Gensokyo > Kensokyrön yleinen keskustelu

Touhou-musiikki (alkuperäiset & arrange/remix/cover)

<< < (3/44) > >>

Eikisama95:
Nuclear Fusion moe acapella juttu by Komeiji Records?

Yuyuko:
Machikado-Mapozella on kieltämättä runsaasti omaperäistä matskua.  Pääjehun tuubista löytyy muun muassa tämmöiset live-esitykset.

Machikado-Mapoze - Natsuiro no kesshou
Machikado-Mapoze - Cirno-chan omedetou!

Hieda no Mukyuu:
Leve det nordiska samarbetet!


--- Lainaus käyttäjältä: Hieda no Mukyuu - Elokuu 24, 2011, 00:58:14 ---Hain [»Old Worldistä»] oman suosikkisovitukseni, jonka nimeä tai tekijää en tiedä. Minuun tuommoinen mahtipontisuus uppoaa kuin häkä, ja äkkiä aloin nähdä kappaleen mahdollista musiikkivideota päässäni. Se muistutti suunnilleen Cool & Createn »Locked Girlistä» tehdyn »Another»-videon taistelukohtauksia väritettyinä »Tähtien sodan» avaruustaisteluitten eeppisellä tunnelmalla.
--- Lainaus päättyy ---

--- Lainaus käyttäjältä: Janra - Marraskuu 07, 2011, 18:22:56 ---Voisin vaikka vannoa että kyseessä on WAVE-circlen Morriganin sovitus, mutta en nyt löydä sitä mistään. Ärsyttävää vielä koska kappale muutenkin kuullostaa tosi tutulta.
--- Lainaus päättyy ---

--- Lainaus käyttäjältä: Datafox - Marraskuu 08, 2011, 11:40:33 ---Eipä ole ainkaan WAVEa, kuuntelin äsken huvikseni kaikki heidän arrangensa läpi.
--- Lainaus päättyy ---

Tänään Traconin Tōhō-huoneessa ruotsalainen Tōhō-aktivisti Adauchi S. pani taitonsa peliin ja jäljitti puolestani tuon erinomaisen hienon sovituksen. Kyseessä olisi Mooperin »Dear Eastern Blood» albumilta »Infinity Midnight» (julkaistu nähtävästi v. 2008).

Dōjin-piirin nimi on Scarlatto di Levante, jota en osaa näin äkkiseltään kääntää italiasta tunnelmallisesti suomeksi. Englanniksi se olisi jotakin sellaista kuin ’Scarlet of the East’ tai ’Eastern Scarlet’.

Tusen tack, Adauchi-san.

Huopatossu:
Omia suosikkejani alkuperäisistä musiikeista ovat:

Border Of Life
Necro-Fantasy
Nuclear Fusion
History Of The Moon

Oli muuten yllättävän hankala valita vain muutama suosikki, koska kaikki Touhou-musiikki on niin huikeaa.

Sitten siihen mitä kuuntelen enemmän, eli tämä omakustannemusiikki. Pitkälti menee metallin puolelle nämä.

Suosikkiyhtyeeni Undead Corporation. Jännä yhtye siinä mielessä että kaikki levyt ovat todella erilaisia, vaihdellen paikoitellen todella brutaalista mätöstä puhdasta naislaulua ja perinteisiä japanilaisia instrumentteja soveltavaan hevirokkiin. Suosittelen lataamaan diskografian, levyjä lienee jotain kymmenkunta. Muutama esimerkkikappale:
The Silent World Yksi suosikkikappaleistani. Nuclear Fusionin rakenne vain sopii hävyttömän hyvin metalliin.
The Empress Kenties yhtyeen paras kappale, joka kokeilee sinfonista death metallia. Koko kappale on viittaus italialaisen Fleshgod Apocalypse-yhtyeen The Violation-kappaleeseen.
Yoru naku usagi wa yume wo miru Sitten vähän sitä kevyempää materiaalia. Sovitus Invisible Full Moonista. Kaunis kappale.

Sitten yhtye joka pitkälti aloitti kiinnostukseni Touhou...hun? Touhouun? Sai minut kiinnostumaan Touhousta, eli MyonMyon. Kivaa kosketinsoitinpainotteista instrumentaalimättöä.
Steel Of Scarlet

Ja sitten jotain erilaista, eli Virus Key. Silkkaa sinfoniaa ja huikeita sovituksia. Esimerkiksi tämä valssiversio Beloved Tomboyish Daughterista on kivaa kuunneltavaa.
Snowy Waltz

Huh, kylläpä sitä tekstiä tuli, mutta innostun aina kun alan puhumaan musiikista.

Bubbo:
Jotkut alkuperäisistä ihan jees, erityisesti nää

- Hartmann's Youkai Girl
- Futatsuiwa from Sado
- Lunar Clock - Luna Dial
- se Patchoulin stagen alussa soiva jonka nimeä en millään muista

Mut mitä tulee remixeihin, niin ei ikinä oo iskenyt. Mut hei tässä on hieno juttu, voit valita vapaasti jopa kolmesta genrestä! Melodinen kikkelihevi, metalcore ja vocal trance! tai no onhan noit muitakin mutta äärimmäisen marginaalisesti. Kerran löysin ihan mielenkiintosen djent/techdeath arrangen Sakuyan themestä, mutta tarkemmalla kuuntelulla selvis, että riffi oli kopioitu suoraan Meshuggahin New Millenium Cyanide Christistä. Mielikuvituksetonta, moraalitonta ja ennen kaikkea tylsää kuunnella.

https://www.youtube.com/watch?v=9oiNXYIEL_M

Tossa kuitenkin erittäi cool folkkiremiksi Mamizoun tunnarista hullulla bassogroovella stygen puolivälissä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta