Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
 • Näytä edellisen käyntisi jälkeen kirjoitetut viestit.
 • Näytä uudet vastaukset viesteihisi.
 • Uutiset: Touhou.fi kokoontuu nykyään myös Discordissa! Ohjeet.
   

  Näytä kirjoitukset

  Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


  Viestit - NaCl

  Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 9
  31
  Kun tuli naapurilangalla puheeksi otettua metalli, päätin, että minunhan pitäisi sivistää itseani vähän lisää sen suhteen, ja olenkin nyt alkanut kuuntelemaan Stratovariusta. Lähes heti rakastuin kappaleeseen Black Diamond.

  Ja lo and behold, päädyinkin heti jo kuuntelemaan Touhou-väännöstä siitä: AQUAELIE - Black Apple

  32
  Nyt olen tehnyt pienen virheen kommenteissani. Puhuin "power metallista", mutta tarkoitin uusklassista metallia (tai neoklassista metallia). Uusklassisessa metallissa klassisen musiikin piirteet näkyvät selkeämmin ja paremmin kuin muissa metallin genreissä.

  Käsittääkseni lähes kaikissa metal-biiseissä on kuitenkin paljon klassisen musiikin piirteitä, mutta halusin nyt tarkentaa, jos joku puristi tulisikin jostain solvaamaan :)

  33
  On kyllä aika vaikea sanoa. Nyt vastaan tähän että barokki; 1600~1750-luku. Vannon, Bachin ansiosta meillä on power metal.
  Melkoinen väite, voitko laajentaa?
  Tarkoitan, että sillä power metal (tai melodinen rocki, etc. kaikki sen tyylinen) on ottanut paljon vaikutteita klassisesta musiikista, eritoten barokkiajan polyfoniasta (jossa saattaa olla samaan aikaan kaksi tai useampia melodioita). Bach oli barokin edustajista menestyksekkäin ja suurin, ja hän kirjoitti useita satoja kappaleita, joista moni on jopa kadonnut historian kuluessa.

  Tarkoitin väitteelläni siis sitä, että jos Bachia ei olisi ollut, barokkiajan musiikki olisi saattanut olla huomattavasti tuntemattomampaa kuin mitä se nyt on, ja power metal ei olisi välttämättä olemassa, tai ainakaan yhtä suosittua kuin nyt.

  34
  Mikä on musiikin kannalta paras niistä vuosikymmenistä, joitten aikana et itse vielä elänyt tai ainakaan aktiivisesti seurannut uutta musiikkia? Mikä sen vuosikymmenen musiikissa on kiinnostavaa, hyvää tai suorastaan parasta? Anna edustava esimerkki, jota kuuntelet mielelläsi!
  On kyllä aika vaikea sanoa. Nyt vastaan tähän että barokki; 1600~1750-luku. Vannon, Bachin ansiosta meillä on power metal.

  35
  Esittele itsesi / Vs: Hewou
  « : Toukokuu 16, 2016, 15:25:21 »
  En kyl ilmakitaraa, mut ilmabassoa
  Kuulostaa hienolta! Valuuko samalla suupielistä ilmakuolaa?
  Spoiler (click to show/hide)

  36
  Esittele itsesi / Vs: Hewou
  « : Toukokuu 14, 2016, 17:30:18 »
  Terse tuloa!

  Jos olisit jokin elementti, mikä olisit? (Lasketaan mukaan myös abstraktimmat elementit sekä "peli-elementit", kuten valo, jää, metsä, yms.)
  Jos saisit yhden supervoiman, mikä se olisi?
  Lapsuuden unelma-ammatti?
  Lempi-Töhö (hahmo)?
  Lempi-Circle?
  Ajat ralliautolla kisassa. Olet kolmannella sijalla ja ohitat toisella sijalla olevan kisaajan. Millä sijalla olet nyt?

  37
  Fool's Garden - Lemon Tree. Aina tulee hyvä fiilis kun kuuntelen tätä. Tämä biisi on vain niin helkkarin hyvä!

  38
  Kävin langan innoittamana läpi muutaman vanhan suosikin pianosovitusten saralta.

  Godwood (Pizuya's Cell):
      Imaginación 17-año-vieja.
      日本中の不思議を集めて
      抜け落ちた鬼哭啾啾たる生前の声
      あなたの町の怪事件
      パンデモニックプラネット
      ピュアヒューリーズ ~ 心の在処
      Pathetic -piano instrumental-


  焦げたましゅまろ (焦げた幻想郷):
      東方地霊殿Phantasmめどれぇ
      妹様の495年祭(ピアノ二重奏)


  Marasy:
      Lunatic Princess
      Bad Apple!!
      有頂天変 ~ Wonderful Heaven


  久遠 (QLOCKS):
      久遠 - 雨格子の時計
      2つのピアノの為の「夜桜と幽世の蝶」
      遥か空を見上げては
      遠景Ⅱ 四月の雪 八月のサクラ


  senpi:
      少女幻葬 ~ Necro-Fantasy
      フォールオブフォール ~ 秋めく滝


  Sebastian (UtAGe):
      大地と月の詩 4台ピアノVer.
      HOLIDAY
      CRAZY CAT
      メフィスト・フェイス


  SHI:
      紅楼
      the Rain
      the Wind
      Endless Firmament
      Bloody Moonlight


  天門 (電奏楽団):
      上海紅茶館
      Piano Serenade


  lbrand ( いんぷれ):
      Reincarnation
      メイガスナイト
      ネイティブフェイス連弾


  Assaultdoor:
      少女さとり ~ 3rd eye
      東方緋想天
      東方萃夢想
      廃獄ララバイ
      天空のグリニッジ
      シュガーレスドリーム


  Shiraha:
      運命のダークサイド for 2min-Pianoforte
      東方連奏曲 I Pianoforte
      東方連奏曲 II Pianoforte  Eiköhän se riitä ainakin yhdeksi illaksi.

  ----

  Lisäksi suosittelen seuraavia Albumeita:

  Pizuya's Cell:
      E,R,P ~emotional, romantic, pianoforte~ ft. 魂音泉
      地底の草庵小座敷
      Bibamus, moriendum est.


  Marasy:
      ~ Museum of Marasy - Touhoualbumit (useita)

  UtAGe:
      CIRCLE OF FAR EAST

  Assaultdoor:
      kaikki 10 albumia

  BUTAOTOME:
      東方猫鍵盤
      東方猫鍵盤2


  As/Hi Soundworks:
      ピアノのための東方小品集 Op.1
      ピアノのための東方小品集 Op.2
      ピアノのための東方小品集 Op.3
      ピアノのための東方小品集 Op.4「咎桜」
      輝針城の主題による2つのピアノソナタ Op.5

  Minut on päihitetty! Täytyy kylläkin rakastaa Marasya. On äijällä siinä taitoa.

  39
  Dark Souls 3. Hitto kun on hyvä peli. Aion pelata DLC:t vielä, ja teen uusia hahmoja että voin PvP:ttää eri tasoilla.

  40
  Osaisitteko suositella lisää hyvää piano-Tōhōta? Haluaisin lähinnä kappaleita, joissa ei ole laulua. Piano saa olla joko soolo- tai säestyssoittimena, kunhan sen osuus on vahva. Opetusvideoita (tutorials) ei lasketa.
  No tästä tietää suolapoikakin vähän. Omia suosikkejani ovat Luigi's Mansionilta kuulostava Prismriver-sovitus, myös viulua ja selloa sisältävä Centennial Festival ja mitsuin kaunis pianosovitus Bamboo Forest of the Full Moonista.

  Toivottavasti nämä voivat sammuttaa pianojanosi!

  41
  Tuli tässä jotenkin kuunneltua uuden Töhö-fanipelin musiikkia. Taso 4:n BGM on aika pirun mukaansatempaava.
  BoSM Stage 4 Theme: Those Who Raid the Glimmering Night

  42
  Off-topic keskustelu / Vs: "Tämä on taidetta"
  « : Huhtikuu 05, 2016, 16:52:10 »
  True Satanic Black Metallia ovat bändit kuten Darkthrone, Aryan Satankampf, Graveland, Gestapo 666, Satanic Warmaster, Beherit ja Impaled Nazarene. Sinä voit kuunnella Metallicaasi jos tahdot, mutta et ymmärrä todellisesta Hitleric Nazi Black Metallista yhtään mitään. Olet pelkkä poseri ja voit painua vittuun koko skenestä. Black Metal on Todellista musiikkia, jota ei ole tarkoitettu sinunlaisillesi eläimille, vaan todellisille Saatanallisille Misantroopeille, jotka eivät piittaa sinunlaisistasi pelleistä. Black Metal on eliitin musiikkia ja sinä et sitä ymmärrä. Kukaan teistä ei ymmärrä Todellista Satanismia. Olette naurettavia pikkulapsia. Maailmankuvamme perustuu wotanilaiseen hitlerismiin, henkilökohtaisella tasolla Satanistiseen individualismiin, kollektiivisella tasolla hitleriläiseen fasismiin. Ilman ymmärrystä teoreettisesta okkultismista, on turha haaveilla ymmärtävänsä wotanilaista maailmankuvaa. Teistä kukaan ei voi ymmärtää Wotanismia, sillä olette kaikki älyllisesti kuin kastematoja. Te ette voi yltää elitistisen Satanismin tasolle, joten miksi edes haaveilette siitä. Satanismi ja Black Metal ovat eliitille. Todellisille misantroopeille.
  K  E  K
  E  K  K
  K  E  K

  43
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Nostalgiaa
  « : Maaliskuu 26, 2016, 23:54:28 »
  Tummin sävyin sisustettu, hiukan hämärästi valaistu huone, hyllyn päällä karttapallo, pöydällä avattuna maailmankartasto. Karttalehdet tuoksuvat vanhalle, paksulle, sormien kevyesti rasvoittamalle paperille ja niteen selkämys nahalle.
  [---]
  Karttapallo on ehkä pahvia tai paperimassaa, päällystetty jo jonkin verran haalistuneella kiiltävällä paperilla, johon meret ja manteret on painettu. Jalusta puuta ja metallia. Tai ehkä pallo onkin peltinen, kirkasvärinen, ja jalustan alaosa vanhaa kovaamuovia kuten ruskeaa bakeliittia.
  Aivan hurmaavaa luettavaa, oikein tuli sellainen selittämätön lämmin tunne, vaikken aivan suoranaisesti tunne samanlaista menneen kaipuuta karttoja ajatellessani. Yhdestä asiasta olen kylläkin samaa mieltä: paperin tuoksu on ihana! Silloin tällöin, kun saan uuden kirjan tai nuotin, saatan sattumanvaraisesti haistaa sitä, vielä kun se on uusi ja suoraan painosta tullut. Tuoksu on todella miellyttävä, ja minusta on sääli, että maailman sähköistyessä monet tulevat sukupolvet saattavat jäädä ilman kirjojen kokemusta.

  En nyt tietenkään sano, että kirjat katoaisivat kokonaan maailmasta sen elektronisoituessa, mutta pitää paikkansa, että kirjoja painetaan vähemmän ja vähemmän. Niistä tulee yksinkertaisesti vähemmän tavanomaisia, ja kouluissakin aletaan siirtyä sähköiseen opetukseen. Itse en ole kokenut e-kirjoista olevan muuta hyötyä kuin ehkä se, että pääsee lukemaan ulkomaalaisia kirjoja nopeammin, tai se, että kirjat löytyvät netistä kohtalaisen varmasti verrattuna esimerkiksi kirjakauppoihin, onhan internet sentään täynnä kaikenmaailman tietoa.

  44
  Voisi taas joskus koittaa saada tässä forkan pelejä pystyyn, mutta valitettavasti jäsenistä vain neljä pelaa tällä hetkellä enempi vähempi aktiivisesti.
  Voisin harkita joskus tulemista, mutta katsotaan nyt. Liityn mukaan jos on suolaisennälkä.

  45
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Nostalgiaa
  « : Maaliskuu 25, 2016, 14:20:20 »
  Tässä tuli eilen mieleen veljeni kanssa jotain mielenkiintoista: haluttiin kuunnella vähän musiikkia yhdessä huoneessani. Yleensä emme vietä aikaa tällä tapaa, sillä emme edes tiedä toistemme lempigenrejä. Joka tapauksessa, aloitamme jostain doujin-jazzista, mutta siirrymme nopeasti toisiin genreihin. Vähän musiikkia kuultuamme veljeni tekee ehdotuksen jonka olisin halunnut kuulla jo plajon aikaisemmin: hän pyytää erästä tiettyä kappaletta, jonka  kuulin viimeksi monta vuotta sitten: https://www.youtube.com/watch?v=CZU9GhQFaAg.

  Maplestory oli MMO-peli, jonka Witzet omisti jotain 10 vuotta sitten. Pelin suosio räjähti Koreassa pian sen ilmestyttyä, ja oli ensimmäinen mörppi koskaan, jossa oli yli miljoona käyttäjää. Peli oli hidastempoinen ja rauhaisa; leveleiden saaminen oli hidasta. Mutta ihmiset olivat jatkuvasti avuliaita, sosiaalisia ja saattoivat aivan satunnaisesti ystävystyä keskenään. Ilmapiiri oli hyvä sosiaalisesti, mutta myös pelin oma ympäristö synnytti paljon tunteita. Kaikkialla oli jotain löydettävää, tutkittavaa (toisaalta jos meni SleepyWoodiin, saattoi kestää ikuisuus päästä sieltä pois). Pelin musiikki on kertakaikkiaan hurmaavaa: jazzahtavaa, kevyttä ja kaunista. Lisäksi musiikin analysoiminen on kivaa eikä pilaa kappaleita, sillä musiikki on sekä yksinkertaista että monipuolista.

  Nyt tässä vaiheessa voisin alkaa selittämään julmetusti inside-juttuja kaikista asioista, joita kaikki nuubit (kuten minä) tekivät ennen vanhaan Maplestoryssa, vielä kun Nexon ei ollut muuttanut koko peliä grindi-juhlaksi, mutta menisin hieman ohi aiheesta. Langan tarkoituksena onkin vain yleinen fiilistely. Mitkä asiat ovat Sinulle lapsuudesta rakkaita? Onko Sinulla koskaan nostalgisia tunteita? Pitäisikö nykyäänkin olla pelejä kuten vanha Maplestory, jotka pystyvät tulevissakin sukupolvissa herättämään samanlaisia tunteita?

  Odotan innolla teidän mielipiteiden lukemista!  ;)

  Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 9