Frostbite 2018

Tämänkertainen Desucon oli osaltani tässä… Kävellessäni rautatieasemalta Sibeliustalolle tunsin pientä kuumeilua, joka ei johtunut tavallista leudommasta talvisäästä, joten päätin hetken seikkailtuani karata aiemmin kotiin lepäämään.

Vähäisten kokemusteni perusteella voin vain sanoa suomalaisen coniskenen kuolleen: Jonot olivat yllättävän lyhyitä, myyntisalissakin oli tilaa, ruokalassa ei tarvinnut epätoivolla etsiä vapaita paikkoja ja luennoillakaan ei ollut pelkoa joutua istumaan jonkun vieressä.

Tosin tämä on #mieripide

Akyuun koskemattomien lisäksi näin Hidden Star in Four Seasonin ja Antinomy of Common Flowersin myynnissä.

Myyntisaliin palataksenin minua suunnattomasti ihmityttää kuinka sitä aina päätyy vinguttamaan korttia vaikka kuinka on yrittänyt kuluvien kuukausien aikana laittaa rahaa syrjään ja vannottaa itselleen käyttävänsä vain tähän tarkoitukseen säästetyn summan… Ehkä ensi kerralla jätän rahat ja kortin suosiolla kotiin, niin ei tarvitse pelätä törsäävänsä.

Ensi kerrasta puheen ollen pitänee hieman sosialisoitua enemmän ja katsoa josko ensi desussa uskaltaisi myös moikata ihmisiä sen sijaan, että terrorisoisi heitä discordissa… Mutta se on sen kerran huoli.

Koska itsellä Desucon jäi näin lyhyeksi niin toivoisin kommenteihin muiden kokemuksia tapahtumasta.

Kategoria(t): Conit, Meta, Touhou Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>