle?
Jaa'a, vaikea sanoa kun ei ole koskaan kokeiltu. Kuulemma loppuu lyhyeen huvi kun sitä nassuun vetää oikean määrän :'D

Tuo sinun nimimerkkisi änyttää 100% tutulta, olemmeko riehuneet jossain pelissä tai vastaavassa samaan aikaan?
En mie hirveästi mitään pelejä netissä ole pelaillut oAo' Muuta kuin joskus aikoinaan Pokemon World Onlinea ja nykyään satunnaisesti Transformicea.

575
Esittele itsesi / Vs: Teräspatukka sanoo moro kaikille
« : Heinäkuu 06, 2012, 16:24:58 »
Tiedätkö muita foorumilaisia jo ennestään?
Tottahan toki. Datafox on hyvä IRL-kamu ja Nukkesyndrooma on myös tuttu immeinen. Muutama muukin on tuttu, mutta nyt en osaa nimetä/muista heidän nimiään. Tampereen väkeä he kuitenkin ovat.
Onko se vain illuusio, että kaikki Tampereella kuuluvat yhteen todella isoon, ympäriinsä haarautuneeseen verkostoon?
Niinkin sen voisi sanoa :'D En tiedä onko Datafox puhunu täällä salaisesta verkostostaan, mutta joo..... Mutta iso verkosto kuitenkin täällä on. Vai pitäisikö se sanoa "verkostoja" kun se iso kokonaisuus jakautuu pienempiin osiin. Ei tässä ole mitään järkeä.

Raakana vai lantraten?
Lantrattu :'D

Osaakko soittaa mitään? Piano, kitara jne.
En oikeastaan, mutta opettelin yhden videon perusteella n. 10 sekunnin pätkän Flandren themestä pianolla ja senkin soitan mahdollisimman urpomaisella tavalla eli joko kahdella kädellä ja kahdella sormella tai yhdellä kädellä ja yhdellä sormella. Meikäläistä ei ole siunattu musiikillisilla lahjoilla. Suuta osaan soittaa, jos se lasketaan.

576
Esittele itsesi / Vs: Teräspatukka sanoo moro kaikille
« : Heinäkuu 06, 2012, 15:39:37 »
Milloin ponista kasvaa hevonen?
Ei koskaan. Poni on oma lajinsa ja hevonen omansa. Mutta jos puhutaan ponista ikään kuin hevosen jälkeläisenä, siitä kasvaa hevonen sitten kun se on sen ikäinen (en tiedä hevosista ja muista kavioeläimistä hirveästi, koiraihmisiä kun enemmän olen). :'DDD

Erikoistaitosi?
Osaan äännellä erilaisilla tavoilla. Tosi söpöä nuorelta naiselta, myönnän. Yksi ääntelytapa lähentelee Munamiehen ääntä, joten osaat siitä varmaan jo keksiä minkälaisia ääni meikästä lähtee :'DD

Tiedätkö muita foorumilaisia jo ennestään?
Tottahan toki. Datafox on hyvä IRL-kamu ja Nukkesyndrooma on myös tuttu immeinen. Muutama muukin on tuttu, mutta nyt en osaa nimetä/muista heidän nimiään. Tampereen väkeä he kuitenkin ovat.

577
Esittele itsesi / Vs: Teräspatukka sanoo moro kaikille
« : Heinäkuu 06, 2012, 14:54:01 »
Mitä kuuluu?
Hyvää kait? o3o

Oletko koskaan ollut tekemisissä poliisin kanssa?
En, onneksi.

Taivas vai maa?
Pilvet on kauniita, mutta pysyn maan kannalla silti :'3

Yuri vai shoujo-ai?
Asd, nyt tuli paha. Molemmissa on omat hyvät puolensa, mutta ehkä valitsen sen shoujo-ain sitten mieluummin.

Hienoin kohtaamasi Spell Card?
Vaikea päätös. Kanakon Mountain of Faith on ollut kyllä yksi aika mielenkiintoinen, mutta hienointa on vaikea sanoa.

Paras saavutuksesi Touhoun parissa?
Th6 läpi normalilla. Jumaliste ku teki tiukkaa pommien ja elkkujen kanssa. Kaikki continuet käytetty ja Remilia oli ollut siihen mennessä ainut bossi, jota en edes practise startin avulla ole voittanu. Ja Sakuyankin nirhasin ekaa kertaa. Toinen hieno suoritus extra stage-kategoriassa on Flandren Forbidden Barrage "Catadioptric", jonka melkein läpäsin, mutta typerä virhe tuli tehtyä ja sen jälkeen en ole päässy kyseisen spekan kimppuun. Muut extrat on pelkkää pakkopullaa, enkä osaa/jaksa opetella :'D

Tämä vai tuo?
Saanko molemmat? ;u;

MariAli vai YukariReimu?
YukariReimu....... Alice on aina ollut hahmo, joka ei niinkään kiinnosta eikä Marisakaan mikään kovin kummoinen ole. Anteeksi te jotka pidätte heistä.

Heittäisitkös muutaman lantin tähän suuntaan?
Eeehkäpä, jos tietyt kriteerit täyttyvät *Ottaa lompakon esiin ja alkaa kaivamaan 5 senttisiä*

Black Mesa vai Aperture?
Niin mitä...? Google teki jotenkin olosta epävarman, mutta Aperture kuulostaa jännemmältä.... Joten valitsen sen, mutta ei ole hajuakaan mitä molemmat ovat |'D

Pessimistisyys vai Apaattisuus?
Olen aika pessimistinen, joten se kertoo jo paljon.

Ikuinen elämä vaiko kuolema?
Ikuinen elämä ono En tahdo kuollaaaaaaaaa~

Millä vaikeusasteella yleensä pelailet Touhou pelejä?
Normalilla yleensä, mutta joskus laiskana saattaa olla easy parempi vaihtoehto, koska ragequitin mahdollisuus on meikällä harvinaisen suuri.

Mielestäsi vaikein ja helpoin Touhou peli?
Vaikein on ehdottomasti UFO (Murasaan jään jumiin aina) ja helpoin on, ummm..... 8 tai 10.

//Oli muuten tosi *ittumaista vastata, kun en osaa enää käyttää foorumia ja sen hienouksia. Näkee taas että tääkin urpo on ollu taas kauan tynnyrissä piilossa.

578
Esittele itsesi / Teräspatukka sanoo moro kaikille
« : Heinäkuu 06, 2012, 14:05:08 »
Hagane productio tässä terve. Tampereelta kotosin ollaan ja moon ollu jo pienestä pitäen aika poikatyttö, joten jatkan sitä rataa yhä. Oletan että ihmisillä täällä on matikkapää jollain tasolla, mutta jos ei, niin -96 syntynyt sitä ollaan. Jos ette osaa laskea, omapa on häpeänne. Jos kuitenkin tahdotte tietää, en estä teitä kysymästä.
Lempinimiä meikällä on Hagane, Hagsu, Hp, Haganeula, Teräspatukka ja voit vaikka itse keksiä jotain hohdokasta, jos siltä tuntuu.

Tosiaankin, moon tällänen random ernun tapanen pieni karvapallo perämettästä ja moon asunu tynnyrissä (olen avuton kuin lehtipihvi -20 asteen pakastimessa). 2008 oli se kultavuosi kun innostuin Hopeanuolesta ja sen jatko-osista ja FullMetal Alchemist oli kova juttu kanssa. Aikaisemmin olin jo vuonna 1999 törmännyt Pokemoniin ja pidin siitä kovasti, myöhemmin myös Digimon ja Beyblade oli ihan jees, mutta siinä vaiheessa ei päässä kilahtanut että ne olivat japanilaisten tekemiä. Tähänkin päivään asti olen ollut henkeen ja vereen kova Pokemon-fani. Kaikki poksut ekasta genistä viidenteen on rakkaus. Rakastan nördeillä siis aiheesta (vaikkakin aloitin pelaamaan pelejä vasta vuonna 2010, koska perheeni oli ollut sitä ennen aikamoinen natsijoukko, en siltikään ole sisäistänyt ihan kaikkea pikkufaktaa jne.) ja tälleen.
Vuoden 2011 tammikuun lopussa parhaan ystäväni synttäreillä hän näytti minulle pari Touhou-PV:tä (hän itsekin oli vasta tutustunut moiseen). Itsekin luulin sen olevan animu, niin kuin aika monetkin luulevat, mutta se olikin jotain vielä mahtavampaa ja siitä lähtien meikäläinen on viettänyt unettomia öitä hakaten pelejä ja musiikkia on tullut kuunneltua paljon. Ehdottomia suosikkithemejä on Septette for the Dead Princess, Gensokyo the Gods Loved, U.N. Owen was Her?, Maiden's Capriccio ~Dream Battle, Cinderella Cage ~Kagome Kagome ja sitä rataa. Tästä tuleekin jo hieman ilmi suosikkihahmoja, joita ovat Remilia, Sakuya, Flandre, Tewi, Mokou, Yukari, Shou ja Momiji. Etenkin Shou ja Momiji ovat lähellä sydäntä.

Luonteeltani moon joskus vähän ujo ja hiljanen, mutta sitten kun saan vaihtaa sanasen immeisen kanssa, meikäläisestä tulee avoin ja miulle voi vuodattaa vaikka mitä, ku mie oon luonteeltani tällänen että haluan immeisille vaan hyvää. Eli pidän salaisuudet sun muut omana tietonani, jos immeinen niin haluaa. Ja mie tyksin paljon seurasta. Tulee kauhea masennus tässä koneella oltaessa, kun ei saa tuntea ystävien hengitystä läsnä. Ja halit ja rapsutukset sun muut hellyydenosotukset on jotain nam♥ Meikäläisellä on myös typerä tapa kiroilla (monet sanoo että se ei sovi miun suuhun, ku miun ääni on tällänen derp kuulemma) ja evotan turhankin usein. Ja joskus meikäläinen on myös harvinaisen typerä. Nainen kuuluu keittiöön, vai miten se menee? Harmikseni en osaa kokata ja voileivistäkin tulee sen näköisiä kuin niitä olisi pidetty 2 viikkoa tulostimen päällä. Olen myös erittäin pervo, mutta en yleensä anna sen näkyä. Koska joskus se koitui kohtalokseni kun lausuin kaikkea ja siksi olenkin oppinut olemaan hieman varoivaisempi ja vähän sulkeutuneempi asiaa kohtaan.
Ja tälläisenä pienenä salaisuutena moon bi-seksuuali. Enemmän moon kallistunu naisväen puolelle, mutta en näe vikaa miehissäkään. Molemmat sukupuolet koettu, mutta suhteet eivät jostain kumman syystä kestäneet. Vika oli kai minussa.

Mutta joo, mie haluan innolla tutusta teihin ja toivon, että en vaikuta mitenkään liian nuorelta tänne (pikkuernu-vaihe oli meikällä tosiaankin vuosina 2008-2010, joten voitte huokaista syvään). Hagsu kuittaa ja palaa tynnyriin ja jakelee sieltä kaikille tynnyrihaleja, jotka sellaisia haluavat.

579
Esittele itsesi / Vs: Nimimerkkinne
« : Heinäkuu 06, 2012, 13:11:17 »
FullMetal Alchemist ja 2008..... Olin silloin 5. luokalla.... "Hagane" vain kuvasti meikäläisen luonnetta, kun siihen aikaan meikäläistä kiusattiin ja kaikkea, mutta kestin sen kaiken. "productio" tuli nimeen mukaan vuonna 2009 kun pääsin vihdosta viimein käyttämään nettiä omalla koneella ja aloin julkaisemaan tekemääni arttia sinne tänne. Hagane productio on vain sellainen nimi johon ei törmää ihan helposti jonkun toisen immeisen käyttämänä. C:

Sivuja: 1 ... 37 38 [39]