Gensokyo > Omat teokset

Yuyukon musiikkinurkka

(1/5) > >>

Yuyuko:
Tähän sitä ollaan tultu.

Latasin Koyomin (!) innoittamana jokusen aika sitten Cubase 7:n kokeiluversion ja päätin jotain musiikin tapaista yrittää värkätä. Tämä siis vain todellisuutta (ja kouluhommia) paetakseni. Youtubeen en näitä raapustuksia ainakaan vielä laita, joten tässä Dropbox-linkkejä kiinnostuneille.


Gensokyo Millennium v2 - Ajatuksena oli tehdä korealaisille melodraamoille tyypillinen r&b-vaikutteinen ralli. Tätä tuli.
Shanghai Alice of Meiji 17 - Bossaa oli tarkoitus tehdä, mut tulikin lähinnä cover-versio. Kitaroita varmaan laitan myöhemmin, mikäli itselläni intoa piisaa.
Joku latinobiisi - Jotain omaa epätoivoisen kaguyatrance-yrityksen jälkeen.

Joutuu varmaan täydestä versiosta sen 350 euroa opiskelijahintaan pulittamaan. Vaikka toki google haku tarjoaa semmoista kuin "Cubase 7 crack". Pari muutakin raakiletta kuten metallia (kitarasaundit hakusessa) on, mutta näitä en kuunneltavaksi laita. Todennäköisesti myöhemmin pistän tähän ketjuun ainakin pianoesityksiä. Pikku hiljaa alkaa tuntumaan, että sitähän kehittyy. Toivottavasti kehittyy tuo sävellystuotantokin.

Eikisama95:
Nämähän kuulostavat vallan mielenkiintoisilta O^O, itse ainakin tykkään. Good Job!

Etenkin Gensokyo Millenium oli herkkua korville :3

Korven_soturi:
Kyllä, maukkaalta kuulostavat, etenkin GensoMillenium. :3
Musiikista on sen liiemmin tiiä, mutta tuntuu että Shangai Alice of Meiji 17'sta ois käyny hiukan hitaampi rytmi, että siitä sais smoothin ja hätäilemättömän olosen. Mutta hyvä on se on näinkin.

Ja tää lattari sitten. Pakko nostaa hattua. Jatka samaan malliin. o/

Millenium:

--- Lainaus käyttäjältä: Korven_soturi - Lokakuu 26, 2013, 15:22:07 ---Kyllä, maukkaalta kuulostavat, etenkin GensoMillenium. :3

--- Lainaus päättyy ---

Welp. I'm not tasty.

Mutta ihan hyviltä omaan korvaankin kuulosti.

ObD:
>.ogg

HC

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta