Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointisähköposti saamatta?

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
 • Näytä edellisen käyntisi jälkeen kirjoitetut viestit.
 • Näytä uudet vastaukset viesteihisi.
 • Uutiset: Touhou.fi kokoontuu myös IRCissä! Ohjeet.
   

  Näytä kirjoitukset

  Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


  Viestit - JazuliuZ

  Sivuja: 1 [2] 3
  16
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Minecraft
  « : Joulukuu 01, 2011, 09:33:01 »
  Itse asiassa Minecraft on nyt retail julkaisun johdosta 19,95e, Beta oli 14,95e ja Alpha 9,95e tjsp. Siltikin, täysin rahallisen summan arvoinen.

  17
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Minecraft
  « : Marraskuu 29, 2011, 11:46:37 »
  Itellä on idea vielä yhteen Urkki-monumenttiin ja kaveri uhos, että sillä on sellanen megaprojekti mielessä ja se tulee räjäyttämään tajunnan. Tätä odotellessa.

  18
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Minecraft
  « : Marraskuu 29, 2011, 01:32:04 »
  Projekti kasvaa ja mopo karkaa entistä pahemmin käsistä: Kekkoslovakia.

  19
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Minecraft
  « : Marraskuu 25, 2011, 14:45:16 »
  Retailin ilmestymisen jälkeen on taas muutamana iltana tullut oltua autisti. Eilen kaverin kanssa muurailtiin vähän peruspilareita Kekkoslovakiaan ja jatketaan taas joskus, kun muilta pelaamisilta ja kiireiltä ehtii.

  20
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Scifi/Mecha-sarjat
  « : Marraskuu 22, 2011, 15:39:26 »
  Nopeasti muisteltuna tulee seuraavia mieleen:

  Mobile Suit Gundam
  Mobile Suit Zeta Gundam
  Mobile Suit Gundam ZZ
  Mobile Suit Victory Gundam
  Mobile Suit Gundam Wing
  After War Gundam X
  Gundam SEED
  Gundam SEED Destiny
  Kannazuki no Miko
  Neon Genesis Evangelion
  Full Metal Panic!
  Full Metal Panic! The Second Raid
  Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 1st GIG
  Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG
  Code Geass season 1
  Heroic Age
  Armored Trooper VOTOMs
  BALDR FORCE EXE Resolution
  Bakuretsu Tenshi
  FLAG
  Gurren Lagann
  Kiddy Grade
  Macross
  Macross 7
  Magic Knight Rayearth
  Martian Successor Nadesico
  Mobile Police Patlabor
  RahXephon
  Super Robot Wars: Original Generation - Divine Wars
  Super Robot Wars: Original Generation - The Animation
  Transformers Generation 1
  Vision of Escaflowne
  Xenosaga
  Z.O.E Dolores, i
  Vandread
  Last Exile

  Sekä näiden lisäksi elokuvia ja OVA-jaksoja yllä mainituista. Kaikkea ei vaan kykene muistamaan.

  21
  Esittele itsesi / Vs: Että tällaista
  « : Marraskuu 16, 2011, 14:20:30 »
  Monivalinta:
  [ ] rundll32 printui.dll,PrintUIEntry /in /n\\foo\bar
  [ ] cevag /q:\\sbb\one %1
  [ ] echo move %%1 doen\%%1 >> penorroid.bat
      dir /b *.docx > penix.txt
      for /F %%a in (penix.txt) do penorroid.bat %%a

  Sekä turbobonuskusiainen-vänämix: 01010100 01101111 01101001 01101101 01101001 00100000 01110011 01100001 01100001 01110100 01100001 01101110 01100001 00100001?
   

  22
  Off-topic keskustelu / Vs: Lasten suusta ne parhaat jutut tulee
  « : Lokakuu 31, 2011, 10:26:22 »
  Tyttö piristi jälleen viikonloppuna. Puklaaminen on kuppaamista ja jos on puklut rinnuksilla, niin sillon on kuppa.

  23
  Off-topic keskustelu / Vs: Lasten suusta ne parhaat jutut tulee
  « : Lokakuu 28, 2011, 12:16:27 »
  Oma 2,5v tyttö käyttää suuresti vielä täysin omia sanojaan asioille, kun ei osaa sanoa niitä vaikka tietää mikä se sana on. En valitettavasti nyt muista läheskään kaikkea, kun näitä on säkkikaupalla, mutta ehkä pari.

  Norsupantteri = Möhköfantti
  Ruppesleipä = Ruisleipä
  Kirahpi = Kirahvi

  Sekä hyvin usein kuulen lauseen "Isi on pöljä". Omasta lapsuudesta muistan sellaisen, että olen lausahtanut "ei ruokaillessa saa syödä". Mutta komediaa on ihan riittämiin tytön kanssa ja kunhan poika kasvaa, niin hänenkin kanssaan, ettei tarvi pahemmin eläviksi kuviksi tallennettua komediaa katella.

  24
  Esittele itsesi / Vs: Avaan sanaisen arkkuni
  « : Lokakuu 25, 2011, 10:35:48 »
  Tervetuloa Kekkoslovakiaan, missä presidentitkin ovat vain Kekkosia.

  Paljonko desibelimetrejä on pörinärajassa ja säkenöikö kissannahkasähkö?

  25
  Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Minecraft
  « : Lokakuu 11, 2011, 11:59:06 »
  1.5_01 -> 1.7.3 tuli paskarreltua Area 51. Aikaa meni tunteja ja vähän lisää. Ensin täytin merenpohjasta sopivan alueen, että sain sen kuivatettua ja lopulta kaivoin/louhin tarpeeksi syvän alueen, jotta pystyin tehdä kaksi maanalaista kerrosta ja päälle maakerroksen parin rakennuksen kanssa. Viimeisimpänä silauksena lisäsin katolle pari tykkiä, jonka tarkoituksena on pitää tämä loitolla.

  26
  Off-topic keskustelu / Vs: Oldskool ja naavaparrat
  « : Lokakuu 05, 2011, 11:31:33 »
  <(' ')> Kaabi <3

  Voisikin kaivella usbilevyltä tämän OSTin ja laittaa ko. biisin vaikkapa soittariksi puhelimeen. MaSun biisejä on ollut useampi jo putkeen, niin pieni vaihtelu piristää. Mutta hyvä lista, hyvää surinaa paljolti.

  Ennen NESia aikaa tuli kulutettua tuhottomasti erilaisten Game & Watch -elektroniikkapelien parissa.

  27
  Off-topic keskustelu / Vs: Oldskool ja naavaparrat
  « : Lokakuu 04, 2011, 19:22:57 »
  Paljon musiikkia tuli soitettua, ja tuli siinä katsottua myös aitoa pornoa Commodorelle (pikselöityjä nelivärikuvia, joissa sai jopa itse valita värit harmaasävyjem tilalle. Keltainen, punainen, vihreä ja sininen näyttää höpöltä mies). Lisäksi jos kuuntelit yhtään Extreme Music Compoa, oma työni oli siinä kanssa, nimellä Warp To The Present.

  Ja mitä tuossa jo aiemmin mainitsen, jos joku haluaa mukaan Streampartyille (aito invite-only demoparty, alkoholi sallittu täysi-ikäisille) niin saa laittaa viestiä. http://streamparty.org/ löytyy lisäinfoa, tosin jo menneestä tapahtumasta. Suosittelen lämpimästi kaikille skenen ystäville.

  Musiikkikompot meni vähän ohi, kun tuli seurattua TotalBiscuitin selostusta Paragonin wipefestistä ja kiertelin kaverin kanssa pitkin aluetta. Täytynee tuo teos tsekata archivesta sekä katella tuo toinen party ajan kans.

  28
  Off-topic keskustelu / Vs: Oldskool ja naavaparrat
  « : Lokakuu 04, 2011, 13:56:10 »
  Unohtuipa tuosta alotusviestistä, että ensikosketus ASMeihin oli vasta nyt, kun torstaina siellä esiintyi Machinae Supremacy ja sain Oldskool-statuksen, niin ei kirpassut lippukaan pahasti. Kyllä siellä kierrellessä tunsi ittensä vanhaks, kun keski-ikä oli varmaan 15v nurkilla. Demokompojen aikaan sitten olikin jo varttuneempaa väestöä paikalla ja ah, ne niin rakastavat "WOWIT VITTUUN DEMOKOMPO ALKAA!" tai "KUAKET VITTUUN KOMPOT ALKAA!" huudot, jotka vyöry kuin tsunami. Ah, angry oldskoolist is angry.

  29
  Esittele itsesi / Vs: Hauska Tutustua ^^
  « : Lokakuu 04, 2011, 13:30:29 »
  Monesko harmoninen sivunauha rokkaa tykimmin?

  30
  Off-topic keskustelu / Oldskool ja naavaparrat
  « : Lokakuu 04, 2011, 13:01:20 »
  Hei olen Jazu ja olen naavaparta.

  Kyllä, naavaparta, eli suonissani virtaa oldskool-veri ja parta rehahtaa täyteen mittaansa, kun 2A03 puskee tärykalvoille ihanaa viisikanavaista surinaa. Fiksuimmat ovatkin jo tajunneet mistä laitteesta on kyse, eli aloitetaan siitä itselleni rakkaimmasta.

  NES

  Japanialan elektroniikkainsinöörien lahja ihmiskunnalle ja se laite, joka pelasti minut liialliselta urheilulta. Sain oman NESin -92 joululahjana ja kyseinen laite on edelleen oikeutetulla paikallaan kruununjalokivenä. Mikään muu laite ei ole vienyt aikaa niin paljon, kuin NES, niin hyvässä kuin pahassakin. Joku kavereistani on kysynyt, mikä olisi se yksittäinen esine, jonka nappaisin mukaani jos asunnossa syttyisi tulipalo. No, ei tarvitse miettiä edes yhtä GSM:n kellosykliä, että mukaan lähtee NES.  Keväällä muutin perheeni kanssa asunnosta toiseen ja muuton jälkeen koin lieviä kauhunhetkiä, kun olin kytkemässä hupielektroniikkaa paikoilleen. NES ei ottanut virtaa sisäänsä. Olin jo valmistautumassa suruliputukseen ja sankarihaudan kaivamiseen, kunnes PRF 4-44 ja alcowipe-pirtuliinat pelastivat. Virta kulki ja kontaktorit olivat jälleen puhtaat.

  Ilokseni olen huomannut säännöllisesti viittauksia NESin aikakauteen ja nyt kun kaikki retro on taas in, niin viittaukset ovat vaan kasvaneet. Lähes päivittäin kylillä liikkuessa tulee vastaan joku, jolla on jokin 8-bittisen aikakauden peliin viittaava paita tai laukku, raitiovaunussa vastapäätä istahtaa _täysin_ Mega Manin Dr. Wilyn klooni (tajuntani laajeni kokonaisella bitillä) tai jonkun puhelimen soittoäänenä on Dr. Wily stage.

  Esittelythredini lukeneet ovat tietoisia, että minulla on kaksi pientä lasta ja varmistaakseni lasten kasvamisen oikeaan suuntaan, vanhemman kanssa on aloitettu NES-kasvatus jo hyvissä ajoin. 6kk+ iässä on otettu ensimmäiset kosketukset Tetrikseen. <3

  Kannan ylpeänä Konami Code t-paitaani ja nostan hattua seuraaville setämiehille, jotka ovat kiteyttäneet koko NESin olemuksen tähän audiovisuaaliseen mestariteokseen: Wahlström & Valiant – 2 Button love.

  C64

  Itselläni ei ole koskaan (ainakaan toistaiseksi) ollut kuusnepaa ja siihen olevat kokemukset onkin sitten hankittu lähinnä kaverien ja serkkujen laitteistoilla. Ensimmäinen muistikuva peleistä onkin serkun kuuslankulla pelattu Operation Wolf. Jälkeenpäin on myllytetty emulaattorilla sitä sun tätä ja levylautasella pyörii hyvin ahkerasti mm. Martin Galway, Jeroen Tel, Rob Hubbard ja muut aikakauden Surinaveteraanit (Kiitos 6581 – 8580). Viehtymykseni oldskooliin selittäneekin miksi Machinae Supremacy iski tajuntaan 2001 niin lujaa kuin iski. Hienoja herrasmiehiä niin intter neteissä, keikkalavalla kun keikkojen jälkeen tavan tallaajina.

  Muut konsolit (SNES, Sega Megadrive/Genesis)

  Näihin saatu kosketuspinta on peräisin kavereilta. En ole moisia koskaan omistanut, eikä ne laitteina ja peliensä puolesta niin paljoa kiinnostakaan, mutta näille on oma paikkansa. Hienoja laitteita, hienoja pelejä.

  Amiga

  Kaapissa on kaksi A500:sta, jotka sain uloskantohinnalla, kun irkissä yksi pelikonepeijooneista kysyi ”haluaako joku A500:n? nyt saa kun tulee vaan hakemaan täältä toimistolta”. Molemmissa on pieniä vikoja, jotka oikenee, kun saisi vain inspiraation kolvailla ja vähän tutkia piirikaavioita. Levyasemat on molemmissa enemmän tai vähemmän särki ja toisesta on poweri totaalisen kuollut, mutta muuten ihan käypiä pelejä. Aiemmat kokemukset on haalittu kaverien omistamista laitteista ja niillä onkin sitten hierottu urakalla mm. Laser Squadia.

  PC

  Ensimmäinen oma PC saapui talouteen -97 jouluna, jonka jälkeen näitä onkin ollut jatkumossa aina useampia. Varsinkin split-screen pelejä muistelen lämmöllä ja pelien musiikkeja. OMF2097:n menumusiikista riittää kolme ensimmäistä tahtia ja olen kananlihalla silkasta onnesta. Eniten aikaani on varastanut seuraavat tekeleet: UFO Enemy Unknown (X-Com Ufo defence, jonneille tiedoksi, toim. huom.), Ultima VII: The Black Gate ja Serpent Isle –lisäri, Transport Tycoon (deluxe), One Must Fall 2097, Lucasartsin seikkailupelit, Quake + modit (KUAKE!), Jagged Alliance ja monet monet muut. Muistini on rajallinen, niin kaikkea ei vaan yhdeltä istumalta kykene listaamaan tähän.

  Demoskene

  Future Crew ja Second Reality. Tuli ja räjäytti pankin, ja siinä sivussa tajunnankin. Itsellä kun ei riitä kiinnostus ohjelmointiin, niin olen tyytynyt hämmästelemään ja ihastelemaan muiden tekeleitä. Demot jaksavat pitää otteessaan vieläkin ja kesän ASMeilla leuat loksahtelivat useampaan kertaan, Kiitos ASD.  Edelleenkin olen sitä mieltä, että jokaisen ohjelmistotalon olisi syytä palkata vähintään yksi demoskenenaama sinne kuutioon ja optimoimaan muuten jo susipaskaa koodia. Loppuis se bloattien ulospuskeminen.

  Tracker-musiikki ja Chiptune

  Kirkkaimmat paikat muistoissa on varattu Purple Motionille ja Skavenille, aina ja ikuisesti. Krediittiä voin jakaa myös Rozille, varsinkin skenemiehen villasukat on silkkaa neroutta. Yläasteella varsinkin tuli kulutettua tunteja ja lisää tunteja vain siihen, että inertia player auki ja modit soimaat. Ah autuutta, se blirrrrin määrä. Toim. huom. työpuhelimessa on 2nd Reality soittoäänenä. Potkii, ja kovasti potkiikin.

  Uudempana tuttavuutena on Chiptune. Aiemminkin on tullut törmättyä, muttei jostain syystä vain tullut kuunneltua enempää. Keygen tunes –niminen paketti kuitenkin räjäytti yhden pankkiholvin, kun kuulin jälleen niin tutut dubmoodin ja fairlightin cracktrot ja luonnollisesti tässä vaiheessa mopo karkasi käsistä entistä syvemmälle lumihankeen. Nostalgiatuulahduksen sävyttämä Blirrr on vallan oivaa taustamusiikkia, kun naputtelee koneella.

   
  My two cents. Carry on carrion, jne.

  Sivuja: 1 [2] 3