Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Satori

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 12
16
Off-topic keskustelu / Vs: Polluutiota aiheuttava poliittinen aihe
« : Joulukuu 22, 2016, 12:57:01 »
Aselaki vaan samaks kuin maailman pienimmäs henkirikosvaltiossa Amerikassa, kyl suomalaisel miehellä pitää olla aseet, viinapullo ja jääkiekkoharrastus.
Tää! Tai samanaiseksi kuin pahoinvointi-tuliaseväkivalta-rikoshelvetti-Sveitsissä! Jokaiselle varushenkilölle rynkky sängyn alle. Asevelvollisuuden malliksi Israel -- tasa-arvon nimissä!

Koti, Uskonto, Isäm_maam_pulustus ja Kolmas Internationaali ja/tai -Valtakunta!! Saksan Tie on Meidän Tiemme -- Yksi EUrooppa ja Yksi Johtajatar -- Darwin on ainoa jumala ja Dawkins (Spagettihirviö Olkohon Hänen Kanssaan) on hänen Profeettansa! Epävapaan tietokoneohjelmiston käyttäjät GNU/Saunan taakke!!1 :D :D :D :D

Ps. Pulttilukot on xXnoskope98Xx -jonneille!
Ja pyssyautistit joutuu nyt vaan mukautuu; ajan henki sanoo että pitää saada tykit pois kansalta... Maksamme Velkaa! Tarpeeksi levotonta tuolla ulkona jo muutenkin.


17
Off-topic keskustelu / Vs: Polluutiota aiheuttava poliittinen aihe
« : Marraskuu 09, 2016, 10:06:00 »
Spoiler: Tuli. Iso. Jytky! (click to show/hide)

18
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Heinäkuu 13, 2016, 15:23:30 »
Ensin salama paskoo elektroniikan himassa, sit hajoo läppärin akku ja viimeisenä niittinä sitireissulla peltipoliisi sekä parkkisakko.

eivituta.png

20
International / Vs: Szuvako-szama hozott!
« : Kesäkuu 19, 2016, 19:57:38 »
Mitäs Pyhän Tapaninkruunun vallan alaisia kieliä täällä oikee bamlataankaan?

22
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Huhtikuu 25, 2016, 13:30:26 »
Kerrostaloasuminen on todellakin aikamoista tsägäpeliä mitä tulee naapureihin tai vuokranantajaan...

Itse kun asuin männävuosina kerrostalossa, jossain vaiheessa talossa alkoi joku meluamaan -- ilmeisesti alkoi, itse en mitään melua koskaan kuullut. Joku naapuri tai isännöitsijä (joka oli samalla vuokranantaja) keksi että minä aiheutan jatkuvasti meteliä ja häiriötä. Syytä silmätikuksi joutumiselleni en tiedä, vissiin olin rapun nuorin asukas tai jotain. Mitään meteliä en oikeasti aiheuttanut; en pitänyt bileitä vaan lähinnä hikkyilin koneella.

Paras yhteensattumus tässä oli, kun isännöitsijä kerran soitti minulle: "Taas sieltä asunnostasi kuuluu kauhea mekkala! Nyt loppuu se heti! Tulen välittömästi paikalle tarkistamaan asunnon!!1"

Tähän vastasin: "Siitä vaan, mä oon nyt tällä hetkellä kahen viikon gineksellä intissä. Ehkäpä joku on murtautunut sinne?"  :D

Vastaava kuumottelu oli jatkuvaa; isännöitsijä paukkasi aina vähänväliä yllättäen ovelle kattomaan miten häiriköin. Hänen paikalleentullessa olin aina yksin himassa kaikessa rauhassa. Muutin noin vuoden päästä pois...

24
Off-topic keskustelu / Vs: IRC/Discord lainaukset
« : Maaliskuu 07, 2016, 18:36:49 »
Larre015 - Today at 3:03 PM
chiru esittelee meloneitaan discordissa - katso kuvat
Elintäkinkö siinä esitellään? Irstasta!

25
Off-topic keskustelu / Vs: Alkoholilanka
« : Helmikuu 25, 2016, 02:43:12 »
Fernet-Brancasta kun oli puhe, ja viinakaapista sitä vielä pullonpohjat löyty, niin joutu sit ottaa tyypit... Aika katkeranyrttiseltähän tää joo maistuu. Hakurein pyhäkön vanha viisaus: hyvä lääke maistuu katkeralta.

27
Esittele itsesi / Vs: Syteen tai saveen
« : Helmikuu 06, 2016, 22:13:53 »
Tässä olisi muutama kuva. Todella rakas otus, ja tuonut varsin paljon valoa ja tarkoitusta elämään.
Komia katti! >:3

ps. Tervetuloa!

30
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Ansoja tiellä
« : Tammikuu 10, 2016, 14:43:38 »
mieleen tulee lähinnä jokin kirottu seksinukke.
Tän takia Animegao-naamarit on rok. Itse olen sen verran kiero tapaus... Tommosen naamarin vois joskus hommata, mut "hienot" ovat aika turkasen kalliita.

Luulen, että ihmisenmuotoisille roboteille löytyy ensimmäiset suositut käyttösovellukset tuolta "viihderintamalta." Waifubotit on tulevaisuus.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 12