Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Omen

Sivuja: 1 [2]
16
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou saavutukset
« : Maaliskuu 05, 2012, 19:01:35 »
EoSD Lunatic ReimuA, MarisaA & MarisaB länsimaalaisten yhteisöjen #1 score. Muista perusshoottereista clearit extroista ja lunatiikeista poislukien UFO & TD joita vihaan syvästi. Handicapattuja runeja en ole pahemmin harrastanut foorumihaasteiden ulkopuolella, EoSD Extran clearasin no-vertical ja PCB:n Lunaticin ilman focusta.

17


Tuolla mentiin Shrinemaidenin scoreboardin kärkeen MarisaB:llä. Vielä kun saisi Reimun tyypit ujutettua sinne niin Project Lunatic EoSD -valloitus olisi valmis, mutta siellä odottaakin sitten true final bossina Zetsumarshenin julma 387M ReimuB-runi.

18
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Hei, me pelataan!
« : Lokakuu 09, 2011, 20:57:29 »
Itseäni ainakin kiinnostaisi pelata. Skype löytyy ja mieluiten pelaisin Lunaticilla jotain peliä väliltä EoSD ja MoF.
+1 tälle jos unohdetaan PoFV.
Voi tulla muuten itku silmään ns. live runia pelatessa kun on tottunut restarttaamaan 100% stage 1 -kuolemista ja osan myöhemmistä, mutta sen hauskempaa muilla on kuunnella sitä ahdinkoa ja itseinhoa.  8)

Hauska tuo edellinen video ongelmista huolimatta ja pidemmän runin loppu oli kuin suoraan käsikirjoittajan kynästä  ;D

19
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Ultra mode
« : Lokakuu 07, 2011, 01:45:40 »
Tältä näyttää EoSD Ultra http://www.youtube.com/watch?v=8HJVaUaESSY
Ei tuossa mitään kovin radikaaleja muutoksia ole alkuperäiseen toisin kuin noiden
Scarlet Label
-hullutusten kanssa, kaikkea on vähän enemmän ja vähän nopeammin.

20
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Ultra mode
« : Lokakuu 04, 2011, 20:55:20 »
Tuo tekee tosiaan Touhousta 20% coolimpaa. Lunaticeista tulee sellaisia mitä niiden olisi pitänyt olla alunperinkin, ja useimmat kuviot eivät edes hajoa vaan ovat entistä nätimpiä. PCB ei saa tuosta valitettavasti oikein yhtään lisäpotkua paitsi että Yuyuko sekoaa täysin, muut ovat onnistuneempia ja tappavan vaikeita clearata.
Autodeathbomb kuulostaa kasuaalilta mutta on ihan kiva kun saa ja pitää keskittyä rohkeasti väistelyyn myös ennen pommien loppumista.

21
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Hei, me pelataan!
« : Syyskuu 28, 2011, 02:46:39 »
Kuulostaa kivalta, haluan mukaan  8)

23


Grazeja en kerännyt oikeastaan missään vaiheessa, kunhan koitin jotenkin selvitä päätyyn pommi- ja border-spammilla. Lahjoitin nelosstagelle reilusti enemmän elämiä kuin pitäisi. Replay
Lainaus
Ja saanko minäkin osallistua? :>
Tietysti haasteen esittäjä saa ottaa osaa 8)

24
Harmi etten huomannut tätä aiemmin, typerät haasteet ovat lähellä sydäntäni. Muumitikkaria odotellessa kaipaan jotain samantyylistä tekemistä.

25
Ja koska haasteaihe kuolee yksinään,  yhdistän sen tähän aiheeseen esittämällä haasteen:
PCB nofocus, vaikeustaso vapaa, samoin skillcard. Tulokset eritellään vaikeustasottain, pisimmälle päässyt ja eniten GRAZEA Kerännyt voittaa ainakin hyvän mielen. Replay ja kertomus kokemuksesta mukaan!
Kuinka paljoin aloitusresursseja sallitaan? Kansainvälisillä foorumeilla näissä käytetään oletusasetuksia eli 3 elämää.

Kummalla on prioriteetti, selviytymisellä vai grazella, vai kilpaillaanko molemmista erikseen, vai ratkaiseeko graze clearien paremmuusjärjestyksen? Patu clearaa 5000 grazella ja Kristiinalla on 10k grazea mutta stage 5 gameover, kumpi voittaa?

26


Sieltä kivuliaammasta päästä.

Sivuja: 1 [2]