Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Satori

Sivuja: [1]
1
Off-topic keskustelu / Alkoholilanka
« : Joulukuu 10, 2011, 19:46:57 »
Koska Touhou ja alkoholi kuuluvat eittämättä yhteen - ZUN on hieno mies ja arvostaa hienoja oluita - tein tällaisen langan. puhetta oli myös tuolla jaarittelulangan puolella... Ylläpito saa poistaa, jos tämä on mielestään asiaton lanka - tai siirtää hiekkalaatikolle jos tämä sinne paremmin sopisi!

Tähän lankaan täysi-ikäisten sivistynyttä keskukstelua alkoholijuomista ja niiden nauttimisesta. Mm. juoma-arvosteluja ja muuta fiilistelyä.

Aloitan juoma-arvostelulla....
Päivän olutarvostelussa siis: Karjala III (4,6%vol)
Maku: metallinen ja hapan.
Jälkimaku: jauhoisen pahvinen.
Tuoksu: mitäänsanomaton, lievästi tunkkainen.
Suutuntuma: ohut ja vetinen.
Humalointi/katkero: lähes olematon.

Muuta:
Itse en tästä immohiivatärkkelysbulkkikurasta tykkää ollenkaan. Olutta lähinnä nimellisesti (Saksassa tai muussa olutkulttuurimaassa tällaista ei edes saisi kutsua olueksi).  Ostin kun oli halpaa ja kaupassa ei mitään erikoisempaa ollut edes tarjolla. Vajaa kolme euroa puolenlitran Sandelstölkistä ei inspiroinut, niin ostin tvelvarin tätä. Nautittu ~15C° -lämpöisenä (joo en malttanut odottaa että jäähtyisi). Kylmänä nautittuna tämä on yleensä vähemmän pahvisentunkkaisen oloista.
Yleisarvosana: 2/10

2
Tulikin tässä mieleen (enkä vastaavaa lankaa löytänyt) että millä ohjaimella porukka täällä pelaa Touhou-pelejä?
Pad? Näppis Tikku? joku-muu-mikä?
Itseäni kiinnostaa etenkin danmaku-pelit, mutta toki saa ketjussa muidenkin töhö-aiheisten pelien ohjailusta puhua.

Itse pelasin danmakupelejä aluksi näppiksellä, sitten hommasin halvan USB-padin ja viimeisinpänä hankintana itsetehty arcadetikku.
Kuva liittyy:


Osina Dual-strike-ohjainpiiri, Seimitsu LS-56-01 -tikku ja Seimitsun nappulat. Tuo iso punainen nappi on tarkoitettu deathbombaamiseen.
Kotelo on mallia prototyyppi; ei kovin hieno mutta ajaa asiansa. Olisi tarkoitus tehdä hienompi pleksistä, lakatusta puusta, alumiinilevystä, yms. ja laitaa siihen Touhoukuva kanteen. Postaan sitten vaikka tänne kuvia kun edistyy.

Ehkä opin jopa oikeasti pelaamaan nyt kun kunnon ohjain... Jotain edistystä olen jo huomanutkin; hahmo ainakin tuntuu liikkuvan ruudulla jokseenkin ketterämmin ja tarkemmin kuin padilla; kahdeksan suuntaa liikkumiseen on hiton iso apu! Deathbombaus (jossa aina olen ollut luokattoman huono) onnistuu myös paremmin.

3
Esittele itsesi / STT:n uutisia, hyvääiltaa.
« : Elokuu 09, 2011, 21:55:26 »
Heippa vaan kaikille! Päätin siis rekisteröityä tälle forumille ja väsäsin jotain kryptistä esittelyntynkää itsestäni...

Tiedot
Nimi: Satu, tottelee joskus netissä nimimerkkiä Satori
Laji: oni
Erikoiskyky: hämmennyksen ja sekasorron aiheuttaminen, esineiden äkkinäinen kadottaminen
Ikä: reilut 3000 maan vuotta
Sijainti: Keski-Savo
Tehtävät: kartanon emäntä ja ylipapitar

Kuvaus:
Siniset silmät, pitkä ja hoikka, pitkät hiukset (joiden väri vaihtelee), pukeutuu omituisesti.
Luonteeltaan melkolailla tsundere, voi vaikuttaa pelottavalta mutta yleensä kohdattaessa hyväntahtoinen.
Ärsytettynä saattaa olla vaarallinen.

Suhteet:
Mataneko (piika ja shikigami)

Harrastaa:
mm. Töhöä kaikissa muodoissaan (musiikit, pelit, cossaus, doojinshi, yms.), animua & mangaa yms japsiernuilua, scifiä, yleistä nöräilyä, lukemista, musiikkia, ruoanlaittoa, alkoholijuomia ynnä muuta kehittävää...

Nyt jos jollakulla on esittää kiperiä kysymyksiä, otan niitä mielihyvin vastaan!

Sivuja: [1]