Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - nukkesyndrooma

Sivuja: [1] 2 3 ... 15
1
Omat teokset / Vs: Vähän lyhyempi cosplay-suunnittelusäie
« : Marraskuu 01, 2015, 19:14:19 »
Oho, Oireyhtymäkin on tehnyt Koishin. En tiennyt.

Onko puvusta semmoisia valokuvia, joissa se on puettuna jonkun ylle?
Löyty ainaki tämmönen yksilö ft. Lape

Tuun ny näin jälkijunassa Koishin letkuihi ja ite käytin vanhaa päällystettyä sähköjohtoo, toimi suht hyvin vaikka johdot oliki aika jäykkää materiaalia muotoiltavaks.

Näyttää tosi upealta! Mistä sait sähköjohtoa ja miten teit hameen ruusukuviot?
Sähköjohdon alkuperää en tunne, koska se sattu olemaan jotai ylijämää jota sain isältä ja ruusut on tehty sabluunan avulla. Pohja ekaks lantratulla valkosella ja siitä sitte lähteny maalailemaan ulkoreunoja tummemmiksi.

2
Omat teokset / Vs: Vähän lyhyempi cosplay-suunnittelusäie
« : Lokakuu 30, 2015, 10:23:02 »
Tuun ny näin jälkijunassa Koishin letkuihi ja ite käytin vanhaa päällystettyä sähköjohtoo, toimi suht hyvin vaikka johdot oliki aika jäykkää materiaalia muotoiltavaks.

3
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Lokakuu 09, 2015, 16:14:13 »
Ite oon käyttäny isompiin rusetteihin nykyään 2mm paksua rautalankaa, pitää kyllä hyvin muotonsa. Paksu tukikangas/huopa tekee aika luonnottoman olemuksen.

4
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Toukokuu 20, 2015, 14:06:08 »
Hei rakkaat Töhöt! Olen tässä pidemmän aikaa miettinyt jo, ja päättänyt että teen Yoshikan epämääräiset röyhelöpitsit, joita häneltä löytyy hihansuista ja hameesta, aivan itse kankaasta. Jos siis kaikki menee suunnitelmien mukaan. Kyselenkin siis onko kellään jotain mukavaa kangasta suositeltavaksi? Sellaista jonka voisi sellaisenaan tyyliin läntätä kiinni paikoilleen ilman että ei tarvitsee vetää siksaksilla/saumurilla koko paskaa läpi. Eli siis kangasta joka ei purkaantuisi. Fry oli tehny Byakurenin jostain epämääräisestä kankaasta, joka ei purkaantunut mutta muistaakseni se oli tosi joustavaa ja jännää. Ei ehkä ihan sitä mitä haen, mutta juu. Googlettamalla yritin etsiä, mutta ei oikein onni suosinut. Ugh. Olen surkea kankaiden kanssa.
Vähä luulisin että ainoot purkaantumattomat kankaat on just nimenomaan noit joustavia kankaita (neuleet/trikoo/college) tai sit jotai huopaa/fleecee. Että semmosta taikakangasta odotellessa joka olis jämptiä, purkaantumatonta ja näyttäis hyvältä :---D Ite oon kyl väsänny noit erikoisempii pitsei silleen et silitän/ompelen paksuhkoa tukikangasta esim. polyesteriin kii ja sit vedän kankaan reunat läpinäkyväl kynsilakal ympäri. Seki kynsilakkareuna alkaa kyl purkaantumaan hieman ajan saatossa, varsinki jos se reuna sattuu olemaan kosketuksessa johonki toiseen asiaan. Siisteimmät metodit taitaa kyl silti olla joko toi pienehkö tihee siksak tai sit kaksinkertanen kangas joka käännetään.

5
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Toukokuu 17, 2015, 17:39:17 »
Auttakaa ystävää hädässä. Mulla on erittäin paha peruukkiongelma. En osaa tilata Lucaillen sivuilta mitään ja muista paikoista peruukit tulevat liian hitaasti. Ei kukaan osaisi auttaa?
Tee tili, kirjottele osotetietos sinne (member center > personal settings > delivery address), kamat kärryyn ja kassalle (cart > settlement). Kassalt saa valittuu postituksen ja noi nopeet näyttää atm olevan jotai kolmenkympin luokkaa. Toinen vaihtoehto on että bongailet jonku peruukin briteistä esim. tämä kauppa, ne tulee about viikossa tai kahessa. Ite tilasin about viikko sit parit peruukit ja olettaisin et saan varmaan ne tossa alkuviikosta. Aikasemmi tuolt oon ostanu mun Yukariin peruukin ja oli iha jees laatu, tykkäs tosin takkuuntua mutta niinhä ne pitkät peruukit aina.

6
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Toukokuu 05, 2015, 22:08:22 »
^
Tuo kyllä kävi mielessä, mutta samalla sillä tulisi päällyshameeseen eräänlainen kevyt röyhelö.

Oikeastaan voisi ehkä jättää tuon suoran valkoisen osan pois, ja tehdä röyhelöstä joku 10 cm korkea, niin tulisi vähemmän ompelemista. Kun sanoit käyttäneesi Yukarissa polyesterikangasta, niin onko se parempaa röyhelöihin kuin puuvillakangas?
Kummatki ihan kelpo kankaita, ite tykkään käyttää polyesteriä sen takia ku se ei ryppyynny nii helposti ja muutenki sen työstettävyys on omasta mielestäni paljon mukavempaa. Onhan siinä toki omat haittansakin, esim. joku taite ei välttämättä suoristu ihan helposti että saa kyllä lämpöä ja höyryä käyttää ihan kunnolla, paitsi että lämmön kanssa pitää olla varovainen ettei se kangas sula rautaan kiinni, synteettistä kuitua kun on. :---D
+ röyhelöitä on siinä mieles helpompi tehä polyesterikankaasta ku rypytyslanka liukuu helpommin ku puuvillassa
++ tässä linkki kyseisiin rätteihin jos nyt jotakuta sattuu kiinnostamaan

7
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Toukokuu 05, 2015, 16:57:08 »
Koska vannehame ei jaksanut kunnolla kannatella raskasta puuvillakankaasta tehtyä päällyshameen alla ollutta valkoista alushametta, niin ajattelin jättää sen pois ja ommella päällyshameen helmaan tuollaisen viritelmän:

Spoiler (click to show/hide)

En ole varma, että ovatko nuo piirrosmerkit aivan oikein.

Monet näyttävät ompelevan röyhelön suoraan päällyshameen helman jatkoksi, mutta ajattelin, että jos röyhelön kiinnittäisi päällyshameen sisäpuolelle noin viiden sentin päähän kankaan reunasta, niin tulisi paremmin vaikutelma erillisestä alushameesta. Näin valkoinen myös näkyisi tasaisemmin, kuin oikean alushameen helma. Onko kukaan kokeillut, että toimiiko tuollainen miten hyvin käytännössä?
En oo kokeillu, mut itel tossa häiritsis se et päällyshameeseen jää sitten sauma näkyviin tuosta välikerroksesta (ellet sitte miettiny jotai muuta kiinnitystapaa, mutta niistäki jää mitä todennäkösimmin jäljet päälle).

8
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Toukokuu 02, 2015, 03:46:42 »
Ei kukaan osaisi sanoa olisiko tämä peruukki hyvä Mami-cossiini? Ei ole hirveän kalliskaan... Mulla on kamala kiire peruukin kanssa ja tuo vaikuttaa ihan hyvältä.
Siin olis ainaki kuitua mitä lähtee pilkkoo + just saying, saman peruukin saat joko Moe Mallist (~30€) tai Lucaillen (~32$/29€) omilt sivuilt halvemmal ku ton Storenvy -välittäjän kautta. En vaa pysty luottaa muihin sivuihin jotka myy Lucaillen kuvil peruukkeja :---D

9
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Huhtikuu 27, 2015, 17:19:17 »
Lisäilenpä itekki ny tohon vannehamejuttuun että kannattaa hommata semmonen yksilö, missä on pieni tyllikerros vanteiden päällä niin estää vanteiden läpikuultamisen vaatteesta.
Käytitkö pelkästään tuollaista Yukarin hameessa, vai oliko välissä muutakin?


Ja ei kannata käyttää kovin raskaita kankaita vannehameen päällä, niin se pysyy paremmin muodossaan.
Hommasin valmiin 8-vanteisen hameen, missä oli joku n. 2 kerrosta tylliä päällä. Se Yukarin kolttu on tehty kokonaa suht raskaasta polyesterikankaasta ja ei vanteet kuultanu läpi sisäkerroksessakaan ton tyllin ansiosta.

10
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Huhtikuu 27, 2015, 10:46:51 »
Lisäilenpä itekki ny tohon vannehamejuttuun että kannattaa hommata semmonen yksilö, missä on pieni tyllikerros vanteiden päällä niin estää vanteiden läpikuultamisen vaatteesta. Valitettavasti se myyjä jolta oon aikasemmin oman hameeni hommannu on poistellut tilinsä, mutta jotain vastaavan kaltaista löysin. Vaihtoehtosesti voi toki ostaa perus 6- tai 8-vanteisen hameen ja lisätä ite tyllit.

11
Esittele itsesi / Vs: Tereve
« : Huhtikuu 20, 2015, 22:38:53 »
Ja sitten peleistä sanon vielä että olen ruvennut pelaamaan Mogekon pelejä. Lempparini niistä on Wadanohara and the great blue sea.
hell yeah oot paras

12
Omat teokset / Vs: Piirustuskuja vol.4
« : Maaliskuu 06, 2015, 01:25:47 »
Spoiler: oc paskaa (click to show/hide)

13
Omat teokset / Vs: Piirustuskuja vol.4
« : Joulukuu 02, 2014, 00:15:39 »
Spoiler: ottakaa vähä liisaa (click to show/hide)

14
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Kesäkuu 25, 2014, 00:01:55 »
ompelee mekon/hameen röyhelöt suoraan päälimekon helmaan

Noita on monella näkynyt, mutta mielestäni näyttävät jotenkin tylsiltä. (Miksi puhut niin hiljaa?)
Se olikin nimenomaan LAISKA ehdotus, eli jos aikaa, vaivaa ja rahaa haluat käyttää cossiis ni siinäs värkkäät erillisen alushameen röyhelöille. imo se kyl näyttää paremmalta, mutta se kankaan määrä mitä siihen tuhlautuu ei välissä oo niin kannattavaa että jaksaisin joka cossiin lähtee vääntämää uutta alushametta. Riippuu monesti kans siitä miltä originaalikuva näyttää, että pärjäänkö pelkillä röyhelöillä vai uhraanko kangasta hameeseen asti. Ja ennen ku tää kärjistyy siihen miksen käytä samaa röyhelöä useampaan cossiin ni yksinkertasesti en vaan voi koska hameen/mekon pituudet vaihtelee aika reilusti
+ pieni fontti on kiva

15
Omat teokset / Vs: Pitkä lanka cosplay-suunnitteluun
« : Kesäkuu 24, 2014, 22:52:46 »
Lisäyksenä viel ylempään että laiskempi/halvempi/kevyempi tapa on hommata suoraan tujumpi tyllialushame ja ompelee mekon/hameen röyhelöt suoraan päälimekon helmaan

Sivuja: [1] 2 3 ... 15