Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Remmi

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 8
31
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Elokuu 09, 2015, 02:55:17 »
Tosi kovaa mielipidettä incoming

Mulle on tullu semmonen käsitys, et cosplay on jakaantunu tosi raa'asti. Toiset on niitä, joiden on pakko saada joka ikinen atomi cossissaan oikein ja just niinku pitääki ja on yleensä tiukkapipoja (ei siis varmaan kaikki, mut yleensä semmoset tyypit tuntee kai ittensä paremmaksi kuin muut ja on sitten juuri niitä tiukkapipoja?).
Toinen ryhmä on taas ne, joille cosplay on hauskanpitoa ja sellainen mukava harrastus, johon ei kuitenkaan törsätä tonneja ja kuluteta aikaa zoomailemalla yksityiskohtia hahmostaan. Touhou on just kans tosiaankin fandom painotteinen, ja sen myötä tehdään sitten cosseja.
Ite kuulun tuohon keskivaiheelle, en ole elitisti, mutta miulle on tosi tärkeää että cossi on mahdollisimman canon, ja otan huomioon cossin sit monella tapaa. En ikinä kieltäis tai kattois vinoon minkäänlaista töhö cossaajaa/crossaajaa, mutta jotku on vaan semmosia että cosplay on niille elämää suurempi juttu, ja että kaappi- ja fanoncossit on syöpää.
Musta on just paras nähä paljon kaikenlaisii töhö cossei, oli se sit supercanon tai sit superfanon. Pääasiahan on kuitenkin se, et nörtit pukeutuu fiktiivisiksi hahmoiksi sarjasta josta tykkää, ja haluavat pitää hauskaa. En ikinä ymmärtäis cossaajaa joka cossais vaan kunnian, kisauksen ja ihailujen takia, vaikka niitäki löytyy vaikka kuinka.
Kuhan vaan cossi on sen näkönen et tunnistaa hahmon ja cossaajalla on kivaa, go for it! Sen pitäis olla se pääasia cosplayn suhteen.
(On kivaa saaha muiden mielipiteitä cosplayn suhteen. Kunhan vaan pidettäis mielipiteet suht neutraaleina eikä alettais haukkumaan et millanen cosplayharrastaja on paska, ei siis sillä et tääl ois semmosta sanottu mutta kuitenkin. Ja jos jonku mielestä joku juttu on täyttä bullshittiä, niin kaikkein parhain valinta on vaan pitää asia itellään)

32
Off-topic keskustelu / Vs: Alkoholilanka
« : Elokuu 09, 2015, 02:21:06 »
Semmone sidukka nimeltään "Nyckel-Bryggerier cidern från Norrland, åpplecider smaksatt med pärön", 33cl ja 2,25% on kyl varmaan yks parhain siduks tähän mennes. Eikä mikään ihmeellinen, mutta sain tuliaisiksi ruotsistå ja nautiskelin tässä illan vieton aikana.
Lupaan juoda tästä lähin muumilimsaa vielä vuoden ajan ;_;
Spoiler (click to show/hide)

33
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Elokuu 08, 2015, 19:36:16 »
^Löytyy harajuku puolelt helposti
Muoto ois periaatteessa tässä hyvä, mutta väri aivan liian vaalea ja kallis. Metsästys jatkuu.

Löytyi tälläistä ja tälläistä. Vaatisivat tosin leikkelyä.

Toi toinen periaatteessa olis mahdollista muokata sopivaksi kun värikin aika lähellä ja curly jo valmiiksi niin auttaisi muodon kanssa sitten lopuksi. Pitää tosiaan ostaa pitkä ja oikeanvärinen ja sitten leikata ja muotoilla sopivaksi. Onneks löytyy kokemusta peruukkien muokkaamisesta niin voisin onnistuakkin...

Yleensä suoraan hahmoille tarkoitetut peruukit ovat kalliita tai etenkin Töhöiden kohdalla, täysin väärän värisiä.
Tää niin paljon. Ebayn ja muiden sivujen "valmis peruukit" hahmoille on yleensä aivan vääränlaisia ja liian lyhyitä, tai muuten vaan ihan sillä periaatteella että "noh, tämä nyt muistuttaa hahmoa X, joten nimetäämpä tämä peruukki sille hahmolle".

34
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Elokuu 08, 2015, 13:24:26 »
Miten voikaan yhen tummanharmaan sopivan peruukin löytäminen olla niin hankalaa? Nazrinille oon yrittäny ettii mutta löyty vaan yks ja seki ei oo nii ihan canon (vois kyllä ostaa toisen muodoltaan sopivan ja sit tummentaa, mutta en uskalla siihe lähtee ko kuitenki pilaan koko peruukin) Pitää kai vaan yrittää ettiä jostain vielä.

35
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Elokuu 06, 2015, 16:50:43 »
Jos teet Nazun saat johonkin coniin laittaa sen sillain että itsekin laittaisin Shoun niskaani ;;___;; <3

I-iih, sydämeni menee doki doki ajatuksesta, s-senpai~

No ei ihan kumminkaan :'D Mut tos aikasemmin itsekseni mietin et oispa Shou, sit kelasin et ei juma, Haganehan cossas Shouta vou vou nyt pakko jotenki pyytää se olemaan Shou-sama mulle, ko tosiaan päätin just et Nazurin se olla pitää, koska aikasemminkin oon suunnitellu tota ja se ois mukava oleskelucossi

Inb4 tästä tulee viel jotain sanomista

36
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Elokuu 06, 2015, 16:44:19 »
Hämykäkit ja muut semmoiset ötökät ja vastaavat on kivoja, jos ne vaan pysyy ihosta kaukana. Ja hiuksista. (kerran äidillä oli hiuksissa hämähäkki, ja se huomattiin vasta kun kysyin että mikä sen ottasta roikkuu. Hyi)
Kerrankin kun muutettiin ja haettiin banaanilaatikoita kaupasta, huomasin että yks hämis oli ainakin muuttanu ps2'seni alle ja kaksi muuta hihhuloi ympäriinsä. En mene takuuseen,että oliko se juuri se samainen laatikko, mutta epäilysmittarini osoittaa vahvasti sitä. Olen ollut skeptinen niiden banaanilaatikoiden suhteen siitä asti. Pahus, olisin voinut pelata pleikkarilla klassikkoja amatsoonin hämähäkin kanssa.
Fobioista puheen ollen, miulla oli aivan järkyttävä oksennuskammo muutama vuosi sitten. Olin about 3-2 vuotta ilman purjoja, niin sain joten kuten sitten taltutettua fobiani, kunnes n. puoli vuotta sitten iski koko sukuun hirve purjospäre ja sitten itkien kolmelta aamuyöstä väänsin vessan lattialla laattaa. Truu stori. Mutta onneksi kokemus ei laukaissut taas fobiaa takaisin, vaan pikemminkin ehkä auttoi asian suhteen, koska hoksasin ettei se olekaan niin paha kuin ajattelin (mutta silti ihan hirveetä)

Nyt sit perus päivän kyrsiminen; PUHVIHIHAT ON P*SKAA
Yritän tos tehä sitä Remin cossia, mutta tuli taas (ylläri ylläri) pari muuttujaa. Ensiksi, käytin 33€ siihen kankaaseen joka tulis Remi cossiin, mutta kun pääsin kotia ja vertasin sitä toiseen kankaaseen, niin perkele ko sehän oliki aivan hemmetin väärän väristä. Jos sen sais vaalennettua paljon haaleammaksi niin ehkä onnistuiskin. Mutta en voinu heittää koko hommaa menemään, vaan oli pakko nyt yrittää tehä sitä paitaa/mikä onkaan, ja kaikki meni hyvin kunnes puhvihihat iski taas. En enää ikinä halua puhveja. Meen itkeen nurkkaan koska kaikki ärsyttää, mutta pakko tehä toi cossi loppuun ko oon sopinu jo sen paricossiin.

37
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Elokuu 06, 2015, 00:08:28 »
Elikks mitä mieltä olisi muut forkkalaiset? Joku kakaramainen töhötin jolla suht helppo cossi? Löytyyx?
Ehdottaisin Nazrinia, Murasaa tai Seigaa. Olisi kiva nähdä jotain harvinaisempaa.

Ei vitsi, hyvä ko ehotit Nazrinia. Mulla ois ihan simona yhtä harmaata kangasta joka varmaan sopis, pitää viel vaan kattoo millanen kokonaisuus se ois. Muistaakseni se kangas on vähän venyvää, mut se nyt ei varmaan ketään tapa.
Täytynee kai itekki nostaa perse ja vaivautua kattoon kaikki töhöttimet uusiks läpi, mut on silti kiva kuulla suosituksii et mikä ois hyvä.

38
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Elokuu 05, 2015, 23:55:29 »
Näyttää siltä etten pysty Traconiin laittamaan ~sugoi~ Nero Saber cossiani koska kankaat loppu ja niitä ei saa mistään enää, ellei ihme tapahdu, ja muutenkin hankala laittaa itse päälle ja mitä muuta.
Joten päätin että pakko se on tehä jokin toinen töhö cossi sitten sen Remilian rinnalle, mutta ideat aika auki. Mahollista olisi tehdä mikä tahansa töhö tyty, jolla ei ole poninhäntiä/uber hiuksia, siipiä tai muita ulokkeita, tai ylipäätänsäkin raastavia piirteitä joita sitten hiotaan itkien junassa ja hotellissa toivoen et kaikki sujuu.
Spoiler (click to show/hide)
Elikks mitä mieltä olisi muut forkkalaiset? Joku kakaramainen töhötin jolla suht helppo cossi? Löytyyx?

39
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Elokuu 05, 2015, 23:19:10 »
Tiputin puhelimen epähuomiossa ku muokkasin Saber peruukkia (kauheen intensiivistä se nutturan laitto). Ei tehny höpöä
Sit kans huone pitäis siivota ennen koulun alkuu ko se on täynnä rompetta ja pitäis kans sit muuttaa ja asdf


40
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Heinäkuu 29, 2015, 15:33:33 »
Miten sais potkittuu itteensä vähän motivaatiota? Sain tilaustyön yden ydeltä joka haluais Nue cossin mut oon niin laiska ja alkaa kuumottaa ko kouluki alkaa
Vois salee mennä itkeen kiven alle
(Ei sillä ettenkö sais sitä Nuetellaa tehtyä mut argh kaikki tuntuu menevän vähä miten sattuu)
Ja ko oon ollu auttamas siskoo muuttaan niin pohkeet paskana ja väsyttää ihan simona

Oon tosi active tääl foorumil mmmmright?

41
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Heinäkuu 18, 2015, 21:36:08 »
Rakastan kirpeitä remmejä (heheh git it?? no ei vais) mut niistä tulee ihan hitosti haavoja kieleen ja kaikkialle muualle suuhun ja sit kidutan itteäni ku en voi lopettaa niiden syömistä vaikka sattuis kauheesti ;_;

Ja sit yöllä hiostaa ja sääsket jotka puree varpaista kuuluis makaihin oikeesti

42
Esittele itsesi / Vs: Moikkamoi!
« : Heinäkuu 18, 2015, 21:28:45 »
Ayyyy welcöm
Pakko kysyy itekki pari kysymystä ko kaikki muutkin

-Paras töhö pari?
-Paskin töhö tyty?
-Muistatko ens kerralla viedä roskat roskiin?
-Ostaisitko mulle kakun? Haluun keekin ;_;

43
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Heinäkuu 06, 2015, 19:02:21 »
Sääsket ei voi vituttaa näin paljon.
Ensin yöllä herää ininään, sit aamulla täynnä pistoja ja kutittaa niin perhanasti, sitte koko loppupäivä raapimista ja LISÄÄ sääskiä

Miksei myrkyt tehoa ;_;

44
http://en.touhouwiki.net/wiki/Quiet_Storm
Jos kukaan ikinä löytäis tälle albumille lataus-/kuuntelulinkkiä niin ois kyl bueno (omistin kyseisen albumin vuos sitte ja ois kiva kuunnella taas, mutta en löydä mistään :<)

45
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Maaliskuu 22, 2015, 19:05:45 »
Pakko mennä huomenna lääkäriin jos vattansekasuus ei lopu.
Alotin kans ruokapäiväkirjan ko olen lihonu ihan simona (syytän isosiskon uppokeitintä), sit pitäis kans raahata ittensä ulos mut idea siitä et menis sinne ulos lumisateeseen ja paskaloskan keskelle kylmään urheileen ei kutkuta sit yhtään.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 8