Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - NanomaShiina

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 27
31
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: osu!
« : Elokuu 08, 2013, 23:54:29 »
^Elikkäs maksimissaan 8 pelaajaa samassa pelissä. Pelimuotoja on kaikki vastaan kaikki modesta, tiimi versukseen, ja jopa tag modeen. Voittaja on tietenkin eniten pisteitä saanut pelaaja/joukkue. Tiimi ja tag modessa tiimillä/pelaajilla on yhteiset pisteet. Tag modessa kaikki pelaavat samaa kappaletta mutta siten, että  jokainen pelaaja pelaa tietyn osan kappaleesta. Vuorot saattavat vaihtua kappaleesta riippuen hyvinkin nopeasti. Siinä taisi olla kaikki näin ulkomuistista heittäen.

Pelissä voi myös pelata tarkkuuden prosenttejen määrästä ja muistaakseeni max. combosta (en ihan varma)

32
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Random Kuvatukset
« : Heinäkuu 26, 2013, 11:59:47 »
1. Huomaa rändömin muistikorttin irtoavan läppäristä lattialle.
2. pistä se takaisin kiinni koneeseesi
3. tutki tiedostot.
4. MITÄ IHMETTÄ TÄMÄ ON?

Minulla on erittäin hieno arvaus kenen tekosia tämä on, mut god däm, oisitte voineet kertoa tästä ku aikas vanha juttu :,D

Kuitenkin tuo viiminen kuva kaatoi minut tuolilta...


33
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: osu!
« : Heinäkuu 19, 2013, 09:37:09 »
Itse päätin tehdä tässä comebackin ja alan nyt saamaan vanhaa taitotasoa kiinni. Saa nähdä kuinka kauan menee kun kone ja hiiri vaihtuneet. virikkeeksi sain mukaan innostuneita koulutovereita ja voisi sopia niiden kanssa osuttamisen viikottaiseksi tapahtumassa.

34
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
« : Heinäkuu 13, 2013, 01:36:57 »
BioShock

Päätimpäs kokeilla tätä peliä ja vitsit jäin ihan koukuun. hakkeroiminen on kyl ällöpullaa ku oon ton tyyppisiin puzzleihin käytttänyt kyllästymiseen asti aikaa.
Spoiler:  mielipiteitä (click to show/hide)
Kuitenki paljon parempi peli mitä odotin ja täytyy ehdottomasti jatkaa tänään nukkumisen jälkeen.

35
^ Karuta-kortit. Et varmaan Suomessa näekkään, harva tuskin jaksaa oppia nuo 100 runoa japaniksiulkoa ja jos jaksaa ni täytyisi olla vastustaja. Lisäksi pitäisi oppia  tunnistamaan nuo merkit väärinpäin ja reagoimaan nopeasti. Itse kuitenkin tyydyn vai netin antimiin ja katon huvikseni joitakin otteluita.

Itse ollaan siskon kanssa pelailtu kaiken maailman finanssipelejä ja jotain muuta älyvapaata lautapeliä, toki nyt on tää 500km matkaa niin ei olla mitään uusia kauhemmin tullut pelattua. Monopoli on semmonen peli et ei hyvää päivää, yli kahden viikon sessioita vedetty siskon kanssa ku kumpikaan ei suostu luovuttamaan.

Itse ainakin olen ihan ryökäleesti tykännyt pelata finanssipeleistä Hotel-lautapeliä. Peli on vähän kuin monopoli, mutta tontteja on vähemmän, sattumia/yhteismaa-kortteja ei ole ja niiden päivittäminen voi joko olla halpaa tai aivan liian ylikallista. Kuitenkin siskon kanssa ollaan kovasti tykätty, kun peli loppuu nopeasti yleensä siihen että President-hotellin (kalleimman) omistaja kuolee velkoihin tai ui rahoissa. Kuitenkin peliin uppoa se 1-2h riippuen peistä.

Uusimmsita peleistä ollaan pelattu Fits-nimistä "lauta"peliä, jossa pelataan tetrismäisesti asettamalla palikoita järjestyksessä omalle pelilaudalle. jokaisessa pelin erässä yritetään tehdä mahdollisimman monta vaakariviä, mutta joissakin erissä on plussaa antavia kohtia, joiden jäädessä näkyville pelin loputtua saa lisäpisteitä. Vastaavasti on myös negatiivisesti toimivia kohtia. Viimeisessä erässä taas näkyvistä parillisista kuvioista saa plussaa ja parittomista miinusta.

Kaverin luona on sitten pari kertaa tullut pelattua jotain Dungeons and Dragons-lautapeliä, joka oli ihan jees, paitsi et molemmissa pelikerroissa pahin monsu päättää tulla just meidän pakoreitin kohdalle.

36
Danganronpa

Oli muuten ihan hyvä peli, mut taitaa meikäläinen jo oppia nää japsien kikat kun kaikki tapaukset oli itsestään selviä ja oikeussalissa ainoa haaste oli osua sillä saakelin paskasti osuvalla tähtäimellä. Olisi kaiketi pitänyt ottaa vaikein logiikka, ois ollut kaiketi kivempi peli. Jos jaksaa niin vois joskus kerätä kaikki skillit, esineet ja ekstrat. Suosittelen lämpimästi kaikille PSP:n omaaville, sain ainakin hyvät naurut ja hieaman lisää ideoita omiin tarinoihin. Ja älkää vaan odottako sitä vitalle tulevaa virallista enkkujulkaisua koska vitun Vita. Vois kattoo netistä jos löytys tuo kakkonen jostakin edullisesti.

37
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Warframe
« : Heinäkuu 10, 2013, 17:41:59 »
^
Milläs nimimerkillä seikkailet? Voisin lisätä sinut tuohon kaverilistaan(+klaaniin?) ja jos mumblea löytyy niin YV:llä voit heittää viestiä.

Nyt ku en kauheemmin täällä käy niin klaaniin on tullut jäätävästi parannuksia, odotetaan tällä hetkellä tulevaa päivitystä, joka vähentää rakennusmateriaalejen määrää klaanin jäsenmäärän mukaan ja tuon jälkeen jatketaan research-huoneiden takoamista. Duel room tuli grindattua n. kuukausi sitten ja sitä on käytetty huikeat 2 pelikertaa.

Lisäksi vedettiin tossa edellisellä viikolla ollutta weekend-eventtiä (lopputuloksena 3 käsistään vammaantunutta nörttiä), potkittiin epäaktiiviset jäsenet pois ja sijoituttiin 5. 10-jäsenisissä  klaaneissa, eli patsas on luvattu updatade 9:n jälkeen. Pistelen kuvaa kunhan tulee.

Maksoin myöskin 16€ ja ylensin itseni founderiksi, kyllä tätä peliä piti nyt tukea kun paranee vaan koko ajan! Ja kaupan päälle tulleet platiniumit meni sit warframe/ase-slotteihin ja omistan siltikin n. 200, harkitsen vielä ostaisiko jotain koristeta (värisettiä, sentinelin naamioita ym. turhaa), mutta katsoo nyt.

Warframeista puuttuu tällä hetkellä ember, ash , saryn , frost, frost prime (vitun voidit ku ei millään anna sitä systemsiä 10 3-tierin ja 30 2-tierin jälkeen), excalibur prime (harkitsen update 9:n jälkeen) , nyx ja mag , näistä lähes kaikista puuttuisi se 1 osa mikä pitäisi grindata . Tällä hetkellä on käytössä trinity ja banshee odottaa kiltisti vuoroaan, loput  framet on maksimoitu.

Itse odottelen nyt update ysiä , koska peliin saisi oikeesti vihdoinkin jotain tekemistä, klaanin rakennuskustannukset pienenee ja nightmare-moodi, niin mullakin ois jotain tapettavaakin joskus.

Lisäksi Dethcube OP,  polarisoittin sen aseen jo kahdesti + perunat (reactor/catalyst) lisätty.

EDIT:  Vittu postaan näit esseit taas D,:

38
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Warframe
« : Toukokuu 26, 2013, 19:11:37 »
^ Jep, Pitää katella tota klaani asiaa tarkemmin vaikka sitten kun on saanut Voltin kasaan.
Laitoin Steamissa menemään kaveripyyntöä. Löytyykö Warframesta samalla nimellä?

Joo löydympi lähes kaikkialta NoobaMiehenä

39
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Warframe
« : Toukokuu 26, 2013, 17:27:44 »

Minkäsmoisessa klaanissa muuten olet kun oon ite miettiny, että vois semmoseenkin liittyä nyt kun on Excalibur ja melkeen kaikki aseet 30 rankilla. Steamin kellotuksien mukaan siihen meni 28 tuntia.


Olen Kajaanin ammatikorkeakoulun KAT12S:n ja TT12S:n oppilaiden perustaman serverin omassa klaanissa nimeltä KITT-TTEN , jäseniä warframessa on kaiketi 10 . Pääset kyl mukaan sillä mukana on myös mun luokkalaisten kavereita, jotka ei tuohon servun omistajiin kuulu. Lähes kaikilla on yli 50 tuntia kokemusta, mutta ei löydy yhtäkään joka ostaa sitten noit vaikeemmin saatavia dojo-materiaalia. Dojosta löytyy tällä hetkellä 70% valmiina oleva +:n muotoinen käytävä, muttei muuta ihmeellistä.

Lähetä muuten mulle ihmeessä kuitenki kaveripyyntöä niin voin tulla jeesimään minne tahansa haluat.

40
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Warframe
« : Toukokuu 25, 2013, 18:57:30 »
Onkos kukaan teistä päässyt vielä seikkailemaan  Voidissa? Ollaan kaksi kertaa päästy klaanin kanssa sisälle ja mietitty noita ovimekanismeja eikä vieläkään ihan tajuta miten ne toimii.  ekalla kerralla löydetiin jostakin ikuisuuden päästä waypointista jokin näköinen arrekammio, jossa oli ruukkuja täynä modeja ^^
Itse palkkioksi ei olla saatu muuta kuin latron prime - osa ja sen blueprint.


EDIT:
Lisäksi tänään aukaisin koko pelin kaikki alue-lukot. Nyt pääsen siis ihan mihinkä tahansa alerttiin yksinkin ^^
Pelaaminen on nyt sittemmin enimmäkseen materiaalien metsästystä ja aseiden kehittämistä. Itselleni on tulossa huomenna volt valmiiksi ja aklaton voin vihdoin ja viimein heittää menemään kun rank on kohta se 30. Ja steamin mukaan 108 tuntia on mennyt tähänkin turhuuteen.

41
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Warframe
« : Toukokuu 21, 2013, 16:27:29 »
Olen nyt yli 80 tuntia omistanut tälle pelille niin kai on aika tehdä jotain muutakin. Lisäksi closet-betan jäsenille: tää peli on muuttunut huomattavasti parempaan suuntaan.

Eli Warframe sci-fi TPS F2P - peli, jota voi pelata myöskin 3 kaverin/räbdömin nettiporukan kanssa. Alussa avaruusninjallasi on warframe-haarniska, Perus kivääri , - pistooli ja miekka. Tehtävänäsi on tehdä erilaisia tehtäviä ympäri aurinkokuntaa rändöm-generaatiolla toteutetuilla kentillä, eli sama tehtävä on aina erilainen. Hahmon aseet ja haarnsikat kehittyvät matkan varrella ja voit myös halutettessasi grindata tai ostaa lisää erilaisia warframe-haarniskoita.

Itse F2P-osuutta ei tarvitse kammoksua, kaikki pelin esineet on saatavissa rakentamalla aseita ja kaikki parhaimmat aseet ei ole edes ostettavissa. Ainoa asia mikä itsellä tekee mieli ostaa kohta on vain lisä-tilaa warframe-haarniskoille, koska voit kantaa aluksi vain kahta, mutta 3. warframelle tulee tarvetta vasta 100 tunnin peluun jälkeen.

Peli on vielä open Beta, joten se muuttuu (ja on muuttunut) vielä usempaan otteeseen. Viime viikolla tuli uusi warframe ja tässä kahden viikon sisällä tulee update 8 , johon on luvassa mm. klaanille oma dojo, jota voi sisustaa klaanin omat arkkitehdit.

Pelin voi ladata Steamista (saa käytettyä steamWallettia) tai Pelin omilta sivuilta

Spoiler: Omaa varustustani: (click to show/hide)

Jos kaipaa peliseuraa, neuvoja tai muuta vastaavaa niin meikäläiseen voi ottaa yhteyttä Steamista. Jos on täysin 4ever alone niin voin tarjota muitakin tyyppejä peliseuraksi.

42
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
« : Toukokuu 13, 2013, 12:13:23 »
Warframe

Tätä on tullut perlattua kaveriporukan kanssa vähän liikaakin. Eka warframe saavuttanut 30 rankin, aseet vaihdettu useampaan otteeseen ja rihno tulossa 3 päivän päästä. Peli on aikas kia kaveriporukalla vaikkei mikään mestariteos ole vielä.

43
YS: Origin - Yunica - Normal

Oli näköjään jäänyt loppuhtket pelaamatta ja tuli piestyä loppubossi toisella kerralla. Nyt odottelen I & II chroniclesin tulevan alennukseen steamiin (PSP-versiossa ei oo samoja ominaisuuksia, muuten oisin hakenut opiskelijan verkkokaupasta), jonka jälkeen voisi tuota Kolmosta yrittää.

Tuota odotellessa pistin nyt Hugo- Hardin. Taikuus on vähän omituista käyttää kun pelasin melee-hahmolla aluksi.

44
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
« : Toukokuu 09, 2013, 20:08:19 »
Diddy Kong Racing (n64-versio ei se hirvee remake)

Tuli tuosta puhuttua kun puhuttiiin kavereiden kanssa Raresta ja sen peleistä.
Kuitenkin aivan mahtava tää peli on , pitäisi kaiketi metsästää Banjot ja Conker-pelit mitä on Nintendolle tullut.

45
999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors ja Virtue's Last Reward
Kaikki endingit molemissa. Meni kyllä Virtue's Last Rewardin jälkeen pasmat ihan sekasin enkä tiedä enään mistään mitään. huhhuh

Oih odotan innolla sitä kolmosta! Kuitenkin  itse en tykännyt VLR:n 999:n käytöstä, meinasin heittää 3DS:n seinään ku SE paljastus tuli. VRL:ssä saa muuten lisäluvun, jos pelaa kaikki huoneet  läpi hardilla.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 27