Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Hilselinko

Sivuja: [1] 2 3 ... 20
1
Off-topic keskustelu / Vs: Alkoholilanka
« : Heinäkuu 08, 2012, 22:20:01 »
Niskalaukaus


Ainekset:
2 osaa Jägermeister
2 osaa Père Kermann's Absinthe

Ohje:
Rakennetaan
Laitethan viinakset shottilasiin ja juodaan kerralla. Nopeaa ja tehokasta.


Näitä kun alkaa veteleen niin pieniä miehi satelee.

2
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: FPS-pelit
« : Toukokuu 23, 2012, 22:10:53 »
Doom
No hyvä että tiedät genrestä kaiken olennaisen.

Kohta tulee meikällekkin kotiin sellanen tappajamylly, että tuo alkuperäinen DooM Brutal modella ja korkeammilla tekstuureillakin vääntyy sulavastai. :D NYkyään tulee pelattua ihan liian vähän ja vielä vähemmän mitään FPS:ä. ASian voisi tietty muuttaa pelaamalla esim. kaikki DooM:t läpi. --- >

3
Off-topic keskustelu / Vs: Polluutiota aiheuttava poliittinen aihe
« : Tammikuu 23, 2012, 22:10:24 »
Yksi syy miksi mä äänestän Haavistoa on koska se on homo.

Koska hitto alkaa ottaa päähän, että yhden kämmäsen uskonnon takia ei saada sukupuolineutraalia avioliittolakia. Joten ehkä yks hintti pressana sais ihmiset ajattelemaan asiaa aivoillaan, sen sijaan, että kuuntelee vaan sitä mitä niille sanotaan.


Itse äänestäisin Haavistoa, jos minusta tuntuisi, että hän olisi jämptinpi suomen taloudellisenulkopolitiikan hoidossa, kuin Halonen. Halosella ja Haavistollahan on aika samanlaiset ihmisyysaatteet, mikä ei ole minusta se aivan tarpeen, sillä yksi Halonen riittää ja sitä painottamaan otan mieluusti Niinistömäisen hitusen jämptimmän talouspolitiikan. En myöskään tiedä miten Venäjä ja sen kansalaiset suhtautuisivat homoproseidenttiin, Venäjä kun on silti se Suomen tärkein ulkomaankauppakumppani. Haaviston homoudessa ei sinäänsä ole mitään haittaa minulle, olen ollut aina sitä mieltä, että jos on homo, niin ihan ok, kunhan ei tule minua vokottelemaan.

Jos asiaa tarkastelee myös Suomen politiikkahistorian kannalta, niin Niinistössä on myös sekin houkutteleva idea, että nyt Halosen überhumaanisen työpanoksen jälkeen, sekä Suomen EU-maiden AAA-luottovakausluokkaan kuulumisen johdosta Suomella on todella hyvät humaaniset ulkomaan suhteet, joihin ei tarvitse taas hetkeen pistää niin suurta painoarvoa. (Tästä tietty kiitos Haloselle ja kaikki rispektit!) Ja Suomen presiddenttihistoriassa on ollut hyvän näköistä vuorottelua ulkopolitiikan ja humaanisuuden sekä valtionsisäisten asioiden hoidossa aina Kekkosenajoilta Haloseen. Nyt on siis taas Suomen sisäisten asioiden hoidon aika ja mielestäni Niinistö sopisi tähän paremmin kuin Haavisto.

Molemmat ovat todella kovia kilpailijoita ja mielenkiintoista nähdä kumman Suomen kansalaiset päättävät valita Suomen johtoon, vaikka se nimellinen virka saattaisikin joittenkin mielestä olla. (mihin en itse usko)

4
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Katawa Shoujo
« : Tammikuu 23, 2012, 17:38:53 »
No joskos tuon nyt lataisi.  ::) Voishan sitä jaksaa taas...

5
Off-topic keskustelu / Vs: Alkoholilanka
« : Joulukuu 29, 2011, 14:12:26 »
Yöäh... Tulipahan eilen ja tänään otettua vähän valkovenäläisiä ja pakko sanoa, että olivat hyviä. Juuri sopivaa tavaraa minulle, joka pitää makeasta ja kahvista. :D Suhde taisi olla jotain 3cl Ural Mokkaa ja 5-8cl maitoa. Tuntui höpöltä!

6
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Block Game
« : Joulukuu 12, 2011, 21:54:20 »
http://www.indiedb.com/events/2011-indie-of-the-year-awards/top100#vote15694

Käykää pikaisesti äänestämässä Block Planetsia tästä linkistä! Upcoming games of 2011 --> alhaalla Puzzle compilations--> Block Planets --> vasemmasta reunasta musta Vote-nappi! Thanks, vaan kakilee äänestäjille jo etukäteen!

7
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Block Game
« : Joulukuu 03, 2011, 21:24:05 »
Ja lisää staffia Block Planetsistä! Nimittäin upouusi traileri pelistä! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2-XwGs49COAKäykää katsomassa!

8
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Fate/zero
« : Joulukuu 01, 2011, 19:18:15 »
Tässäpä tämä vuodatus sitten olikin, tai ainakin sen ensimmäinen osa. Noh tulipahan suoraan syrämmestä.

PS: Vielä pitää kysyä ihmisten mietteitä Fate/Stay Nighten mangasta? Mitä mieltä olette? Luen sitten niitä läpi ja kommentoin omaa mielipidettäni siihen seuraksi.

Lisää tälläisiä postauksia, oli oikeasti hauska lukea pitkästä aikaa näin pitkä Nasuverse aiheinen postaus.
Tulee myös aina hyvä mieli siitä että Mirror Moonin kääntäjän tuskaiset valitukset eivät menneet hukkaan kun ihmiset sanovat tykkäävänsä itse visual novellista. Itse en ole tuohon Fate/Stay Night mangaan ehtinyt koskea kun tuo TokyoPop meni ainakin Jenkeissä nurin, niin en tiedä kuinka vaakalaudalla sen julkaisu on. Mangakan tyyli ei myöskään iskenyt, mutta eiköhän sitä fanipojan raivolla tule manga ostettua jossain kohtaa jos se loppuun tulee. Ainakin siitä on saatu Rinmine vitsi.

Voihan se olla että tuo Datin piirtotyyli ei miellytä aivan kaikkia. Mutta kun ostin ensimmäiset kirjani, niin en miettinyt pahemmin tuota tyyliä ja kun luin kirjaa ja katsoin kuvia olin hyvin tyytyväinen piirroksiin, toisin kuin nyt. Nyt kun selailen noita vanhempia opuksia läpi, huomaan miten erillainen tuo piirtotyyli on TYPE-MOON:n verrattuna. Ei kait se ole pahasta, mutta olisihan se outoa jos katsoisi esim. Indiana Jones 9247., missä EI ole Harrison Fordia... Ei vain tuntuisi samalta kokemukselta, niin kuin ei tunnu tämäkään, ainakaan nyt kun taas asiaa tutkailen. Kait tätä voisi kutsua silmän harjaantumiseksi TYPE-MOONin piirron eduksi. :D Mutta edelleen painotan suuresti, että suurin ongelma minulla on tuon sarjan juonikaaren outo mutkittelevaisuus. Se miten joitain asioita kerrotaan ja toiset pimitetään lukijalta ihan täysin, miten omaa tavaraa lisätään, mm. (SPOILERS!) se että Shirou menettää Saberin Casterille ja Archer pettää Rinin ja lyöttäytyy myös Castaattorin kelkkaan mukaan, mutta kuitenkin pettää tämän käyttämällä Unlimited Blade Works poppakonstiaan. Samalla, kun Shirou derppaa jossain kirjan tarinan ulkopuolella kokonaiset puolitoista opusta ja alaa pelastamaan Rinin varmalta kuolemata hyppäämällä varmasurmamäestä alas Rin käsivarsillaan :D Ei jotenkin vain sopinut tuohon Fate konseptiin tuo kaikki.

Tsukihimen latasin koneelleni jonkin aikaa sitten, mutten ole vielä jaksanut aloittaa sen luku-urakkaa. Ajattelin ensin lukea tuon F/SN:n loppuun asti ennen kuin aloitan toisen visual novellin. Melty Bloodin tiedän olevan jonkinlainen taistelupeli..? Kai. Kara no Kyookaista tiedän sen varren, että se on olemassa, enpä oikeastaan muuta.

Juu, Melty Blood lisää/laajentaa hahmoja/juttuja Nasuverseen, kuten esittelee Fate/Stay Nightista tutun Clock Towerin kanssa kilpailevan Atlas järjestön. Mikäli haluaa tutustua suoraan Melty Bloodin juoneen, niin on suositeltavaa lukea Melty Bloodin lyhyt manga. Kara no Kyoukai on melkein se syy miksi me nyt saatiin koko Fate/zero edes aikaiseksi eikä Studio DEENiä päästetty kusemaan hommaa.

Mistäs näitä Melty Blood mangoja voisi saada? Voisin nimittäin ostaa aivan kaikki, joulu kun on tulossa. (hyvää joulua minä! Forever alone...)

Kara no Kyokaista sitten itse sen verran, että voisiko joku pliis selittää keitä ne päähenkilöt ovat ja miksi he tekevät ne kaikki asiat mitä leffoissa tehdäänkin, koska neljän elokuvan katsomisen jälkeen tämä ei ole vieläkään auennut minulle. Ei sitten ollenkaan.

Mutta uhvotablet on kyllä tehnyt loistotyötä tuon Kara no Kyokain kanssa. Laatu on melkein yhtä hyvää, kuin Fate/Zerossa, mikä on aika kova juttu, koska Fate/Zeron laatu on mahtavaa ja Karat ovat paljon vanhempia tuotoksia. :D (Eikä se Studio DEEN nyt niin paha ole... paljon hienoja derp sarjoja tehnyt. :D)

Niin, ja onhan vielä olemassa Carnival Phantasm! Kohtalaisen uusi animesovitus, jossa on kolme-neljä jaksoa ja johon on tietääkseni ympätty aikalailla kaikki F/SN:n ja Tsukihimen hahmot ja paljon huumoria.

Juu, Carnival Phantasm on jokaisen Nasuverse fanipojan/tytön unelma. Tällä hetkellä ulkona 10 jaksoa joista ainakin 8 subattu.
Jotkut vitseistä ja sketseistä tosin saattaa mennä ohitse mikäli katsoja ei ole vihkiytynyt Nasuversen salaisuuksiin. Suosittelen silti kaikille jos se antaisi innostusta tutustua Tsukihimeen ja Melty Bloodiin.
[/quote]

Tästähän on tehnyt myös Mr. Sake oman suomenkielisen käännöksensä. Sake on kääntänyt noista Carnival Phantasmeistä kaksi ensimmäistä osaa, jotka ovat omasta mielestäni parempia, kuin englannin kieliset subitukset, ihan vain sen takia että tuo suomenkielelle käännetty teksti on niin loistavaa että ihan nauruksi menee koko sarjan katsominen. Hieno sarja siis tämäkin. ^^


(Noh, menkööt sitten tällä asettelulla läpi, saatana.)


PS: Onko kukaan muuten katsonut Canaania läpi? Ihan näin btw, sillä itse olen tuonkin sarjan katsonut ja taitaahan sekin olla TYPE-MOON tavaraa. Liitänpäs tähän samaan MAL linkinkin Canaanista .


Eipä tässä tälläkertaa sitten mitään muuta sanottavaa kerkeä kirjoittamaan, kauppaan kun pitää lähteä ja sitten lisää F/UBW:tä. :DD

9
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Fate/zero
« : Marraskuu 30, 2011, 23:45:43 »
Ja eikös Actress Again Current Code ilmesty PC:lle joulukuussa?

Mielenkiintoinen tapaus tämäkin. Pitää kyllä aloittaa jossain vaiheessa tuo Tsukihimen lukeminen. (vai miten se nyt kirjoitetiinkaan=)) Vaikken ole lukenut sanaakaan tuosta visual novellista olen kuullut että sekin on taistelupainoitteista ja kait hyvin Nasumaisesti kirjoitettu, taistelun ja elämän välillä tasapainottelua, joten eiköhän tässäkin päästä miellyttäviin atmosfääreihin tarinan ja sen kertomisen kanssa. :D Ilolla odotan, että saan raivattua itselleni aikaa kalenteriin ja motivaattoriin tämänkin sarjan lukemiselle.

Vielä pitää kysyä ihmisten mietteitä Fate/Stay Nighten mangasta? Mitä mieltä olette? Luen sitten niitä läpi ja kommentoin omaa mielipidettäni siihen seuraksi.
En ole lukenut mitään Fateen liittyvää mangaversiota, ellei joitain doujineita lasketa ^^' Tuo Fate/kaleid liner PRISMA*ILLYA -manga, jossa Ilya taikatyttöilee ympäri Fuyukia kuulostaa kylläkin niin oudolta ja hienolta, että siihen varmasti tutustun jonain synkkänä yönä, kun en parempaa tekemistä keksi!

No itse omistan nykyään 11 osaa tuosta "virallisesta" Fate/Stay night mangasta. Ostin ensimmäiset osat kikuconista Turussa, kun löysin ne myyntipöydiltä ensiksi Sellerille naureskellen, että ostan kaiken Fate aiheisen mangan mitä vain löydän. Siitä se keräily sitten lähti liikkeelle. Manga on aivan mahtava alussa! Dat nishiwaki on piirtänyt aivan käsittämättömän loistavasti kaiken niin tarkasti ja huolella, että ihan itkettää tämä ilon määrä. Myös tarina on mukavaa sekoitusta F/Sn:ää ja F/UBW:tä, mutta menee sekavaksi, kiitos mangan omien juonimuutosten mitä ovat tehneet tarinoihin ja sekavan ja suttuisen, sekä osaksi ruman piirrustustyylin takia siinä 9 opuksessa. Mutta näistäkin huolimatta suosittelen sarjaa kaikille Fate faneille. Sillä eihän sitä voi olla fani, ellei omista kaikkea virallista tavaraa, mitä vain on. :D (no vitsi vitsi vain.)

10
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Block Game
« : Marraskuu 30, 2011, 21:20:25 »
Ja sitten vielä tännekkin tämä linkki vuoden indiepeliin. :D http://www.indiedb.com/games/block-planets

Kyseessä on siis vuoden indiepeli äänestys ja Block Planets on siinä mukana.

11
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Block Game
« : Marraskuu 29, 2011, 22:48:10 »
Aika nätti tuosta pelistä on tullu :D

Samin mukaan pitää vielä tehdä muutama juttu ja sitten keventää koodia kaikesta turhasta. Mitä sitten tarkoittaakin tuolla. :D

12
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Block Game
« : Marraskuu 29, 2011, 22:15:48 »
Uutta videota ja infoa tulesta on taas tullut. Joten menkääs lapsukaiset luemaan ja katsomaan.

http://www.indiedb.com/games/block-planets/news/block-planets-new-stuff

13
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: Fate/zero
« : Marraskuu 29, 2011, 22:01:13 »
sldgnäLK<ADBGBöakng äöa<zx... Mitäs tänne nyt kirjoittelisin!? Pakkohan sitä nyt lempikirjasarjastansa on puhua ihmisille, jotka siitä jotian ymmärtävätkin.



(taidanpas sitten tästä ottaa hyvän asennon ja kirjoitella vähän jotain)


Tosiaan, tuossa kaksivuotta takaperin olin lueskelemassa hentaita sivustolta WWW.XXXXXX.COM ja sieltä löysin yhden kuvalinkin F/UBW:n elokuvaversioon, joka oli tuolloin vielä tekeillä ja muistin että olin nähnyt tuon oudon haarniskoidun blondin jossain kaverini isoveljen (hullussa) animelle pyhitetyssä huoneessa ja päätin vilkaista wikipediaa tästä mystisestä Fate/Stay Night sarjasta (.. ohoh Fate Zeron 9. jakso tuli valmiiksi. Nyt tulee kiire kirjoittaa tämä oma romaanini) Tällöin olin vielä aivan lastenkengissä animenkatselussani ja kuten silloin tavallista latasin sarjan kuin sarjan ja katsoin sen läpi aika nopeasti. 24 jaksoa viikkoon ei tehnyt silloin vielä tiukkaa. Mutta F/SN oli jotain muuta. Koko sajran katsomiseen meni kolme päivää. Torstaista lauantaihin ja amimalla ahmin koko hiton sarjan läpi. Fatessa oli vain jotain niiin(!) kosmista filosofointia ja actionia, mikä puri minuun kuin hullu rottaa. Katsottuani sarjan sitten läpi ja ihqutettuani sitä kavereille päivän jos kaksikin huomasin, etten muistakkaan sarjasta enään paljoa mitään. Tämä johtui varmaankin siitä, että kärsin tuolloin todella kovasta unettomuudesta ja aloitinkin yleensä Faten katsomisen siinä 6-7 aikoihin aamulla, kun olin nukahtanut kolme neljä tuntia sitten. No pitihän se sarja sitten katsoa uudestaan, paremmalla laadulla ja eri subaajilta. (Huomasin sitten miten paljon minulta jäikin huomioimatta Fatesta ensimmäisellä katselukerralla) Tästä sitten alkoi palava viharakkaussuhde Fate sarjaan. Rakkaus koska ihailen niissä kaikkea ja viha siksi että kun otan läppärin kauniiseen käteen ja aloitan lukemaan jotain Faten kaarta VN:stä, niin siinähän menee helposti neljäkin tuntia ilman että edes katoson kelloa, mitä olen tehnyt tämäkin tekstin kirjoituksen aikan jo kolmesi, eli teen sitä TODELLA paljon. :D


Fate sarjan visual novellit ovatkin sitten aivan uusi luku. Päätin vain yhtenäpäivänä, melkein heti kun olin kuullu että sarjasta on jonkinlaisia koneelta luettavia kirjoja, (joista tiesin silloin vain että ne ovat yleensä luettavaa pornoa) hommata kyseisen (huom! Tällöin minulle oli totta vain Fate/Stay Night, muista en tiennyt (Noloa)) VN:n ja sen tein. Sitten alkoi lukeminen ja huomasin sen olevan koukuttavampaa kuin mikään toinen kirja ennen tätä tapahtumaa. Sitten meni aikamäärä Y ja olin lukenut F/SN:n Eipä siitä voi mitään muuta sanoa, kuin kuolemisen etsiminen on kivaa ja TYPE-MOON osaa tehdä aivan sukomattoman hyviä kirjoja. Aina silloin tällöin tuli mieleeni ajatus, että "Ei tälläistä VOI kukaan kirjoittaa! EI VAIN VOI!" ja niinhän se onkin. Ei sellaista voi kukaan kirjoittaa, mutta joku Nasu sen silti on tehnyt. F/SN:n jälkeen alkoi loogisesti UBW, mutta se on vieläkin kesken, koska olen todella laiska ja koulussa saan lukea ihan riittävästi. Elokuvan katson aina silloin tällöin ja nyt taitaa olla mittarissa pyöreät 10 katsontakertaa, mikä on yhden enemmän kuin Fate /Stay night sarja, mutta monta kertää vähemmän, kuin muutamat elokuvat mitä olen katsonut ihan simona. Muuuutta... ehkä jos en pyydäkkään tänä jouluna lahjaksi mitään mikä veisi realielämäni aikaa, niin voisin vain lukea ja olla taas ihan papuna kaikesta mitä näen ja kuulen Fate maailmasta ja -ssa.

(pitikö täällä mainita myös jotain hahmoista ja sen sellasita? HOHOHOO!)


Ööh, mitenköhän tmänkin voisi tiivistää pieneen myttyyn, mutta informatiivisestä!? I LOVE EVERY SINGLE CHARACTER IN THIS SERIE! (+ Saber potenssiin miljuuna) oliskohan noin?  Pakko sanoa, että jokainen fatemaailman hahmo oli hän sitten palvelija tai isäntä on mietyttä aina loppuun saakka. Jokaisessa hahmossa on sitä jotain, mikä saa hänet näkymään VN:ssä ja kaikista muista animemaaliman ja muittenkin maailmoiden kuvitteellisista hahmoista (en voi kuvitella että sanoin Saberia kuvitteelliseksi hahmoksi... ei näin) Esimerkiksi Shiroun hahmokehitys VN:ssä oli ihanaa luettavaa näin jälkikäteen kun sitä ajattelen. Terästäkin vahvemmasta aineesta tehty haurasmielinen miehenalku kasvaa tarinassa omia tarpeitansa ymmärtäväksi taistelijaksi, joka ei perusta omaa maailmaansa enään täysin isäpuolensa aatteille, vaan ymmärsi ajatella itse. Jokaisesta hahmosta löytää aina jotain kehuttavaa, vaikkei itse hahmosta aina niin paljoa tykkäisikään ja tämäkin osoittaa mielestäni sen miten TYPE-MOON osaa rakentaa oman maailmansa ja hahmonsa, niin että ne kestävät vaikka minkälaista katsetta ja kriittistä koskettelua. Mutta juu... SABER on paras.


(no nythän tämä homma lähti lentoon? Mitäköhän muuta tässä on)

Kirjoitanas sitten vielä jotain siitä Zerosta, mikä ei ole sarjan nollakohta vaikka niin voisi helposti nimestä kuvitella. Omasta mielestäni sarja on aivan mahvasti tehty, niin käsikirjoituksen, ohjauksen, animoinnin ja ääninäyttely saralla. Kaikki vai nyksinkertaisesti toimii ja missään ei näy mitään valittamisen aihetta. Paitsi ehkä hitusen meissä faneissa. ( vink vin Wyver-raider fankuvat...  :-\) Itsehän en ole lukenut kirjoja, vaikka yritin aloittaa ensimmäistä, mutta se jäi suoraan prologiin. En vain jaksanut lukea, kun en nähnyt mitään muuta kuin tekstiä ja kuulin vain oman heikkohermoisen itseni vapisemassa jännityksestä.


Tässäpä tämä vuodatus sitten olikin, tai ainakin sen ensimmäinen osa. Noh tulipahan suoraan syrämmestä.

PS: Vielä pitää kysyä ihmisten mietteitä Fate/Stay Nighten mangasta? Mitä mieltä olette? Luen sitten niitä läpi ja kommentoin omaa mielipidettäni siihen seuraksi.


(mutta onhan tämä sarja niin miehisestä miehisyydestä tehty, ettei näitä kaikkia miehiä VAIN VOI unohtaa. )

14
Palautelaatikko / Vs: Ehdotuksia etusivulle ja muuta pientä
« : Marraskuu 18, 2011, 22:18:54 »
Juu nää uudistukset ei toimi sitten ollenkaan.

Sivuja: [1] 2 3 ... 20