Todellisuus > Esittele itsesi

moikka

(1/2) > >>

alfauros89:
moikka eli oon alfauros89 tuun postaa tänne lähinnä mun omatekemiä touhou meemikuvia

Hieda no Mukyuu:
Annahan palaa siis.

Jos kysymyksessä kerta ovat ihan omat tekemät kuvet, niin suosittelen oman säikeen perustamista »Omat teokset» ‑al(f)afoorumille.

Niin sanotun tuplapostaamisen kieltävät säännöt eivät ole voimassa, jos sinulla on jokaisessa viestissäsi tarjota uutta meemisisältöä. Sen sijaan jos tulee mieleen vain kirjoittaa jokin lisähuomautus päivää aikaisemmin julkaistuun meemikuvaan, niin silloin on suositeltavaa muokata aiempaa viestiä. Hyvä olisi pitää myös sisällökkäitten viestien välillä taukoa 2–7 päivää, aivan vähintään runsas vuorokausi, mikäli niistä aivan yksinään keskustelee. Tuotteet riittävät pitemmäksi aikaa ja tarjoavat kävijöille enemmän iloa, kun niitä ei kippaa kaikkia kerralla samaan läjään.

Ylipäänsäkään ei nykytilanteessa katsota kovin karsaasti sitä, jos sama henkilö julkaisee samassa säikeessä perättäisiä viestejä. Tuplapostausten poistamisen (deletoimisen) kynnys on kuitenkin hyvin matala, jos aikavälit ovat kovin lyhyitä taikka sisältö riidanhaluista, sekavaa tai kerrassaan turhanpäiväistä.

bitofhope:
Moi postaa meemejä

Tasoittaja:
Moi, kuinka paljon on monta?
Meneekö leivässä juusto vai kinkku päälle?

Hieda no Mukyuu:

--- Lainaus käyttäjältä: Tasoittaja - Maaliskuu 25, 2021, 10:50:48 ---Moi, kuinka paljon on monta?

--- Lainaus päättyy ---
Vielä tärkeämpää: montako on muutama?!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta