Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Suiggari-Tou

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 21
16
Suostun vapaaehtoiseksi taiteilijaksi, mutta pakko olla lahna ja myöntää ettei mulla ole tuohon oikein mitään ideoita. Lapen idea hahmoista linkkeinä on hyvä :3

17
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: DotA 2 ja BB:CS:EX
« : Lokakuu 23, 2012, 22:01:01 »
Lankaan liittyen, BlazBlue Continuum Shift Extend löytyy PS3:lle mutta kieltäydyn pelaamasta sitä ihmisiä vastaan. Kerran kokeilin ja kakkosohjain päätyi päätyi erään aasialaisen käsiin, jolloin huomattuani näppäinten painelun turhaksi vain katselin erän ajan ruutua epäuskoisena "What's happening...?"-ilmeellä hahmoni lennellessä iskujen voimasta pitkin kenttää terveyspalkin tyhjetessä.

Kuulostaa siltä että Sai on taas ottanut Noelin ja mennyt nyyppätaktiikalla, eli Chain Revolverilla :'D

Dota 2 kiinnostaa mutta koneen tehot ei siihen riitä itkemälläkään, mutta BlazBluet ovat nam. Harmi vain että XBOX360:ssä ei ole nettiä käytössä (ja minulla olisi muutenkin vain Calamity Trigger Continuum Shiftin sijasta), eli se siitä nettipelaamisesta. Tarinamoodit ovat kyllä kultaa, ja en osaa täysin vihata mitään hahmoa tarinan perusteella, pelattavuuden kylläkin.

18
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Lokakuu 23, 2012, 19:24:09 »
^Nuh-uh! On yksi halvempi kangaskauppa ystävällisellä palvelulla Sammonkadun varrella, valikoima on puodin kokoon nähden aika laajakin, ja apua kannattaakin kysellä koska kankaat ovat hyllyillä erittäin tiivisti toimitilojen pienuuden tähden. Alennusta sain viimeksi aika reippaasti, saattoi johtua siitä kun juttelin myyjälle paljon ja cossiprojekti tuntui kiinnostavan (ja kuulemma pitää ottaa kuva asusta ja käydä näyttämässä sitten tapahtuman jälkeen, niin tuli uteliaaksi miten meinaan moisen vääntää :'D).

Tuossa Fonectan kartta paikalle.

19
Esittele itsesi / Vs: Hei kaikki
« : Lokakuu 14, 2012, 20:43:28 »
Kyyninen paskiainen jonka mielestä internetkulttuuri oli laadukkaampaa ennen Redditiä ja hauskoja meme naamoja.

Pakko olla samaa mieltä, niitä kun ei pääse pakoon edes konetta sulkemalla kun normihomotkin levittelevät näitä meeminaamoja ja meemejä yleensä ihan kaikkialle koska meemit on uusin ja hauskin juttu ikinä, ja mikään ei ole hyvää huumoria jos siinä ei ole trollface.jpg tai jotain vastaavaa mukana.

Mutta tervetuloa.

20
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
« : Lokakuu 07, 2012, 16:24:38 »
Fate/Extraa on tullut hakattua pelin kolmannelle viikolle, tähän mennessä ollut kiva kokemus. Hahmot, varsinkin Saber, ovat olleet ihania, ja peliin ilmestyy kaikenlaista muutakin tekemistä ettei peli jää pelkän Arenalla heilumisen varaan.

21
Meno vitun punakone :D peittyykö koko sänky?

Ei sentään, kumpaankin päätyyn jäi n. yhden doujinshin verran tilaa :D Eli kuusi doujinshia vielä niin koko sänky peittyy.

22
No tuli minullekin sitten tylsää...
Ja kuvat tosiaan saa isommiksi klikkaamalla, imgur pelleilee kustannuksellani eikä anna pistää isompi preview-kuvia.


23
BlazBlue: Continuum Shiftin lopputekstit lipuivat juuri silmieni edessä, eeppinen loppu vaikkakin kysymyksiä herättävä (tai sitten se olen vain minä). Eli nyt vain pitäisi tahkota tuo Calamity Trigger loppuun, Chrono Phantasmaa odotellessa!

24
Off-topic keskustelu / Vs: Hauskoja tilanteita
« : Syyskuu 02, 2012, 22:43:50 »
Kaveriporukalla päädyttiin pelaamaan Slenderiä minun ja erään Venlan vastusteluista huolimatta. Pelailimme sitä aluksi normaalisti kaiuttimet kovalla, huone pimennettynä, minä ja Venla nurkassa täristen, kunnes keksimme että musathan voisi vaihtaa...

Ei se Mr. Slenderman kauheasti enää pelottanut kun taustalla soi vuorotellen Sexy and I know it, Moves like Jagger ja Gangnam Style, ja BlazBluesta Catus Carnival. :D Tunnelman pilausta much?

25
HNNNNNNNNNNNNNGH

Kelpaisi kyllä, mutta figuja on tulossa näin syksynkin aikaan jo aika muikea määrä. Mutta on tuo vain niin söppänä ;___;

26
Paras peli ikinä.

Jämähdän tosin tuohon ekaan jyrkempään mäkeen... Kyllä minä vielä joskus!

27
Esittele itsesi / Vs: iik
« : Elokuu 14, 2012, 22:02:34 »
Heiiii, me ollaan Ellan tykönä jo tavattukin, mukava että tänne uskaltauduit~

Kysymyksiä... Öööh! Muiden kysymykset ovat olleet niin hölmöjä ja hienoja etten keksi mitään parempaa. Tyydyn siis vain toivottamaan siut tervetulleeksi~

28
Esittele itsesi / Vs: Hei kaikki, minä olen Esa
« : Elokuu 06, 2012, 21:59:52 »
Onko kebab (ja alkoholi) nyt poistettu premisseiltä?

29
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
« : Elokuu 04, 2012, 17:25:26 »
Kaikkea mahdollista tulee pelattua sekalaisesti, tällä hetkellä on kunnolla läpipeluun alla Final Fantasy IX, BlazBlue: Continuum Shift II, Project Diva Extendiä aina välillä, Disgaea 2 ja Persona 3 FES, josta taidan kyllä jättää Answerin välistä tällä kertaa koska peli on ollut minulla lainassa kaverilta jo ihan tarpeeksi pitkään. Sitten satunnaisemmat peliprojektit on Dragon Age: Origins, Ôkami Dissidia Final Fantasy, Persona 4 ja Final Fantasyt X ja XII. Eli joo, monta rautaa tulessa, ja ei auta sekään että tuppaa aina jäämään niin pelit kuin animetkin kesken jostain täysin tuntemattomasta syystä, joka ei kuitenkaan edes ole kiinnostuksen puutetta tai mitään.

Pitäisi aloittaa kunnolla myös Higurashi Daybreakin peluu, tai edes kokeilla sitä vähän, näyttää oikein kivalta.

30
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Pokémon
« : Heinäkuu 25, 2012, 23:49:57 »
Ainoa Pokémon-peli mitä olen vakavissani pelannut pidemmälle oli nukkikselta lainattu Sapphire, ja pitäisi varmaan emulaattorilla pelaamista taas miettiä koska pidin siitä. Poksuja en ollut koskaan aikaisemmin pelannut(!), mutta systeemi oli totta kai tuttu vähintäänkin kavereiden ja serkun olkien yli katsoessa. Olen kuitenkin ollut perillä eri Pokémoneista jo lapsesta saakka, kiitos Suomessakin tulleen animen ja satunnaisten uteliaisuuspuuskien ja nettietsintöjen.

Toiveena olisi hankkia DS tai 3DS ja ostaa HeartGold tai SoulSilver, siinä kun on kutakuinkin kaikki lempipokemonini ja mitä olen kokeillut emulaattorilla (kone ylikuumenee jatkuvasti jos pyörittää mitään Phoenix Wrighteja monimutkaisempaa emulaattorilla...), tykkään myös pelin toiminnasta ja ulkonäöstä.

Vähän tällaista uushomonäkökulmaa siis, pelien hienouksista ja kunnon taktiikoista kun en ainakaan vielä tiedä juuri tuon taivaallista. Esim. luonteiden tärkeys unohtuu ainakin minulla pokemoneja napatessa.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 21