Touhou.fi

Gensokyo => Kensokyrön yleinen keskustelu => Aiheen aloitti: Hieda no Mukyuu - Toukokuu 10, 2012, 22:16:34

Otsikko: Oma loitsukorttisi!
Kirjoitti: Hieda no Mukyuu - Toukokuu 10, 2012, 22:16:34
Askarreltavaa tylsiksi hetkiksi: kehitä itsellesi oma loitsukortti (http://en.touhouwiki.net/wiki/Spell_Card) (engl. spell card). Vaikeustasoja on neljä.

Helppo: Keksi loitsulle suomen- tai englanninkielinen nimi (valinta on vapaa), joka kuulostaa oikeasti Tōhōlta (ole runollinen!) ja kuvaa luonnettasi, nettihenkilöllisyyttäsi, jotakin tapaasi tai harrastustasi, pukeutumistyyliäsi tai ylipäänsä jotakin, minkä tunnet omaksesi.

Tavallinen: Keksi loitsulle nimi, joka toimii sekä suomeksi että englanniksi (hyvinkin vapaat käännökset hyväksytään). Kehitä lyhyt kuvaus siitä, miten loitsu toimii ja miltä se näyttää (näköhavainnon kuvaus on pakollinen, muilla aisteilla havaittavia vaikutuksia saa halutessaan lisätä).

Vaikea: Kuten tavallinen taso, mutta kuvauksen on oltava laaja ja yksityiskohtainen. Piirrä lisäksi vähintään yksi kuva siitä, miltä loitsusi näyttää käytössä.

Mielipuolinen: Loitsun nimen on toimittava vähintään suomeksi, englanniksi ja japaniksi (vapaat käännökset hyväksytään edelleen, mutta kaikkien kolmen version on oltava zunmaisen runollisia). Loitsun sanallinen kuvaus kuten vaikealla tasolla. Tee animaatio siitä, miten käytät loitsukorttisi danmaku-taistelussa.