Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Juce

Sivuja: 1 ... 14 15 [16]
226
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Kesäkuu 23, 2014, 23:06:57 »


Suunnittelen elämäni ensimmäista cossausta, ja olen päätynyt tuohon keijuun. (Onko sillä edes nimeä?)

Muutama kysymys:
  • Spritet löytyvät tuolta: http://www.spriters-resource.com/fullview/51906/, mutta onko hänestä missään pelissä tarkempaa kuvaa?
  • Löytyykö edes fanitaiteesta parempia kuvia? Muistaakseni jossain kuvassa näin taustalla, mutta vaikea etsiä kuvia, kun kyseisellä keijulla ei taida edes olla nimeä. No onneksi noista pelien kuvista saa tarpeeksi selvää. (Tosin se yleisin ongelma: onko mekossa valkoinen helma, vai näkyykö sieltä alta alushameen helma? Itse olen päätymässä alushameeseen, koska näyttää jotenkin mukavammalta.)
  • Peruukkeja on yleensä vain yhtä kokoa, mutta mahtuvatko ne myös aikuisille suomalaisille miehille? Itselläni kun on iso pää ja paksut hiukset, niin on vaikea löytää marketeista edes sopivaa lippistä (en tosin ole ainoa, jolla on se ongelmana).

Tuli selattua koko lanka läpi, ja vanhoja viestejä oli kiva lukea, mutta valitettavasti suurin osa linkeistä kuviin oli kuolleita.

227
Omat teokset / Vs: Cosplaykuvanne
« : Kesäkuu 17, 2014, 00:37:12 »
Nyt kun oman cossauksen tekeminen alkoi kiinnostamaan, niin luin tämän ketjun kokonaan läpi. Muutamaa cossausta tekisi mieli kommentoida, mutta kommenttini olisivat kuitenkin vain luokkaa "ihana cossaus, ihana cossaus, ihana cossaaja". Muutamasta voisi kysyä, että miten ne ovat tehty ja mistä kankaasta, mutta seuraavaksi ajattelin lukea tuon yli tuhannen viestin suunnitteluketjun, joten eiköhän sieltä oleellisimmat asiat selviä. (Eli taas olin eka keksinyt kirjoitettavaa, mutta sitten keksinyt syitä olla kirjoittamatta.)

Ja kyllä, en osaa pienentään kuvia
Isojen kuvien kanssa kannattaa jättää spoiler- ja img-tagit pois, niin tulee pelkkä linkki kuvaan, eikä sitä yritetä turhaan näyttää viestin sisällä.

228
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Random Kuvatukset
« : Kesäkuu 13, 2014, 00:35:49 »
Spoiler (click to show/hide)
Mitä ihmettä tässä oikein yritetään tehdä? Maustaa olutta banaanilla, hedelmämehua, vai onko kyseessä symbolinen viittaus seksiongelmiin? Entä minkälainen on tarjottu ratkaisu?

Edit: käänteiskuvahaulla löytyi tuo video kokonaisuudessaan: http://www.youtube.com/watch?v=OhP7NVrVEfA

229
Siis:

1. Suomalainen Youtube-Tōhō-yhteisö.

2. Touhou Suomi -foorumi (2009–10).

3. Touhou.fi-foorumi (2010–)

Olisiko joku täällä niin vanha, että osaisi kertoa sen Youtube-yhteisön synnystä ja kehityksestä, ehkä jopa vuosilukuja mainiten?

Entä suomalaisten kuvalautojen Tōhō Project -fanihistoria? Onko ollut »kultaisia vuosia», mainitsemisen arvoisia muotiaaltoja tai meemejä?

Vanhin suomeksi subattu Touhou-Youtube-video, jonka onnistuin löytämään, on julkaistu 1.8.2009 nimimerkillä treemu: http://www.youtube.com/watch?v=SvEFNdABQsM Myös joku toinen alkoi julkaisemaan suomisubeja Youtubessa sen jälkeen: http://www.youtube.com/user/decade2/videos

Lisäksi saattoi olla joitakin, jotka julkaisivat vain yhden tai kaksi videota, mutta en ole aivan varma. Myös Ushi-ai on tehnyt noita, mutta tuhoutuiko osa niistä silloin, kun heidän/hänen ensimmäinen Youtube-tunnus suljettiin? MrSake tietänee paremmin, jos muistaa.

Sivuja: 1 ... 14 15 [16]