Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - kikio

Sivuja: 1 [2] 3 4
16
Lainaus käyttäjältä: kikio
Taas figuuri uutisia.. Cirno ei ole P.O.P sarjaa, vaan Griffonin 1/8 figuuri (kuvakulma on huono, mutta luulisi olevan sama Cirno). Cirnosta julkaistu, miksi tuota nyt sitten sanoisi.. luonnoskuva? Tulee myyntiin joskus vuonna 2012. (Ennakkotilauksessa sitten kun figuuri julkaistaan maalattuna, uskoisin.) Saa nähdä millainen tulee lopullisesta versiosta.
oiskohan joskus tulossa Rumiaa... siintä olisi siisti nähä figuuri
Griffonilta en usko että nyt vähään aikaan ainakaan olisi tulossa, kun listassa on vielä: Melancholy Medicine, Mystia Lorelei, Hina Kagiyama, Nazrin ja Toramaru Shou. Ellei sitten muilta valmistajilta tule. Mutta eihän sitä koskaan tiedä. :3

17
Viimeksi näytin kuvaa veistetystä Remiliasta, nyt se on maalattuna

Mitä hittoa? Nyt vasta rupesin tuota kunnolla katsomaan, ja sekö onkin Griffonilta?

Onhan se :3

EDIT: Kuten Rika jo aiemmin huomautti, kyseinen Remilia on jo ennakkotilattavissa amiamilta.

18
Löysinpäs tällaisen nettikaupan. Täällä on ne avaimenperät suht samaan hintaan kun muutetaan hinta dollareista euroiksi ja saa valita minkä haluaa.
Kivasti sekottaneet noi nimet xD En viitsisi yhden avaimenperän takia maksaa 7 dollarin postikuluja, yhteistilaus anyone?

Onkohan tuo sivu ihan luotettava? Onhan noita kyseisiä avaimenperiä amiamillakin.


EDIT: (Tuplapostausta välttäen..)

Sitten Mahdollisesti P.O.P sarjaa, mikä kyllä vaikuttaisi oudolle koska Cirnosta on jo moinen julkaistu. Ensimmäisessä kuvassa kuitenkin ainakin hahmot: Melancholy Medicine, Mystia Lorelei, Hina Kagiyama (?) ja Cirno. Onko tuo viimeinen sitten ensimmäisenä mainittu Remilia. Ja Touhou 12: Undefined Fantastic Object hahmoja Nazrin, Toramaru Shou, Hijiri Byakuren.
Taas figuuri uutisia.. Cirno ei ole P.O.P sarjaa, vaan Griffonin 1/8 figuuri (kuvakulma on huono, mutta luulisi olevan sama Cirno). Cirnosta julkaistu, miksi tuota nyt sitten sanoisi.. luonnoskuva? Tulee myyntiin joskus vuonna 2012. (Ennakkotilauksessa sitten kun figuuri julkaistaan maalattuna, uskoisin.) Saa nähdä millainen tulee lopullisesta versiosta.


19
Kauhea aivolagi, mitä käytännössä amiamistakin löytyvät ''card sleevet'' ovat~?

/edit: ja mikä tää on ? ö__ö

Eikös se card sleeve käsittääkseni ole keräilykorttien suojataskuja..  ???

Se on Touhou pelin aloitus deck, kuten kuvauksessa sanotaan, "Paketti sisältää: 2 x 30 kortin aloituspakkaa (Reimu Hakurei & Marisa Kirisame), ohjekirjan ja pelimaton. Kieli japani." Pakkauksessa siis tulee 60 korttia + Marisa ja Reimu pelihahmo kortit, 2kpl pelialustaa, 2kpl ohjekirjaa ja 2kpl jotain muita ohjeita. 60 korttia sisältää 22 erilaista korttia, eli samoja kortteja tulee todella paljon. Nuo kyseiset deckit kaikki ovat samanlaisia, poikkeuksena mukana voi tulla erikoiskortti. Erikoiskortti poikkeaa vain sillä, että siinä on kullattua tekstiä päällä. Edellä mainittu perustuu omiin havantoihini. Saa korjata.


20
^Neljä sanaa: Tuo.Remilia.on.ihana u___u

Anteeksi meni vähän ohi, mutta tulevatko nuo siis tulevaisuudessa markkinoille? *o*
Joo, tuo Remilia tulee joskus vuonna 2012 markkinoille, Hijiristä ja Yukarista ei vielä tiedä, mutta Ran tulee näillä näkymin tammikuussa 2012. Niistä tulee sitten tarkempia tietoja saataville myöhemmin :3

21
Keskiviikkona ovikello pirahti. Postikusti sanoi: "Paketti Jarkolle" ja hänellä oli tämmöinen kädessä. Sehän merkitsi sitä, että Orin on viimein saapunut isin luo~♥.
Hieno on :3

Sitten taas "spoilausta".
Viimeksi näytin kuvaa veistetystä Remiliasta, nyt se on maalattuna ja Hijiri Byakuren on nyt veistettynä. Sitten Phat Companyltä on tulossa Ran Yakumo (jossain luki että hatun saisi pois päästä) ja Ques Qlta Yakumo Yukari,  tästä kuvasta. Yukarilla on vaihdettavat hiukset mukana. 
Jos nyt ymmärsin oikein, kyseisestä Yukarista on myös GK, Cast resin kit - Limited Ver ~ Taoist purple dress Yakumo (garage kit) ... ... 13,000 (En sitten tiedä onko sillä mitään eroa tulevan PVC version kanssa  ??? ) kahdessa tapahtumassa Japanissa:

Treasure Festa in Kobe
October 10, 2011 (Mon), 11:00 to 16:00
Kobe International Exhibition Hall 2

Eastern Red Chamber Dream
October 16, 2011 (Sun) 10:30 to 15:00
Intex Osaka

(Ketä tuo kiinnostaa....)

Sellaista tällä kertaa :P

22
Off-topic keskustelu / Vs: Oldskool ja naavaparrat
« : Lokakuu 04, 2011, 16:16:33 »
Amiga ja C64... Näitä tuli hakattua lapsena. Itse en näitä omistanut, vaan isoveljilläni oli useampia (älkää kysykö mitä malleja, mutta muistelisin että 500 ja 500+). C64 oli itselleni silloin hankalampi kone, tietysti, ja se pelien latautuminen.. argh! Varsinki kasetti! :D Sitä mentiin siksi aikaa ulos leikkimään, kun odoteltiin peliä, ja sehän kesti. Nooh, sitten kun peli oli vihdoin saatu pyörimään, sitä ei tosiaankaan menty vaihtamaan. Syssit oli pahoja, niitä aikoinaan kirjotettiin johonkin ylöskin. Joistikit hajosi melkoisen tiuhaan tahtiin, harmi ettei niitä sillon tullut ostettua parkkiin useampaa että olisi varalle ehyitä. Kuusnepalla tuli pelattua esim. Arkanoid, Traz, Blackhawk, Bubble Bobble, Cliff Hanger, IK+, Ghettoblaster, Dare Devil Denis jne :3

Amiga tuli hieman myöhemmin, helpompi käyttääkin :P , ja pelit latautu nopeammin. Amigassa ei muuten mitään ongelmia ollut paitsi ne hel***in virukset, kaiken maailman troijalaiset jne.. Nimet nauratti, mutta siihen se nauru sitte jäiki. Olihan niihin olemassa putsausohjelmia, mutta jostain syystä alkoi tuntua että se virus oli jo niissäkin. Jokakerta kun sen laitto uudestaan päälle se löysi jonkun uuden paskan. (Se ruksien odottaminen ruutuun oli kyllä jotain...). Niin ja sitten kun ne saastutti sen koneen, niin se oli aikalailla entinen. Tämä harmittaa kovasti.
Amigalla tuli pelattua mm. Super Frog, Jumping Jack'son, Elf, Fire and Ice, P.P Hammer, Parasol Stars ja tietenkin Pinball Fantasiaa ja Dreamsia :3 Pinballeja hakattiin kauheasti, raivona.. ;D

Näiden jälkeen isoveli osti PS1, mutta ei siitä sen enempää. NESsejä ja muita vanhempia konsoleita meillä ei oikeastaan koskaan ole ollut (en ainakaan muista). Jotain Mario Brossia joskus pelasin serkulla käydessä. Chiptuneja ja Keygenejä on tullut kuunneltua jo jokunen vuosi, nykyään vähemmän... jostain syystä. ???
C64, Amiga, PS, NESsit jne emulaattorit on tietenkin hommattu koneelle, ja tulee nykyäänki hakattua lempipelejä silloin tällöin :3

Wizard of Wor
Tämä!  ;D

23
Nyt kun kerran on ihmiset jakaneet sen verran paljon kuvia omista kokoelmistaan niin pistän tuossa muutamasta uusimmasta ja parista vähän vanhemmasta kuvaa. Pitemmittä puheitta tämmöinen & tämmönen.
Ensimmäisessä kuvassa on ylhäältä katsottuna:
  • Koumajou Densetsun lentolaukku
  • White Foxin kassi joka tuli pakettien mukana, pin-wheelin vastaava
  • Yuyuko sake-setti
  • Kimo-Keine avaimenperä
  • Flandre & Remilia lasi joka näkyy aika huonosti
  • Rullalla edelleen oleva momiji juliste (pieni)
  • Zun -kirjallisuutta varustettuna promo-figulla
  • Ran Yakumo -zippo jonka alla on muutamia hiirimattoja
  • Ten Desiresin CD & Vampire Kissin lehdykkä.

Toisessa kuvassa mainitsemisen arvoista on kenties Flandre & Remilia -juliste joita ei maailmassa kovin monta ole ja uskaltaisin väittää että Japanin ulkopuolella tasan yksi. Kyseessä Comiketin yksityispuolella myyty Frontier Ajan pääartistin circlen ulkopuolella tekemä tuotos. Kiitos kyseisen tuotteen löytämisestä kuuluu ystävälleni Graussille, joka ilmoitti löytäneensä em. tuotteen huutokaupasta myynnistä. Ulkomaillehan tuota ei oikeasti olisi myyty, mutta se hommaaminen olikin sitten erillinen jännä tarina.

Toivottavasti edes jotakuta kiinnosti. :'(

Hmm, jänniä.. kiinnostaa. 8)
Lentolaukku on jo aika paha, leuhkoja julisteita, ja Jigoku Shoujokin :3
Miten isoja nuo julisteet on? Entä lentolaukku? näyttää aika pienelle.. ???


24
Esittele itsesi / Vs: Ohai
« : Syyskuu 29, 2011, 22:08:58 »
Tervetuloa. ^^

Mitäs rytmipelejä? Pop'n music? DDR? ITG? :3

25
Esittele itsesi / Vs: Hauska Tutustua ^^
« : Syyskuu 29, 2011, 21:58:52 »
Tervetuloa. ^^

Kahvia?

26
Esittele itsesi / Vs: And so it begins
« : Syyskuu 29, 2011, 14:43:37 »

Tässähän se ero on. Alkuperäiset Falloutit edustavat aivan eri peligenreä kuin kolmonen. Fallout 1 & 2 ovat cRPG pelejä eli edustavat samaa kantaa kuin esimerkiksi Baldurs Gate 1 & 2 sekä Planescape Torment. Fallout 3 on taas melkein puhdas FPS jossa on RPGish elementtejä.
Ja tuo että Marcus riehuu aseen kanssa ja pistää omat lihoiksi oli osa sitä huvia mistä ei voinu kuin itseään potkia päähän että annoit niin tapahtua.
Ahtaassa käytävässä on ihan kyllä komento jolla voi tökkiä kavereita pois tieltä, ettei se ollut ongelmana kuin julkaisuversiossa.
Juu, tiedän tämän että nämä alkuperäiset ovat eri peligenrejä. Siksi tuo Fallout 3 olisi saanut liikkua ihan eri nimellä, kuin fallouttina. <,<
No en voisi sanoa että annoin Marcuksen riehua sen aseen kanssa. Super Mutantti on Super Mutantti.
No ainakin sitä pysty kokeilemaan että käski mennä kauemmas, ja tietenki että jätti ne jo valmiiksi huoneen ulkopuolelle.. <,<'' En ainakaan muista että muuta komentoa olisin huomannut  ??? Tästä kuitenkin on jo kauan kun olen viimeksi pelannut.

27
Esittele itsesi / Vs: And so it begins
« : Syyskuu 29, 2011, 13:59:06 »
onko sitten Fallout 1 ja 2 parempi kuin 3?
On. Molemmissa on reilusti enemmän syvyyttä tarinassa, hahmoissa ja miljöössä. Enkä oikeastaan ymmärrä miksi klassikoista, kuten nyt Syndicate, on pakko tehdä se FPS.

Kolmosessa on ne pienet hetkensä, mutta hyvin äkkiä jää käteen vaan "jaa tässäkö tää nyt oli ja ne molemmat opitut temput" -fiilis.
No emt, tykkään silti enemmän kolmosesta. 1 ja 2 on niin erilai pelattavia ja niissä tulee paljon enemmän niitä v***ttavia ja turhauttavia kohtia. Esim. Kaveri Marcus päättää ampua kaikkea liikkuvaa, mukaan lukien muut kaverit, ja sinut. Kun menet johonkin ahtaaseen huoneeseen tai käytävään, sinun kaverit tulevat perässä ja tukkii pois pääsyn.
Fallout 3:ssa pysty kavereille heittään niin paljon kamaa kun ne jakso kantaa, mutta 1 ja 2 sinun täytyy tehdä vaihtokauppaa näiden kanssa. Oli niissä niin paljon ainakin itselleni ärsyttäviä piirteitä, että ne on jäänyt kesken.

Oblivion with guns.
Äskeinen lause tiivistää sen kaiken mikä Fallout 3:ssa on pielessä.
Verrattuna aikaisempiin dialogi on kuin päälleliimattua ilman mitään varsinaista syvyyttä. Tarina on mitä on ja vanhoja tuttuja raiskataan ilman vaseliinia kakkoseen. BoS, Super Mutantit, helvetin Hardoldikin on vedetty aivan muuksi kuin mitä ne alunperin edustivat. Kymmenittäin turhia copypastalla vedettyjä luolastoja vailla merkitystä vaikka kyseessä pitäisi olla wasteland. Tasapainotus täysin hakusessa ja VATS kusee kuin palokunnan hevonen. Helvetti Bethesda yritti tehdä Alieneista canonia DLC:ssä, wtfman m8? Se huumori, aivan muuta kuin mitä alkuperäisissä nähtiin. Megatonin räjäyttäminen ydinaseella? Nyt oikeasti jumalauta.

Violence is funny! Let's all just own up to it! Violence done well is fucking hilarious! It's like Itchy and Scratchy or Jackass -now that's funny!
-Todd Howard, Fallout 3 Executive Producer.

Pidemmälle en jaksa edes lähteä tarinoimaan, koska kumminkin yritätte turhaan argumentoida minua vastaan eikä tällä hetkellä ole kiinostusta kaitsia toisarvoisia henkilöitä. Joten, saanen linkittää kuvan joka tiivistää useimmat asiat mistä itsekin valittaisin.

PS. Jos Fallout 3:n nimessä ei olisi sanaa Fallout, niin kutsuisin sitä keskiverto peliksi. Mutta Fallout nimeä kantavana odotin sen sisältävän edes jotain mikä teki alkuperäisistä hyvän. Vastaavasti Fallout New Vegas saa monia asioita osumaan oikein, varsinkin dialogin kohdalla eli keskustelulla on oikeasti merkitystä ja syvyyttä. Unohtamatta panobottia.
Juuri tämän takia aloin pelaamaan 1 ja 2, koska niitä hehkutettiin että ovat parempia kuin 3, mutta ei niin iskenyt. Voihan se tietenkin olla etten ole vain pelannut niitä tarpeeksi. Pitäs ne tietenki joskus pelata läpi kerranku olen ostanutkin.
Mutta en nyt ala tästä aiheesta puhumaan enempää, koska Fallouteista voisi puhua koko päivän. Mielipiteensä kullakin :3

28
Tässäpä suurin osa figukokoelmastani:

Kuvat thumbnailattu: klikkaa nähdäksesi isompana.


Dojineita, pehmoja ja muuta sälää laitan kun saan lisää kuvia aikaiseksi.
Hmm.. hienoja figuja, tuttujakin joukossa.
Ekasta kuvasta bongattu Binchou-tanin kuva ja kolmannesta kuvasta Doremin Momoko :3 On sinulla kyllä aika perverssejäkin.. ^^''

29
Esittele itsesi / Vs: And so it begins
« : Syyskuu 27, 2011, 23:10:58 »
Sataako?
Fallout 3?

Ei taida tällä hetkellä. FO3:n pelasi kerran läpi, mutta säälittävää paskaahan se oli. Kaskelottia lämmöllä muistellen.
Äläs ny, mie tykkäsin.. :<

30
Esittele itsesi / Vs: And so it begins
« : Syyskuu 27, 2011, 22:58:47 »
Tervetuloa!

mites tänne eksyit?
Tätä meinasin kysyä, mutta kysyttiinkin jo <_<
Sataako?
Fallout 3?

Sivuja: 1 [2] 3 4