Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Hagane productio

Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 39
61
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou-anime?
« : Syyskuu 19, 2015, 22:17:20 »
Ja juu, eipä kyseisten kiinalaisten blogissa pikasilmäyksellä näkynyt mitään uutta.
Katsoitko kiina-puolta? Englannin kielistä puolta ei nähtävästi olla muistettu päivittää ja Japaniksi tuntuu olevan hieman sama juttu, mutta on sielä sentäs jtn. hieman uudempaa. Ja twitteristä löytyy oikein kiva gif.

62
Off-topic keskustelu / Vs: Mukavia asioita harmaassa arjessa II
« : Syyskuu 18, 2015, 10:56:04 »
Huhhuh, viikon päästä Italiaan! ÒuÓ Ensimmäistä kertaa lentokoneeseen ja jonnekkin kauemmas kuin Ruotsiin tai Viroon.
Samiksii! Itelki ihan sama maa jonne tuli ekaa kertaa mentyä yllä mainittujen naapurimaiden lisäksi. Oli se lentäminen kyl aika jännää. Mentiin luokan kanssa ysillä. Oli tammikuu. Lämpötila oli jopa +15 sillä välin ku Suomessa oli saman verran miinuksen puolella. Paikalliset kulki takit päällä kun me mentiin t-paidoilla tai huppareilla. Lähettiin maanantai-iltana Suomesta ja tultiin takaisin torstai-iltana. Koko sinä aikana mitä Italian mailla oltiin, luokasta yhdeltä onnistuttiin varastaan laukku sisältöineen, joka on aika saavutus kun kuljettiin AINA vähintään muutaman henkilön ryhmissä. Kannattaa olla varovainen siis. Ja vielä hauska juttu: seuraavalla viikolla kun oltiin päästy taas Suomen sään makuun, uutisoitiin et Italian maalla oli pasmat sekaisin kun sinne oli tullu lunta ihan kivasti |'D Ajoitus reissullemme oli ollut vallan mainio. Pääkohde oli Rooma, mutta käytiin myös Vatikaanissa ja länsi-rannikolla about Rooman akselille niin että päästiin ihastelemaan merta (en nyt muista missä tarkalleen ottaen oltiin mut Santa Marinella kuulostaa niin tutulta). Et joo. Pidä hauskaa :3

Eilinen tilipäivä tuli kulutettua tuhlatessa kaikkeen enemmän tai vähemmän oleelliseen (olen iloinen, materialistin himoni on tyydytetty toistaiseksi) ja nyt ihastelen kuinka ulkona luonnonvoimat ottaa osaa tämän päivän lakkoiluun. Aww yiss.

63
Itselleni aivan uusi circle, mutta hyvältä vaikuttaa heidän tuotantonsa.

Karento - ILLUMINATY

Edit:
Nyt löyty lisää korvakarkkia! Ei hitsit kun on kiva sovitus.

at the mercy of sounds - Afterimage

64
Off-topic keskustelu / Vs: Mukavia asioita harmaassa arjessa II
« : Syyskuu 01, 2015, 17:43:51 »
Uus kone! Oli mukava kasailla pitkästä aikaa ja eipä esiintynyt ongelmiakaan prosessin aikana. Kyllä nyt kelepaa.  :)
Tämä. Oma kone saapui eilen mutta vasta tänään Dataketun kanssa päästiin kokoamaan se. Tuossa se hyrrää selän takana kun istuskelen lattilalla entisellä koneella aka läppärillä ja siirrän kamaa ulkoselle jotta saan ne sieltä tuolle uudelle masiinalle.

65
^ Joo Tumblr avasi miunkin silmät tuon asian suhteen. Ajattelinkin et jotain hämärää siinä Doremyn teemassa on. Tuo Junkon stage-theme nyt ei ihan täydellisesti mätsää, mut kyl siinä samoja viboja on.

66
Omat teokset / Vs: Piirustuskuja vol.4
« : Elokuu 27, 2015, 18:19:31 »
Älkää pliis luulko et toi ois mun paras ja true art ;_;
(Jk, osaan kyl piirtää mut tosiaan tarvin vaan harjotusta ton piirtiksen kanssa...)
Siis true arttiahan toi on. Omg, etkö sää ny nää sitä??!!111 8(((

Lel. Muistan kun kans itse aikoinaan vuonna 2009 sain piirtopöydän. Olin about vuoden taiteillu hiirellä ja käsi kramppas jatkuvasti kun liikkeet moisella oli niin köykäisiä ja jälkikin sen näköistä. Piirtis tuli kehiin ja piirtäminen koneella helpottui kummasti. Wow. Minulla on vieläkin tallessa eka työ jonka tein sillä. 2009 jouluna siis tuli piirtis ja samana iltana ryhdyin työstämään tätä. Nyt kun katselen koneelta vielä varmistukseksi, nähtävästi 26. päivä olin saanut tuon valmiiksi ja upannut sen saman tien devaan. Paint oli kiva, kun silloisella koneella Gimp hieman hidasteli ja kaatuili. Piirtiksen ansiosta 2010-2011 olikin kulta-aikaa meikäläiselle piirtämisen suhteen. Sitten se aika ja innostus vain katosi kun yläaste veteli viimeisiä ja oli aika siirtyä amikseen. Satunnaisesti luonnostelin ja aloitin isompia töitä, mutta en koskaan saanut suurinta osaa niistä valmiiksi. Nytkin olen viime aikoina luonnostellut paskaa ja ne on jäänyt sellaiseksi. Kai se päivittäinen piirtely yläasteella imi kaikki mehut ja osittain oma itsekriittisyyskin on ollut hieman taustalla. Nuorempana en siitä niinkään välittänyt, vaikka alemmuuskompleksia harrastin. Nyt se vain tuntuu entistä voimakkaammalta. Eniten vihaan sitä kuinka osaan piirtää koiraeläimiä ynnä muita otuksia paremmin kuin ihmisiä. Kakarana ei tullut ajateltua että ihmisten piirtäminen olisi se juttu jota tehdä isompana, tänä päivänä kun haluaisin juuri immeisiä tuherrella. Oh well. Ehkä vielä joskus opin.

67
^ Rokugen on liiankin tuttu. Tuli aikoinaan Touhou Sky Arenan kautta tutustuttua. Sky High, Kiss the Scarlet... Etenkin jälkimmäisessä on todella kylmät, mutta kivat sanat. Sopii hyvin Flandren teemaan.

Löytyi kivaa jazzia näin keskiviikko-illalle. 東京アクティブ NEETs (Tokyo Active NEETs) ja heidän hieno näkemys Reach for the Moon, Immortal Smoke -teemasta, höystettynä Extend Ash ~ Hourai Victim -viboilla. Tyksin.

68
Palautelaatikko / Vs: Uusi-napin toimintahäiriö?
« : Elokuu 24, 2015, 19:35:57 »
Bugaako muillakin ketjulistassa UUSI-napit? Välillä se heittää ketjun viimeiseen viestiin ja välillä taas ketjun ensimmäiseen lukemattomaan viestiin. En edes tiedä, että kummin sen pitäisi toimia. Sitten joutuu aina tarkistamaan, että jäikö kukaan välistä huomaamatta.
Joo, parin langan kanssa nyt käyny tuolleen. Esim. juuri äsken kävi niin Ruokasuolan esittelylangan kanssa. Kummallista. Joskus aiemminkin on tapahtunut tuolleen tässä vuosien varrella mutta nyt se tapahtuu yhä useammin.

69
Esittele itsesi / Vs: Olen uusi täällä. Hei vain kaikille!
« : Elokuu 24, 2015, 19:32:12 »
- Onko conit jo mielessä?
-Joo, aattelin mennä Frostiin tossa helmikuussa.
Paitsi että tällä kertaa Frosti on jo kuukauden aiemmin eli tammikuussa.

70
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Elokuu 24, 2015, 13:56:13 »
En voi postaa mihinkään koska muuten tupla postaan. Why even live.
First world problems.

Valmistuispa cossi ittellään. En jaksa tehdä sitä. Haluaisin vain et se olis valmis ja voisin hyppiä se päällä täällä kun ketään ei ole kotona.

71
Esittele itsesi / Vs: Olen uusi täällä. Hei vain kaikille!
« : Elokuu 23, 2015, 20:47:13 »
Hetken jo luulin teikäläistä botiksi kun nimi oli mielenkiintoinen ja tarkempaa tietoa ei ollut. Mutta teretulemast vaan! Rohkeasti vaan aktiivisemmaksi täällä ja sitä rataa. Ei täällä purra. Ihan mielellämme tutustutaan uusiin heeboihin.

Minkä värinen olisi sukellusveneesi?
Mikä eläin olisit jos saisit olla ihan mikä tahansa muu kuin ihminen?


72
Joker & Kefka crossovereita odotellessa..
Tää tuli faces vastaan jo pari päivää pelin julkaisun jälkeen

Spoiler (click to show/hide)
Sitä päivää odotellessa kun Zun tekee Töhön joka liittyy Suomeen.

73
Omat teokset / Vs: Eastern Emporium
« : Elokuu 16, 2015, 15:52:02 »
Heitän Viimeistä Kaukosäädintä (Last Remote) ehdotukseksi. Kurkota Kuuhun, Kuolematon Savu (Reach for the Moon, Immortal Smoke) ja Jäykkä Paratiisi (Rigid Paradise) ovat myös pieniä toiveita. Mutta Kaukosäädin menee varmaan paremmin mukaan, kun Parseenkin teema on aika tunteellinen ja hieman surullinenkin, Flowering Night on niin ja näin. Ja jossain mainitsit työstäväsi Hijirin themeä? Sekin on aika uh ah dem -feelsit antava kipale. Dunno. Odottelen innolla mitä tästä tulee.

Töhö-themet suomeksi käännettynä on aika hassuja :---D

74
Omat teokset / Vs: Eastern Emporium
« : Elokuu 14, 2015, 23:18:18 »
Kysyn tälleen mielenkiinnosta että mitä themejä mahdollisesti ollaan kuulemassa tämän myötä?

75
Extra bossi näyttää siltä kuin se olis karannu diskosta. Ja amerikkalainen helvetin klovnikeiju... Juuh, murika haisee tänne asti. Zun, oli se seikkailus sielä amerikan mailla ihan kivaa mutta eikös tämä ole Töhö? Lol. Hauskaa. Mutta kuudenen stagen bossi Junko on mielenkiintoinen. Yritin metsästää enemmän tietoa kyseisestä hahmosta, mutta ei tullut vielä vastaan onko hän vaatteidensa perusteella joku hallitsija tms. isompi kiho. No jaa. Vois illemmalla pelailla ja ottaa itse selvää enemmän.

Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 39