Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Dodgeball

Sivuja: 1 [2] 3
16
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Yleinen musiikkilanka
« : Syyskuu 11, 2011, 01:17:56 »
Parov Stelar - Catgroove

http://www.youtube.com/watch?v=9fJdPuZGI6U

Pitkästä aikaa löyty randomilla joku kappale jota pitää soittaa sitte koko ajan. Se onnistumisen tunne kun se tapahtuu ! FEELS GOOD MAN

heh, mä postasin ton saman kappaleen huhtikuussa "mitä kuuntelet nyt?" lankaan  :P

http://touhou.fi/forum/index.php/topic,7.msg17460.html#msg17460

17
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou 13
« : Elokuu 13, 2011, 02:17:05 »
Joo, näyttää ihan uudelta oni lolilta.  Ja sillä näyttäisi olevan myös jonkinlainen katana miekka.

19


Oikein 4 sivua pitkä artikkeli ja kaikenlisäksi siellä oli mainittu touhou.fi sivusto  ;D

Onko kukaan muu vielä kerennyt lukea kyseistä artikkelia?

20
Tuos taitaa saada enemmän pisteitä ku tappaa noi ja kerää boxit POC yläpuolella.

Taino en kyl tuosta vaikeustasosta tiedä.

Kiinapatchi? O_o

EoSD stage practise replay päivitys toimii ainoastaan kiinankielisessä EoSD versiossa. Kiinalaisten touhou fanien foorumissa väittivät että toimii myös englanninkielisessä päivitykesessä mutta itse en ainakaan saanut sitä stage practise replay päivitystä toimimaan... CRC virhettä valittaa :(

Oli sitten pakko asentaa kiinankielinen versio kovalevylle.

21
EoSD 4 tason super graze harjoittelua  ;D



video: http://www.youtube.com/watch?v=ipkKSVXNYOA

22
Jees, tänään tuli koettua ehdottomasti mahtavin kokemukseni tähänastisen touhou-urani aikana. Pitkän yön ja 478 yrityksen jälkeen (joista noin 250 olivat stageen kusemista) pääsen mittelemään Danmakutaitojani yhden Gensokyon vanhimmista kanssa.

Kyseessä on siis PCB ja stagena Phantasm. Pelaan Sakuya B:llä.

Elieli, taso alkaa ja keräilen alkutason Point-itemit rutiinilla ja onnistun Borderin ajoittamisessa täydellisesti, eikä minun tarvitse tuhlata pommeja keräilläkseni kaikki pistepalikat ennen Rania.

Eli välibossi Ran alkaa, 3 elämää, 4 pommia ja 264/500 p-itemiä. Kentän alku on siis mennyt ns. putkeen. Ranin ensimmäinen (ja ainoa) normihyökkäys menee omalla painollaan grazea keräillen ja kettutyttö pääsee aloittamaan Protection of Zenki and Gokin, joka oon omasta mielestäni helpompi kuin Chenin vastaava Extrassa, sillä liikkumistilaa on paljon enemmän. Onnistun kuitenkin kusemaan mestarillisesti ja paniikkipommitan spellin, vaikka vieressäni on lehmän kokoinen aukko. -.-' Noh, yksi capture vähemmän, eipä tunnu kuin pisteissä. Dankini menee kuten pitääkin, eli Spell bonus napsahtaa.

Kentän loppupuolisko, jota en ole vain jaksanut opetella, alkaa, ja minulla on 4 elämää + 3 pommia. Kulutan kaksi kolmesta pommista pointti-itemeiden keräämiseen alussa, kun en vain osaa mennä tässä sinne ylös. Durr. Borderin saan ajoitettua Phantasmin spämmiin, näihin keltaisiin palloihin, jotka extrassa liikkuvat inhimillistä vauhtia. Phantasmissa sitten näitten pallojen nopeus onkin jotain aivan helvetin helvetin helvettiä. Mutta borderilla selvitään. Loppustagen patternit ovat lastenleikkiä, kunhan ne on kertaalleen tajunnut.

Mittely Yukarin kanssa alkaa, 4 elämää, 1 pommi ja 426/500 sinistä laatikkoa. Bossina Yukari on todella mukava, useimmat spellit ovat puhdasta nautintoa: bossi on vaikea, mutta myös kiva pelata. Ainakin minun mielestäni.

Yukarin normiattackeista... Suurin osa on kohtuullisen selkeitä, ja homma on lähinnä väistelyrutiinista kiinni. Onnistun kuitenkin panikoimaan ainoan käytössä olleen pommini ekaan normiattiin. Jees, hyvin alkaa.

Curse of Dreams and Reality, avaava spelli on suhteellisen samanlainen Ranin vastaavan kanssa. Yukarin hyökkäyksen kanssa saa temppuilla hieman enemmän, sillä se, milloin pitää liikkua, on semisti epäselvää. Yukari voi myöskin ampua räjähtävät bulletit ties mihin hevonkuuseen ja sotkea pelaajan pään täysin. Cardi loppuu, spell bonus napsahtaa ja pääsen hakemaan itselleni viidennen elämän. Jeps.

Toinen normiattackpatterni on suunnilleen sama kuin ensimmäinen, ehkä vähän sotkuisampi. Selvitän siitä tieni läpi borderin käytöllä ja toinen spellcardi alkaa.

Balance of Motion and Silence aiheutti minulle jossain määrin päänsärkyä, mutta paljastui Yukarin ylivoimaisesti helpoimmaksi spelliksi, kun tajusin, miten siinä piti toimia. Spell bonus napsahtaa ja kolmas normihyökkäys alkaa.

Kolmas nonspell on suunnilleen sama kuin ensimmäinen, tosin tällä kertaa bulletteja tulee kahdenvärisinä pelaajan silmien kiusaksi. Selvitän hyökkäyksen ilman suurempia tuskia.

Sitten onkin edessä Mesh of Light and Darkness, jolta otan yleensä turpaan ja rankasti. Tällä kertaa saan jostain yli-inhimillisiä kykyjä ja capturaan spellin. Huh.

Pisteitemeistä tulee enkka ja Yukarilta pommi. Helpoin normiattack ei pahemmin raapaise ja pääsen eteenpäin, kuudella elämällä ja yhdellä pommilla varustettuna.

Xanadu of Straight and Curve on vähemmän kaoottinen kui Ranin vastaava spelli, mutta eipä tämäkään mikään helppo ole. Yksi pommi ja yksi border kuluu.

Seuraa yksi Yukarin vaikeammista normihyökkäyksistä. Selviän tosin tästäkin borderilla.

Ranin Princess Tenkoa, joka rankaisi ja lujaa, vastaa Yukaris Spiriting Away. Yukarin versio on minusta noin 500x helpompi kuin Ranin, ja saankin capturen helposti.

Yukari tiputtaa yhden pommin, joka kuluukin heti seuraavaan nonspelliin. Urr, hitto kun en vain osaa ajoittaa liikkumista.

Butterfly in the Zen Temple on lievästi tappavampi kuin Ranin vastaava, mutta logiikka on täysin sama ja tästäkin napsahtaa Spell Bonus.

Ja sitten tulee se vaikein non-spell... Mutta selviän borderilla. :P

Jaha, Double Death Butterfly alkaa ja 6 elämää jäljellä.. Näyttää hyvältä. :O Kuoleman perhoset - ja puukot - syövät yhden elämän ja yhden pommin, jonka tosin saan Yukarilta heti perään takaisin.

Viimeinen non-spelli on lähinnä ärsyttävä, eikä niinkään vaikea. Yksi pommi menee.
 
Sitten tuleekin Shikigami Ran, joka syö kolme pommia.

Border of Humans and Youkai alkaa: 5 elämää, 0 pommia.
Loppuu: 3 elämää, 4 + 1 pommia. Sähläsin pahasti.

Border of Life and Death, hirveio hirveys ikinä. Yukarilla on loppuvaiheessa paskamyrskyyn sekoitettuna myös perhosia, mitä en Ranilla muista nähneeni.
 
Saan pisteistä elämän, joten tilanne Danmaku Bounded Fieldin alussa on 3 elämää ja 3 pommia. Olen nähnyt muutaman kerran capturen tästä spellistä, mutta tämä on tosiaan vasta toinen kertani tässä, joten pelaan varman päälle ja pommitan (ja mokaan pari pommia).

Yksi elämä, neljä pommia jäljellä ja Yukari voitettu. Hyvältä tuntuu.

EDIT: Replay

EDIT2:
soolo Youmulla (no focus).
Waaat. Soolo-Youmu ilman focusia? O_O Hurrdurr, vaikeaako?

Onneksi olkoon! Pitää katsoa se replay huomenna kun on enemmän aikaa.



---------

Imperishable Nightin normaali moodi on sen verran helppo että se menee aika helposti läpi ilman focusta.

Tässä on se Normaali moodi soolo Youmu (no focus) Replay

Easy mode (no focus) soolo Youmu + ei kuolemia + 2,2 miljardia pistettä Replay

ja sitten vielä IN Extra soolo Yukari, 1 miljardi pistettä (no focus) Replay

24
Palautelaatikko / Vs: Parannusboksi
« : Huhtikuu 22, 2011, 23:31:10 »
Jossakin vaiheessa oli puhetta sivuston ulkoasun väreistä, ja näin kevään kynnyksellä photoshoppasin tällaisen esimerkkikuvan vihreänkeltaisesta Yuuka-teemasta.



Värien sopivuudesta en ole täysin varma, sillä punavihervärisokeana saatan nähdä nuo keltavihreät värit hieman eritavalla kuin muut, mutta idea varmaan tulee tuostakin selville. Yuuka-kuva (http://i.imgur.com/DZukv.png) voisi ehkä myös olla hieman pelkistetympi auringonkukkien osalta, mutta eipä tähän hätään parempaa löytynyt enkä osaa itse mitään piirtää :p

En kyllä tiedä kuinka helposti noiden teemojen lisääminen tai muokkaaminen edes onnistuu tässä foorumialustassa, mutta onpahan nyt jonkinlainen ehdotus heitetty ilmoille :)

Yuuka teema ei olisi voinut enää paremmin onnistua. Vaaleanvihreä/vaaleankeltainen ovat pehmeitä värejä ja sopivat hyvin keväiseen teemaan.

25
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou-aiheisia testejä
« : Huhtikuu 22, 2011, 22:33:03 »
Mulle tuli Sakuya-chan

Your Sakuya!!!!
Easily one of the most enigmatic characters, despite appearing in so many games, Sakuya is the Chief Maid at the Scarlet Devil Mansion. She works for her mistress, Remilia Scarlet, and is apparently the only human working at or living within the mansion. She has the power to stop time. She is known to then place knives in midair and resume time to allow these knives to fly towards her targets. Stopping time is also a handy way of doing large amounts of maid work in a short time. Because nearly everyone living or working at the mansion are maids, being the chief of them all means there are few people there with more authority within the mansion than Sakuya.
Sakuya can also use her powers to accelerate time, such as making bamboo flowers bloom instantly, even though this would normally take sixty years.In some fan-produced works, Sakuya is depicted with dog ears and a tail, probably a reflection of various characters referring to her as Remilia's dog. For example, in Sakuya's scenario of Perfect Cherry Blossom the three Prismriver Sisters offer to make her a part of the banquet by eating her. Lyrica starts singing "dog meat dog meat," implying that Sakuya is a dog. Sakuya is the only one of the three heroines available that the Prismrivers threaten to eat.

Powers:Time manipulation, knife proficiency

26
Imperishable Night ja Mountain of Faith on 2 helpointa.

27
Kensokyrön yleinen keskustelu / Vs: Touhou 13
« : Huhtikuu 11, 2011, 22:43:05 »
Ihmetouhua kun ei oo Sakuyaa taaskaan päästetty pelattaviin. ;/

Screenshotit lupailevat kovin kaksitoistapistekasimaista ilmestystä.. Mutta tuosta Youmusta olen täysin samaa mieltä, ZUN:in piirtotaito on parantunut huomattavasti!

Kiinalaiset Touhou fanit oli tehny tällasen gif-animaation  ;D


28
Kensokyrön yleinen keskustelu / Mountain of Faith - Vihjetoiminto
« : Huhtikuu 10, 2011, 21:35:45 »
Jos kiinnostaa niin tässä tulee ohjeet miten ne saa käyttöön.

Ihan perusmalli, suunniteltu Reimu-B:lle ja helpolle vaikeusasteelle. Tämä vihje tiedosto näyttää POC-linjan, Shizuha Akin terveyspalkkiin on tehty pieni merkintä ja vähän muutakin tärkeää tietoa.



Lataus linkki: http://www.mediafire.com/file/961c7j8sur68tvw/hint_user.rar




1. Luo "hint" niminen kansio ja kopioi/siirrä hint_user.txt sinne.
2. Mene "options" valikkoon ja ota käyttöön hint-toiminto. Siellä on 3 vaihtoehtoa (off, on ja auto).


Ja lopuksi video jossa näkyy miten vihjetoimintoa käytetään hyväksi. Pelaajana on entisen Marisa-C Easy mode maailmanennätyksen haltija:

http://video.sina.com.cn/v/b/49708860-1143231951.html

29
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Maaliskuu 19, 2011, 19:34:54 »
hei onko kellään ideoita/tietoa/kokemusta mistä löytyis hyviä cossi peruukkeja (esim. sellane blondi keski-pitkä *wink wink*) ja oisko kellään vinkkejä Pyontan (Suwakon hattu) tekemiseen ?

Cosplayfu sivustolta löytyy vaikka minkälaisia peruukkeja http://www.cosplayfu.com/product/Suwako+Wig+from+Touhou+Project

30
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Maaliskuu 12, 2011, 20:33:31 »
Sandyael Melendeziltä löytyy hieno Hatate Himekaidou cosplay opas.

http://www.youtube.com/watch?v=-d6j9Fs6tT8

Sivuja: 1 [2] 3