Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Inamaru

Sivuja: 1 [2] 3 4
16
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: TOUHOU PUPPET PLAY eli Touhoumon
« : Marraskuu 29, 2010, 11:01:01 »
Täällä kaverin kanssa naurettiin kun kaveri sai napatuksi mahtavan löydön; tason seitsemän Ex Rumia.

Mitä itseen tulee, edetty on kanssa vaikka kaveri viilettää pitkällä edellä. Tällä hetkellä yritän miettiä itselleni taktiikkaa ennen kuin menen Mokoun salille, koska eipä voi sanoa että kovin moni nukeistani tulestakaan tykkäisi.
Tiimini siis tällä hetkellä:
Lv 28 Patchouli
Lv 28 Wriggle
Lv 29 Medicine
Lv 29 Rumia
Lv 29 Youmu
Lv 29 Parsee
Elikkäs sama tiimi pysyy, taso vain kehittyy. Hyvin näillä on tähän asti pärjännyt kun taktikoi, siten se Satorikin hoitui ekalla yrittämällä kun kaveri puolestaan jumittui sinne pidemmäksi aikaa. Seuraavaksi vain sitten taktiikkaa Mokouta vastaan..

17
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: TOUHOU PUPPET PLAY eli Touhoumon
« : Marraskuu 27, 2010, 19:23:14 »
Huuh... Kaveri latasi myös Emeraldin ja nyt täällä ollaan pelattu sitä periaatteessa kahdestaan. Chiyuri meni helposti ekalla yrittämällä ilman Save Stateja pelkkien Patchoulin, Saran ja Medicinen turvin ja kaveri silti ohittanut meikän jo reilusti vaikka pelannut vähemmän aikaa ja en tajua millä vauhdilla se grindaa kun minkin käytän melkein kaiken aikan grindaamiseen.
Tämän hetken tiimini:
CParsee Lv22
Patchouli Lv24
Wriggle Lv22
Shiny Rumian ja miespuolisen Kurumin kakara odottamassa kuoriutumista
CYoumu Lv18
Medicine Lv25

18
Otinpa kuvan tähänastisesta kokoelmastani, joka on toistaiseksi vielä pienehkö.

Piruuttaa kun netti ei nyt suostu avaamaan tuota niin en tiedä mitä kaikkea se pitää sisällään... ><''

19
Esittele itsesi / Vs: Ajatus karkasi... Yuki_tears, moi!
« : Marraskuu 25, 2010, 23:00:43 »
Meikäläinen täältä keskeltä yön hämärää toivottaa teikäläisen tervetulleeksi paremman tekemisen puutteessa. Kyllä, olen reilu.
Enkö olekin?

20
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Lempihahmosi.
« : Marraskuu 25, 2010, 22:56:09 »
Laitetaan nyt tänne viimein jotain listaa, mutta en jaksa lähteä perustelemaan enkä järjestelemään.

Wriggle
Rumia
Mokou
Youmu
Patchouli
Satori
Parsee
Yuka
Medicine
Kogasa
Suwako
Mima
Shinki
Meira
ja joskus tulee pieniä fanituspuuskia muillekin yksittäisille hahmoille syystä tai toisesta...

21
66€ jostain nukesta!!! Härre god!
No kuule meikäläinen köyhä opiskelija maksoi itse paastoamalla säästämäni satasen Griffonin Rikudouken ver. Youmusta ja en ole katunut lainkaan. Sellasta se on...

22
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou musavideot, AMV:t & MAD:t
« : Marraskuu 25, 2010, 14:22:51 »
edit: http://www.youtube.com/watch?v=BTe1JMTlwwc&feature=related
Tähän väliin ketään kiinnostamattomana huomautuksena, että meikän tän hetkinen taustakuva onkin pöllitty juuri tuosta videosta Youmun ja Yuyukon kohdasta.

Kaverini pelottelee minua Alicella..

23
Amiamissa ei tarvitse maksaa kuin vasta sitten, kun ovat lähettämässä tuotetta, joten ennakkotilaus onnistuu kyllä rahattomanakin. Eli tässä tapauksessa riittää jos maaliskuuhun mennessä saa säästettyä rahat tuohon figuun.
Jees, siinäpä yksi syistä miksi myös itse tilailen Amiamin kautta. Tosin sieltäkin se hoituu isän paypalin kautta niin isän suostumuksen saaminen on silti eri asia koska sillä tapana tehdä kaikkensa päättääksen yhä meikän raha-asioista vaikka sitä ollaan kuitenkin jo 17 ja ovat itse juurikin tuohon tarkoitukseen säästämiäni rahoja...

24
Jumankavita kun Griffon Enterprises syytää nyt uusia figuja kovaa tahtia. Ensin Yuka ja Meiling ja ihan pian perässä Suika ja Cirno ja eilen yöllä justiin kävin tarkistamassa onko uutta ja ei, mutta tässä välissä ehti jo tulla Momiji? Hitto ne pitää kiirettä uusien tekemisessä! Ja Mokoukin on yhä vasta ennakkotilauksessa ja noin paljon lisää tullut tähän väliin ja päivityksiä vanhoihinkin figuihin siinä välissä.

25
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: TOUHOU PUPPET PLAY eli Touhoumon
« : Marraskuu 24, 2010, 21:51:00 »
No kuten sanoin, en minkään ennen tätä ja olin kyllä että leuka loksahti auki, etenkin kun yksi ehdottomia suosikkejani touhoussa. XD
Mutta täytyy sanoa, että en pitänyt väreistä, joten käyttöön ei päässyt, mutta oli silti pakko napata PC:lle talteen ihan vaan koska eka shinyni ikinä ja paljon on tullut pelailtua pokemoneja.

26
Nyt tiedänkin joululahjatoiveen jos kummit sattuvat kyselemään tavalliseen tapaansa mitä haluan, niiden lahjabudjetille tuo tuskin on edes liikaa... Touhou-juliste meikältä onkin uupunut, vaikka pari parempaa tai huonompaa piirrosta seinillä onkin roikkunut ajan mittaa.

27
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: TOUHOU PUPPET PLAY eli Touhoumon
« : Marraskuu 24, 2010, 21:47:03 »
Tulipa tuosta Rumiasta puheenollen mieleen että onnistuin yllättäen nappaamaan shiny Rumian, ensimmäinen shinyni yhdessäkään pokemonissa ja touhoumonissa ikinä.

28
Paikallisessa valokuvaamossa saa 70x50 julisteen valokuvastaan kympillä. Teettäisivätköhän fanarttia, jos Touhou-kuvan toimittaisin?
No penteles, nyt minkin haluan kokeilla!

29
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: TOUHOU PUPPET PLAY eli Touhoumon
« : Marraskuu 24, 2010, 21:17:11 »
No meikällä iso tiimi lähinnä koska koitan ahtauduttaa myös mahdollisimman paljon suosikkejani tiimiini ja edes kuuden tiimi ei riitä moiseen. Hina ja Sara on tuosta tiimistä vielä menossa vaihtoon ja sen jälkeen uskoisin että tiimi on lopullinen.

30
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: TOUHOU PUPPET PLAY eli Touhoumon
« : Marraskuu 24, 2010, 20:59:56 »
Meikälle se matalalevelisyyskin on haitta koska meinaan nukahtaa grindatessani ja etenkin kun käytän laajaa kuuden hahmon porukkaa ja hahmot saattavat myös vaihdella edetessäni ja saadessani uusia puppetteja niin kehittymisessä kestää ja hyvä etten lopeta kesken pitkäveteisyyteen...
Ja nyt kun on pakko grindata kun type advantage ei hyödytä jos mut one hitataan kumoon ennen kuin ehdin edes sormea nostaa. Eli grindausta vaaditaan ja parikin tasoa ja aikaa tulee viemään ja kun en oikein ole sitä tyyppiä joka jaksaa kokoajan grindata... ^^''
Noh, ei sovi lopettaa kesken kun kerran alotettiin.

Sivuja: 1 [2] 3 4