Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Hagane productio

Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 39
76
Omat teokset / Vs: Eastern Emporium
« : Elokuu 14, 2015, 23:18:18 »
Kysyn tälleen mielenkiinnosta että mitä themejä mahdollisesti ollaan kuulemassa tämän myötä?

77
Extra bossi näyttää siltä kuin se olis karannu diskosta. Ja amerikkalainen helvetin klovnikeiju... Juuh, murika haisee tänne asti. Zun, oli se seikkailus sielä amerikan mailla ihan kivaa mutta eikös tämä ole Töhö? Lol. Hauskaa. Mutta kuudenen stagen bossi Junko on mielenkiintoinen. Yritin metsästää enemmän tietoa kyseisestä hahmosta, mutta ei tullut vielä vastaan onko hän vaatteidensa perusteella joku hallitsija tms. isompi kiho. No jaa. Vois illemmalla pelailla ja ottaa itse selvää enemmän.

78
^ Huomenna pitäis tulla. Saattaa venyä lauantain puolelle mutta viralliseksi julkaisupäiväksi on nähtävästi kuitenkin laitettu 14. päivä. Pienoinen hype \o/ Kuka koristaa pelin kantta? Sen verran mielenkiintoinen tapaus jälleen että on paha sanoa yhtään mitään. Aiemmin hahmojen siluetit olivat aikalailla "tunnistettavissa" eli niistä näki hahmon muodon mutta nyt jonkin aikaa on ollut tuollaisia... Sotkuja niin sanotusti. Ei tiedä lainkaan tuleeko sieltä puhdas ihminen vai joku epämääräinen olento.

79
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Elokuu 09, 2015, 15:19:57 »
tl;dr Elitistit ovat perseestä.
Lol anteeks.

Ei vaan. Itse olen cossaajana elitisti itseäni kohtaan. Johtunee varmaan siitä että perfektionismi virtaa veressä ja itken para-aikaakin verta kun canon reffei Touhousta on niin vähän ja yleensä vain yhdestä kuvakulmasta vieläpä. En ole missään vaiheessa kieltäytynyt soveltamasta fanien näkemystä saatika heittänyt pari hienoa faniversiota pois cossilistalta. Mutta jos hahmo on jonkun muun kuin itseni omaisuutta, koen suurta tarvetta olla uskollinen tälle ja kunnioittaa sen tekijää. Eli se canon versio jokaista pilkkua myöten mitä reffi nyt tarjoakaan on aivan pakko tehdä mahdollisuuden mukaan. Yoshikan kohdalla cringe on ollut suuri kun ZUN ei osaa anatomiaa saatika selkeästi kertoa miten hahmon vaatteet toimii. Fandomin näkemys hahmosta on paikoitellen todella silmiä hivelevää ja aluksi olin mennä tämän näkemyksen mukaan, mutta koska Fryy on myös tekemässä canon Seigaa, en sitten viitsinyt lähteä seikkailemaan eri vesille. Ja muutenkin. Periaatteessa voisin kyllä tuota versiota cossia tekemällä vain hihatsydeemin ja laittamalla korun kaulaan ja se olisi aikalailla siinä, vaikka muutamat yksityiskohdat eroavatkin ZUNin versiosta paikoitellen värin puolesta ja hameen helman kuvioinnista. Muiden cossaus on miulle se ja sama, kunhan heillä on hauskaa. Valmiscossit aiheuttavat pientä cringeä hieman (siis sellaiset jotka on ostettu tyyliin ebaysta jne.), koska se oma kädenjälki on aina paljon kauniimpaa katseltavaa ja siitä välittyy se sellainen "välitän"-asenne. Aloittelijat ja laiskat eivät voi tälle mitään, mutta onneksi suurin osa pääsee ajan myötä eroon tästä ja tuunaa vaikkapa valmiita vaatteita sopiviksi. Se on jo jotain ja siinä näkyy oma kädenjälki. En yritä sanoa etteikö valmiscossien käyttäjät olisi jotenkin huonoja ihmisiä, koska heilläkin on syynsä moisten käyttöön. Joissain valmiissa puvuissa on oikeasti hyvin tehdyt yksityiskohdat ja laatu on oikein muikeaa. Paikoitellen joistain puvuista saa vain maksaa aivan liikaa suhteessa laatuun kun itsekin pystyy tekemään parempaa kun vain viitsii yrittää. Mutta olkoot. Cossatkoot muut miten haluavat. Hauskaahan on tarkoitus pitää ja nauttia olostaan enemmän tai vähemmän hassussa puvussa. Itse pyrin tekemään kaiken mahdollisen itse ja vieläpä reffin mukaan niin hyvin kuin mahdollista. Serious business you see.

Omien näkemyksien laittaminen peliin on todella kuumottavaa tässä harrastuksessa. Monta kertaa olen kuullut kuinka kanssaharrastajat ovat tehneet cossin ja siitä jonkin osan sillain kuin kuvittelee sen olevan, koska virallista reffiä ei ole. Myöhemmin kuitenkin tilanne muuttuu, tuleekin reffiä ja tämä oma näkemys onkin aivan väärä. Oma perfektionismini ottaisi kyllä aivan liian suurta osumaa tälläisestä. Onneksi Töhöt ovat kuitenkin sen verran anteeksiantavaisia koska ZUN ei pidä yhtä designia hahmoillaan vaan ne muuttuvat pelien myötä. Mutta se sekasoppa joka tästä syntyy on kyllä aivan karmeaa loppupeleissä. Miljoona erilaista versiota, josta yhdestäkään ei ole täyttä referenssiä. Onneksi seuraavan cossin myötä pääsen Töhön vähäisestä canon reffimaailmasta eroon hetkeksi. Ne jotka seuraavat twitterissä meikäläistä luultavasti ovat saaneet jonkin sortin käsityksen siitä kuinka vakavasti otan cossauksen. Paljon itkin ja revin hiuksiani Shouta ja Mokouta tehdessäni. Yoshikan kanssa samaa tiedossa kun taas pääsen joudun jatkamaan moista huomenna piiitkän tauon jälkeen. Jee. Kuumotus maximus.

Sit tähän cosplayhin liittyen. Oon katsellut pitkän aikaa kunnon kenkiä cossaukseen: arvostelkaa mun valinta: http://www.sievi.com/fi/tuotteet/ammattijalkineet/key
No jo on komiat popot. Kelpais itellekin, mutta ei sovi kyllä ihan tyyliini.

En keksi yhtä järkevää lainausta Chirulta mutta asiaa sieltä tuli. *taputapu* Muillakin on todella mielenkiintoisia mielipiteitä ja näkemyksiä asiasta. Se mistä tämä kaikki lähti ja mihin koko homma on mennyt... Ketään ei ole lytätty sanojensa vuoksi vaikka monta erilaista pointtia onkin tullut vastaan. Luulin jo hetken aikaa että joku Töhöjen cossisota iskisi tänne.

Summary: Cossauksesta puhuminen on kivaa :3c

Edit:
Unohdin mainita kuinka suren canon Töhö-cossien vähäisyyden puolesta ;;___;; Uguu.

80
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Elokuu 08, 2015, 14:57:35 »
^ Liian vaalea. Canon Nazun hiukset ovat tumman harmaat. Yleensä suoraan hahmoille tarkoitetut peruukit ovat kalliita tai etenkin Töhöiden kohdalla, täysin väärän värisiä. Suosittelen vain yleisesti ottaen selaamaan värin ja pituuden perusteella peruukkeja. Suuremmalla todennäköisyydellä tulee jossain kohti vastaan oikeanlainen ja yleensä huomattavasti halvemmalla.

81
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Elokuu 06, 2015, 20:17:37 »
I-iih, sydämeni menee doki doki ajatuksesta, s-senpai~
Omg, onko miulla ny kouhai? Näinkö tää elämän kiertorata menee? :'O Lel. Vitsit vitsinä. Voit kyl pitää miuta senpaina jos haluat.

No ei ihan kumminkaan :'D Mut tos aikasemmin itsekseni mietin et oispa Shou, sit kelasin et ei juma, Haganehan cossas Shouta vou vou nyt pakko jotenki pyytää se olemaan Shou-sama mulle, ko tosiaan päätin just et Nazurin se olla pitää, koska aikasemminkin oon suunnitellu tota ja se ois mukava oleskelucossi
Saatana approovaan tätä niin kympillä. Traconiin en kyl Shouta saa mukaani koska en pysty moisessa työskentelemään ja tarvitsen jotakuta toimimaan ylimääräisenä käsiparina, koska keihäs ja pagoda vie molemmat kädet + selkäjuttu täytyy välillä saada pois selästä. Et myöskään hirvittävästi etelän coneissa käy hyvästä syystä ja siksi juuri mietinkin kuinka tän hienon suunnitelman käy. Kosucon periaatteessa voisi olla sellainen johon voisin ottaa Shoun toiselle päivälle, mutta en tiedä oletko miettiny tulevasi sinne. Hmmh. Vaikeaa tämä elämä kun asut niin surullisen kaukana sielä pohjoisessa ´___`

^ voin olla Ichirin (HMver), eikun..
Jonne tulee sit Unzaniks, eiksje?

Pitää muuten sanoa että on käynyt perhanan hyvä tuuri tuon Sekibanki-asun kanssa. Sattui löytymään netistä kohtuuhinnalla hame josta sai kivasti muokattua juuri oikeanlaisen, sitten löytyi kirpparilta pilkkahinnalla musta pitkähelmainen paita ja sinistä kangasta viitan sisäosaan, ja tädiltä löytyi kivaa kangasta tuohon rusettiin. Ainoat mitä piti ostaa kalliimmalla eurokankaasta oli punaista kangasta viittaan ja pitsireunusta paidan yksityiskohtiin. Asun suuret linjat alkavat olla valmiit, joten kyllä siitä vielä valmis saadaan Traconiin mennessä.
Uuuuuu. Hienoa että löytyy sopivia valmisvaatteita. Pitelen peukkuja pystyssä kyseisen cossin suhteen ja toivon että saat sen valmiiksi. Itse kauhistelen jo valmiiksi Frostin cossin puolesta joudunko vääntämään villatakin itse, jos sopivaa pohjaa ei löydy. Kangaskaupoista kun ei tunnu löytyvän sellaista kivaa kangasta moisen tekoon ja valmiit vaatteet ovat kohdallani olleet aina vääränlaisia (kävin läpi viisi eri kirpparia ennen kuin löysin sopivan kauluspaidan Mokoulle aikoinaan).

82
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Elokuu 06, 2015, 13:13:03 »
Mikä on vointisi, jos tavallinen seinälukki tulee vastaan?
Araknofobiani herää ja nope-fiilikseni ovat yli 9000. En pysty pelaamaan edes joitain lapsille suunnattuja pelejä joissa on vihuina hämiksiä. Sen verran traumoja olen saanut muutamista peleistä (ja leffoista) että moiset otukset ovat fobioideni listalla kärkisijoilla. Jatkuvasti saan sisaruksiltani kuulla kuinka lapsellinen/nössö olen jos yritän pelata näitä muutamaa peliä ja pyydän heitä pelaamaan muutamia kohtia juuri kahdeksanjalkaisten saatanan maanpäällisen spawnausmuoto-otuksien vuoksi. Fobiat on ihan tosi juttu ja niiden kanssa ei pelleillä.

Uliuliuu, tulispa CDJapanin paketti jo. Tahdon drama CD:ni ja mangot jo ;__; Ok, vasta viikko on kulunut shippauksesta ja otin SAL:in koska halpa. Seurava muoto olisi ollut EMS ja se olisi maksanut sen 20e, kun SAL itsessään oli sen 10e. Ostosten arvo oli 30e. 1/3 ostosten arvosta postituksen hintana on kyl aika suolaista. Mutta nuo mangot oli todella halpoja, about 3e kipale. Kielenä japani, mutta ei se ole ongelma kun hieman sanakirjan kanssa kattelee kanjeja. Kyseisen sarja kuusi ensimmäistä pokkaria on hiljattain käännetty englanniksi, mutta Suomessa esim. Fantsu pyytää yhdestä pokkarista 11e. A_p_u_a. Ei kiitos, pitäkää manganne ja hintanne. Ja koska kääntäjät ofc halusi olla uskollisia jo olemassa olevalle animen dubille, niin nimet sun muut on käännetty ja en pidä niistä lainkaan.

83
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Elokuu 06, 2015, 11:30:28 »
Ei vitsi, hyvä ko ehotit Nazrinia. Mulla ois ihan simona yhtä harmaata kangasta joka varmaan sopis, pitää viel vaan kattoo millanen kokonaisuus se ois. Muistaakseni se kangas on vähän venyvää, mut se nyt ei varmaan ketään tapa.
Täytynee kai itekki nostaa perse ja vaivautua kattoon kaikki töhöttimet uusiks läpi, mut on silti kiva kuulla suosituksii et mikä ois hyvä.
Jos teet Nazun saat johonkin coniin laittaa sen sillain että itsekin laittaisin Shoun niskaani ;;___;; <3 Ja Fryy ofc Byakureniksi. Jäi meidän Kupliin paricossaus vähän laimeaksi ja Nazrin on niin hnnnngh hiirutyty. Plus olisit siihen juuri oikean pituinen.

84
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Heinäkuu 27, 2015, 18:55:59 »
^ Gg. Mitä vittua sitä sitten sunnuntaisin pitäis tehdä ku ulkonakin vaan tulee paskaa taivaalta ":("

85
Omat teokset / Vs: Piirustuskuja vol.4
« : Heinäkuu 25, 2015, 21:10:21 »
Tsukutsuku Hakutakut
Spoiler (click to show/hide)
Approovaan koska junat on kivoja


86
Esittele itsesi / Vs: Moikkamoi!
« : Heinäkuu 19, 2015, 00:11:35 »
Uuuuu. Terve mieheen. Kiva saada lisää pohjoisen väkeä tänne. Traconissa sitten saat halisi Yoshikalta!

Ja koska kysymykset on must, otappa nämä kaksi legendaarista:

Minkä värinen olisi sukellusveneesi?
Mikä eläin olisit jos saisit olla ihan mikä tahansa muu kuin ihminen?

87
minusT ja hänen työnsä pitäisi olla jo monille tuttu juttu. Jos ei, niin olette missanneet paljon. Miekkonen on todella taidokas korealainen blender-animaattori, joka on muuntanut jo muutamia Touhoun bossitaisteluja 2D:stä kolmiuloitteiseksi animaatioksi ripauksella omia pieniä yksityiskohtia. Kaiken hän tekee yksin ja lainaa Kuronekolta, dBu:lta jne. musiikkia soimaan animaatiodien taustalle antamaan oman sävynsä katselukokemukseen. Ensimmäinen minusT:n video oli Reimu vs. Remilia vuoden 2012 joulukuulta, jota seurasi Marisa vs. Flandre seuraavan vuoden huhtikuussa. Viime vuonna valmistui Reimu vs. Yuyuko animaatio, jonka lopussa vihjattiin seuraavaksi Reimu, Marisa & Sakuya vs. Yukari taistelua. Monien WIP-kuvien ja yhden trailerin avulla hypeä pidettiin yllä ja tänään koitti se päivä kun viime vuonna alkunsa saanut projekti näki päivänvalon. 14 minuuttia kestävä video täynnä kaunista danmakua. Lopussa vihjattiinkin jo tavaksi tulleella tavalla seuraavasta bossitaistelusta. Kuka edustaa ns. hyvää tällä kertaa on vielä mysteeri, mutta vastustajasta ei voi erehtyä.

3D-animaatioiden lisäksi hän myöskin piirtelee ja tekee ajoittain speedpaintteja. Kuitenkin nyt pääpaino olisi tuossa uudessa danmaku-videossa eli katsokaa ja ihailkaa!

[Touhou 3D] Humans vs Yukari

88
Esittele itsesi / Vs: Hiiohoi!
« : Kesäkuu 01, 2015, 23:32:59 »
Uuuh, lisää Moksun tykkääjiä. Approovaan. Asenne kohdillaan ja jossakin conissa olis kyl mainio tavata siut (kui sie et oikeasti ole käyny vielä yhdessäkään conissa? Uusi animuharrastuksen parissa vai jokin muu syy?). Teretulemast ja toivottavasti viihdyt. Täällä voi avautua ja puhua kaikkea epämääräistä myöskin aiheen vierestä. Ja sitten ne legendaariset kaksi kysymystä:

Minkä värinen olisi sukellusveneesi?
Mikä eläin olisit jos saisit olla ihan mikä tahansa muu kuin ihminen?

89
Omat teokset / Vs: Cosplaykuvanne
« : Toukokuu 31, 2015, 23:39:27 »
^
^
Uuuuuu. Nyt näyttää hyvältä. Tulee olemaan varmaan mielenkiintoista liikkua tuolla. Vannehame kun vie oman tilansa ja sen kanssa istuminen on varmaan jännää. Vessassa käyntiä unohtamatta. Haha.

90
Eilen Töhö äänestyksen päässä oli käynyt serverihuollon jälkeen jotakin joka kadotti osan äänistä.. Eli osa eiliseen mennessä tehdyistä äänistä on nyt kadonnut bittiavaruuteen. Samaa ID-koodia vastaan voi kokeilla äänestää uudelleen. Joittenkin lähteiden mukaan tämä kato olisi koskenut ainoastaan musiikki-osuutta, mutta en itse mene sanomaan mitään varmaksi.

Edit:
Kannattaa kokeilla syöttää pelkkä ID ainakin musiikki-osioon ja painaa sitten ok. Jos tulee tämän tyylinen sanoma, ei tarvitse uudestaan äänestää. Muutoin kyllä. Itselläni oli juuri musiikki-osuus kokonaan kadonnut, mutta hahmojen äänet olivat säilyneet.

Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 39