Touhou.fi

Todellisuus => Off-topic keskustelu => Aiheen aloitti: MKtsudo - Joulukuu 08, 2010, 19:02:36

Otsikko: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: MKtsudo - Joulukuu 08, 2010, 19:02:36
Olen melko varma, että meistä monella tällaisia enemmän tai vähemmän pörröisiä otuksia nurkissa pyörii. Miksemme siis esittelisi niitä ja keskustelisi aiheesta muuten vain?

---

Luna
(http://i424.photobucket.com/albums/pp323/MKtsudo/trolollollol/th_263f64f4.jpg) (http://i424.photobucket.com/albums/pp323/MKtsudo/trolollollol/263f64f4.jpg) (http://i424.photobucket.com/albums/pp323/MKtsudo/trolollollol/th_88bd9465.jpg) (http://i424.photobucket.com/albums/pp323/MKtsudo/trolollollol/88bd9465.jpg)
Talon kuopus, joka syntyi keväällä 2009. Maatiaiskissaksi Luna on erittäin tuuhea- ja pitkäkarvainen; häntä on pölyhuiskan luokkaa ja harjata tuota poloista saa tasaisin väliajoin. Melko leikkisä otus ja kova metsästämään. Ulkona on pakko käydä monta kertaa päivässä, jolloin sisällä käydään vain syömässä ja nukkumassa. Nyt varsinkin talven ja pakkasten tultua oletimme täällä, että se ei ulkona enää viihtyisi, mutta turha oletus. Luna on varsin feminiinisestä nimestään huolimatta kolli, leikkautettu sellainen.

Ninja
(http://i424.photobucket.com/albums/pp323/MKtsudo/trolollollol/th_00e76725.jpg) (http://i424.photobucket.com/albums/pp323/MKtsudo/trolollollol/00e76725.jpg) (http://i424.photobucket.com/albums/pp323/MKtsudo/trolollollol/th_2a0789f8.jpg) (http://i424.photobucket.com/albums/pp323/MKtsudo/trolollollol/2a0789f8.jpg)
Kahdeksanvuotias Ninja edustaa talossamme sitten sitä vanhempaa miessukupolvea, ollen huomattava esikuva Lunalle. Ninjaa emme ole leikkauttaneet, jolloin voisi olettaa testosteronin ohjailevan sen elämää turhankin vahvana, mutta aivan päinvastoin on asian laita: Ninja on melko pehmo luonteeltaan. Konflikteissa se on kuin uke, joka pakenee ja valittaa, jopa leikeissä Lunan kanssa. Tuntuu elävän kuivamuroilla.

Minttu
(http://i424.photobucket.com/albums/pp323/MKtsudo/trolollollol/th_51a67142.jpg) (http://i424.photobucket.com/albums/pp323/MKtsudo/trolollollol/51a67142.jpg) (http://i424.photobucket.com/albums/pp323/MKtsudo/trolollollol/th_18ea4682.jpg) (http://i424.photobucket.com/albums/pp323/MKtsudo/trolollollol/18ea4682.jpg)
Kummankin kollimme äiti on jo viriili 12-vuotias rouva. Näistä kolmesta ehkä ihmisrakkain, joka tulee aina työntämään päätään kohti, kun kuulee nimensä, vaatien kiihkeää rapsuttamista ja kyhnäämistä. Iän myötä Minttu on huomattavasti laiskistunut, ja toisin kuin Luna, viihtyy paljon mieluummin sisällä lämpimässä nukkumassa milloin kenenkin sängyn jalkopäässä. Liikuntaa Minttu kyllä on silti saanut ja saa Lunan jäljiltä osakseen, ja matot ovat rullalla, kun ne juoksevat huoneesta toiseen.

Klassisen kissat vastaan koirat -kysymyksen kohdalla annan ymmärrettävästi ääneni kissoille, mutta perhoskoirienkin kanssa pyörittyä voin myöntää koirissakin olevan omat hyvät puolensa.
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Tuffe - Joulukuu 09, 2010, 18:27:02
Ei oo enää lemmikkejä meillä. Mutta oli josksu gerbiilejä(ne on sellasia hiiren näkösiä, jos joku ei tiiä) itselläni ihan omana oli gerbbu nimeltä Toffee(arvatkaapas sen väritys :P) Reyiolla oli gerbbu nimelta Nasu, se oli kaikista pelokkain kun se tuli meille. Ja yhel toisel siskollamme oli gerbiili nimeltä Ruusu. Kaikki gerbiilit oli siskoksia. Ja sitten kaikkien yhteinen gerbiili ja kaikista vanhin oli Jördis. (hiano nimi :D)
Gerbiileistä ensin kuoli Jördis, olikohan se vuoden päästä Toffee >; Sitten kai myöskin vuos eteenpäin ja Nasu kuoli. Ja kaikista kauiten eli Ruusu, siitä en muista tarkkaa päivää millon se kuoli, mutta se oli päivä ennenkuin koulut alko vuonna jotain.(olin menos vitoselle)
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: punakone - Joulukuu 09, 2010, 19:10:44
Meilläkin eläimiä ollut jonkun verran, kissoja niin kauan kuin minä muistan, kaikki maatiaiskissoja. Ensin oli Topi ja Santtu jotka molemmat kuolivat kun olin ala-asteella, Topi iso mustavalkoinen kolli ja Santtu harmaavalkea. Akvaariokin oli mutta se ei ollut mikään menestys kun kannatti ottaa just ne reviirikalat sinne keskenään.

Sitten tuli undulaatteja pari kappaletta ja niiden seuraksi vielä seeprapeippoja, jotka kuitenkin annettiin pois.

Nykyään on pelkkä kissa Vilma pitämässä myyrät ja hiiret aisoissa kun siskokin vei koiransa Retun mukanaan kun muutti pois.
Kuvassa Retu:
(http://i54.tinypic.com/t05gcl.jpg)
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Pitchin - Joulukuu 09, 2010, 20:27:21
 Neiti Bella Hukkanen  (http://strawberry-itchiko.deviantart.com/art/Bella-da-dog-183892017) aka Karvainen aka Karvapallo aka Aus Aber Von Zu-näppylä ect ect rakkaalla koiralla on monta nimeä, lyhyesti hää on Bella. Rotu on äitin nimittämästi Jalomikseri eli yleisminike sekarotuinen.
8kk ollessaan tuli meille kun tartutin äitiin koirakuumeen ja löytykin tämä karvakorva netistä, ja vanha isäntä joutui luopumaan koirasta vaimon tullessa allergiseksi. 20e olis maksanut, mutta maksettiin äitin kanssa 50e kun saatiin muutenkin kaikki Bellan tarvikkeet mukaan.
Hieman säikky ja arka oli alkuaikoina ja karkaskin usein (eräs päivä karkureissu kesti klo 8-18, etittiin ties mistä kaukaa kun yhtäkkiä tuleekin puhelu siitä ihan meidän kodin läheltä, nykyään Bella käykin siellä pari kertaa kuussa leikkimässä "poikakaverinsa" Mörkön kanssa : D
Nykyään hukka viihtyy erittäin mielellään ja on se vaan niin lutu kun tulee mökillä nukkuun miun jalkopäähän <3
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Hilselinko - Joulukuu 09, 2010, 23:55:26
Meille pitäis tulla kaks kissaa, mut se nyt on vaan venynyt ja venynyt koko syksyn ja kohta puolet talvevstakin... tartteisin kyllä sellasia karvakasoja piristämään päivään kun saavun kotiin koulusat. Olis heti joku joka on kiinnostunut musta kun tulen himaan, tai sit se olis kiinnostunut ruuasta... tiedähäntä.
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Lattianpesuaine - Joulukuu 10, 2010, 10:44:39
meillä on kaksi kissaa... toinen on sekarotunen maatiainen ja toinen Ragdoll.
Tämä tässä on Vallu
(http://i53.tinypic.com/15ew7pk.jpg)
Vallu on valko harmaa kirjava, 5v. vanha kollin roikale, ystävällinen ja usein rauhallinen. mitä nyt vieraita ahdistelee nuuhkimalla ja nuolemalla niitten jalkapohjat. mitä nyt selkää se ei oikee anna silittää kun putosi alespuusta vuonna 2008 josta sille on tullut sydän vika myös.

toisesta mulla ei ole oikee hyvää kuvaa tällä koneella (laitan sen kun pääsen kotiin)
Tämä on kissani josé (immanuel on sen rotu nimi) rodultaa Ragdoll ja josé on aika arka kissa ragdolliksi ja se on 1v. vanha ja suklaanaamio väritys.
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: yuki_tears - Joulukuu 26, 2010, 22:22:09
Meillä on kaksi Siperian huskyä; ICE ja Willie. ICE tuli meille vuonna 2006, koska pieni Indy jäi auton alle ja kuoli piti saada tilalle uusi husky. Itse taisin nimetä ICEn (lausutaan Ike, mutta kirjoitetaan ICE) Ihmettelen vieläkin miksi nimi ehdotukseni otettiin käyttöön, saattaa toisaalta johtua ICEN eriparia olevista silmistä toinen silmä on ruskea ja toinen jäänsininen. ICE on väritykseltään mustavalkoinen.
Willie taas hankittiin meille saman vuoden jouluna, pitkän ruinaamisen jälkeen, muutenkin ICE oli todella yksinäinen ja masentunut joten lajitoveri todellakin piristi sitä. :) Willie on sinisilmäinen ja väritykseltään punavalkoinen.
 ICEä ei ole viety näyttelyihin eikä ICEllä ole mahdollista tehdä jonkun narttuhuskyn kanssa pentuja toisin kuin Williellä, joka on saanut nauhan yhdestä näyttelystä (ei minkään erikoisen, mutta kuitenkin sellaisen mistä voi olla vähän iloinen) Willie on tehnyt myös pentuja yhden Oodi nimisen huskyn kanssa. -VOI ETTÄ NE PENNUT OLI LUTUSIA! <3-
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Jagdpanther - Helmikuu 02, 2011, 21:51:41
Onhan noita kissoja ja koiria löytynyt, mutta vain koirille on annettu oikeat nimet (eläinsyrjintää?), joten kerronpa koirista sitten...

Ensimmäinen koira oli Suomen ajokoira Hula. Isäntä on ollut aina niin kova metsämies, että tuo oli yksi koirista josta olen juttua kuullut. Meni kuitenkin pois, kun kuoli vanhuuteen. Toinen koira oli Poju, saman rotuinen. Monta vuotta tämäkin hauveli oli ajokoirana, ja kiipesi pari kertaa jopa korkean aitauksen yli karkumatkoille. Senkin elettyä aikansa sekin lähti iän myötä. Kolmas koira oli Keisari, joka aikaisempien koirien tavoin oli todella mukava, jopa kissa tykkäsi siitä. Elinkaari jäi kuitenkin paljon lyhyemmäksi, kun sen toinen silmä pullistui isommaksi, luultavasti myös sokeutui, ja kerran sen karkasi haavoittaen pahasti itseään, jolloin sille piti laittaa kuula kalloon.

Sitten on tämä viimeisin riesake Jämy, dreeveri. Täysin kuriton eikä ole ollut myöskään mitään muuta kuin pelkkää riesaa (4kk. aikana se on kerran kuseksinut ja oksentanut lattialle, paskonut matolle ja repinyt eteisen ovesta ja keittiön ikkunasta verhot). Eikä myöskään ollut kiva, kun koira alkoi ulisemaan kuuden aikaan aamulla useaan otteeseen. (Jos tahdotte tietää minkä muunkaan takia en siitä pidä, niin kysykääs).

Ja jos tulee kysymys kissa vai koira, niin ehdottomasti kissa. On ollut nääs sen verran mukavampia kokemuksia niiden eläinten kanssa...

Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: pawwo - Helmikuu 03, 2011, 18:58:36
Minulla on kissa nimeltä Emmi :3
(http://img715.imageshack.us/img715/9607/kuva126kopio.jpg)
(http://img20.imageshack.us/img20/3636/emmikopio.jpg)
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: hwllu - Maaliskuu 21, 2011, 00:58:59
itselläni on vähän enemmän ja  vähemmän karvainen lemmikki joka tottelee nimeä Lape.....
..siisei. totanoin.. mutku lape ois niin mahtava lemmikki..

ps. voin ottaa teiät muutki :O!
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Lattianpesuaine - Maaliskuu 21, 2011, 08:08:45
itselläni on vähän enemmän ja  vähemmän karvainen lemmikki joka tottelee nimeä Lape.....
..siisei. totanoin.. mutku lape ois niin mahtava lemmikki..

niin mähän oon niin mahtava lemmikki :D
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Datafox - Maaliskuu 21, 2011, 10:27:06
ps. voin ottaa teiät muutki :O!
Ota ketkä haluat mutta MINÄ OTAN SINUT!!
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: hwllu - Maaliskuu 21, 2011, 19:08:39
ps. voin ottaa teiät muutki :O!
Ota ketkä haluat mutta MINÄ OTAN SINUT!!
sen jos teet :O! sain vihdoinki kodin, pääsen pois ojasta <3 jeee!
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Datafox - Maaliskuu 21, 2011, 19:41:43
ps. voin ottaa teiät muutki :O!
Ota ketkä haluat mutta MINÄ OTAN SINUT!!
sen jos teet :O! sain vihdoinki kodin, pääsen pois ojasta <3 jeee!
Vittu, tajusin just että auto on jo täynnä kun tuun lapelta takasin treelle, mutta takakonttiin mahtuu :D
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: hwllu - Maaliskuu 21, 2011, 19:47:36
ps. voin ottaa teiät muutki :O!
Ota ketkä haluat mutta MINÄ OTAN SINUT!!
sen jos teet :O! sain vihdoinki kodin, pääsen pois ojasta <3 jeee!
Vittu, tajusin just että auto on jo täynnä kun tuun lapelta takasin treelle, mutta takakonttiin mahtuu :D
onneksi en itse sinne tule 8)
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Nekazh - Maaliskuu 22, 2011, 17:05:00
Pitääpäs sitä itsekkin postata omat kissat tänne...HETI KUN SAAN SEN KAMERAN TAKAISIN

...ollu jo kuukausia jossain -.-
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: MKtsudo - Huhtikuu 12, 2011, 17:48:01
(http://i424.photobucket.com/albums/pp323/MKtsudo/muistot/luna_ikuisesti.jpg)

Metsästäminen taisi koitua Lunan kohtaloksi ja auto osoittautui kissaa vahvemmaksi. Onneksi Lunan ei tarvinnut ymmärtääkseni kärsiä ja Luna elää silti valokuvissa ja muistoissani. Ikuisesti lämmöllä muistaen.
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Datafox - Huhtikuu 12, 2011, 17:57:18
*kaunis kuva*

Metsästäminen taisi koitua Lunan kohtaloksi ja auto osoittautui kissaa vahvemmaksi. Onneksi Lunan ei tarvinnut ymmärtääkseni kärsiä ja Luna elää silti valokuvissa ja muistoissani. Ikuisesti lämmöllä muistaen.
*saaaaaaadface*
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Millenium - Huhtikuu 12, 2011, 18:13:56
*kuva kauniista kissasta*

Metsästäminen taisi koitua Lunan kohtaloksi ja auto osoittautui kissaa vahvemmaksi. Onneksi Lunan ei tarvinnut ymmärtääkseni kärsiä ja Luna elää silti valokuvissa ja muistoissani. Ikuisesti lämmöllä muistaen.

Eli varmasti pitkän ja hyvän elämän.... Surullista kun lemmikkieläin kuolee.
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: pawwo - Huhtikuu 12, 2011, 18:14:52
Lainaus
*kuva*

Metsästäminen taisi koitua Lunan kohtaloksi ja auto osoittautui kissaa vahvemmaksi. Onneksi Lunan ei tarvinnut ymmärtääkseni kärsiä ja Luna elää silti valokuvissa ja muistoissani. Ikuisesti lämmöllä muistaen.
;___; aivan liian usein käy näin... toivotaan ettei joutunut kärsimään
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Juhozki - Huhtikuu 12, 2011, 19:00:11
Metsästäminen taisi koitua Lunan kohtaloksi ja auto osoittautui kissaa vahvemmaksi. Onneksi Lunan ei tarvinnut ymmärtääkseni kärsiä ja Luna elää silti valokuvissa ja muistoissani. Ikuisesti lämmöllä muistaen.

(http://img.photobucket.com/albums/v355/Juhozki/Infinity/SnakeSalute.jpg)
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Jerzu - Huhtikuu 12, 2011, 20:18:24
Inhottaa kun tämmöistä pääsee tapahtumaan.  :(
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Suiggari-Tou - Huhtikuu 12, 2011, 20:20:28
*kuva kauniista kissasta*

Metsästäminen taisi koitua Lunan kohtaloksi ja auto osoittautui kissaa vahvemmaksi. Onneksi Lunan ei tarvinnut ymmärtääkseni kärsiä ja Luna elää silti valokuvissa ja muistoissani. Ikuisesti lämmöllä muistaen.

Surullista etten päässyt koskaan tapaamaan tätä kissaa vaikka eläimistä ja varsinkin kissoista ja koirista pidänkin. Mutta hyvä että kärsiä ei tarvinnut vaikka menetys tuntuukin ikävältä ja jopa raskaalta.
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Lattianpesuaine - Huhtikuu 15, 2011, 09:52:45
Metsästäminen taisi koitua Lunan kohtaloksi ja auto osoittautui kissaa vahvemmaksi. Onneksi Lunan ei tarvinnut ymmärtääkseni kärsiä ja Luna elää silti valokuvissa ja muistoissani. Ikuisesti lämmöllä muistaen.
SnakeSalute.jpg
niisk... inhottaa kun tälläsitä tapahtuu.. ;__;
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Beardmaster - Huhtikuu 17, 2011, 02:18:10
(http://img402.imageshack.us/img402/883/koira.jpg)
tommonen paskalta ja vitulta haiseva koira löytyy meiltä
....

noh onha meillä 2 mäyräkoiraa myös mutta vihaan niitä ylikaiken. paskovat ja kusevat sisään jatkuvasti.
aivan turha sitten tulla sanomaan että ovat pentuja. asennevammasia kusipäitä ne on. tunti hillutaa ulkona ja muuta tehä ku kaiveta maata.
lenkin päätteeks kuset ja paskat eteisen matolle

EDIT: niin unohtui mainita. tuo kyseinen koira on kuuro osittain. arvaa onko kiva yrittää saada se ulos lenkille ku pitää mennä korvan vieree huutaa
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Lattianpesuaine - Huhtikuu 17, 2011, 02:31:23
tommonen paskalta ja vitulta haiseva koira löytyy meiltä
kiva tietää tälleen kolmelta aamuyöstä :D oikeesti
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Jerzu - Kesäkuu 19, 2011, 20:05:18
Tämmöisiä tuli eilen taloon. (http://www.youtube.com/watch?v=zm0l-NE80DY)
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Millenium - Kesäkuu 19, 2011, 20:16:29
Tämmöisiä tuli eilen taloon. (http://www.youtube.com/watch?v=zm0l-NE80DY)

Söpöjä pikku eläimiä.
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Tuffe - Kesäkuu 19, 2011, 20:34:21
Tämmöisiä tuli eilen taloon. (http://www.youtube.com/watch?v=zm0l-NE80DY)

Söpöjä pikku eläimiä.

Todellakin :3
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: pawwo - Kesäkuu 19, 2011, 20:34:45
Tämmöisiä tuli eilen taloon. (http://www.youtube.com/watch?v=zm0l-NE80DY)
Aaaaawwwwww  ;)
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Lattianpesuaine - Kesäkuu 20, 2011, 19:58:06
Tämmöisiä tuli eilen taloon. (http://www.youtube.com/watch?v=zm0l-NE80DY)
aivan ihania :3
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Juhozki - Kesäkuu 20, 2011, 20:23:12
Tämmöisiä tuli eilen taloon. (http://www.youtube.com/watch?v=zm0l-NE80DY)
Pitää käydä kattelee joskus :3
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Suiggari-Tou - Kesäkuu 21, 2011, 00:34:44
Tämmöisiä tuli eilen taloon. (http://www.youtube.com/watch?v=zm0l-NE80DY)

Tahtoisin vain paijata ja saada mielettömän allergiakohtauksen ;____;
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Pitchin - Kesäkuu 21, 2011, 09:34:22
Tämmöisiä tuli eilen taloon. (http://www.youtube.com/watch?v=zm0l-NE80DY)
Miksi? Miksi kissanpennut on aina niiiin MOE ;A;
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: punakone - Heinäkuu 07, 2011, 20:52:56
Ole yksin kotona. Kuule että auto tulee pihaan. Mene röökille. Vastassa on tämä. (http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/264011_1798904138965_1430620568_31426825_6601510_n.jpg)

Että semmosta, faija toteutti uhkauksena ja talossa on nyt taas koira edellisen tilalla minkä sisko muuttaessaan vei. Sekarotuinenhan tuokin mutta tämä on koirasusi, papereiden mukaan 35% sutta mutta vähän epäilen.
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: yuki_tears - Heinäkuu 07, 2011, 22:07:12
Ole yksin kotona. Kuule että auto tulee pihaan. Mene röökille. Vastassa on tämä. (http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/264011_1798904138965_1430620568_31426825_6601510_n.jpg)

Että semmosta, faija toteutti uhkauksena ja talossa on nyt taas koira edellisen tilalla minkä sisko muuttaessaan vei. Sekarotuinenhan tuokin mutta tämä on koirasusi, papereiden mukaan 35% sutta mutta vähän epäilen.

Se on niin söpö! >_<
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: pawwo - Heinäkuu 07, 2011, 22:14:43
Ole yksin kotona. Kuule että auto tulee pihaan. Mene röökille. Vastassa on tämä. (http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/264011_1798904138965_1430620568_31426825_6601510_n.jpg)
Aaaaaaawwwww :3
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Impopentti - Heinäkuu 08, 2011, 00:02:14
Ole yksin kotona. Kuule että auto tulee pihaan. Mene röökille. Vastassa on tämä. (http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/264011_1798904138965_1430620568_31426825_6601510_n.jpg)

Että semmosta, faija toteutti uhkauksena ja talossa on nyt taas koira edellisen tilalla minkä sisko muuttaessaan vei. Sekarotuinenhan tuokin mutta tämä on koirasusi, papereiden mukaan 35% sutta mutta vähän epäilen.

Toivottavasti tuo ei ole samanlainen hirviö ku kaverini koirasusi... Se tuhos sen koululaukun, puolet vaatteista, uudet kengät, DSsän, aurinkolasit, ja luoja tietää mitä muuta... Sit se ei kuuntele MITÄÄN! Ja jos sitä rankasee jostain tohelluksesta se puree... Että joo... Sellanen pikku söpöliini... Musta se ei pidä yhtään :'DD

Mutta onneks meijän koirat on nii ihania :33 Sekarotuen pikku nappi jossa perhoskoiraa ja suomenpystykorvaa ja sitten meijän Rölli, saksanpaimenkoira <3 Nappi alkaa pikkuhiljaa olee aika pappa, sokeutta on ilmenny ja muutenki siitä on tullu paljon sosiaalisempi vanhuuspäivien saatossaja Rölli on muuten vaan vähän vajokki :'D
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Miss Alice - Heinäkuu 17, 2011, 22:23:58
Ole yksin kotona. Kuule että auto tulee pihaan. Mene röökille. Vastassa on tämä. (http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/264011_1798904138965_1430620568_31426825_6601510_n.jpg)

Awwwwwittelin ääneen. Mutta huhhuh, tsemppiä tuon otuksen kanssa, toivottavasti oppii pieni koirasusi nopeasti talon tavoille!
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: yuki_tears - Heinäkuu 28, 2011, 14:29:53
Vein Tuhwin kanssa koirani ICEn ja Willien uimaan. Ja sain kuvattua Willibudista uitivideon. Harmi vain että kun Willibud nousee järvestä se näyttää ihme ruipelolle. Mutta kun Willien turkki on kuiva niin se on hirvittävän kokoisen näköinen. Mutta kuitenkin se video.
http://www.youtube.com/watch?v=Gw7V24wfiD0
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Datafox - Elokuu 02, 2011, 18:23:31
Kotiin tuli tänään uusi hamsteri, vanhan kuolemasta pari kuukautta. Nimeksi annettiin Helmi. Kuvia tulee jos väki tahtoo (vielä ei oo otettu)
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Pitchin - Elokuu 02, 2011, 21:07:11
Kotiin tuli tänään uusi hamsteri, vanhan kuolemasta pari kuukautta. Nimeksi annettiin Helmi. Kuvia tulee jos väki tahtoo (vielä ei oo otettu)
minä en ees sitä ekaa kunnolla päässyt näkemään joten kuvat ois ihan kiva nähä
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Kougyoku - Elokuu 02, 2011, 21:16:16
Kotiin tuli tänään uusi hamsteri, vanhan kuolemasta pari kuukautta. Nimeksi annettiin Helmi. Kuvia tulee jos väki tahtoo (vielä ei oo otettu)

Itsellänikin on ollut hamsuja ja söpöjä ovat, joten kuvia vaan tänne :-------)
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Millenium - Elokuu 02, 2011, 21:20:56
Kotiin tuli tänään uusi hamsteri, vanhan kuolemasta pari kuukautta. Nimeksi annettiin Helmi. Kuvia tulee jos väki tahtoo (vielä ei oo otettu)

Hamsterit ovat kivoja. Kuvat olisivat tervetulleita. Minkäslainen hamsteri tuli? Itselläni on ollut vain talvikkoja ja yksi roborovski.
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Beardmaster - Elokuu 07, 2011, 02:52:05
haluaisin lemmikin tänne omaa kämppää mutta ne tuovat vain liikaa vaivaa. muutenki nää nykyset villakoirat tuottaa ongelmia plus se kun tiskialtaassani kasvaa valkosta elämää
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: covechan - Elokuu 07, 2011, 05:15:11
Hippu.
http://dl.dropbox.com/u/36030921/kitta1.jpg (http://dl.dropbox.com/u/36030921/kitta1.jpg)


Eila.
http://dl.dropbox.com/u/36030921/kitta.jpg (http://dl.dropbox.com/u/36030921/kitta.jpg)
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Jagdpanther - Elokuu 31, 2011, 17:28:10
En ole tainnutkaan tuosta meidän paskanokasta laittaa mitään kuvaa aikaisemmin.

(http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/249341_1759836117949_1300411675_31623645_1467494_n.jpg)
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: punakone - Lokakuu 05, 2011, 18:22:26
(http://dl.dropbox.com/u/14862032/DSC01721-2.jpg)

(http://dl.dropbox.com/u/14862032/DSC01738-2.jpg)

Pari uutta kuvaa Leevistä, tässä kuussa 6kk täyttää ja on se mokoma kasvanut. Ja vielä jatkaa kasvamista.

Eilen käytiin koirapuistossa niin sinne tuli toinenkin koirasusi, 2 vuotias ja se oli jo ihan tajuttoman kokoinen, takajaloille kun nousi niin oli mun mittanen. Meinas syödä siellä yhen pikkuterrierin mutta osuikin vahingossa sen terrierin omistajan jalkaan. Ei kyllä siitä jälkeä jäänyt ja vähän ihmettelin miksi se pikkuterrieri piti tuoda samaan aitaukseen missä oli tosiaan pelkästään isoja koiria. Muuten kyllä tosi mukava se vanhempi susikoira, ei arastellut ihmisiä ja antoi minunkin ihan rapsuttaa sitä suorastaan ja tahtoi vielä halata. Meidän Leeville se kerran ärähti, mutta Leevi fiksuna osasi alistua niin sen jälkeen mitään sanonut Leeville enää.
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Miss Alice - Lokakuu 05, 2011, 20:48:39
*punakoneen ihana koirasusi*

Ihana~ Miten tuollaisen kanssa on tullut pärjättyä, mitä olen jostain lukenut, ne ei ole ehkä helpoimpia otuksia? Mutta on kyllä kaunis ja uljas otus. (=kieli pitkällä kummassakin kuvassa xD)
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: punakone - Lokakuu 05, 2011, 21:32:33
Ohan tuo pikkasen itsepäinen mutta kun sen jekuttaa tekemään asioita ja palkitsee siitä niin se oppii. Näiden kanssa rankaiseminen on aika turhaa ja voi jopa kostautua. Palkitsee hyvistä asioista niin se sit oppii välttämään niitä pahoja. Muuten kyllä, se on avoin koira ja leikkii mielellään ja tulee muidenkin koirien kanssa toimeen.
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: nukkesyndrooma - Lokakuu 06, 2011, 19:43:58
(http://i51.tinypic.com/28qtbiq.jpg)
Tämmönen pallero nimeltä Vincent rantautu taloon tänään o/
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Lattianpesuaine - Lokakuu 06, 2011, 19:45:28
*söpöys*
Tämmönen pallero nimeltä Vincent rantautu taloon tänään o/
Mun sydän sulaa! taas
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Millenium - Lokakuu 06, 2011, 20:02:52
*picture of a cat*
Tämmönen pallero nimeltä Vincent rantautu taloon tänään o/

Söpö eläin. Harmittaa ettei itselläni ole enää kissaa.
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Miss Alice - Lokakuu 06, 2011, 21:05:29
(http://i51.tinypic.com/28qtbiq.jpg)
Tämmönen pallero nimeltä Vincent rantautu taloon tänään o/

Ja voin vakuuttaa, että se on hyvin pehmoinen pallero <3
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: yuki_tears - Lokakuu 06, 2011, 22:00:44
Olen viime aikoina salakuvannut koirieni nukkumista/makailua/lepuullaan oloa (miten sen nyt ottaa.)

(http://oi55.tinypic.com/346azki.jpg)
(http://oi54.tinypic.com/2s198xd.jpg)
Onko tuo mukava asento? (Kuvissa siis oli ICE)
Sitten toinen taas eli Willie.
(http://oi56.tinypic.com/jgtqtx.jpg)
(http://oi56.tinypic.com/2vtwt8h.jpg)
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Suiggari-Tou - Lokakuu 07, 2011, 13:09:23
Olen viime aikoina salakuvannut koirieni nukkumista/makailua/lepuullaan oloa (miten sen nyt ottaa.)

*kuvia ihanista koirista*

Ovathan nuo huskyja? Aivan ihania ovo

*Vinsentti*
Tämmönen pallero nimeltä Vincent rantautu taloon tänään o/

Ihana pallero kyllä oli, ei arastellut hirveästi ja varsinkin myöhemmin paistatellessaan huomiomme keskipisteenä oli vain iloinen :3
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: punakone - Lokakuu 07, 2011, 18:49:48
Aurinko paistoi tänään niin nätisti niin kävin kouluttamassa koiraa pysymään likellä kun liikkuu ilman hihnaa, ihan hyvin tuo meni, koira totteli ja palkintona saikin sit juosta metsässä mielin määrin, hiki siinä tuli itselläkin.

Kamerakin sattui mukaan:
(http://dl.dropbox.com/u/14862032/DSC01745-2.jpg)

(http://dl.dropbox.com/u/14862032/DSC01759-2.jpg)

(http://dl.dropbox.com/u/14862032/DSC01770-2.jpg)
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Anakichi - Lokakuu 28, 2011, 19:56:17
ihania eläimiä =  ^ =   ite olen allerginen jopa kilpikonnille D:

etenkin lkoirasusi leevi ihastuttaa jo deviantartinkin kautta... eikö sellaista ole vaikea pitää?
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: yuki_tears - Lokakuu 28, 2011, 20:50:08
Olen viime aikoina salakuvannut koirieni nukkumista/makailua/lepuullaan oloa (miten sen nyt ottaa.)

*kuvia ihanista koirista*

Ovathan nuo huskyja? Aivan ihania ovo

Ovathan ne! :D
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: punakone - Lokakuu 28, 2011, 21:33:44
ihania eläimiä =  ^ =   ite olen allerginen jopa kilpikonnille D:

etenkin lkoirasusi leevi ihastuttaa jo deviantartinkin kautta... eikö sellaista ole vaikea pitää?

Riippuu koirasudesta, Leevi on sen verran matalaprosenttinen että on käytökseltään enemmän koiranoloinen, mikä helpottaa huomattavasti. Mutta kun on täynnä näitä "alkukantaisia" rotuja niin se on tosi itsepäinen. Tosin sen hienon ominaisuuden susilta se on perinyt ettei se ole muista ihmisistä oikein ole kiinnostunut kuin laumastaan. Pysyy siis likellä silloin kun pitää. Tosin sitkun se saa päähänsä jotain tehdä niin sit mennään.
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: lilykahlua - Marraskuu 03, 2011, 08:09:16
Kaikkilla on hienoja eläimiä mulla ei oo mun sisko halusi osta yski nainen oli niin rasisti etä ei myynyt sille
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Anakichi - Marraskuu 03, 2011, 08:47:50
Kaikkilla on hienoja eläimiä mulla ei oo mun sisko halusi osta yski nainen oli niin rasisti etä ei myynyt sille

mitä kuttua!?  D:

tollanen on kyllä ihan perseestä..
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Millenium - Marraskuu 03, 2011, 09:42:25
Kaikkilla on hienoja eläimiä mulla ei oo mun sisko halusi osta yski nainen oli niin rasisti etä ei myynyt sille

Ole onnellinen. Kolmen koiran kanssa eläminen ei ole mitänkään kivaa, varsinkaan kun äiti ei voi oikein tehdä mitään niiden kanssa.

Mutta joo, pitäisi jossain vaiheessa postata tänne kuvia koiristani, vaikka jotain vanhoja mitä äiti on ottanut vuonna miekka ja pipo.
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Mia - Marraskuu 08, 2011, 18:54:16
Vihdoinkin jaksan kirjoitellä tähänkin lankaan ja vihdoin on edes jotain kuvia käytettävänä. Mainittakoot että en juurikaan jaksa koirien kanssa mutta pidän kissoista paljon.

Meillä on siis sekä kissa ja koira:

(http://i1110.photobucket.com/albums/h444/tachibana_miu/sissi0.jpg)
Sissi (eiks ookki heino nimi...) on sekarotukissa joka on ihan uskomattoman ujo. Jotain 9 vuotta vanha. Tulee joskus syliin, mutta ei juurikaan anna ottaa itseään syliin. Kaverini sanoi että se ei osaa enää kehrätä kunnolla, ja olen vähän samaa mieltä. :-P


(http://i1110.photobucket.com/albums/h444/tachibana_miu/kamu0.jpg)
Koira on Samojedi ja nimeltään Kaamos (mutta melkein kaikki kutsuu sitä nimellä "Kamu" koska vanhemmat ei tykänny nimestä >_>). Täyttää keväällä 4 vuotta. Aika iso (varsinkin koska se on niin pörröinen) ja melkein kaikki sanoo sitä jääkarhuks. Innostuu ihan liikaa aina kun tapaa uusia ihmisiä ja rupeaa usein hyppimään päällekin XD.


Kissa + koira johtaa usein siihen että koira haluaa leikkiä ja kissa juoksee pakoon. Ja joskus vähän tällaista:
(http://i1110.photobucket.com/albums/h444/tachibana_miu/kissakoira.jpg)
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: nukkesyndrooma - Marraskuu 23, 2011, 21:35:05
Vihdoinkin jaksan kirjoitellä tähänkin lankaan ja vihdoin on edes jotain kuvia käytettävänä. Mainittakoot että en juurikaan jaksa koirien kanssa mutta pidän kissoista paljon.

Meillä on siis sekä kissa ja koira:

*kuvia*
Onpa söpöjä palleroita ;v;

(http://i43.tinypic.com/20gchm1.jpg)
"fak juu sun mitään tarvi ommella karvotan tänki kankaan hähää"
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: yuki_tears - Marraskuu 23, 2011, 21:41:23
Janra toi Kaamos on niin lutunen!! >3< (Jooh meen aina sekasin kun nään samojedin. Ne on vaan niin pörrösiä ja valkosia! <3)
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Mia - Marraskuu 23, 2011, 22:31:38
(http://i43.tinypic.com/20gchm1.jpg)
"fak juu sun mitään tarvi ommella karvotan tänki kankaan hähää"[/size]
Nauranu jo useamman minuutin tuolle :''D. Ilme just sellanen "moi löysin hyvän paikan ihan ittelleni".
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Suiggari-Tou - Marraskuu 27, 2011, 19:12:59
(http://i43.tinypic.com/20gchm1.jpg)
"fak juu sun mitään tarvi ommella karvotan tänki kankaan hähää"[/size]

Miten se just tossa näyttää niin söpöltä, ihan kuin se tietäis että tää kuva tulee päätymään nettiin joten sen pitää näyttää mahdollisen halittavalta (tai sitten se yritti vedota siihen ettet häädä sitä? XD).
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Anakichi - Marraskuu 30, 2011, 19:59:43
^   O  ^  O
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Impopentti - Tammikuu 07, 2012, 01:14:29
(https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/379912_305335169489795_100000399433390_1025301_719043836_n.jpg)

Juu notta tossa on kuva meijän papasta :'DD  Raukasta on tullu dementikko, ja lievästi homo, ku se kulkee toi vaaleenpunanen rätti suussaan jokapuolelle ja käyttäytyy ku pentu :'D

(http://chillout.irc-galleria.net/h/fi-i/03/05/67/92/111092220.jpg?h=eb5af1f73f224ed80241c558235495aa56df4556&t=1326772357)

Ja täsä on meijän vajokki :'D Eipä muuta kommentoitavaa.
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Jerzu - Joulukuu 23, 2012, 04:39:35
Kuulin että täällä tykätään kissoista.
Spoiler (click to show/hide)
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Archaleorn - Joulukuu 23, 2012, 12:03:31
^
Kuulit oikein, minä tykkään. Aivan ihana kaveri. ^^
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: yuki_tears - Helmikuu 21, 2013, 08:45:19
Mun koiralla ICEllä on hirveä fetissi työmiesten haalareihin ja työmiehiin... Aina kun ICE näkee jossain työmiehen töissä, ICE innostuu...
Onks kenenkään muun lemmikeillä jotain vastaavaa?
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Jerzu - Helmikuu 21, 2013, 13:53:35
Ninja tykkää vieraitten kengistä ja hakee tavaroita kuin koira.
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Lumityttö - Helmikuu 26, 2013, 20:32:32
mulla oli joskus valkonen karvapallo nimeltään Viltsu. uros volpino italiano joka tykkäs paneskella uroskoiria -_- mutta no jaa kuhan poika on onnellinen niin mikäs siinä FD Viltsu oli tosiaan minun eka koira mutta viltsun oman onnen vuoksi luovuin siitä ja annoin sen uuteen kotiin. ja nyt se on onnellinen :)
Spoiler (click to show/hide)

kotona vielä heiluu kääpiövillakoira mix narttu Dia FD joka tykkää taas pelleillä narttujen kaa varsinki jos niillä on juoksut FD hemmetti että minun elukat on homoja FD
Spoiler (click to show/hide)

ja sitten onhan tuolla yksi käärme nimeltään Orro. laji on kalifornian kuningaskäärme :D
Spoiler (click to show/hide)

kaksi rottaa kans asustelee täällä Minttu ja Kaakao FD
Spoiler (click to show/hide)

ja toki Orrolla täytyy olla myös ruokaa eli täällä on sitte myös Hiiriä joita breedailen sille ruuaksi sitte FD elävinä on tällä hetkellä tossa yks uros nimeltään Hessu ja naaraita on sitte tossa Pirtelö ja pirtelön muksu Nuudeli. ja sitte on Pirtelön sisaruksia joiden nimet on Pippuri, Vanilja, Lakritsi, Salmiakki. eli nopean laskemisen jälkeen 7 elossa olevaa aikuista hiirtä plus että pirtelä sai tossa yheksän poikasta joista yks säästyy sitte mutta nimeä ei ole vielä sille tiedossa FD jotain ruokaan liittyvää tosin xD anteeksi hiiristä ei nyt ole kuvia ja no rotista ei tällä hetkellä ole parempaa kuvaa mutta no jaa.
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Nekofreak - Huhtikuu 01, 2013, 20:53:05
Mulla ei oo lemmikeitä koska äiti on allerginen :(((( Mut haluaisin niin kovasti pienen kissanpennun :3
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Yuyuko - Elokuu 11, 2013, 13:58:12
Kissaa en tähän kämppään viitsi kaveriksi hankkia. Ehkä sitten muutaman vuoden parin vuoden päästä :3 Siihen saakka tyydyn vain netin kissavideoihin (http://www.youtube.com/watch?v=tLt5rBfNucc#at=12).
Otsikko: Vs: Lemmikit ja eläimet
Kirjoitti: Millenium - Elokuu 13, 2013, 22:29:12
Sain vihdoin aikaiseksi etsiä meikäläisen luona olevista koirista kuvat ja pistää tänne. Aikaisemmin on ollut myös muutama muu koira, kissa ja hamstereita.

Lapinporokoirauros Dusty, väriltään sininen vaalein merkein (Ainoa sininen lapinporokoirauros koko maailmassa btw)

Spoiler (click to show/hide)

Lapinporokoirauros Daro, musta vaalein merkein

Spoiler (click to show/hide)