Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tomotin

Sivuja: 1 2 [3] 4
31
noh, sanotaan vaikka että voitte syyttää tätä biisiä minun omituisesta tittelistä ja..."allekirjoituksesta"
https://www.youtube.com/watch?v=UhDvQIqEkuI

32
Omat teokset / Vs: Eastern Emporium
« : Elokuu 18, 2015, 21:13:53 »
Bump, parseen teema laitettu postiin, ja tähän.
noh, meni vähän aikaa huomata. mutta pidän kyllä! minne voin heittää rahani? vaadin mahdollisuuden maksaa sinulle tästä ilmaisesta musiikista.

EDIT: olen sokea, en muistanut mikä tässä oli kyse. eli siis mainitse kun aiot julkaista albumin, minä ostan. OSTAN!

33
Pitäisi mennä kokeilemaan, itse kun sen verran huono olen Touhoussa (ja muutenkin aloitin kolmannestatoista pelistä, ei helvetti se oli kyllä helvetti :E) niin varmaan mielipiteeksi tulee "siis, tämä on Easy mode? mielelläni pelaisin SA:ta hardilla ;_;" mutta se selviää kun menen kokeilemaan...

34
Omat teokset / Vs: Eastern Emporium
« : Elokuu 14, 2015, 23:24:58 »
jaa että pyynnöt sallittuja? Parseen teema nyt heti! plz :3

35
Omat teokset / Vs: Piirustuskuja vol.4
« : Elokuu 10, 2015, 21:04:47 »
Voi sentään, Sakuya on taas töhöillyt ja unohti ruokkia Remilian. Nyt hän on kovin nälkäinen eikä jaksa pitää karismaansa yllä.

Spoiler (click to show/hide)

En erityisen tyytyväinen tähän ole, olisin vähän kauheamman näköisen halunnut, mutta kun en näitä hirveästi suunnittele ja piirrän perstuntumalla, niin nyt kävi näin. Seuraavana vuorossa Yuuka, ja häntä varten minulla onkin kauheita ideoita.
olen yllättynyt että Sakuya olisi vielä hengissä tuossa välissä. hetkinen, Yuuka? PAKOON! MINÄ TARVITSEN UNTA!

36
Off-topic keskustelu / Vs: Mukavia asioita harmaassa arjessa II
« : Elokuu 01, 2015, 15:25:43 »
Ja heti alkuun: Nyt ois niinku viikonloppu. Wat do?
Hyvin helppo arvata. pelaan pelejä.

37
Omat teokset / Vs: Piirustuskuja vol.4
« : Heinäkuu 27, 2015, 22:30:11 »
Oh noes, Sakuya unohti päästää Flanin välillä ulos. Hän ei voi hyvin.

Spoiler (click to show/hide)

En tiedä mitä teen seuraavaksi, joko Remilia tai jokin muu.
no jos se aiheuttaa yhtä paljon painajaisia kuin tuo, ei kai sillä ole väliä kuka se on.

38
noh, minäpä päätin kokeilla sitä demoa, ja noh... pelasin Easyllä, tuntui jälleen kuin olisin pelannut SA:ta. en pääse toisen stagen lävitse käyttämättä continueta, ja pelasin jopa Reisenillä! BTW, Reisenin pommi. antaa 3 lisää osumaa. tuntuu vähän ylivoimaiselta, mutta kun ajattelee sitä checkpoint systeemiä, tuntuu kuin se olisi suuniteltu sille, mutta Legacy moodissa kyllä vähän ylivoimaiselta tuntuu (vaikkakin onkin peli paljon vaikeampi kuin Ten Desires tai DDC)

Edit: Myöskin bossien patternit, vaikkakin kaikkea jännää oli tarjolla, siltikin pettymys oli. tuntui pelatessa enemmän kuin he vain ampuivat ammuksia kaikkialle. (ei kaikki, mutta jotkut kyllä)

39
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
« : Heinäkuu 23, 2015, 16:52:19 »
Age of Wulinia silloin tällöin, Rumbling Spell Orchestra (eli se on siis Touhou korttipeli netissä :E) ja, noh, Touhou pelejä (14, 14.5, 12.5, 12.3, ja fanipeleistä Touhou labyrinth 2).

Edit: Unohdin Dwarf Fortressin listalta :P

40
Omat teokset / Vs: Piirustuskuja vol.4
« : Heinäkuu 22, 2015, 19:09:48 »
katsos, mitäköhän tuossa taustassa oikein tapahtuu. olen vieläkin jonkin verran hämilläni. siis, miksi Yukari ryösti Ayan vaatteet? >_>

41
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhouta viimeinkin länsimaihin
« : Heinäkuu 21, 2015, 23:29:36 »
Minua taas vähän huolestuttaa mitä tämä tekee meidän päätavalle hankkia näitä pelejä länsimailla (internetistä lataamalla) Lasketaanko nyt minut piraatiksi? taidettiin jo laskea valmiiksi, enhän minä maksanut näistä. <_< >_> (ja DDC henkilökohtaisesti pidin, mutta se saattaa olla vain koska en ikinä päässyt Parseen stagen lävitse missään pelissä missä hän ilmestyy. Easyllä [noh, Double Spoilerissa ei kyllä ole vaikeustasoja])

Edit:Myöskin, jos näin oikein siinä kauppasivulla, pelintekijäkohta siellä. Mainitsee että ZUN haluaisi lopettaa pian. en laita mielipidettäni asiasta, halusin vain mainita asian :E

42
itse pidän tästä pelistä, ainakin on simppelimpi, ja pakko rakastaa Final wordeja, ne on aika hauskoja (Byakuren prätkän kanssa ajaa päältä) mutta se saattaa olla vain minä.
Edit: Muistutus, katso aina jos on uusia pageja, muuten vältyt typeryyksiltä kuten tämä (en huomannut että oli enemmän kuin yksi sivu T_T)

43
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Heinäkuu 20, 2015, 18:46:34 »

44
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Heinäkuu 20, 2015, 18:06:04 »
Sain älypuhelimen, ja minulla on nytten jo valmiiksi ikävä minun vanhaa puhelinta, siinä sentään näppäimistöä pystyi käyttämään tekemättä virheitä koko ajan T_T
Missä olet ollut kaikki nämä vuoden ja mikä sai sinut palaamaan?
Itkemässä huoneessani typeryyttäni, Palaamaan sai pelikavereitten puute kun huomasin että Touhou 14.5 on tappelupeli :P
(Oikea syy: en viittinyt niin simppelin virheen takia näyttää naamani täällä, mutta sitten tunsin itseni yksinäiseksi kun kukaan muu ei tiennyt Touhousta)

45
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Heinäkuu 20, 2015, 17:57:24 »
Sain älypuhelimen, ja minulla on nytten jo valmiiksi ikävä minun vanhaa puhelinta, siinä sentään näppäimistöä pystyi käyttämään tekemättä virheitä koko ajan T_T

Sivuja: 1 2 [3] 4