Gensokyo > Kensokyrön yleinen keskustelu

Päivän sarjakuva

<< < (2/49) > >>

Pitchin:

--- Lainaus käyttäjältä: Suiggari-Tou - Joulukuu 03, 2010, 21:12:24 ---Koska 4komat ovat kivoja, ja niistä oma suosikkini on melko pitkäänkin jatkunut Life of Maid, joka kertoo Scarlet Devil Mansionin asukeista Sakuyan silmin, ja tietenkin muitakin hahmoja nähdään useaankin otteeseen. Canon-profiileja on tästä turha etsiä, hahmot pohjautuvat melko lailla fandomin keksimiin hahmopiirteisiin (PADeja, pelejä oikeasta maailmasta, laiska Meiling, ahne Yuyuko ja Keine opettamassa nuorempia Touhou-hahmoja kuuluvat siis oleellisesti asiaan), mutta jos insidevitsit ja chibihtävätyyli eivät haittaa, kannattaa katsastaa. Ihan oivaltavaa huumoriakin löytyy.

--- Lainaus päättyy ---
Ja mukavasti vielä KamiNekoYu:lta löytyy YouTubesta animoituja versioita nuista <3

Jonkku:

--- Lainaus käyttäjältä: Itchiko - Joulukuu 04, 2010, 13:59:29 ---Ja mukavasti vielä KamiNekoYu:lta löytyy YouTubesta animoituja versioita nuista <3

--- Lainaus päättyy ---
Ite en tykkää. Enemmänkin vaan ärsyttää ne.

Selleri:
Nyt tuli jouluinen olo.

MKtsudo:

--- Lainaus käyttäjältä: Selleri - Joulukuu 05, 2010, 02:46:48 ---Nyt tuli jouluinen olo.

--- Lainaus päättyy ---

Pagerattaa! Ja suosittelen tutustumaan herran (?) muuhunkin tuotantoon. Tässä yksi. Kummempia varoituksia tuota varten ei muistaakseni ole syytä antaa, mutta teema siinä on melko synkkä, vaikka asiaa huumorin keinoilla käsitelläänkin.

Numbbi:
Byakuren kehitti energia juoman.

Nauroin. Paljon.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta