Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Lappari

Sivuja: 1 [2] 3 4
16
Off-topic keskustelu / Vs: Polluutiota aiheuttava poliittinen aihe
« : Marraskuu 16, 2015, 15:40:36 »
Anonyymit lähtevät Isistä vastaan.

Käännös seuraa: "Yesterday, our country, France, was attacked in Paris at 10 pm by terrorists claimed by you, ISIS. Those attacks can not stay unpunished, that's why Anonymous all over the world will hunt you down. Yes, you vermins who are killing poor innocent people. Yes, we will hunt you down, like we do since the attacks against Charlie Hebdo (in January). Expect a massive response from Anonymous. Know that we will find you and we won't give up. We are going to launch the most important operation ever against you, expect many cyber-attacks. War has begun, get prepared, French people are strong, they will raise from this atrocity, even stronger. Know it. Anonymous present their sincerest condolences to all the grieving families.

We are anonymous, we are legion, we don't forgive, we don't forget, expect us"

Kolme tuntia tuon jälkeen yli 1800 Isisin puolesta olevaa tiliä kaadettiin, ja lisää on tulossa. Mitä vähemmän ihmisiä näkee tuota propagandaa, sitä parempi. Kyllä tuo 4chanin legioona vain saa paljon hyvääkin aikaiseksi.

Vähän kyllä pistää aina huvittamaan tälläiset, sinänsä toki ihan hyvä teko vaikka en sitten vaikutuksesta mihinkään konkreettiseen tiedä. Ja Anonymous on tainnu jo aikapäivää sitten tehdä "pesäeron" 4chanista, sillä siellä Anonymous on lähinnä naurun kohde yleensä ainakin oman havainnon mukaan.

17
Off-topic keskustelu / Vs: Mukavia asioita harmaassa arjessa II
« : Marraskuu 13, 2015, 20:15:56 »
Kaikki isot kaupungit on mun mielestä ihan hirveetä ripulia.

Liikaa ihmisiä, liikaa meteliä ja isoja, rumia rakennuksia ja muuta inhottavaa paskaa.
Etenkin Helsingin keskusta on jotain uskomattoman hirveää katsottavaa, se jugendin, brutalismin ja modernistipelleilyn sekoitus on iso keskisormi kaikelle kunnolliselle suunnittelulle ja estetiikalle.

Joo, täällä on palvelut mutta mä en tarvi joka helvetin erikoisliikettä mun takapihalle aikakautena jolloin Internetistä saa lähes mitä tahansa kotiovelle parhaimmillaan parissa päivässä.
Muuta johonkin keskikokoiseen kaupunkiin, kuten Mikkeli (tälle suositus, mutta sielä ei opiskelumahiksia oo ku suht pieni AMK), Oulu, Kuopio jne... Tai sit muutat johonki proper böndekaupunkii niinku meitsin Kemijärvi, tämä kodeista rakkain ja masentavin.

18
Off-topic keskustelu / Vs: Mukavia asioita harmaassa arjessa II
« : Marraskuu 13, 2015, 19:57:45 »
Itsekin pidän Tamperetta ehkä koko Suomen parhaana kaupunkina. En tiiä oonko biased ku sukua siellä, mutta tosiaan kaikki tarpeellinen löytyy, välimatkat eivät ole isoja muihin kaupunkeihin, kulkuyhteydet toimii, Nekala hoods yms yms yms hyviä juttuja. Tarkoitus ois jopa muuttaa opiskelemaan Tampereelle lukion ja intin jälkeen.

19
Susumu Hirasawa - Narcissus jigen kara kita hito
Todella kaunis kappale. Susumu Hirasawa on varmaan mun lempiartistini ikinä ja tää biisi tai oikeastaan koko levy Technique of relief (Kyuusai no Gihou) on yksiä mun ehdottomista suosikeistani.

20
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Marraskuu 13, 2015, 19:14:37 »
huomena käyn yhdessä pienessä conissa Kemissä.
Enpä sitten käykkään, kaikki mahdolliset majoitukset kusivat niin tulee taas iki-ihana kotiviikonloppu. Nyt jos ois sitä kuuluisaa kaljaa... Ei niinkää conin jääminen harmita, vaan se, että ei pääse näkee monia ydejä joita en oo nähny tosi pitkään aikaan.

21
Off-topic keskustelu / Vs: Alkoholilanka
« : Marraskuu 13, 2015, 12:56:06 »
vittu tänää deekikselle

meen ainaki päiväks frendin luo dokaa valdemarii ja varmaa tulee sekoiltuu taas jotai emt
Hyvin piti raittiuslupaus reps

22
Off-topic keskustelu / Vs: Mukavia asioita harmaassa arjessa II
« : Marraskuu 12, 2015, 17:03:37 »
Täällä saattaa sataa ensi viikolla lunta!!! ; __ ; <3
Täälä on satanut koko viikon ja tulee satamaan loppuviikonki ":D" Lumi luo helvetin kauniita maisemia, mutta kyrpii se, että joutuu kolaamaan jopa useasti päivässä ku sitä vain tulee ja tulee.

23
Off-topic keskustelu / Vs: Mukavia asioita harmaassa arjessa II
« : Marraskuu 11, 2015, 19:23:50 »
Olen saanut ruokahaluni takaisin. Tekee mieli oikeasti syödä jotain. Yleensä vain sinnittelen yhden leivän tai suklaapatukan voimalla kunnes tulee romahdus, ja sittenkin syön lähinnä pakon vuoksi. Nyt iski halu tehdä pannukakkua. Ja jotain hyvää kasvisruokaa.
Mukava kuulla :3
Oma ilon aihe on huominen etäpäivä, eli käytännössä vapaa. Mitä nyt muutaman aineen kouluhommat pitää tehdä mutta viisaana voisin tehdä osan nyt jo tänään
Spoiler (click to show/hide)

24
Omat teokset / Vs: Vähän lyhyempi cosplay-suunnittelusäie
« : Marraskuu 11, 2015, 15:18:49 »
Anteeksi tuplapostaus, mutta mistä olette yleensä hankkineet peruukkeja?
Ebay. Laatua löytyy laidasta laitaan. Kiinalaiset myyjät myyvät noh, halvalla ja laatu on yleensä ollut ainakin itselleni aivan riittävä.

25
Off-topic keskustelu / Vs: Mukavia asioita harmaassa arjessa II
« : Marraskuu 09, 2015, 19:43:40 »
http://blog.twitch.tv/2015/11/monday-night-is-bob-ross-night/

Tiistai-aamuyö on mun uus suosikkiajankohta.
Tää ois tosi jees jos ei ois normaali unirytmi koulun takia.

26
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Marraskuu 09, 2015, 18:35:35 »
Tämän päivän vitutus liittyy aiheeseen, mikä on kaikille tuttu, mutta ainakin yhteiskunnan tasolla vaiettu asia. Kaikki tekevät tätä, jopa kuulemma naiset (joka on mahdotonta wanhoillisen ajattelun mukaan) ja LAPSET!!! Jotkut tekevät tätä useasti päivässä, jotkut paljon harvemmin. Yleensä se pidetään omana asiana, vaikka on niitäkin, jotka nauttivat sen tekemisestä julkisesti tai porukalla. Kyseessä on siis:
Spoiler (click to show/hide)

27
Omat teokset / Vs: Teen biittei
« : Marraskuu 09, 2015, 16:01:02 »
http://bloodofasura.bandcamp.com/album/last-judgment

En jaksanut tehdä enempää.
Siinä kaikki tähän mennessä julkaissut, pienillä tweakkauksilla ja uusilla nimillä.

Ja vielä ihan ilmaiseksi jokaiselle halukkaalle.
Täähän on mm. helvetin jees! Jatkoa odotellessa.

28
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
« : Marraskuu 05, 2015, 20:06:39 »
Binding of Isaac: Rebirthiä jatkoin suhteellisen pitkän tauon jälkeen. Afterbirth -lisäosa tulisi kyllä hankkia, kun mahdollista.

29
Omat teokset / Vs: Vähän lyhyempi cosplay-suunnittelusäie
« : Marraskuu 05, 2015, 18:40:48 »
Ystävät ja lajitoverit, tarvitsen mielipiteitänne.

Olen siis väsäämässä Frostiin Doremy Sweet cossia mutta hameen valkoinen osa aiheuttaa pään vaivaa. Onko se teiden mielestänne;
a.) Normaali hame ruskean päällä, vaiko b.) Essu. Mielestäni essu olisi söpömpi ja sopivampi touhoun tyyliin mutta otan mielipiteitä vastaan.
Itse sanoisin, että essu

30
^ Tuu vaan ihmeessä! Aina on uudet pelaajat tervetulleita ja me kyllä opetetaan sulle pelin perusteet että pääset alkuun. Tänään ois taas illalla meininkiä pelata joskus klo 21 luultavasti (tai miksei aikaisemminkin jos porukkaa on vaan valmiina).
Jee! Itselle ei tänää oikein sovi, koska huomena aikainen herätys ja esim. uus mikki pitäs hommata. Joku toinen kerta kyllä tulen varmasti!

Sivuja: 1 [2] 3 4