Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Gyrael

Sivuja: 1 2 [3]
31
Off-topic keskustelu / Vs: Pakollinen joululanka
« : Marraskuu 27, 2011, 16:04:42 »
~Onko jo joulukalenteri valmiina?
- Eipä tuo vielä ole, katotaa sitte jos löydän jonkun mielekkään~

~Mitä toivot lahjaksi?
Tänä jouluna, en varmaan toivo mitään erityistä. Tokihan lahjoja olis mukava saaha mutta enpä oikein tiedä.

~Kenen kanssa/miten vietät joulua?
Luultavimminkin perheen kanssa, no hyvä puoli että näkee siskoa pitkästä aikaa. Koristellaan kuusi yhessä, laitetaan joulupöytä kuntoon ja syödään laatikoita, rosollia, kinkkua, kalkkunaa ja juodaan glögiä sekä vanhemmat varmaan viiniä. Sitten availlaan lahjoja ja katotaan telkkaria. Päivällä saa telmiä missä huvittaa kuhan tullee iltapäiväks takasi kotia~

~Tykkäätkö jouluruoasta?
Perunalaatikosta, rosollista, kalkkunasta, pipareista, joulutortuista ja glögistä mie tykkään.

~Ostatko lahjoja?
Ostan tai sitten teen mutta, joka tapauksessa tykkään enemmän antaa muille lahjoja..~

~Odotatko joulua?
Odotanhan mie, vaikka kauppakeskusten joululaulu looppi soittamiset ottaaki pikkusen päähän..~

32
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Assassin's Creed
« : Marraskuu 21, 2011, 21:11:35 »
Tässä kohta 4 sequencea pelanneena voin todeta, että ei Assassin's Creed Revelations mikään huono peli ole lähinnä todella hyvä kokemus ja kaunis peli. Itse nautin todella paljon siitä pienestä pätkästä jossa
Spoiler (click to show/hide)
. Itse pelaan kyseistä peliä Xbox 360 ja ensimmäisenä toki huomasi sen, että esimerkiksi eagle vision ja synchronize olivat vaihtaneet paikkaa toisen tatin alle Y-näppäimen sijasta. Aluksi tämä tuntui kyllä todella rasittavalta sillä pelasi kaikkista muista osista tutuilla muistissa olevilla kontrolleilla mutta suht nopeasti tähän vaihtumiseen oppi.

Revelations on myös huomattavasti tummasävyisempi (tarkoitan lähinnä värimaailmaa ja ympäristöä) kuin aiemmat osat mutta se ei ole imo mikään huono asia vaan luo tavallaan vaihtelua. Haasteet joissa täytyy saada full sync ilman huomatuksi tulemista antavat myös mukavasti oman haasteensa eivätkä ole välttämättä mitään facerolleja. Itse koen, että tässä pelissä esitelty hookblade on myös kätevä ja sillä suoritettavat liukumiset köysiä pitkin erittäin tervetulleita. Itse en oikein välitä näistä Assassin's Denien suojelemisesta ne tuntuvat hyvin turhilta ja muutenkin ovat juonen etenemisen kannalta vain ajantuhlausta. Toki voin olla väärässäkin mutta siltä se itsestäni tuntuu.
Spoiler (click to show/hide)

Tähän mennessä voin sanoa, että peli on todella mukava pelattavuudeltaan eikä itselläni ole tökkinyt tai junnannut sen suuremmin paikoillaan. Musiikit ja muut ovat tietysti omaa luokkaansa tässäkin Assassin's Creedissä.

33
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Assassin's Creed
« : Marraskuu 15, 2011, 22:59:53 »
OH NOES! http://www.pelaajalehti.com/uutiset/assassins-creed-revelations-vuoden-suurin-pettymys
Ähhh, toivottavasti ei ois omasta näkövinkkelistä mikää pettymys. No toisaalta huomenna sen nään kun saan omani ja pääsen koeajamaan sitä, tosin harmittaa nyt että koeviikko alkaa nii en kunnolla pääse suoraan pelaamaa loppuun asti vaan pitää viikko kiristellä hampaita. Pakko priorisoida koulu over videogames.

34
Off-topic keskustelu / Vs: Lasten suusta ne parhaat jutut tulee
« : Marraskuu 02, 2011, 15:14:41 »
Fyssan maikan lapsi: "Isä, tehdään musta aukko!"
Fm: "Siinä on kuules aika iso riski.."
Lapsi: "No, otetaan riski!".

Lapsi oli tuolloin viiden vanha.

35
Pelasin loppukesästä/alkusyksystä suhteellisen paljon TF2 mutta koulujen alettua ja kavereiden kanssa muita pelejä pelaillessa jäänyt hyvin paljon vähemmälle. Yleensä pelailin sniperillä tai engineerillä.

36
Esittele itsesi / Vs: Huomenta vai
« : Syyskuu 18, 2011, 15:08:40 »
Heroes Might and Magic III
Olet aivan saatanan hieno mies. Tervetulloo

Mitä Touhoupeliä pelailet ja millä vaikeusasteella?
Tällä hetkellä pelailen EOSDia normalilla ja Ten Desiresia easylla~

Heissan moissan ja tervetuloa!

Minulla on hattuja.
Uu, minkämoisia? Löytyykö silinteriä?
Silinteriä ei vielä löydy mutta erilaisia lippiksiä, lakkeja, lierihattuja mutta ostelen semmosia, jotka on mukavia. Silinterin ostelen kunhan mukavan näköisen löydän vielä joku päivä.

Minulla on hattuja.
niin on minullakin

tervetuloa tänne retardeiden joukkoon.

uiko sun lentäri?
Juu se kroolaa.

Tervetuloa!

Letty vai Cirno?

Minkälaisia pelejä yleensä pelaat?
Pelaan yleensä first person shooter-pelejä, rpg:t ovat myös lähellä sydäntä, tietynlaiset tasohyppelypelit sekä ihan taistelupelit.

Pakko kyllä sanoa, että Letty~

halojata halloo.

en tietenkään voi olla kysymättä sinulta:

piditkö angry birds-pehmostasi?

ja

Olenko oikeasti mielestäsi hyvä kokki?
Pidin ja ajattelin laittaa sen kiinni laukkuuni, jos siinä on joku paikka mihin sen saan kiinni. Toisekseen olet hyvä kokki etkö muka usko, vaikka kuinka sitä sanon! :c

37
Esittele itsesi / Vs: Huomenta vai
« : Syyskuu 18, 2011, 11:24:21 »
Halipatsui vaan ja teretulemast. ^w^

Lempihahmot? (Jos sinulla semmoisia on.)
Toki lempihahmoja löytyy mm. Flandre, Koakuma, Sakuya, Marisa, Yuyuko, Suika ja Suwako. :3

38
Esittele itsesi / Huomenta vai
« : Syyskuu 18, 2011, 11:06:53 »

Anakichi teki kiitos.

Jaa'a tämä esittely on ollut tarkoituksena tehdä jo pidemmän aikaa, toisaalta ei tähän oikein osaa itse mitään kirjoittaa mutta jospa nyt jotain saisin tähän aikaan.

Taidan aloittaa ihan Touhousta kuitenkin, joten kerrottakoon, että en pelaa Touhouta tosissani vaan lähinnä ajanvietteenä, kun en jaksa avata pelikonsoleitani. Touhouhun olen tutustunut enimmäkseen youtubessa, joskus pari vuotta sitten, tosin silloin totesin jo ettei Touhou jaksanut innostaa kamalasti mutta tiedostin sen olemassa olon ja suloiset hahmot. Latasin pelit koneelleni nyt n. kuukausi sitten, kun kuitenkin halusin ihan huvikseni kokeilla pelaamista. Viime kesänä cossailin Koakumaa.

Tällä hetkellä olen lukiossa ja abivuotta viettelen, joka tosin venyy sitten vielä ensi vuoden syksyyn mutta mitäpä tuosta. Nautin pelaamisesta hyvin paljon, vaikka olenkin enemmän konsolipelaaja, koska en oikeastaan pidä hirveästi PC:stä pelialustana. Toki on joitain poikkeuksia, kuten Team Fortress 2 ja Heroes Might and Magic III. Omistan Xbox 360, Nintendo Wii, Nintendo DSi XL, PS, PS2, Gameboy Color, Gameboy Advance ja NES on jossain säilöttynä. Harrastan pelaamista ei kait tuohon oikein muuta voi sanoa ja valokuvaamassa käyn melkein, joka viikonloppu vähintään.

Katson animea satunnaisesti nykyään, koska harvemmin enää löytyy sellaisia jotka oikeasti iskisivät ja jaksaisivat kiinnostaa. Mangaa luen ja löytyy ihan sopivasti noista hyllyistä. Mangan lukemisessa on vähän sama kuin animen katsomisessa, että harvemmin enää meinaa löytyä oikeasti kiinnnostavaa mutta joskus helmiä löytyy. Luen myös länsimaisia sarjakuvia, sekä pidän laittoman paljon kostajista sekä supersankareista.

Minulla on hattuja.

Sivuja: 1 2 [3]