Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Ushiromiya

Sivuja: [1]
1
Esittele itsesi / Oh, hi.
« : Tammikuu 01, 2013, 19:37:12 »
Ummh.. heeij. Mystisen ja salaperäisen ( tai vähemmän.. ) Ushiromiya-nickin takana kirjoittelee vaivaiset 13 vuotta täyttänyt naisenalku Tampereelta. Kyllä, lisää porukkaa täältä suunnasta.
Harrastan aktiivisesti lähinnä vain cosplayta ja muita käsitöitä, mutta niiden rinnalla luen ja kirjoitan aina inspiraation syttyessä.
Aikaa kuluu myös animeen, mangaan ja peleihin. Lempianimeista ja mangoista voisin mainita Umineko no Naku Koro ni:n, Code Geassin, Mahou Shoujo Madoka Magican,  Rozen Maidenin, Trinity Bloodin, Fate/Stay Nightin ja Steins;Gaten. Peleistä taasen Alice:Madness Returns ja Touhout miellyttävät eniten.
Musiikkimausta sen verran, että kallistun joko metallin tai klassisen puoleen, eikä välimuotoja juurikaan ole.
Jaja posliininukkeja keräilen myös.
Cosplaysta voisin höpistä vielä vähän. Eli tosiaan, teen kaikki asuni itse ja niitä syntyy vuodessa yleensä alle 5, koska pyrin keskittymään suurempiin projekteihin.
Tällä hetkellä työstän Rozen Maidenin Shinkua ja Uminekon Siesta 45:sta.
Unelmana on myöhemmin osallistua World Cosplay Summitiin, ja sitä varten yritän harjoitella ahkerasti ompelua.

Touhou-peleistä en osaa mainita lemppariani, mutta 7, 11 ja 12 menevät hieman muiden yli.
Lempihahmoja on paaaaljon. Parseesta, Nitorista ja Byakurenista taidan pitää eniten.
Inhokkihahmoja on Sanae, Cirno ja Reimu. Jotenkin se sugoooiii tsundere pyhättöneito ei vain iskenyt minuun. Älkää tuomitko. :'D
Lempithemet... Niitäkin on liikaa. Gensokyo Millenium ~ History of the Moon, Dark Side of Fate, Phantom Ensemble, Lunar Clock ~ Luna Dial, The Ground's Colour is Yellow, Necrofantasia, The Gensokyo The God's Loved, A Tiny, Tiny, Clever Commander, Green-Eyed Jealously, Fires of Hokkai, Septette for the Dead Princess ja Cinderella Cage ~ Kagome-Kagome.

Mutta juuh.. hei. \o

Sivuja: [1]