Kesä uudistaa

Useimmat ovatkin varmaan huomanneet uuden ulkoasun foorumilla. Se oli ensimmäinen osa kesän tuomia uudistuksia ja nyt niitä tuleekin lisää.

Meillä on uusi etusivu, josta uudet kävijät näkevät helposti mitä Touhou on sekä uusimmat postaukset foorumille ja blogiartikkelit. Etusivun tarkoituksena on helpottaa sivustolle pääsyä ja olla hieman käyttäjäystävällisempi. Toivottavasti nautitte ja muistakaa että Palautelaatikko alue foorumilla on aina avoin, joten rohkeasti ehdotuksia ja korjattavaa jos löytyy sinne.

Kategoria(t): Touhou.fi sivusto. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>