Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - zertap

Sivuja: [1] 2 3 ... 13
2
Off-topic keskustelu / Vs: Alkoholilanka
« : Huhtikuu 27, 2021, 13:49:26 »
Mentiin hurjasti tossa jokin aika sitten korven_soturin kanssa ja ostettiin KOLMEN tähden jallua.

3
Off-topic keskustelu / Vs: Tapahtuuko täällä enää mitään?
« : Huhtikuu 27, 2021, 13:42:16 »
Wabu ei lobu

4
Esittele itsesi / Vs: moikka
« : Huhtikuu 11, 2021, 03:11:57 »
Annahan palaa siis.

Jos kysymyksessä kerta ovat ihan omat tekemät kuvet, niin suosittelen oman säikeen perustamista »Omat teokset» ‑al(f)afoorumille.

Niin sanotun tuplapostaamisen kieltävät säännöt eivät ole voimassa, jos sinulla on jokaisessa viestissäsi tarjota uutta meemisisältöä. Sen sijaan jos tulee mieleen vain kirjoittaa jokin lisähuomautus päivää aikaisemmin julkaistuun meemikuvaan, niin silloin on suositeltavaa muokata aiempaa viestiä. Hyvä olisi pitää myös sisällökkäitten viestien välillä taukoa 2–7 päivää, aivan vähintään runsas vuorokausi, mikäli niistä aivan yksinään keskustelee. Tuotteet riittävät pitemmäksi aikaa ja tarjoavat kävijöille enemmän iloa, kun niitä ei kippaa kaikkia kerralla samaan läjään.

Ylipäänsäkään ei nykytilanteessa katsota kovin karsaasti sitä, jos sama henkilö julkaisee samassa säikeessä perättäisiä viestejä. Tuplapostausten poistamisen (deletoimisen) kynnys on kuitenkin hyvin matala, jos aikavälit ovat kovin lyhyitä taikka sisältö riidanhaluista, sekavaa tai kerrassaan turhanpäiväistä.

Aaaah moderointi ottaa lepsumpaa linjaa. Siinäs kuulitte, kuolevaiset! Postatkaa niinkuin sielunne tahtovi.

Uudelle (paska)postaajalle kysymykseksi esittäneven, ken onpi lempi röyhelöpyllysi!?

5
Esittele itsesi / Vs: Terve
« : Tammikuu 08, 2021, 12:33:18 »
Esitänpä itsekkin elämää tärkeämpiä kysymyksiä:

Miksi hännät on pehmeitä?
Mikä on söpöin eläin?
Montako lamppua tarvitaan vaihtamaan insinööri?

6
Off-topic keskustelu / Vs: Vuoristojaarittelu: Kanakon kukkulat
« : Tammikuu 08, 2021, 12:29:49 »
Elä kuin kuningas siihen asti.

7
Off-topic keskustelu / Vs: Vuoristojaarittelu: Kanakon kukkulat
« : Elokuu 02, 2020, 06:31:36 »
Tällä viikolla tullu vissiin yhtä paljon viestejä kun viimesten kahden vuoden aikana yhteensä.

Joskus ihmeitä tapahtuu

8
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: RuneScape
« : Heinäkuu 29, 2020, 20:24:01 »
Jos joku haluu alkaa pelaamaan, voin trimmata teidän armorit. Seuratkaa mua vaan tänne ojan toiselle puolelle.

"just trust me bro"

9
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Vs: RuneScape
« : Heinäkuu 28, 2020, 10:34:00 »
Joskus ala-asteella, noin vuosina 2005-2006. Pelasin enimmäkseen vain sen takia, jotta pääsis paremmin kaveripiireihin mukaan. Eivät puhuneet mistään muusta kuin runesta aikoinaan  ::)
Ikuisesti katkera ku olin sinisilmäinen tyhäm lapsi, ja ala-asteella juurikikin noihin aikoihin luokkatoverit huijasivat multa ekan runeacconi :(

10
Off-topic keskustelu / Vs: Tytöt tykkää tytöistä
« : Heinäkuu 28, 2020, 01:20:44 »

11
Off-topic keskustelu / Vs: Fantasiamaailmojen ensyklopediat
« : Heinäkuu 28, 2020, 01:12:38 »
Enpä ite oo tainnu tommosiin ns. avaaviin teoksiin koskea. Pitäisi kyllä sormusten herra lukea muutenkin. Jäi jostain syystä kesken joskus kymmenen vuotta sitten kun siihen koskin.

Mutta tosiaan tuollaisissa encyclopedia-mallisissa kirjoissa, en niinkään näkisi lukevani niitä kannesta kanteen, vaan etsivän jotain tiettyä tietoa sieltä, tai mahdollisesti satunnaisesti avaisin aukeaman.

12
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / RuneScape
« : Heinäkuu 27, 2020, 02:56:12 »
Näin RuneScapen mainittavan toisessa langassa, ja pikaisen hakutoiminnon hivelyn jälkeen en paikantanut jo olemassa olevaa säiettä tälle aiheelle.

Eli kuinkas paljon ihmiset ovat täällä tahkonneet tätä brittien bottisimulaattoria? Enkä siis suinkaan tarkoita, että peli tulisi delegoida tietokoneen pelattavaksi, vaan viittaan pelin pelaamisen vaativan jonkin sortin muunnosta ihmisrobotiksi.

Allekirjoittaneelle sydäntä lähellä on 2013 julkaistu Old School RuneScape joka pohjautuu 2007 vuodelta peräisin olevaan varmuuskopioon pelin silloisesta koodikannasta. Sitä onkin tullut tahkottua sen jälkeen kun vuonna 2014 sen aloitin. Viimeisin tarkistus taisi olla hieman reipas 3000 tuntia sisäänkirjautuneena.


13
Itellä on indexisistä new testament tuolla jossain backlogissa, voisi swn lukea loppuun.

Viime vuonna tuli luettua Robert Jordanin Wheel of Time. Siihen kului muutama kuukausi, ja sitä tuli tahkottua joka päivä :D.

Seuraavaksi luen varmaan joko metrot tai monogatarit (hih tarinoiden lukeminen). Myös witcher kirjoja voisi lukea lisää, muutaman niistä kerinnytkin lukea jo.

14
Off-topic keskustelu / Vs: Oletko ollut rakastunut?
« : Heinäkuu 27, 2020, 02:31:01 »
Kuinka nopeasti kuuluisi tietää rakastuvansa, kuukaudessa? Viikossa? Entä jos entiset rakastumiset alkavat tuntua jollain tavalla valheellisilta?

Vuonna 2015 kirjoitin samaan lankaan rakatumisestani ajatuksia, mutta nyt luettuna ne tuntuvat kaukaisilta ja mahdottomilta. Hämmennyn postauksesta, yritän analysoida sitä. Yritän miettiä millaista rakkautta tunsin silloin ja oliko se oikeaa rakkautta? Mutta millaista sitten on oikea rakkaus?

Miksi postaan syvällisiä ajatuksiani kuolleelle foorumille?

Tämähän on varsin mielenkiintoinen aihe ja kuulisin mielelläni syvempää analyysiä tunteiden muuttumisesta.

15
Off-topic keskustelu / Vs: No vittu uguu
« : Heinäkuu 27, 2020, 02:29:27 »
Vatsaa vääntänyt nyt monta päivää. Lohtuni lienee humoristiset kommentit Geneven sopimuksen rikkomisesta, kun käyn pöntön kanssa neuvottelemessa hyvinvoinnistani.

Sivuja: [1] 2 3 ... 13