Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - velonika

Sivuja: [1] 2
1
Esittele itsesi / Vs: Hei Kaikille
« : Tammikuu 21, 2013, 22:51:47 »
Well hi there and welcome, hope you'll have fun here :3 So you drew that Alice in your first post? If so, do you happen to have a deviantart account or something of the sort?

2
Off-topic keskustelu / Vs: Muut harrastukset
« : Joulukuu 21, 2012, 20:17:57 »
Humm no piirtäminen nyt on nykyään mun koko elämä aikalailla ainoa mitä nyt tulee harrasteltua. Tai no, kai se harrastukseksi menee vaikken sitä pelkästään omaksi iloksi enää teekkään kun koulussa joutuu tätä nykyä jotakin rustaamaan joka ikinen päivä, tälläkin hetkellä olisi kaksi työtä joita en ole edes aloittanut ja deadline n. viikon päässä. Ja onhan se haaveissa ajallaan työksikin muuttaa.

Mutta mutta vaikka piiränyt tavallaan olenkin aina niin ihan tosissaan on tullut harjoiteltua 2-3 vuotta, sitä ennen harrastin tanssia 10 vuotta. Vähän kaikenlaista, baletista houseen.

3
Esittele itsesi / Vs: Heeipähei ö-o
« : Joulukuu 19, 2012, 21:00:12 »
Piirrät..? Onkos deviantarttia tai muuta vastaavaa? *utelias*

Tervetuloa vaan :3

4
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
« : Joulukuu 04, 2012, 23:08:47 »
Alice madness returns, oon kyl pelaillu tosi laiskasti ja edenny luvattoman hitaasti mut vaikuttaa lupaavalta.

5
Juu, ihan hyvältä näyttää minunkin mielestä. Värimaailma kannattaa miettiä huolella jos sen haluaa toimivan ympäri vuoden, jos siis aikeissa ei ole tehdä vaihtuvaa ulkoasua.

6
Mikään graafinen suunnittelija en ole joten leiskoja tai vastaavaa en saa aikaan mutta jos tuherrukseni kelpaavat niin olen käytettävissä : D Elikkäs mitä tahansa kuvia jos tarvittaisiin niin onnistuu, perus grafiikoita tai töhöhahmoja piirtelen mielelläni.

7
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Mitä pelaat juuri nyt?
« : Marraskuu 05, 2012, 16:10:09 »
Alice madness returns tuli alotettua jokin aika sitten, vaikuttaa ihan lupaavalta vaikka kontrollit onki aika kamalat (ps3)

8
Varmaan te kaikki saatte noita extroja läpi :'D Nyt tuli kauheen nyyppä olo, itehän paras suoritus extroissa on noin puoleen väliin Mokouta...

Mut joo, sain taas pari uutta spelliä napattua TD:n spell practicessa. Kohta alkaa olla kaikki spellit 6 tasoa ja extraa lukuunottamatta napattu :3 Vielä ku sais noi Overdrivetki hakattua ees puoli tuurilla niin ois hyvä mieli.

9
Esittele itsesi / Vs: Teräspatukka sanoo moro kaikille
« : Heinäkuu 07, 2012, 20:42:23 »
Juu, tuolla Parannusehdotuksia tms. osastolla pitäisi olla topa aiheesta + linkki :3 suosittelen

10
Esittele itsesi / Vs: Teräspatukka sanoo moro kaikille
« : Heinäkuu 07, 2012, 20:27:03 »
Tervetuloa laumaan! Harvinaisen hyvä maku sekä lempihahmoissa että musiikissa täytyy sanoa. Ja vielä pokemon fanikin, hienoa hienoa ;3 ei aivot toimi nyt tarpeeksi vikkelään että keksisin mitään fiksua kysyttävää, toivottavasti viihdyt! Tules ihmeessä käymään chatin puolella (ehkä oot jo käyny, ite oon just korvessa niin ei oo tullu vierailtua), siellä tutustuu hyvin ihmisiin!

11
Jee kokeilin pitkästä aikaa PCBtä ja sain extran auki~ Oon kyllä ihan älyttömän huono siinä, jopa SA sujuu paremmin... Jotenkin se nelostaso ja Yuyuko vaan osaa olla vaikeita :I Ehkä myös harjoituksen puutetta, oli nimittäin toinen kerta kun pelaan normalilla PCBtä. Aikasemmin pari kertaa hard ja lunatic + perus easy läpimeno. On kyllä jännä peli, en huomaa easyn ja normalin välillä juurikaan eroa.

12
Omat teokset / Vs: Touhou dj - Touhou Gear Solid
« : Kesäkuu 15, 2012, 12:22:55 »
Täytyypä vissiin käydä taidekuja huolella läpi sit :3

Ei hitsi nyt tekis kans mieli tehä Touhula sarjis... >u> Itse asiassa työn alla on yks ihan originaalisarjis, mut vähän oon vielä hukassa sen kanssa et postaisko ton nettiin (ja jos, niin mihin) vai tekiskö paperiversion ja koittais ängetä johonkin taidekujalle.. hmm.

13
Omat teokset / Vs: Cosplaykuvanne
« : Kesäkuu 11, 2012, 18:17:11 »
Hei. Pliis.

Mut muksia cosseja, aina kiva nähä oikeesti panostettuja. Kaappicossi Reimuja ja Marisoja näkee niin paljon.. Eikä siinä mitään, eipä se nyt mua rassaa mut onhan se kiva et on tämmöstäsii myös

14
Figut on ihan ylimaalisen kalliita köyhälle opiskelijalle mut nyt oon päättäny et yhen ostan! Siksipä pitääkin miettiä tarkkaan millainen... Kaapin päältä löytyy kaksi vanhaa Kingdom Hearts figua - molemmat menivät rikki heti pakkauksesta otettaessa. Toiselta napsahti käsivarren nivel ja toiselta olkapää ja nilkka.... Onkin jäänyt vähän kammo tuosta että uskaltaako mitään enää ostaa. Suositelkaas merkkejä jotka oikeasti kans kestäis? Ois kiva jos jotain niveliä kuitenkin löytyisi.

15
Esittele itsesi / Vs: Päätöntä menoa
« : Toukokuu 29, 2012, 22:42:27 »
Itsekkin liityin joukkoo vasta pari päivää sitten mutta toivotanpa silti tervetulleeksi minäkin!

Pinkki vai kirkkaan pinkki?

Sivuja: [1] 2