Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Selleri

Sivuja: 1 ... 14 15 [16]
226
Niistä tekijänoikeuksista... liittyisikö tämä aiheeseen?

227
Olettekos foorumilaiset muuten ikinä katselleet oikein ajatuksella näitä suomimangan käännettyjä ääniefektejä?
Noh, ne ovat lokalisointeja, eivät latinisaatioita. Itse ainakin tykkään siitä kun mistä tahansa verbistä tai adjektiivista väännetään ääniefekti. ^^

228
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Hyviä leffoja
« : Marraskuu 09, 2010, 19:29:57 »
Hohto on mun mielestä oikeasti hyvä, se ahdisti ja pelotti mua välillä niin paljon, että saatoin istua useita kymmeniä minuutteja silmät kiinni. Mutta IT... *facepalm* Välillä se oli ihan naurettava, ja loppu meni meikäläiseltä vähän yli eikä tuntunut liittyvän sitten yhtään mihinkään.

Sorry, pakko naureskella omalle ekalle kerralle, kun katoin Hohtoa. Kaikki muut oli aika jännittyneessä fiiliksessä, paitsi mä. Nauroin koko loffan läpi, Hohto on siis hulvaton komedia mulle. Ne kaikki replat ja ilmeet eleineen oli vaan jotain mistä pidän.
Puhutko nyt leffasta, vai ainoastaan Nicholsonin roolisuorituksesta?

229
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Nostalgiatrippi
« : Marraskuu 08, 2010, 21:04:59 »
Sainpa taas tällaisen idean päähäni:

Tiedän että sinulla on jossain pelihylly tai -kaappi, joten mene sen luokse. Selaile pelejäsi niin kauan kunnes vastaan tulee peli jota et ole edes ajatellut viimeiseen kuukauteen, etkä pelannut vähintään kahteen vuoteen. Postaa sitten tänne pelin nimi, minkä jälkeen pelaat peliä vähintään tunnin. Palaa sitten foorumille, muokkaa aiemmin jättämääsi viestiä ja jaa kokemuksesi muille foorumikävijöille parhaasi mukaan.

Lisätään vielä, mikäli et omista kaikki kriteerit täyttävää peliä, luista niistä niin paljon kuin omatuntosi sallii.


Itselleni näyttää lankeavan Creatures: The Albian Years. Palannen myöhemmin kertomaan miltä tuntui.

230
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: FPS-peliöt
« : Marraskuu 08, 2010, 13:24:37 »
1. Viimeksi tuli läpipelattua DooM 3, liian pitkä ja loppua kohden itseääntoistava mutta kuitenkin mieleenpainuva ja viihdyttävä kokemus. Melkoisen passiivisesti silloin tällöin harrastan Team Fortress 2:a. Joitakin lemppareitani menneiltä vuosilta ovat alkuperäiset DooMit, Aliens vs. Predator 2 ja *rumpusoolo* Halo: Combat Evolved. "Ei v*ttu mitä mainstream-paskaa!" Jepjep. Sitä oppii joka päivä välittämään muiden mielipiteistä aina vain vähemmän. Ja ainiin, Left4Deadia en voi olla mainitsematta. Harvoin on tullut yhtä hauskaa vietettyä kolmen kaverin kanssa.

2. Mitä en pelaa... no hetken mielijohteesta tulin CoD4:n hankkineeksi kun sattui hyvin halvalla olemaan. Tuli vedettyä läpi ja netissä hakattua jonkin aikaa, muttei enää jaksa kiinnostaa.

3. Ja tahtoisin pelata Operation Flashpointia. Sekä Halo: Reachia. Jälkimmäinen onnistunee helposti kun heitän visiitin eräälle tuttavalleni.

231
Esittele itsesi / Vs: ...tyhjyys...
« : Marraskuu 07, 2010, 15:13:58 »
Nyt minun on pakko postata vain kertoakseni miten voitokas tuo allekirjoituksesi .gif on.

232
Ja, jag tycker om bra finska.
何でスウェーデン語?

233
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou musavideot, AMV:t & MAD:t
« : Marraskuu 06, 2010, 02:44:26 »
Mitäs tääl- Cirno yukatassaaaaaah!

...m-minä en vain... ...osannut valmistautua tuohon...


Heitänpä sitten oman kontribuutioni tähän näin. Ja perhana tätä riittämätöntä lukutaitoani, kun sarja johon tuo video kuuluu, vaikuttaisi kertovan jonkin tarinankin, mutta ääniä ei ole.Touhou Ocean Strange Story ~1~ "東方海奇譚~壱~" (Touhou Umi Kitan)
Nikoniko-linkki: http://www.nicovideo.jp/watch/sm9884592

234
Sarjan peleistä tämä on inhokkini... anteeksi. En vain pidä oikein yhdestäkään uudistuksesta edellisiin osiin nähden, harvojen tästä pelistä löytyvien luotiryöppyjen väistämisestä osaan nauttia samalla tavalla kuin muissa osissa, enkä tunnelmastakaan oikein tykkää. Sanae tosin osasi olla hauska vastus.

235
Palautelaatikko / Vs: Parannusboksi
« : Marraskuu 06, 2010, 00:37:46 »
Huumorintajua ja suvaitsevaisuutta ei netissä koskaan ole liikaa.

236
Esittele itsesi / Vs: Datafox desu~
« : Marraskuu 06, 2010, 00:03:14 »
Tuon desun vuoksi luin käyttäjänimesi päässäni japanilaisittain, mikä sai minut ajattelemaan Gray Foxia. Nyt sitten olet silmissäni käsittämättömän badass kyborgininja.

Sivuja: 1 ... 14 15 [16]