Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - NaCl

Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9
91
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Vahvin hahmo Kensokyrössä?
« : Lokakuu 15, 2015, 19:24:39 »
Tulkaa pelaa niin muuttuu teidänkin mielipide.
Spoiler (click to show/hide)
Pelkkä muistikuvakin saa minut tärisemään kauhusta...

92
Kun nyt ei ole hirveästi toiveita ajankohdasta tullut niin ehdotan että koitetaan pelata pari matsia ensi maanantaina (12.10.) kello 20.00. Laitan silloin partyn pystyyn ja katsotaan kuinka paljon saadaan porukkaa kasaan, mietitään että kuka hostaa ja mitä puhesoftaa käytetään.
Okraight. Lataan pelin viikonloppuna ja (ehkä) kokeilen sitä.

Varoitan sen verran etten välttämättä voi pelailla kauaa sillä vanhemmat eivät tykkää kun huudan mikkiin. Joutunen puhumaan suht vähän  :-\

93
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou-anime?
« : Lokakuu 09, 2015, 22:03:26 »
Nähtävästi Gensou Mangekyou/Fantasy Kaleidoscope Ep6 tulee tapahtumaan 18. päivä tätä kuuta, jos on vuodatettuihin kuviin uskominen. Viittasin siis siihen että saavatko he sitä ulos ajallaan, EoSD:n viimeisen osan kanssa kun kävi niin että deadline lähestyi ja jotain oli vielä kesken (oliko sitten jakso itsessään kesken vai eivätkö olleet saaneet levyjä tapahtumaan mennessä käsiinsä). Juopunutta Youmua tiedossa. Ja Mokouta Keinen kanssa! Tiedä sitten kuinka pikakelaukseksi tuokin jakso menee kun ensimmäinen osa PoFW:ia ei ollut mitenkään kummoinen.
Kiitos tiedosta! Saa nähdä milloin käännetään.

94
Off-topic keskustelu / Vs: Selkounet - Lucid Dreaming
« : Lokakuu 08, 2015, 19:23:02 »
SIISTIÄ!! Olen itse, usko tai älä, halunnut jo pitkään kokea unihalvauksen, tuntea itse tämän sanoinkuvaamattoman kauhun.

Jos joskus näen selkounia, tahtoisin puolestaan kokea 'tyhjyyden', 'olemattomuuden' tai 'pimeyden'. Sitä kuvataan mm. näin:
Olihan se tavallaan aivan siistiäkin näin kauhun ystävänä, mutta en silti suosittele kenellekään.

Ja itsellä nuo selkounet ovat olleet aina sellaisia, että muuten aivan arkisessa ympäristössä huomaan fysiikan lakien olevan aivan vituillaan, esimerkiksi kun juostessani nostan jalat maasta, pystyn leijumaan eteenpäin maan tasalla jonkin aikaa. Sitten tajuan että olen unessa ja alan kokeilemaan että mitä pystynkään tekemään, ja yleensä se menee siihen että opin lentämään. En ole mitään eteerisiä tyhjiössä tai pimeydessä leijumisia kokenut koskaan.
Joo, olen kuullut kaikilta ettei kannata yrittää saada unihalvausta, mutta kun nyt olen ihminen niin satun kiinnostumaan kaikesta mitä minulta yritetään evätä. Noh, minkäs teet. Ihan testinä se olisi mielenkiintoista kokea, jatkuvat unihalvaukset voisivat jo koitua ongelmaksi.

Tuosta 'tyhjyydestä' sen verran: uniympäristöt jaetaan (unitutkija Stephen LaBergen mukaan) kolmeen osaan. Näitä ovat 'normaali' ympäristö (arkiympäristö), surreaali ympäristö (esim. aaltoilevia ja järjettömiä/mahdottomia muotoja ympäristössä) ja minimaaliseen ympäristöön (ympäristö, jossa ei ole paljon sensorista vastaanotettavaa).
Tämä 'minimaalinen ympäristö' on kuulemma suht harvinainen, eräs kaverini joka on nähnyt selkounia pienestä pitäen ei myöskään ollut tällaisesta kokemuksesta kuullutkaan. Kuulemma sellaisen voisi saavuttaa jotenkin vähentämällä tarkkaavaisuuttaan tai jotain.
Ryyppää neljä päivää -mielellään enemmän- oikein rankasti: semmoista kunnon aamusta aamuyöhön rännäämistä eikä mitään nättiä tissuttelua. Kun laitat korkin kiinni, niin takaan että rupeaa pelottamaan ja näkymään asioita pimeässä huoneessa.
Saatan kokeilla kunhan aluksi täytän lakisääteisen iän  ;)

95
Off-topic keskustelu / Vs: Selkounet - Lucid Dreaming
« : Lokakuu 08, 2015, 15:31:55 »
Muistan nähneeni viime yönä selkounta joka ei eronnut mitenkään arjestani. Istuin tietokoneella ja katsoin Touhou-pornoa.

Mutta asiaa sivuten ainakin jollain tasolla, tuli koettua ensimmäistä kertaa unihalvausta jokunen yö sitten, ja oli aivan yhtä kamalaa kuin ne tarinat joita olen kuullut. Makasin sängyssäni mutta en voinut liikkua, ja sänkyni yllä oleva lamppu alkoi muuttua sanoinkuvaamattomiksi muodoiksi, kasvoiksi, ulokkeiksi sun muiksi, ikkunoissa näkyi kaikenmuotoisia varjoja ja ovensuussa vilisi hahmoja. Onneksi sitä kesti vain hyvin vähän aikaa, koska hulluksihan siinä olisi tullut.
SIISTIÄ!! Olen itse, usko tai älä, halunnut jo pitkään kokea unihalvauksen, tuntea itse tämän sanoinkuvaamattoman kauhun.

Jos joskus näen selkounia, tahtoisin puolestaan kokea 'tyhjyyden', 'olemattomuuden' tai 'pimeyden'. Sitä kuvataan mm. näin:

“Though I was in the void, I was still being pulled along by this mysterious wind force.
As I was being pulled along, a very beautiful rainbow colored sphere came rolling past me and it
was very clear and well defined in appearance. I was very surprised because this is the first time I
had ever actually seen an object in the void and I began to wonder what was going on. I quickly noticed
that I was surrounded by subtle arrays of colored patterns. It was very subtle because the
darkness of the void seemed to be covering over these color patterns, the patterns seemed to be
behind the darkness.The colors and patterns were very intricate and I have no words to describe
what I was seeing.”

96
Off-topic keskustelu / Vs: Selkounet - Lucid Dreaming
« : Lokakuu 08, 2015, 15:25:42 »
On yleistietoa, että Maribel Hearne on yhteydessä Keith Hearneen!

Hyvä ajatus ja Maribelin kyvyt huomioon ottaen kuulostaa uskottavalta, mutta missä tämä tieto esiintyy yleisessä muodossaan?

Google.fi: "maribel hearn" "keith hearne" – ei tuloksia.

Käsittääkseni Maribelin sukunimi kirjoitetaan latinalaisin kirjaimin Hearn, ja yhteys Lafcadio Hearniin on vahvempi.

Touhou Wiki: »Also, ZUN was asked in a high school open lecture about the relation between Maribel and Yukari, ZUN said that there was this Lafcadio Hearn in the past.»

AH!! ABORT! ABORT!
Nyt tuli emämunaus omalta osalta. Näin sitä käy kun sekoittaa nimet (taas vaihteeksi). Kiitos korjauksesta. Toisaalta aihealue on sama joten annan nyt itselleni virheen anteeksi.

Maribel confirmed Yukari?
Yes, luulisin.

Toinen mielenkiintoinen puheenaihe on Maribelin ystävän, Renko Usamin, ja uuden hahmon, Sumireko Usamin, yhteys. Siskoja? Kummatkin samannimisessä klubissa (toisaalta Renko ja Maribel opiskelevat loren mukaan yliopistossa kun Sumireko taas on lukiolainen)

97
Off-topic keskustelu / Vs: Selkounet - Lucid Dreaming
« : Lokakuu 07, 2015, 21:07:22 »
Ihme haihattelua koko homma.

Äläpäs nyt, kyllähän tämä on tieteellisesti todistettu. Ootko joku Hartmann tai jotain, häh?  :)

98
Off-topic keskustelu / Selkounet - Lucid Dreaming
« : Lokakuu 07, 2015, 16:24:16 »
Olen tässä lähiaikoina ollut hyvin kiinnostunut selkounista, ja yrittänyt jopa itse tulla hieman lähemmäs sellaisen saavuttamista (ilman hedelmää toistaiseksi). Kun luin tänään tätä PDF:ää selkounista (linkki: http://diyhpl.us/~bryan/papers2/dreaming/Lucidity%20Institute%20Research%20Papers.pdf), satuin huomaamaan parin kerran nimen Hearne. Nimi luonnollisesti kuulosti tutulta, ja googlattuani päädyin Wikipedia-sivulle Keith Hearnesta. Sivun mukaan hän oli ensimmäinen henkilö, joka alkoi tutkia selkounia tieteellisesti.

Mutta miksi otin tämän koko aiheen puheeksi täällä?

Syy on se, että Touhouhun liittyy unet ja psykologia yllättävän paljon. Jopa niin paljon, että pelkästään lukiessani unista löysin henkilön, joka on yhteydessä Touhouhun. On yleistietoa, että Maribel Hearne on yhteydessä Keith Hearneen!

Jos on halua keskustella selkounista (tai unista yleisesti), niin meillä on nytten yleinen lanka siihen. Ei tässä paljon muuta. Teki vain mieli kirjoittaa jotain kai.

99
Elikkäs tällä hetkellä näyttäisi siltä että jos jokainen tänne kommentoinut tulisi niin meiltä puuttuisi sit vain 1 henkilö.

Lookin good  8)

100
Jos saadaan 5 hlö porukka, hyvä. Voidaan mennä jonneki stackaamaan. Jos saadaan 10 hlö porukka, erinomaista. Voidaan saada varmoja matseja ja vaihdella tiimejä!

Elikkäs tällä hetkellä taitaa olla jotain 5~7 henkilöä tulossa?? Hyvin saadaan 10 tätä menoa. Ganbare, touhou.fi!!

101
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou-anime?
« : Lokakuu 06, 2015, 20:09:24 »
Huhujen mukaan TouhouxAnime Tenchou crossover olisi saamassa uusintanäyttökierroksen ja sen mukana kuului huhuja mahdollisesta julkisesta julkaisusta.
Ilmeisesti lähde, en osaa lukea sivua, joten en osaa tarkemmin kertoa.

2010年にufotableさんと一緒に作らせていただきました『アニメ店長×東方Project』のアニメーションがあったんですけれど
(Jotain tänne päin: Teimme vuonna 2010 ufotable-sanin kanssa yhdessä "anime Tenchou X Touhou Projectin" animaation, [jatkuu, kielitaito ja kärsivällisyys ei riitä])

Mikä tämä anime Tenchou X Touhou oikeastaan on? En ole koskaan kuullutkaan. Voisiko joku valaista parkaa pimeässä??

102
Mutta mieluusti tätä kyllä mättäisin taas, paras tilannehan olisi jos saataisiin täältä forkalta kasattua 10 pelaajaa niin ei tarttis vieraiden ihmisten kanssa pelailla.
Mielenkiintoista.

Voisin kokeilla tässä syyslomalla. Mitä jos kerättäisiin sellainen viiden hengen porukka ja sitten juteltaisiin pelin aikana TeamSpeakissa tai Skypessa?

Olen muuten suht huono MOBA-peleissä, mutta oppinen sitten pelatessa.

103
Löysin just vähän aikaa sitten aika hyvän ympyrän nimeltään Applice. Näyttävät tekevän aika paljon remixejä Alice-biiseistä. En ole ehtinyt paljon kuunnella, mutta lupaavan oloinen on!

No tässä pari:
https://www.youtube.com/watch?v=iDW9w7vDenA
https://www.youtube.com/watch?v=i8bFyJZYz_0
https://www.youtube.com/watch?v=xgFEYD6xdqw

104
Esittele itsesi / Vs: Taas yksi uusi
« : Syyskuu 22, 2015, 13:10:50 »
Teretulemast! Itse olen ollut täällä sellaisen viidesosavuoden. Toivottavasti nautit ajastasi, täällä ei muuta tehdäkään ku jaaritella.

Jos olisit jokin elementti, mikä olisit?
Harrastatko musiikkia jollain tasolla?
Lempigenre (pelit + kirjallisuus+ manga/anime + musiikki)?
Lapsuuden unelma-ammatti?
Onko mielessä mitään conia jonne olisit menossa? Jos kyllä, cossausta vai ei?
Ajat ralliautolla kisassa. Olet kolmannella sijalla ja ohitat toisella sijalla olevan kisaajan. Millä sijalla olet nyt?

105
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou-anime?
« : Syyskuu 20, 2015, 18:11:26 »
Samaa mieltä tästäkin; ne suorastaan paskantaa pelien juonten ja kronologisuuden päälle. Mutta onhan niitä ihan hieno kattoa.
Juoneen he ovat lisänneet hieman omia juttuja juu sekä hitusen muovanneet sitä, mutta kronologia kuitenkin on säilynyt järkevänä jos olet oikeasti katsonut ja ymmärtänyt tarkkaan kaikkien tähän astisten jaksojen perusteella. Ensimmäinen jakso PCB, tunnarissa paljon viittauksia EoSD:n tapahtumiin > Okei, seitsemäs peli eli Windowsin toinen Töhö-peli, not bad > Toinen jakso kolmiosainen, sijoittuu SA:n jälkeiseen aikaan kun porukka kokoontuu Moriyan pyhätölle juhlimaan SA-sotkun onnistunutta selvittämistä > Koumakanin porukka saapuu myös juhlistamaan tätä ja pian alkaakin muistelu EoSD:stä, joka on koko kolmiosaisen jaksorykelmän idea.

Ai niin, totta! Kiitos mielekkäästä huomautuksesta! Sehän on vain totta et Touhousta ei voi oikein tehdä sopivaa animea, ja ZUNkin tämä taitaa tietää oikein hyvin. Sitä Touhou-fiilistä ei voida heijastaa peleistä valkokankaalle noin vain.

Danmakua on vaikea muuntaa 2D-muodosta 3D:ksi, mutta eräs tyyppi on tehnyt aika hyvää duunia animoidessaan Touhou-tappeluita: https://www.youtube.com/channel/UCEc2gctIynWHMDq2tuCBPJw

Kannattaa katsoa jos ei ole jo nähnyt :)

Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9