Gensokyo > Omat teokset

Vähän lyhyempi cosplay-suunnittelusäie

<< < (19/19)

J_onn_e:
Tästä nyt ei varsinaista cosplayta ole tulossa mutta tämä lienee sopivin lanka tälle.
Pari päivää sitten sain inspiraation tehdä mgs4 solid eye system propin sillä se sopii pienehkön kokonsa vuoksi hyvin pepakura harjoitteluun.
No tietenkään minulla ei ollut nurkissa raskaampaa paperia ja normaalilla tulostuspaperilla työskentely on melko turhauttavaa.
Seuraava hyvä idea tulikin siitä kun muistin että otin töistä roskista ohutta pleksiä ja päätinkin sitten siihen liimailla tulosteet ja leikata osat suoraan muovista.
Pari päivää takana ja täytyy vaan kiittää onneaan siitä että sattui nurkista löytymään hyvää pikaliimaa jolla liittää osat yhteen ja kaksikomponentti epoksiliimaa jolla täyttää koloja ja tehdä pieniä korjauksia.
Tällä hetkellä kyseisestä esineestä ei ole kuvia. Ei siitä hyviä kuvia saisikaan, onhan se osin läpinäkyvä valmistusmateriaalistaan johtuen.
Työvaihe tällähetkellä on seuraava: kaikki osat toisiinsa kiinnitettyinä ja reilulla epoksilla siveltynä. Kovettumisaika vaan on vuorokausi joten hetki kestää ennen kuin pääsen taas hiomaan.

NaCl:
Terve! En olisi uskonut kirjoittavani tähän lankaan ikinä mitään, mutta...

Veljeni tahtoisi cosplayata Demyxiä Kingdom Hearts -sarjasta (tää jätkä) mutta ei tiedä millainen peruukki olisi paras. Peruukin muotoilu ei kuulemma ole ongelma vaan lähinnä oikeanlaisen löytäminen.

Apua?

Juffu:
^ En ole peruukki expertti mutta luultavasti joku "punk" peruukki sopisi pohjaksi. Tai sitten vaan joku vähän pörröisempi.
Tämä tai tämä saattaisi olla sopiva? Jos on ylimääräistä rahaa niin lace front peruukki olisi oivallinen tuohon mutta ne maksaa mansikoita. Onneksi sellaisen voi värkätä itse valmiista peruukista.

Remmi:
Pääsin viimein toteuttamaan pitkään haaveilemani kangashuntin ja tavaraa lähtikin 130€ edestä. Löysin kivat kankaat Reimun, Chenin, Suwakon, Patchoulin ja Wadanoharan cosseihin, vaikka pitänee käydä ostamassa vielä pari muuta kangasta vähäsen lisäksi. Harmittaa että kaupungin ainoa kangaskauppa on suht pieni ja siellä ei ole kovin kummoinen valikoima ainakaan vaatetuskankaita.

Patchoulia suunnittelin eilen ja päätin mukailla EoSD Patchya mutta kun siitä kuvasta ei vaan valitettavasti näy sitä pukua kunnolla niin hankala alkaa tekemään siitä referenssiä ompeluun. Tykkään kuitenkin alkuperäisen Patsulin ruseteista ja haluan tehdä ne niiden punaisten ja sinisten kokorusettien sijaan. Zunartin rusettien väritkin ovat mielestäni kivemmat. Puvun alaosaan ja kenkiin tulee kuitenkin normaalit rusetit.
Alunperin ajattelin käyttää ihan perus puuvillaa, mutta sitten mietin miten mukavalta cossi tuntuisi päällä jos se oli esim. fleeceä, ja sitähän löytyikin sopivaan hintaan (Patchyn asu on muutenkin tarpeeksi pyjama ettei siinä). Väri ei ole niin "violetihtava" kuin toivoisin, mutta vaaleanpunainen ajaa asian ihan yhtä hyvin. Muutenkin tulen käyttämään pastellinsävyjä kirkkaiden tai räikeiden sijaan.

Patchyn otan ainakin mökkimiittiin koska mukava päällä ja ehkä Youmun, ja mahdollisesti jonkun kaappi-Chenin jos saan Juffun kaappi-Raniksi

Vähän kankaita;
Spoiler (click to show/hide)Tuo fleece on sitten pehmein materiaali ikinä. Kaikki muut ovat puuvillaa paitsi sininen, joka on satiinia.

Hieda no Mukyuu:
Tällä nyt ei ole minkäänlaista yhteyttä »omiin teoksiin», mutta halusin hehkuttaa, miten hienoa on, kun joillakuilla oudoilla tyypeillä on aikaa ja rahaa toteuttaa lähes ammattimaisesti sekä Cosplay-varusteet että niitten rakentamisesta kertova video. Kerrankin Youtube suositteli jotakin todella katselemisen arvoista Tōhō-harrastukseen liittyvää!

TechnoAlta: Light-up Cosplay: LED sword with smartphone connectivity (Tenshi Hinanawi, Touhou Project)

Videon musiikkiraitakin on mukavaa kuunneltavaa, mutta sovituksen julkaisutietoja en äkkiseltään löytänyt.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta