Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Void

Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9
91
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Hyviä leffoja
« : Tammikuu 11, 2011, 21:59:44 »
Hilselinko on oikeassa siinä, että kauhuleffameininki on osin menettänyt sielunsa. Tunnelman korostus on kadonnut mystisesti johonkin ja enemmän turvaudutaan vain äkkisäikäytyksiin ja "psykologiseen kauhuun" joka ei ole mitään muuta kuin sitä, että päähenkilö on labyrintissa ja jännittää hulluna, milloin äkkitörmää iiviliin sarjamurhaajaan tai itse Saatanaan. Myönnetään, kyllähän sekin pelottaa, mutta missä sen nerokkuus? Psykologista kauhua on monenlaista!

Tämän avautumisen jälkeen on pakko kysyä, millaista on sitten hyvä kauhu? Millaista on nerokas kauhu?
Esimerkkejä hyvistä kauhuleffoista, pyydän.

92
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Koumajo Densetsu II
« : Tammikuu 11, 2011, 21:54:12 »
On muuten hemmetin hyvä peli, kun pääsee siihen sisälle.
Ääninäyttelijätkin osaa hommansa. Pelin parhaita hetkiä oli, kun Ika Musume imouto-saman roolissa kysyy, saako Ranin tappaa.
Patchoulin jiiii~ on myös äärettömän suloinen!

93
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou 13
« : Tammikuu 11, 2011, 21:51:04 »
Omasta mielestäni olisi huvittavaa seurata vielä useampien väliosien kasautuvan tuohon 12:n perään. Ei sillä ettenkö itsekin haluaisi 13:a nähdä.

Sitten stormausta siitä, millainen peli numero 12.9 tulee olemaan.

Lennellään Nitorina ja ammutaan tämän konekiväärillä kurkkuja FPS-tyyliin. Vielä Keijusotiakin vaikeampi! 3D:nä!!!

94
Tiedän kyllä että gryndaus ei ole se pointti näissä peleissä, mutta "pakko saada viel 10 levelii ennen seuraavaa bossia! HHHHNNGGGGHHH"
Pelaako kukaan muu näin? Eli jää pyörimään mestoille ja miettii tarinan jatkamista sitten joskus?

Odota vain The Genius of Sappheirosin enkkupatchia (beta muuten julkaistu). Siellä 10 levelin grindaus ennen tasobosseja on välttämättömyys. Ja silloinkin menee tuuripeliksi.

95
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou 13
« : Tammikuu 11, 2011, 21:08:50 »
mutta ois se ihan siistii et ois Ex Rumia bossiin

Sehän olisi sama kuin bossina olisi jokin muu fanien keksimä hahmo kuten vaikka Neko Miko Rei...mu... *nosebleed*

Vakavasti puhuen, Phantasmagoriat on tylsiä. NormiTouhouShmuppia sen olla pitää!

96
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Tammikuu 09, 2011, 23:15:58 »
Vaikka mulla on ollut jo vuoden Eirin cossiin peruukki varattuna, en vieläkään ennätä cossaamaan kyseistä naista, sillä jos nyt cossaan Eiriniä, en saa Yukaria ajoissa valmiiksi... Ja eräs kaveri pyysi minua cossaamaan Orinia, vaikka aion vielä kysyä onko hän ihan varma että haluaisi nähdä mut cossaamassa sitä hahmoa.
Tietääkseni eräs viime vuoden coneissa tapaamani innokas nuori mies oli aikeissa tehdä Kaguya-cossia, joten sen puitteissa ehkä Eirin löytäisi sieltä kaverin. Tosin, jos Yukarin~ kärsii siitä, niin sinuna jättäisin väliin. Mieluummin yksi loppuun asti huolella tehty kuin kaksi, joita ei ole kunnolla viimeistelty. Lisäksi ensi vuonna Nabin palatessa saataisiin mukava voimatrio kolmesta kuolemattomasta.

Orinista en mene sanomaan mitään. Sen tiedän, että sisko on jo vajaan vuoden suunnitellut sen tekemistä, mutta saat tietenkin vapaasti valita.

97
Mun accounti on siltä ajalta kun Europen Maplestorya ei ollu olemassakaan joten saan ihan vapaasti mennä sillä Globaliin.

Kas, gaveriiii~

98
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou 13
« : Tammikuu 07, 2011, 21:07:41 »
Taitaa olla parasta, että jätän Treasurancen omiin oloihinsa, niin trollin elkeet nimimerkillä on.

Pääsee pieni itku, ellei TH 13 valmistu tämän vuoden puolella. Niin kauan sitä on jo odoteltu.

99
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou 13
« : Tammikuu 07, 2011, 16:25:36 »
Siinä tapauksessa etsii vain netistä kaiken avaavan tallennustiedoston.

Peli-ilo lähestyy nollaa.

Hauskaa, että suurimmassa osassa pelaamistani non-Touhou-shmupeissa pelattavan hahmon spriten koko on 3-5 kertaa Touhou-spriten kokoinen, mutta hitbox on Touhou-standardien mukainen. Moinen epäsuhtakin vie mielenkiintoa niistä. Lisäksi pelialue tuntuu olevan jatkuvasti täynnä megasuuria vihulaisia, näiden megasuuria (hitboxiltaan pieniä) ammuksia, omia ammuksia sekä tietenkin räjähdyksiä... Pikkulapsena tykkäsin tällaisesta adrenaliinitykityksestä, mutta nykyään se on suorastaan puuduttavaa. Ehkä olen vain tullut vanhaksi.

Miksi Aarteistus muuten puhuu, ettei Lunaticillä juostessa paremmin kerkeä juonta miettimään, jos hän on monesti joutunut myöntämään, ettei pääse Normalillakaan pelejä läpi?

100
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou 13
« : Tammikuu 07, 2011, 01:27:38 »
Crimzon Clover ei näytä ollenkaan hassummalta, pakko myöntää. Ehkä se eniten meikää näissä Touhoun ulkopuolisissa shmupeissa haittaa, että niistä puuttuu usein lähes kokonaan tarina (tai ainakin omalaatuinen sellainen), minkä takia en niitä yleensä jaksa tuntia kauempaa mätätä. Touhoussa on mahtava musiikki, hyvä visuaalisuus, mielenkiintoiset hahmot ja alkuasetelmat sekä mukava vaikeustaso. Ehkäpä näiden kaikkien kombinaatio on syynä sille, että niitä jaksaa rämpyttää vielä kauan lopputekstien jälkeenkin.

Mutta takaisin topicciin: Byakuren pelattavaksi hahmoksi peliin nro 13!

102
Rehellisesti sanoen MapleStoryn laillinen puoli ei ole enää vuosiin kiinnostanut, mutta vielä viime vuonna grindasin aika urakalla privaattiservuilla. On se vaan jonkin aikaa niin kivaa, kun tasolle 30 pääseminen vie virallisilla servuilla 4-6 tuntia, mutta privalla ehkä 5 minuuttia. Tästä syystä siihen kyllästyikin lähes heti, kun oli saanut kaikki classit ohi viimeisen Job Changen.

103
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou 13
« : Tammikuu 04, 2011, 13:50:54 »
Tarvitsemme kesällä tapahtuvia pelejä!

104
Miksei täällä ole mainittu Fire Emblem -sarjaa? Hemmetin koukuttava roolipeliä ja strategiaa sekoittava pelisarja.
Mutta mitäs muita olen pelannut...?

Tales of Vesperiaa pelasin aikanaan puhki (silloin, kun tuossa vieressä vielä oli X360), sitten pidin taukoa, jonka jälkeen en enää muistanut missä menin, joten meno tyssäsi siihen. Phantasia tullut jo pari kertaa vedettyä läpi ja vieläkin pidän siitä. Button mashing ftw.
Final Fantasyjä en ole kolunnut juurikaan läpi, mutta kaikki GBA:lle uudelleen julkaistut olen pelannut kerran läpi, samoin kuin molemmat Tactics Advancet. FF 13:sta en edes halua puhua.
Sappheirosiin nyt oikeesti se käännöspatchi, muidenkin pitää päästä kokemaan sen huumos.
Ja kai Pokémoninkin voi lukea roolipeliksi.

MMORPG-puolelta on tullut kokeiltua ainakin MapleStorya (sangen hyvä ja jaksaa kiinnostaa aika pitkään), 9Dragonsia (pidin kung fu-ideasta, muuten aika keskinkertainen), Jade Dynastyä (menettelee) sekä NeoSteamia (tylsä).

105
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Joulukuu 31, 2010, 03:04:30 »
Hitsin pimpula, pitää oikeasti lähteä suunnittelemaan, sillä tämän nähtyäni inspiraatio iski aika pahasti.
Näyttää vain olevan sangen kuuma kesähelteillä, paitoja ainakin kaksi päällekkäin. Jos vielä tämän siskon saisi, niin aika nannaa olisi.

Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9