Esittelyssä: Ultimate Sunflower Creation


Pidätkö Touhousta? Maistuuko Minecraft? Siinä tapauksessa Shiso no han Ultimate Sunflower Creation (2012) on peli sinua varten!

Käytännössä kyseessä on kaksiulotteinen simuulatio, jossa pelaaja astuu Yuka Kazamin kenkiin tavoitteenaan teurastaa karateiskuilla eläimiä, puita ja muita vastaan tulevia asiota; pahalle päälle satuttuaan Yuka voi myös porautua paljain nyrkein läpi kallioiden raivatakseen tilaa puutarhalleen.

Kuten tästä voi päätellä pelillä ei ole mitään tarinaa tai tavoitetta… Ultimate Sunflower Creation on yksinkertainen Minecraft klooni, missä pääpaino on viettää aikaa ja nauttia kauniista ilmasta. Kahvituntien piristeeksi tarkoitettu pikkupeli siis.


Esikuvansa tapaan Ultimate Sunflower Creationissa on satunnaisesti generoituva maailma, vuorokausirytmi sekä erilaisia biomeja… Myös tavaroiden tekeminen sekä puettavat varusteet ovat löytäneet tiensä peliin; työkaluja ja aseita tosin Yuka ei käytä vaan nyrkki puhuu puolestaan.

Tavaroiden tekemisestä pitää vielä mainita, että reseptit näyttäisi olevan samat kuin esikuvassaankin: Esimerkiksi crafting table syntyy neljällä puupalikalla ja tikkuja kahdella.


Vaikka Ultimate Sunflower Creation on mielenkiintoinen Minecraft kopio niin suosittelen pelaamaan sitä ohjaimella: vaikka peli tukeekin näppäimistöä niin näppäinasettelu on hankala ja ruudulla näkyvät avusteet kuvastavat Playstation-ohjaimen nappuloita. Tallennuspaikkojakin pelissä on vain yksi eli jos haluat välillä kokeilla toista maailmaa on sinun manuaalisesti varmuuskopioitava ”save” -kansio.

Kategoria(t): Pelit, Touhou Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>