Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Huopatossu

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 23
16
Esittele itsesi / Vs: Heipadihei
« : Lokakuu 21, 2016, 20:47:01 »
No terve! Mukavaa kun uskaltauduit esittelemään itsesi. Tässä yhteisössä tosiaan on rento meininki, ei tarvitse ketään pelätä ja kaikki kyllä mahtuvat joukkoon.

- Saksofoni vai peukkubasso?
- Death vai black?
- Pelkäätkö enemmän rölliä vai mörköä?
- Kasseilla vai ilman?
- Kuka on töhöistä söpöin?
- Onko mursunrasva ja puhaltaminen hyvä tapa lämmittää kulkusia arktisessa talvi-ilmassa leikkisästi kisaillen?

Demetori vai East New Sound?
Onko kumpikin tutustumisen arvoinen?
Ehdottomasti. Itse suosittelen kyllä Demetoria vähän enemmän, jos yhtään olet instrumentaalisen progressiivisen metalrockin ystävä.

Entä sovituksia?
En osaa sanoa. Onko suosituksia?
Voin suositella ainakin henkilökohtaista suosikkiani Undead Corporationia, jos metallimusiikin perään olet. Yksittäisistä biiseistä suositukseni näin alkuun ovat Phantom Ensemble, Yoru Naku Usagi Wa Yume Wo Miru, Bleed,Hate,Curse,And Die ja Embraced By the Flame. Jos noilla pääsisi alkuun.

-Haluuks tulla viidenneks pelaajaks meidän kädettömään Dota 2-tiimiin?
Mielelläni, kunhan saisin ensin hankittua paremman koneen. Tällä hetkellä käytössä vanha läppäri.
Oho! Siinä ei paljoa epäröity. Saatetaan jopa saada täysi tiimi semi helposti jos vain saat uuden koneen.

17
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Syyskuu 19, 2016, 23:57:50 »
Oli kyllä todennäköisesti paskin viikonloppureissu koko elämässäni. Menin siis kaverin ja hänen emäntänsä tupareihin. Ensinnäkin juhlissa oli aivan liikaa ihmisiä ja iso osa meksikolaisia, jotka tunnetusti eivät ole sitä hiljaisinta sakkia, joten kaikki huusivat toistensa päälle enkä minä sitten kerta kaikkisesti viihtynyt siellä kaaoksessa. Sitten kun siirryimme kaupungille jatkamaan niin baari johon menimme oli sitä kaikkein hirveintä sorttia. Jumputusmusiikkia liian kovalla, huono juomavalikoima, rasvaiset lattiat, varsinainen lihatiski koko paikka. Onni onnettomuudessa eräs kaveri törttöili ja kaatoi omaa kaljaa lasiin, josta syystä meidät potkittiin pihalle. Siirryimme sitten olutbaari Ölhusiin josta sai kunnon olutta ja viskiä. Tuo ravintolasta potkiminen kuitenkin johti siihen että illan isännälle ja emännälle tuli parisuhdekriisi, alkoivat kihlasormukset jo lennellä, minulle soitettiin että jos en tule ulos baarista niin tämä isäntä ei ole enää ikinä ystäväni ja minut meinattiin hylätä Helsingin keskustaan koska se kriisi oli kaikesta päätellen niin paljon tärkeämpi kuin minä. Onnistuin kuitenkin erään kaverin avustuksella suunnistamaan takaisin joukkoon, vaikka sekin meinasi olla taistelua koska isäntä ei halunnut antaa minkäänlaisia ohjeita. En ole varmaan ikinä elämässäni ollut niin aidosti vihainen kuin silloin. No, pääsimme kuitenkin loppujen lopuksi kämpille nukkumaan, lähdin niin aikaisella junalla kuin kehtasin ja otin viskipullon mukaani koska tuollaisen kokemuksen jälkeen he eivät enää mitään lahjoja ansaitse.

18
Harpoonneetin MMD-videot jatkuu. Tällä kertaa luvassa musiikkiaiheisia sketsejä.

20
Katselin bändiehdotuksia kännykkäni Deezer-ohjelmalla, ja vastaan tuli tällainen tuttavuus: Omnium Gatherum - Everfields. Ensimmäisiä asioita joihin huomioni kiinnittyi oli se, että melodia muistuttaa joissain kohdissa todella vahvasta Shikieikin teemaa. Se oli ihan siistiä.

21
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Syyskuu 08, 2016, 03:14:48 »
Tahtoisin takaisin tuohon toiseen ryhmään töissä missä olen yleensä ollut. Tässä nykyisessä kun ollaan tauolla niin nuo akat huutavat aivan käsittämättömän kovaa, tuntuu että desibelit nousevat korkeammalle kuin työtilassa, jossa vaaditaan kuulonsuojaus. En vain ymmärrä miten ei voi olla kiljumatta ja huutamatta toistensa päälle aivan koko ajan.

22
Tuli jokin aika sitten kuunneltua albumillinen Nine Inch Nailsia todella pitkästä aikaa, tämä kipale aivan erityisesti kyllä kutkutteli makuani: Closer

23
Omat teokset / Vs: Vähän lyhyempi cosplay-suunnittelusäie
« : Elokuu 30, 2016, 12:09:11 »
Seuraavaksi cossikseni olen päättänyt tehdä Hisoutensoku-Reisenin. Ropparin Reisen-cossia kokeiltuania todettiin että se hahmo näyttää minulla todella hyvältä, joten siitä se ajatus sitten lähti. Erittäin yksinkertainen tehdäkin, koska tarvitsee vain polviin asti ylettyvän sinisen vekkihameen, ja loput osista voi ostaa. Pääsen minäkin olemaan puputyttö.

24
Off-topic keskustelu / Vs: Mukavia asioita harmaassa arjessa II
« : Elokuu 30, 2016, 11:52:17 »
Kiitos, ja vielä kerran kiitos.
Kiitos itsellesi oikein mahtavasta viikosta! Kyllä sinun seurassasi vain aika kuluu liiankin sujuvasti, oli aktiviteetti vaikka sohvalla röhnöttämistä krapulassa. Oli tosiaan äärimmäisen positiivista että pienet takaiskut eivät häirinneet tunnelma, mitä nyt vähän aikatauluja muuttivat viskin maistelun ja kahvin juonnin suhteen. Huomattiin että ei porukka tosiaan niin sähköstä ja teknologiasta riippuvaista ole kunhan vain on hyvää seuraa ja paljon sopivasti viinaa. Kerta kaikkisen mahtavaa settiä oli.

25
Heipä hei ja tere tulemast.

- Saksofoni vai peukkubasso?
- Death vai black?
- Pelkäätkö enemmän rölliä vai mörköä?
- Kasseilla vai ilman?
- Jos metsästäisit talon kokoisia hirviöitä, mikä olisi lähitaisteluasevalintasi? Entä kauko?
- Pelottavin töhö?
- Voiko Tom of Finland-postimerkin takapuolta nuolla?

26
Off-topic keskustelu / Vs: Vuoristojaarittelu: Kanakon kukkulat
« : Elokuu 01, 2016, 15:23:54 »
Tänään jaksoin jopa tehdä ruokaa. Yllätyin miten yksinkertaista se taas olikaan. Pitää alkaa olemaan vähemmän laiska.

27
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Elokuu 01, 2016, 15:23:06 »
Täällä Seinäjoella oli tällainen pop-musiikkiin painuttuva SolarSound-tapahtuma viime viikonloppuna. Tänään kauppaan mennessäni ja pyörää mukaan ottaessani huomasin että pyörä oli käännetty ylösalaisin, lukosta puuttui onneksi lukon toiminnan kannalta epäolennainen osa ja jalka oli väännetty vinoon. Saisivat vain kaikki nuo paskapoppi-ihmiset painua helvettiin JA KUOLLA! Pitäkää näppinne irti omaisuudestani!

28
Off-topic keskustelu / Vs: Vuoristojaarittelu: Kanakon kukkulat
« : Kesäkuu 05, 2016, 17:23:15 »
Teinpä itse pizzaa ruoaksi. On parempaa kuin pizzerioiden mätöt ja saa halvemmalla enemmän. Turha sitä minnekään pizzeriaan lähteä tästä lähin.

29
Off-topic keskustelu / Vs: Vuoristojaarittelu: Kanakon kukkulat
« : Kesäkuu 05, 2016, 01:14:45 »
Tuli muuten käytyä Kotipizzassa joka ei ole tuo mehmettien valtaama mistä valitin, ja ero laadussa oli kyllä huomattava. Pizzassa oli enemmän täytettä, sitä oli tasaisemmin ja reunat eivät olleet palaneet. Enpä enää tuohon lähempänä olevaan jalallani astu.

30
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Kesäkuu 03, 2016, 05:11:57 »
Töihin pitäisi jaksaa lähteä vaikka väsymys on valtaisa. Tuli nukuttua sekä vähän että huonosti. En itse asiassa ole varma heräsinkö jossain vaiheessa vielä ennen kellonsoittoa vai näinkö unta, olo on sen verran sekava.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 23