Gensokyo > Omat teokset

Cosplaykuvanne

<< < (51/51)

Kijato:
*Kröh* herätän tänki langan taas. Cossaamisesta tulee varsi helppoo, jos ei tarvii omaan lärviinsä paneutua ^^'. Tosin vähemmän karvasena todennäkösesti cossailen koska kuumah.
Spoiler (click to show/hide)Hahmohan on Kanon Uminekosta, jos sitä edes kukaan muu on lukenut.

Remmi:
>Aiheeseen ei ole vastattu yli 120 päivään
No nyt on.

Noin 5pv ennen paikallista säälittävän kokoista miniconia päätimme siskon kanssa cossata siellä Yuyuko ja Youmu parivaljakkoa, ja vaihtelevalla menestyksellä jopa onnistuimme kasaamaan cossit kolmessa päivässä (joista minä orjatyönä tein 90%, ettäs tiedätte)
Peruukit pistimme tilaukseen UKsta ja uhrasimme neitsyen demoniruhtinaalle, kamille ja buddhalle että peruukit tulisivat 2-3 päivän toimitusajalla, mutta he eivät mitä ilmeisemmin mieltyneet lahjoituksiimme ja päättivät panna meitä perseeseen. Pientä toivoa vielä oli olemassa, kun kelasimme: "herranjumala, Oulussa on pilailupuoti!" Tässä vaiheessa olisin kyllä mieluusti jättänyt cossaamatta mutta kiinakrääsän jälleenmyyjiltä löytyi kaksi peruukkia, ja hotellihuoneessa neljän tunnin armottoman leikkuun ja tuntemattomien kemikaalien inhalaation lopputuloksena (mind you, tein taas 90% orjatyönä) saimme kuin saimmekin peruukit siihen kuntoon että sokeakaan ei huomaisi niiden olevan halpisperuukkeja (eli siis kyllähän niistä nyt näki ainakin 69 metrin päähän että halpisperuukkeja ne on mutta siedettäviä). Oikeat peruukit ovat nyt toki jo saapuneet ja muotoiltu huomista photosuuttia varten niin toivotaan että joku sieluparka postaisi tähän lankaan sillävälin ettei mene tuplapostaukseksi.
Mutta takaisin coniin ja traumacosseihin; itse cossit onnistuivat oikein mainiosti pieniä ongelmia lukuunottamatta. Ensinnäkin olin levittänyt Youmun mekon nätisti ja aloin painamaan helmaan kuvoita, totesin että homma meni hyvin, nostin hameen silityslaudalta ja jouduin perumaan hyvän toteamukseni; kuviot olivat aivan liian isot ja liian ylhäällä! Sudoku kävi mielessä niin pirun monta kertaa että melkeen jo aijoin repäistä lähimmän Apu-lehden ja mustekynän esille intensiivistä itsetuhosessiota varten.
Yuyukon kanssa oli ongelmana epätasainen helma, tippuvat painatukset, ja noh, rinnanympärystä olisi tyhmän orjatyö-Youmun pitänyt lisätä.

Lauantaiaamu, kello iskee 12 ja juuri saatu viimeiset detailit paikalleen ja sitten painumaan sinne pahaiseen pikkuconiin. Siellä sitten cossit niskaan, MELKEIN pääsin huokaisemaan helpotuksesta, mutta en ollut kiinnittänyt nappeja muuten kuin nuppineuloilla. Miten saatoin unohtaa? No, metsästettiin sitten parit hakaneulat, kiinnitettiin kriittiset osat paikoilleen ja conista nauttimaan.

Nolasin itseni cosplaydeitissä avustajana ja Yuyuko veti hyvänä isäntänä. Luoja paratkoon jos joku kuvasi sen ja aikoo tunkea sen sinätuubaan. Onneksi Apu on lähellä, jos sudokuttaa taas.

Ainoa kuva minkä sain conissa on tämä ö-luokan peiliselfie, mutta se riittäköön kun huomenna saa viimein ne kunnon kuvat. (Vedin tosiaan pitkähihaisena Youmuna kun oli sentään lokakuu)
Spoiler (click to show/hide)
-Remmi out

Hieda no Mukyuu:
Sehän oli hulvatonta kuin Ropparin con-katsaukset konsanaan.

Illan piristykseksi lisään tähän Ysilaudan tuoreimman Yōmun (piirtänyt Mazume), vaikka se liittyy aiheeseen vain nipin napin.

Roppari:

--- Lainaus käyttäjältä: Hieda no Mukyuu - Marraskuu 11, 2016, 20:41:30 ---Sehän oli hulvatonta kuin Ropparin con-katsaukset konsanaan.

--- Lainaus päättyy ---
Kiitän!

Mutta noi Remmin jalat!

Aaaah!~
Spoiler (click to show/hide)
Kyllä luulis heruvan! Onhan toi kokonaisuutena paljon parempi kuin mitä annoit ymmärtää tuosta pitkästä itsekritiikistäsi: hyvä cossi!

Kijato:
Spoiler (click to show/hide)https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t31.0-0/p480x480/17760768_736859189825072_2123910291820109342_o.jpg?oh=3f7bbb304823e3b4eeb670446119aafc&oe=5995E0A6
Elossa ollaan (ihme kyllä). Siispä jätämpä cossikuvan viimekesältä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta