Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Kirjoittaja Aihe: Yhteiskunta Simulaatio e-Sim/yleistä keskustelua MMOG peleistä  (Luettu 2258 kertaa)

Tuukka_Almighty

  • Keiju
  • *
  • Viestejä: 26
    • Profiili
Tälläsellä asialla tällä kertaa kuva tässä alla kertookin jo aika paljon[oli muuten ite tekemä]:

Spoiler (click to show/hide)

Ite alotin sillon 2008 pelaa eRepublikkia joka on vuosien varrella huonontunu ja huonontunu. Ennen se oli sellanen suhteellisen normaali jossa oli kuitenkin toimiva talous ja sodat mutta tekijöistä tuli raha-ahneita niin ne "facebook-tyhmens" sen ja nyt siinä joutuu ostaa oikealla rahalla kultaa et voi tehdä mitään. Lisäks Peli on yksinkertaistettu niin että pelinsisäistä liikkuma varaa ei ole ja kaikki on pirun vaikeeta.

e-Sim puolestaan taas alko jo viimen vuoden alulla silloisella Primera servulla jonka lopetin sitä myötä kun tämä Secura alkoi. Huomattavasti paljon enemmän toimintaa ja mahdollisuuksia kun eRepublikissa lisäks Adminti vaikuttaa olevan oikeasti kiinnostuneita kehittämään tätä peliä eteenpäin ja yhteisö myöskin. Aiemmalla servulla pelattiin eRepublikista tuttujen naamojen kanssa yhteisössä et perustettiin sotilasyksikkö ja pelattiin pääasiassa sen mukaan sitten. Tapeltiin suomen puolella ja tehtiin toisinaan palkkioarmeijan hommia eli joku valtio/liittouma palkkas tekee esim 9 000 000dmg jossain taistelussa ja siitä maksettiin sitten X määrä joka laitettiin joko MUn kehittämiseen tai jaettiin pelaajien kesken.

Tällä hetkellä olen Suomen presidentti ja yritän rekrytä porukkaa et saatais Suomi kukoistaa ja paukutettua naapuri maita turpaan!  ;)


Tuukan Linkin kautta voi myös alkaa pelaa